ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ 23/7 -22/8/17

ΛΕΩΝ

ΣΤΟΙΧΕΙΟ: ΦΩΤΙΑ

ΟΜΑΔΑ: ΣΤΑΘΕΡΗ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ: ΗΛΙΟΣ

ΖΩΔΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ:  Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ

Το μεγαλύτερο προτέρημα του Λέοντα είναι η καλοσύνη και το χειρότερο ελάττωμα ο δεσποτισμός. Η φράση κλειδί είναι Ηγούμαι. Ο Λέων έχει έντονη έως μεγαλειώδη προσωπικότητα. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι η σταθερότητα. Ο Λέων είναι αποφασισμένος να αναρριχηθεί σε θέσεις εξουσίας και απεχθάνεται τις αγγαρείες. Η λαχτάρα για προσωπική δόξα, η αναζήτηση τιμών η ψηλών αξιωμάτων οδηγεί μερικές φορές τους Λέοντες σε υπερβολές. Η θέληση του είναι γενικά προσηλωμένοι στο στόχο και δεν κλονίζεται εύκολα. Γίνεστε δημοφιλής, επιδιώκοντας τη δημοσιότητα, αν όχι την αγάπη του κοινού. Παρορμητικός και τολμηρός, γίνεστε καλός ηγέτης αποφασισμένος να νικήσει. Ορισμένες φορές, όμως είστε και ξεροκέφαλοι επιμένοντας στις θέσεις σας και αγνοώντας πιο συνετές εναλλακτικές λύσεις.

Τις περισσότερες φορές η διάθεση σας είναι εγκάρδια και η καρδιά σας γεμάτη συμπόνοια. Στην περίπτωση που είστε ηγέτης τα χαρακτηριστικά αυτά εκδηλώνονται με το ότι δεν απαιτείτε από τους άλλους το αδύνατο, αυτό το επιφυλάσσετε στον εαυτό σας. Από τη στιγμή που δεσμεύεστε, μένετε πιστοί και δεν  προδίδετε την εμπιστοσύνη των άλλων, άλλα δεν σας αρέσει να δέχεστε εντολές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ

Για εσάς τους Λέοντες είναι πολύ σημαντικό να έχετε οικονομική ευχέρεια. Να ξοδεύετε για τον εαυτό σας αλλά και για τους ανθρώπους που αγαπάτε. Είναι αδιανόητο ένας Λέοντας με οικονομικά προβλήματα να είναι σε καλή διάθεση και να είναι λειτουργικός. Να μην ανησυχείτε όμως Λέοντες, διότι ο μήνας Σεπτέμβριος και Οκτώβριος του 2017 θα σας δώσει μια γερή τονωτική οικονομική ενίσχυση, που θα προέρχεται από κάποια πηγή που εδώ και καιρό περιμένατε. Αν είχατε εκκρεμότητες με κληρονομικά θέματα και ακίνητη περιουσία τώρα θα ξεμπλοκάρει και θα ενισχυθείτε οικονομικά. Επίσης Δεκέμβριος και Μάρτιος του 2018 θα σας αποφέρει κέρδη από επαγγελματική πηγή κυρίως.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Λοιπόν, εσείς οι Λέοντες είστε οι Καζανόβα με την καλή έννοια, του Ζωδιακού,και δεν πρέπει να ανησυχείτε ποτέ για τα αισθηματικά σας, γιατί για εσάς κάθε μέρα είναι γιορτή. Δεν υπάρχει συνήθως μέρα που να μην ευνοήστε κυρίως τα αρσενικά Λιονταράκια στον έρωτα, τα πάντα εξαρτώνται από εσάς, είστε πάντα στο επίκεντρο και πάντα ασκείται γοητεία και έλξη. Αν εξαιρέσουμε τον Αύγουστο του 2017 που είναι μια περίεργη περίοδο για όλους, θα υπάρχει μια εύνοια στα αισθηματικά για επισημοποίηση δεσμού τον Δεκέμβριο 2017, Φεβρουάριο και Μάρτιο 2018. Γενικά οι Λέοντες είναι Ζώδιο της φωτιάς και ταιριάζουν αντίστοιχα με Κριούς και Τοξότες και με τους Υδροχόους το ακριβώς απέναντι τους.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια εδώ. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles