ΣΤΟΙΧΕΙΟ:  ΦΩΤΙΑ 

ΟΜΑΔΑ:     ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΗ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ:  ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΡΗΣ

ΖΩΔΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ:  ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ

ΧΡΩΜΑ:    ΚΟΚΚΙΝΟ

Το μεγαλύτερο προτέρημα σας είναι οι ηγετικές ικανότητες, το χειρότερο ελάττωμα σας είναι η παρεμβατικότητα. Ο Κριός έχει δραστήρια και φιλόδοξη προσωπικότητα, θέλει να ηγείται και να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή κάθε δραστηριότητας. Το κουράγιο είναι από τα έντονα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του. 

Η ιδιοσυγκρασία σας είναι έντονη και τολμηρή. Ισχυρογνώμων,  θέλετε να κάνετε κουμάντο και δεν δέχεστε ευχάριστα υποδείξεις.

Ανεξάρτητος και παρορμητικος, ο κριός γίνεται καμία φορά παράτολμος. Συχνά, η λαχτάρα να προηγείται των άλλων οδηγεί σε ανταγωνιστική συμπεριφορά. Γίνεστε καλοί διευθυντές γιατί έχετε την τάση να ηγείστε, ωστόσο η απερίσκεπτη βιασύνη σας ορισμένες φορές δημιουργεί προβλήματα!!

Αισθηματικά: 

Για εσάς τους ελεύθερους  Κριούς η περίοδος μέχρι τις 6/6/2017 είναι ευνοική για να δεσμευτείτε, επιτέλους, η άνοιξη είναι πρόθυμη να σας προσφέρει απλόχερα έναν ερωτικό σύντροφο και μια σοβαρή σχέση αν το αποφασίσετε, δεν θα έχετε ξανά τέτοια ευκαιρία να βρεθεί η Αφροδίτη κοντά σας για τόσο μεγάλο διάστημα!!!

Οικονομικα – Επαγγελματικα:

Μια σημαντική ανακατάταξη στον επαγγελματικό τομέα θα επέλθει από τις 6/9/2017 με αλλαγές προς το καλύτερο. Ίσως κάποια σημαντική αύξηση στον μισθό σε συνδυασμό με κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστα από τούς Άρη, Αφροδίτη και Ερμή στην Παρθένο το επικείμενο Σεπτέμβριο!!!


Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ο πιο ολοκληρωμένος χώρος μεταφυσικής και μελλοντολογίας.
Χαρτομαντεία Ταρώ μέσα από 42 μαντικές τράπουλες.
Σεμινάρια Χαρτομαντείας Ταρώ και Μαγείας.
Πανίσχυρα Ξόρκια, Αποκρυφισμός, Πνευματικές Εργασίες.
Μέντιουμ, Υλικά Μαγείας, Πανίσχυρα Χειροποίητα Φυλαχτά.
Λύσιμο Μαγείας, Εξορκισμοί Χώρων, Εργασίες Ευημερίας.

Ηούς 83 Αθήνα , Κάτω Πετράλωνα
Τηλ.: 2103477211 – 6986587147
Επίσημη Ιστοσελίδα : www.taroto.gr

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles