Κινέζικο Νέο Έτος 2020 – Έτος του Ποντικού & τι σημαίνει για το ζώδιο σου.

έτος του ποντικού

Σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία, ο Ποντικός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, φέρνοντας ένα νέο κύμα ενέργειας και μια νέα αρχή σε ένα νέο κύκλο. Καθώς προχωράμε από το έτος του Χοίρου μέχρι το έτος του Ποντικού, μπαίνουμε σε ένα έτος καθαρής ανανέωσης, γεμάτο με την ευκαιρίες να ευθυγραμμιστούμε με την αλήθεια του ποιοι είμαστε πραγματικά.

Από τις 25 Ιανουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου θα βρισκόμαστε στο φημισμένο Έτος του Ποντικού, που δημιουργεί ισχυρούς κραδασμούς που θα αντηχούν σε κάθε μέρος της ύπαρξής μας. Καθώς θέτουμε τους στόχους μας για το 2020 και μπαίνουμε σε ένα νέο έτος, επιτρέπουμε στον εαυτό μας να ξεκινήσει κάτι καινούριο, να ακούσει την αυξημένη μας διαίσθηση και να φυτέψει τους σπόρους που θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται ακόμη και μέσα στο έτος του Βοδιού το 2021.

Το έτος του Ποντικού θα μας επηρεάσει όλους, αλλά κάθε ζώδιο θα νιώσει αυτή την ενέργεια διαφορετικά. Εδώ είναι πώς θα επηρεάσει αυτό το Κινεζικό νέο έτος:

έτος του ποντικού

Κριός

Ζώδιο Κριός 2020

Το έτος του Ποντικού ευθυγραμμίζεται περισσότερο με το σύμβολο του Ήλιου του Κριού, το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Αυτό το έτος θα είναι απίστευτο για εσάς καθώς τα πράγματα αρχίζουν ευθυγράμμιζονται, αρχίζετε να εκδηλώνετε το μεγάλο όραμά σας. Φροντίστε να διατηρήσετε μεγάλους στόχους και προθέσεις και να συνεχίσετε να προσπαθείτε να βελτιώνεστε. Θα λάβετε αναγνώριση και επιτυχία φέτος, αλλά δεν το θεωρείτε δεδομένο. Συνεχίστε να εργάζεστε σκληρά και να καλλιεργείτε ό,τι έχετε σπείρει.

Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος 2020

Αυτό είναι ένα έτος αφιερωμένο στον προγραμματισμό και την οργάνωση. Καθώς προσπαθείς να πραγματοποιήσεις το 2020 με περισσότερη πρόθεση και σκοπό από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια, θα δείτε το Σύμπαν να σας ανταμείβει όμορφα. Αυτή είναι η στιγμή που θα πρέπει να αφήσετε πίσω εκείνο που δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Αφιερώστε φέτος χρόνο να φροντίσετε το σώμα και το μυαλό σας και να οικοδομήσετε μια ισχυρή βάση για όλα όσα πρόκειται να έρθει.

Δίδυμοι

Ζώδιο Δίδυμος 2020

Τελικά θα νιώσετε σαν να έχετε τον έλεγχο όλων όσων είναι γύρω σας κατά τη διάρκεια αυτού του λαμπρού έτους. Θα είστε σε θέση να χειριστείτε τυχόν προκλήσεις που έρχονται στο δρόμο σας με χάρη και αισθάνεστε υποχρεωμένοι να απαλλαγείτε από κάθε αρνητική ενέργεια γύρω σας. Θα είστε σε θέση να χειριστείτε τις σχέσεις και την καριέρα σας απίστευτα καλά και θα παραμείνετε επίμονοι και αφοσιωμένοι στην επίτευξη όλων των προσδοκιών και των στόχων σας.

Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος 2020

Έχετε πράγματα από αυτό το προηγούμενο έτος που δεν συνεχίσατε φέτος και αυτό είναι εντάξει. Αυτό είναι το έτος της τελειοποίησης των δεξιοτήτων σας και της επίτευξης των στόχων σας. Χρησιμοποιήστε αυτή τη φορά για να δημιουργήσετε ένα στέρεο θεμέλιο καθώς κάνετε τα επόμενα βήματα στη ζωή σας προς το μέλλον που επιθυμείτε. Πάρτε χρόνο να καταλάβετε  δεν λειτουργεί για σας. Αυτό το επίπεδο συνειδητοποίησης θα σας βοηθήσει να φωτίσει το μονοπάτι που πρόκειται να ακολουθήσετε καθώς ξεκινάτε το ταξίδι σας.

Λέων

Ζώδιο Λέων 2020

Το αγχος του παρελθόντος και οι φόβοι θα αρχίσουν να εξαφανίζονται φέτος καθώς κινούμαστε προς μια έμφυτη αίσθηση γαλήνης και ειρήνης και απολαμβάνουμε τη απλή μαγεία της παρούσας στιγμής. Ήρθε η ώρα να θυμηθείτε ότι το παρελθόν είναι στο παρελθόν και είστε εδώ αυτή τη στιγμή για ένα θεϊκό σκοπό. Αφήστε πίσω την έλλειψη κινήτρων που μπορεί να προκύψοει και να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε έρχεται στον δρόμο σας. Έχετε υποστηριξη και η αγάπη άνευ όρων που τρέχει μέσα από σας.

Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος 2020

Αυτό το έτος θα είναι όλος ένας στόχος. Τα προβλήματα του παρελθόντος σας σύντομα θα επιλυθούν και η ενέργειά σας θα αρχίσει να αναβλύζει. Αυτός είναι ένας απίστευτος χρόνος για τη φροντίδα του εαυτού σας. Ξέρετε ότι έχετε την τάση να βάζετε πάρα πολλά στο πιάτο σας και συχνά αισθάνεστε κουρασμένοι. Πάρτε το χρόνο για αυτο-φροντίδα και αυτο-αγάπη και αφήστε τις ανησυχίες του κόσμου να  φύγουν μακριά.

Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός 2020

Ο μεγαλύτερος στόχος για το τρέχον έτος είναι να αγκαλιάσετε την έννοια του “νέο έτους, νέο εγώ”. Είστε ο δημιουργός της πραγματικότητάς σας. Μη φοβάστε να δοκιμάσετε κάτι νέο ή συναρπαστικό και αφήστε τους φόβους σας να υποχωρήσουν. Παρακολουθήστε πόσο γρήγορα το Σύμπαν επιβραβεύει την τόλμη σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για την απελευθέρωση κακών συνηθειών και την πραγματοποίηση των επιλογών που γνωρίζετε ότι θα οδηγήσουν σε μια πιο υγιή και καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. 

Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός 2020

Αυτό είναι ένα έτος μετασχηματισμού για σας. Τα πράγματα αλλάζουν και ίσως αισθάνεστε συγκλονισμένοι στην αρχή. Θυμηθείτε ότι κάθε αλλαγή είναι για το καλύτερο, αυξήστε την κατανόησή σας και προσέξτε τις ευλογίες που σας περιβάλλουν. Μπορεί να έχετε μείνει σε ορισμένες καταστάσεις που ξέρετε ότι δεν είναι σωστό για σας λόγω της ευκολίας. Ετοιμαστείτε για νέα κίνητρα καθώς απελευθερώνετε αυτό που δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Έτσι, μπορείτε να πάρετε ρίσκα. Προσπαθήστε για τη δουλειά, τη σχέση, το σπίτι, την ευκαιρία. Θα ανταμειφθείτε.

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης 2020

Αυτό το έτος είναι γεμάτο φωτεινή, φωτεινή ενέργεια. Υποστηρίζεστε σε ό,τι κάνετε και σε κάθε απόφαση που κάνετε. Καθώς ξυπνάτε στο θεϊκό μέσα σας, θα παρατηρήσετε απίστευτη ροή αφθονίας στη ζωή σας. Η οικονομική σταθερότητα, η σταδιοδρομία και η βελτιωμένη υγεία βρίσκονται στον ορίζοντα. Πρόκειται για ένα έτος αυξημένης ενέργειας, καθώς αισθάνεστε ένα κίνητρο για κοινωνικοποίηση και συναντήσεις νέων ανθρώπων. Οι άνθρωποι που εισέρχονται στη ζωή σας θα μείνουν μαζί σας και θα φέρουν απεριόριστη χαρά.

Αιγόκερως

Ζώδιο Αιγόκερως 2020

Ακόμα κι αν αυτό το ζώδιο καθοδηγείται από τη λογική, το έτος του Ποντικού θα σας επιτρέψει να αρχίσετε να έρθετε περισσότερο σε επαφή με τα συναισθήματά σας. Θα νιώσετε κίνητρα για να μοιραστείτε την αλήθεια σας και να εκφράσετε τον εαυτό σας και θα είναι απίστευτα απελευθερωτικό. Ζητήστε αυτό που θέλετε και μην φοβάστε να φύγετε αν δεν λαμβάνετε αυτό που χρειάζεστε. Βεβαιωθείτε ότι δεν ενεργείτε από καθαρή παρορμητικότητα. 

Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος 2020

Αυτό είναι ένα έτος αφιερωμένο στην ανοιχτή σκέψη σας. Έχετε παραμείνει διανοητικά κολλημένος για αρκετό καιρό και κάτι απλά δεν ήταν όπως θα έπρεπε. Θα είστε ευλογημένοι με μια νέα προοπτική που θα σας επιτρέψει να δείτε τα πράγματα όπως είναι πραγματικά. Αφήστε τον εαυτό σας να πάει με τη ροή των πραγμάτων και να παρακολουθήσετε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που έρχονται στη ζωή σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή την αυξημένη συνείδηση ​​και αγκαλιάστε τις ευκαιρίες που προκύπτουν.

Ιχθύες

Ιχθύς προβλεψεις 2020

Για εσάς, αυτό είναι ένα έτος παραγωγικότητας. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλετε να ολοκληρώσετε φέτος και έχετε ήδη θέσει κάποιες προθέσεις. Έχετε το βλέμμα σας στο βραβείο. Προχωρήστε με σκοπό. Αυτό το έτος θα σας φέρει πολλή χαρά και ευτυχία, ώστε να αγκαλιάσετε όλα όσα πρόκειται να έρθετε και να απολαύσετε αυτή τη φορά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προνοήσει για οποιεσδήποτε δευτερεύουσες αλλαγές που μπορεί να προκύψουν καθώς αυτό είναι το Σύμπαν που σπρώχνει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Χαρτομαντεία μέσω email
Το Taroto Spells σου δίνει την δυνατότητα εύκολα και απλά να έχεις μια μελλοντική πρόβλεψη από το Μέντιουμ Άρη και την ομάδα του.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles