Σύμφωνα με τον Benjamin Franklin, το να πας στο κρεβάτι σου νωρίς και το πρωί να ξυπνάς νωρίς υποτίθεται πως μας χαρίζει υγεία, πλούτο και σοφία. 

Και το πιο πιθανό είναι πως είχε δίκιο.

Κατανοούσε την σημαντικότητα της καλής και σωστής ξεκούρασης. Κατανοούσε πως ένας καλός ύπνος μας φέρνει περισσότερη επιτυχία και παραγωγικότητα κατά την διάρκεια της ημέρας. 

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως μετά από έναν καλό ύπνος μας κάνει να νιώσουμε πως μπορούμε να κατακτήσουμε τον κόσμο. 

Ένας καλός ύπνος θα σε κάνει λιγότερο επιρρεπή σε ασθένειες, περισσότερο αποδοτικό στην δουλειά σου και ένα πιο ευχάριστο άτομο. Επιπλέον, σύμφωνα με το φενγκ σούι, θα σου φέρει περισσότερες ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή αλλά και πλούτο. 

Μετά από την μπροστά πόρτα, το δεύτερο πιο σημαντικό στοιχείο του Φένγκ Σούι είναι η κρεβατοκάμαρα. 


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Νιόπαντροι | Πως άλλαξαν οι σχέσεις


 

Ως βάση για μια καλή υγεία, μια κρεβατοκάμαρα η οποία είναι σωστά οργανωμένη για καλύτερο ύπνο είναι μια κρεβατοκάμαρα που φέρνει περισσότερη τύχη και καλή ενέργεια στον ερωτικό τομέα και βελτιώνει τις σχέσεις ενός ζευγαριού. 

Μια καλά οργανωμένη κρεβατοκάμαρα φέρνει επίσης στο σπίτι πλούτη. 

Το κρεβάτι είναι πολύ σημαντικό για το Φένγκ Σούι επειδή εκεί ξεκουραζόμαστε και ανανεώνουμε τις δυνάμεις μας για την επόμενη ημέρα. Είναι επιπλέον το σημείο που είμαστε πιο ευάλωτοι. Όταν κοιμόμαστε είμαστε αβοήθητοι και πιο αδύναμοι και αν υπάρχουν ενδεχομένως αρνητικές ενέργειες γύρω μας, είμαστε πιο επιρεπής σε αυτές. Αλλά, όταν νιώθουμε άνετα με την κατάλληλη στήριξη, ξεκουραζόμαστε στο μέγιστο και είμαστε πολύ πιο αποδοτικοί κατά την διάρκεια της ημέρας. 

Παρακάτω θα βρείτε συμβουλές για τα κρεβάτια και τις κρεβατοκάμαρες που έχουν καλό φενγκ σούι και θα σας βοηθήσουν να έχετε ένα καλύτερο βράδυ έτσι ώστε να είστε γεμάτοι ενέργεια την ημέρα. 

Συμβουλή 1: Τοποθετήστε το κρεβάτι σας σωστά σε σχέση με την πόρτα. 

Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα είναι να προσανατολίσετε το κρεβάτι σωστά σε σχέση με την πόρτα. Κοιτάξτε το παρακάτω σχεδιάγραμμα. 

Συμβουλή 2: Κάντε το κρεβάτι σας έτοιμο να υποστηρίξει αυτόν που κοιμάται και την σχέση του. 

Το κρεβάτι θα πρέπει να υποστηρίζει αυτόν που κοιμάται και θα πρέπει να είναι άνετο. Παρόλο που είναι πολύ όμορφα κρεβάτια με υπερβολική διακόσμηση ίσως να μην προσφέρουν κάποια καλή υποστήριξη. Ορισμένα κρεβάτια που έχουν ενσωματωμένη βιβλιοθήκη και τα μεταλλικά κρεβάτια μπορεί να προκαλέσουν πονοκέφαλο και προβλήματα σχετικά με το κεφάλι. Θα ήταν καλύτερο να μην έχετε μεταλικά αντικείμενα ή κομοδίνα πολύ κοντά στο κεφάλι σας όταν κοιμάστε.

Τα κρεβάτια θα πρέπει επίσης να τοποθετούνται στο κέντρο του τοίχου και μόνο από την μια πλευρά του ή στην γωνία. Δείχνουν αμυντική στάση. Τα κρεβάτια που είναι τοποθετημένα στο κέντρο του δωματίου ή κάτω από παράθυρο δεν δίνουν πολύ υποστήριξη.


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Γυναίκες που διέλυσαν τους αρραβώνες


Συμβουλή 3: Μπορεί το κρεβάτι μου να με κάνει πλούσιο;

Μια ιδέα σύμφωνα με το Φένγκ Σούι που μπορεί να σας φέρει περισσότερα κέρδη είναι να τοποθετήσετε ένα κουτί με κάποια πολίτιμα αντικείμενα κάτω από το κρεβάτι. Μπορεί να έχει χρήματα ή κάποια κοσμήματα αξίας. Τοποθετόντας αυτό το κουτί κάτω από το κρεβάτι θα σε κάνει να έχεις μεγαλύτερο έλεγχο του πλούτου σου και θα σου φέρει περισσότερο πλούτο στο σπίτι σου. 

Συμβουλή 4: Δώστε προσοχή στα ταμπού του φενγκ σούι

Το φενγκ σούι μας δίνει και άλλες συμβουλές εκτός από την ποποθεσία του κρεβατιού.  Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η διακόσμηση. Πρέπει να είναι απλό, θελκτικό και να έχει σχέδια από λουλούδια. Τα λουλούδια και τα φυτά στην κρεβατοκάμαρα θα απορροφήσουν όλη την ένεργεια για σεξουαλικές σχέσεις.

Είναι επιπλέον σημαντικό να μην βλέπετε ή να ακούτε νερό καθώς είστε στο κρεβάτι σας, όπως το να τρέχει μια βρύση. Θα πρέπει να αποφύγετε τους καθρέφτες επίσης, ειδικά αν βλέπετε τον εαυτό σας όταν είστε στο κρεβάτι. Οι καθρέφτες ανεβάζουν πολύ ψηλά την ενέργεια στην κρεβατοκάμαρα και έτσι δεν σας αφήνει να έχετε μια ξεκούραστην εμπειρία. 

Συμβουλή 5: Η αιώνια διαφωνία για την τηλεόραση

Οι παλίοι ειδικοί στο feng shui υποστηρίζουν πως η τηλεόραση δεν θα πρέπει να έχει θέση στην κρεβατοκάμαρα. Βέβαια, αυτό ισχύει για τις παλιές τηλεοράσεις που καθρεφτίζουν το είδωλο όταν είναι σβηστές. Στην εποχή μας, με τις νέας τεχνολογίας τηλεοράσεις κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Άρα, μπορείτε να έχετε μια τέτοια τηλεόραση άνετα στο υπνοδωμάτιο σας. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles