Κοσμική Αστρολογία – Σεπτέμβριος 2017

 

Στις 24/9/17 διεξάγονται οι εκλογές στη Γερμανία, σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις του γενέθλιου χάρτη της, θα μας κυβερνήσει άλλα 4 χρόνια η Άγκελα Μέρκελ.

Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΛΕΕΙ 23/9 – 23/10/17

Ευρώπη και Γερμανία – ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2017 – συμφώνα με την Κοσμική Αστρολογία

Στις 24/9/17 διεξάγονται οι εκλογές στη Γερμανία, σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις του γενέθλιου χάρτη της, θα μας κυβερνήσει άλλα 4 χρόνια η Άγκελα Μέρκελ.

Θα πρέπει, κυρίως η Νότια Ευρώπη, να υπομείνει μια αυταρχική Γερμανία με συνεχόμενες υποδείξεις. Σύμφωνα με τους αστρολογικούς μου υπολογισμούς μου, θα πρέπει να υπομείνουμε μια Νότια, υπόδουλη Ευρώπη εξαρτώμενη από τις υποδείξεις της Γερμανίας μέχρι τουλάχιστον το 2021. Τότε σταδιακά θα αρχίζουν να αλλάζουν τα πράγματα, και θα πνέει ένας καινούργιος άνεμος αλλαγής στην Ευρώπη. Δεν θα μιλήσω για διάσπαση, γιατί είναι τολμηρό, αλλά θα εμφανιστούν στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή καινούργια πρόσωπα με δυναμικούς χαρακτήρες. Αυτά θα ανατρέψουν πολλά πράγματα. Ότι συνέβη με την πτώση του τείχους και την κατάρρευση της Σοβιετικής ένωσης και τις κοσμογονικές εξελίξεις του 1989-1992. Αυτό θα συμβεί αντίστοιχα το 2021 με 2022 με την Γερμανία σε σχέση με την υπόλοιπη κυρίως Νότια Ευρώπη.

Τώρα, στις εκλογές στις 24/9/2017  μεγάλο ποσοστό θα πάρουν οι ακροδεξιοί. Συνεχώς θα το αυξάνουν τα επόμενα χρόνια και θα αποτελούν το αγκάθι της Γερμανικής πολιτικής σκηνής. Η επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας δεν θα είναι πάλι αυτοδύναμη. Επίσης θα υπάρξει τους επόμενους μήνες πρόβλημα ισλαμικής τρομοκρατίας στην Γερμανία. Τώρα, όσον αφορά τον μήνα του Ζυγού σε γεγονότα, το διάστημα μεταξύ 23/9 – 26/9/17  και 6/10 – 14/10/17 θα είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο σε θέματά δημόσια ασφάλειας. Θα επικρατεί κόκκινος συναγερμός. Όσον αφορά το θέμα των παγκόσμιων σεισμών ο συναγερμός  δεν έληξε. Το διάστημα τέλος Σεπτεμβρίου και μέσα Οκτωβρίου είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο, ιδιαιτέρως για Αμερική, Ασία και Κεντρική και Ανατολική Μεσόγειο.

Διαβάστε περισσότερες πρόβλεψεις εδώ.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles