ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΡΟΝΟΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ

 

Ο Κρόνος είναι κυβερνήτης του Αιγόκερω και του Υδροχόου. Ο Κρόνος συσχετίζεται με το δέρμα, τα οστά, τα δόντια, τη χοληδόχο κύστη, τα περιφερικά νεύρα, τον σχηματισμό αλάτων και οξέων στις αρθρώσεις. Επίσης με την προχωρημένη ηλικία,με την καρτερία, την αντοχή, το ψύχος. Με την αναπότρεπτη βαθμιαία αλλαγή, με τις ψυχικές αναστολές, τη συστολή, τη μισαλλοδοξία. Όταν επηρεάζει ο Κρόνος,έχουμε την τάση να κλεινόμαστε στον εαυτό μας, και να μπορούμε να συγκεντρωνόμαστε μόνο σε ένα πράγμα, ενώ συνήθως ισορροπούμε σε πολλά. Στις διελεύσεις του Κρόνου δεσπόζει η αίσθηση της ευθύνης. Υπάρχει πιθανότητα να έχουμε περισσότερη δουλειά ή να εργαζόμαστε πιο εντατικά και συγκεντρωμένα. Οικονομικά αυτή την κατάσταση μπορεί να την εισπράξουμε σαν οικονομική απώλεια, με αποτέλεσμα να νιώσουμε στέρηση η ανασφάλεια, ακόμη κι αν δεν χάσουμε χρήματα. Ο Κρόνος κάνει μια πλήρη περιστροφή κάθε 29 χρόνια και είναι πλανήτης αρσενικός.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ  

Οι ηθικές αξίες του ατόμου είναι οι προσωπικές του επιθυμίες. Άτομο που αλλάζει εύκολα τις δομές του και είναι ανυπόμονο, Εγωϊστής και συμφεροντολόγος τα θέλει όλα, χωρίς να είναι διατεθειμένο να κάνει κάτι για να τα αποκτήσει.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ  

Άτομο δύσκαμπτο, βαρύ, δυσπροσάρμοστο, είναι υπερβολικά κλασσικό, με πατροπαράδοτες αρχές. Είναι συνεπές και δείχνει τον πραγματικό του εαυτό, με την ωμή του συμπεριφορά, θέλει χρήματα και γενικότερα πολλά υλικά αγαθά και δουλεύει σκληρά για να τα αποκτήσει.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ  

Επιπόλαιος,αλλάζει συχνά θέσεις. Ευεπηρέαστος, αλλάζει αξίες ανάλογα με το περιβάλλον. Προσαρμοστικός, μπορεί να ζήσει και να περάσει καλά οπουδήποτε.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ  

Είναι φανατικός του παρελθόντος, αναπολεί συνεχώς τα παλιά, χωρίς πολλές φορές να το καταλαβαίνει πιστεύει στην πατριαρχική οικογένεια, έχει οπισθοδρομικές ιδέες και δεν προσαρμόζεται εύκολα.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ  

Άτομο φίλαρχο, πολύ εγωκεντρικό αλλά θετικό και σταθερό. Αγαπά αυτούς που τον παραδέχονται και τον κολακεύουν, ανεξάρτητα αν είναι το πιο ανήθικο στοιχείο. Παραδέχεται τους νικητές και θέλει πάντα να είναι ένας από αυτούς.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΟ  

Είναι καλός υπάλληλος και πολύ λεπτολόγος. Ξέρει τι θέλει και έχει την ικανότητα να οργανώνει άριστα τον χρόνο του και τον χώρο του, προκειμένου να διεκπεραιώσει τις υποχρεώσεις του. Είναι συντηρητικός, αλλά δεν απορρίπτει αυτούς που είναι μοντέρνοι.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ  

Έχει άριστη αντίληψη της κοινωνίας και των επιδράσεων της. Καταλαβαίνει τους νόμους της, και της αξίες της, ενώ μπορεί να δημιουργεί και τις δικές του με την ικανότητα να διαχωρίζει τι είναι δικό του και τι αφορά τους άλλους με μεγάλη αρμονία. Προσαρμόζεται εύκολα και είναι κοινωνικός.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ  

Είναι σκληρός απαιτητικός, μονοκόμματος, απροσάρμοστος, υπερβολικά εσωστρεφής,πράγμα που τον κουράζει ψυχολογικά και τον κάνει επιθετικό. Απόλυτος και απαιτητικός, τα βάζει τόσο με τον εαυτό του όσο και με τους άλλους.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ  

Φιλοσοφημένος,δέχεται να ακούσει τα πάντα,αλλά επηρεάζεται εύκολα, με αποτέλεσμα να μην είναι σταθερός στα δικά του πιστεύω. Προσαρμόζεται πολύ εύκολα και θέλει να δίνει φιλοσοφικές προεκτάσεις σε οτιδήποτε κάνει.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  

Φιλόδοξος,του αρέσει να φτάνει ψηλά και κατακτά κοινωνικά αξιώματα. Θέλει να δημιουργεί έργο, που να αντέχει στον χρόνο και να είναι άξιο παραδειγματισμού. Είναι ηθικός και καταλαβαίνει πως να εναρμονίζει τις δικές του αξίες με τις κοινωνικές επιταγές.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ  

Αποδέχεται όλες τις ιδέες, όσο εξτρεμιστικές και να ακούγονται, δεν κλείνει σε τίποτε τα αυτιά του, αλλά ξέρει καλά να κρατιέται σταθερά και στις δικές του θέσεις. Ονειρεύεται την ιδανική κοινωνία, όπου όλοι θα είναι φίλοι, αλλά δεν ονειροβατεί.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ  

Είναι ασταθής λόγω υπερβολικού ρομαντισμού. Περιμένει πρώτα να κάνουν οι άλλοι τα πράγματα σωστά,για να αποφασίσει να λειτουργήσει πρακτικά κι αυτός, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εξαρτημένος και χρειάζεται ώθηση για να προχωρήσει στην ζωή του.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles