Κινέζικο Ωροσκόπιο 2019

Το ωροσκόπιο του 2019 για τη Χρονιά του Χοίρου, Κινέζικο ωροσκόπιο Νέας Χρονιάς 2019. Eτήσιες προβλέψεις για τα 12 Κινέζικα ζωδιακά σύμβολα.

Σύμφωνα με το Κινέζικο ωροσκόπιο, ο Χοίρος είναι το ζώο-σύμβολο του 2019. H Γη είναι το κύριο Κινέζικο ζωδιακό στοιχείο καθ’ όλη τη χρονιά. Η ημερομηνία για την Νέα Κινέζικη Χρονιά 2019 είναι η 5η Φεβρουαρίου 2019.

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2019: Η Χρονιά του Γήινου Χοίρου 2019


Το 2019, τα 12 Κινέζικα ζώδια του σεληνιακού ημερολογίου μπορούν να προσδοκούν να περάσουν μια χαρούμενη χρονιά. Η ατμόσφαιρα είναι γιορτινή και διασκορπίζεται χαλάρωση. Είναι σημαντικό, ωστόσο, να μην είσαι απαθής από τις υποσχέσεις αυτού του χαρμόσυνου και υποσχόμενου αέρα. Σε προσωπικό επίπεδο, οι καλά μελετημένες πράξεις θα βραβευτούν πολύ περισσότερο από τη λήψη ρίσκου κατά τη διάρκεια της Χρονιάς του Χοίρου 2019.

Με το αίσθημα της αφθονίας και της φωτεινότητας, που βασιλεύει κατά τη διάρκεια της Χρονιάς του Γήινου Χοίρου 2019, είναι πιθανή μια έλλειψη προσοχής στη διαχείριση του προϋπολογισμού σου.  Ή ακόμα και το χάσιμο χρημάτων. Ωστόσο, η κυρίαρχη παρουσία του στοιχείου της Γης κάτω από την πόλωση του Yin, το οποίο είναι το κύριο Κινέζικο στοιχείο της Κινέζικης Σεληνιακής Χρονιάς 2019. Έχει ως αποτέλεσμα τη σταθεροποίηση και διόρθωση των συχνά χαρούμενων και επιφανειακών μακροχρόνια ενεργειών, που είναι συγκεκριμένες σε μια Χρονιά του Χοίρου.

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2019: ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ


Η ανεμελιά της χρονιάς του Γήινου Χοίρου 2019, μιας και συμβολίζει το τέλος μιας ολοκληρωμένης περιστροφής του κύκλου των δώδεκα συμβόλων του Κινέζικου ζωδιακού. Αποτελεί επίσης ένα σημάδι για να κάνεις ένα διάλειμμα, που δικαίως αξίζεις. Για όλους μας η ευκαιρία να αναλύσουμε τα προηγούμενα χρόνια. Με σκοπό να είμαστε έτοιμοι να προβάλουμε τους εαυτούς μας πιο ειλικρινά στον καινούργιο κύκλο. Που αρχίζει την επόμενη χρονιά, με τη Χρονιά του Μεταλλικού Αρουραίου το 2020.

Στο τέλος αυτού του Κινέζικου ημερολογιακού κύκλου, έρχεται η ώρα να συλλογιστούμε τα τελευταία 11 χρόνια. Είναι μια περίοδος χαράς και χαλάρωσης, η καλοσύνη του ζωδίου του Χοίρου γίνεται αισθητή σε πολλούς τομείς καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019. Όλες οι καλές προθέσεις και τα κίνητρα ανανεώνονται και ενδυναμώνονται.

ΓΗΙΝΟΣ ΧΟΙΡΟΣ: ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΑ 12 ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟ 2019


Η προσωπικότητα του Γήινου Χοίρου εμποτίζει με τη διάθεσή του συγκεκριμένες ενέργειες της Κινέζικης Νέας Χρονιάς 2019 και της Χρονιάς του Χοίρου 2019: πιο λογικός και πιο ρωμαλέος από τους ομοίους του, ο Γήινος Χοίρος καταφέρνει να κάνει τα σχέδιά του πραγματικότητα χάρη στη στρατηγική οπτική του και τις επιχειρηματικές του δεξιότητες. Χαρούμενος και υπεύθυνος, υπερβολικά δεμένος με την οικογένειά του, ο Χοίρος δεν υπολογίζει το χρόνο ή την ενέργειά του, όταν πρόκειται να θρέψει και να προστατεύσει την οικογένειά του.

ΓΗ: ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ 2019


Το Γήινο στοιχείο με την πόλωση του Yin, το οποίο είναι το στοιχείο της Κινέζικης Χρονιάς 2019, ενέχει θετικές ενέργειες κατά τη διάρκεια του χρόνου του Χοίρου 2019. Συνώνυμο με την οργάνωση και τη διαθεσιμότητα για τους άλλους, το στοιχείο της Γης φέρνει ευελιξία, μετριοφροσύνη, διαίσθηση σε εκείνους από εμάς, που καταφέρνουν να παρασυρθούν από την ευεργετική του αύρα.

Η διδασκαλία, η φιλανθρωπία και η πνευματικότητα είναι ιδιαίτερα σημαντικά στη διάρκεια του χρόνου. Πρέπει να αποφύγουμε να μείνουμε μόνοι όσο περισσότερο μπορούμε το 2019, κρατώντας τους φίλους και την οικογένειά μας κοντά. Μπορεί επίσης να είναι η ώρα να αποφασίσουμε επιτέλους να δώσουμε ένα τέλος σε σίγουρα τοξικές σχέσεις.

ΤΥΧΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2019: ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟ


Τα προτιμώμενα χρώματα για το 2019 με σκοπό να ισορροπήσεις τη ρoή των ενεργειών για τη χρονιά του Γήινου Χοίρου είναι το κόκκινο και το λευκό, είτε πρόκειται για τάσεις τις μόδας, γάμους, δώρα ή διακόσμηση σπιτιού. Στην Κινέζικη κοσμολογία, το κόκκινο χρώμα συμβολίζει το στοιχείο της Φωτιάς. Γενικά, το κόκκινο χρώμα είναι συνώνυμο της τύχης, των γιορτινών περιόδων και του γάμου, σύμφωνα με την Κινέζικη παράδοση. Το λευκό (αλλά επίσης και το σχεδόν λευκό, γκρι, ασημένιο και χρυσό) σχετίζεται με το στοιχείο του Μετάλλου.

Το να φοράς ρούχα, που περιλαμβάνουν το κόκκινο και το άσπρο, αλλά επίσης και κοσμήματα, μπορεί να συμβάλλει για να εναρμονίσεις τις ενέργειες του έτους 2019. Φυσικά, αυτά τα δυο χρώματα μπορούν να είναι παρόντα σε μικρές πινελιές στην καθημερινή σου ζωή. Πρόσεχε, ωστόσο, να αποφύγεις σε οποιαδήποτε περίπτωση να έχεις κόκκινο πορτοφόλι, επειδή τα χρήματα που περιέχει θα κάψουν τα δάκτυλά σου.
Όσοι έχουν γεννηθεί στη Χρονιά του Χοίρου προσκαλούνται να φορούν ένα κόκκινο βραχιόλι κατά τη διάρκεια της χρονιάς τους. Για να διεγείρουν την τύχη τους. Αυτό ισχύει και για τα 12 Κινέζικα ζώδια, όταν το δικό τους Κινέζικο αστρολογικό σύμβολο είναι το ζώο της παρούσας χρονιάς.

ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ


Όσοι από τα 12 ζώδια του Κινέζικου ημερολογίου, νιώθουν λίγο ασταθείς κατά τη διάρκεια της χρονιάς 2019, πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην ευημερία τους. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα εμφανίσουν έλλειψη ενδιαφέροντος για τους συγγενείς τους. Αν οι περίοδοι της αμφιβολίας είναι ευτυχώς φευγαλέες, ο προβληματισμός που συνεπάγονται είναι πάντα ωφέλιμος. Η αλλαγή του τρόπου ζωής (ή του περιβάλλοντος, που ζούμε) μας αναγκάζει να βρούμε μέσα μας νέους πόρους, που ούτε καν υποψιαζόμασταν.

Πρόσεξε να μην ενδώσεις στην αδηφαγία κατά τη διάρκεια της Χρονιάς του Χοίρου 2019. Παρακολούθησε την ποιότητα και τις μερίδες των γευμάτων σου, αν θέλεις να συνεχίσεις να μπαίνεις στα ρούχα σου μέχρι το τέλος του 2019. Η εξάσκηση μιας αθλητικής δραστηριότητας προσαρμοσμένης στον δικό σου σωματότυπο συνίσταται αρκετά.
Πάνω απ’ όλα, το 2019 είναι σημαντικό να αποφύγουμε την αδράνεια.

ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ


Είναι προτιμότερο κατά το Κινέζικο έτος 2019 να μετριάσουμε τα έξοδά μας. Να περιορίσουμε τη γενναιοδωρία μας στους ανθρώπους που βρίσκονται περισσότερο σε ανάγκη και πραγματικά το αξίζουν.

Επιπρόσθετα, διοικητικές εργασίες δε θα πρέπει να αγνοηθούν. Να είσαι όσο πιο συνεπής γίνεται στις προθεσμίες των λογαριασμών σου και μην αφήσεις να περάσει πολύς χρόνος για να τακτοποιήσεις τα πιθανά σου χρέη.

Οι εμπορικές και βιομηχανικές συναλλαγές είναι ιδιαίτερα προτιμώμενες το 2019. Αλλά επίσης και οι πνευματικές δραστηριότητες, όπου η γραφή μιλάει στην καρδιά. Στις εταιρίες, οι σχέσεις μεταξύ των συναδέλφων γίνονται πιο μαλακές και οι νοοτροπίες πιο ανοικτόμυαλες και εποικοδομητικές. Μια ανάπτυξη στην καριέρα ή η επιτυχία σε ένα επαγγελματικό πλάνο μπορεί να θεωρηθούν πετυχημένα μόνο μέσω διαλόγου και πάντα με θετική επιμονή. Οποιαδήποτε επίδειξη ανυπομονησίας και θυμού θα συμβάλλουν μόνο στο να διώξεις μακριά ανθρώπους. Που θα μπορούσαν να σε υποστηρίξουν στα σχέδιά σου.
Το 2019, τα χρήματα σίγουρα δεν είναι συνώνυμο της απόλυτης ευτυχίας. Είναι μια χρονιά κάτω από το σύμβολο της ασφάλειας, ενώ οι οικονομικοί περιορισμοί, που μπορεί να αντιμετωπίσεις, παραμένουν προσπελάσιμοι.

Τυχερό χρώμα της χρονιάς 2019 και τι χρώματα να φορέσεις κατά τη διάρκεια της Χρονιάς του Χοίρου 2019

Πώς να ξεμπλοκάρεις τα 7 Τσάκρα (Chakras);

Κοιμηθείτε καλύτερα – 5 συμβουλές σύμφωνα με το Φένγκ Σούι

6 γρήγορες και εύκολες συμβουλές Feng Shui που λειτουργούν για όλους

Καθαρισμός Αύρας από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles