Καθρέφτες του Σπιτιού: Προλήψεις και Μαγεία

Καθρέφτες του Σπιτιού: Προλήψεις και Μαγεία | Μόνο λίγοι, πια, θυμούνται τα μαγικά μυστικά και ιδιότητες των καθρεφτών. Το άρθρο αυτό είναι αφιερωμένο σε αυτούς που ακόμα θέλουν να μάθουν την αλήθεια. Πριν συνεχίσουμε θέλω να θυμίσω σε όλους πως ο απλός καθρέφτης και ο μαγικός καθρέφτης (που χρησιμοποιείται για ενόραση) είναι δυο διαφορετικά πράγματα, καθώς οι “μαγικοί καθρέφτες” σπάνια είναι στην πραγματικότητα καθρέφτες. Το άρθρο αυτό αφορά τους απλούς καθρέφτες και πως αυτοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαγικά.

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

Η Αφροδίτη και ο καθρέφτης της

Το ιερό αντικείμενο και όπλο της Αφροδίτης είναι ένας καθρέφτης. Ακόμα και το σύμβολο του πλανήτη Αφροδίτη είναι ένας κύκλος με ένα σταυρό από κάτω, το οποίο αντιπροσωπεύει τον αγαπημένο της καθρέφτη, τον οποίο κρατούσε περήφανα. Οπότε για ποιό λόγο όλο αυτό;

Όχι, δεν είναι απλά ένα σύμβολο ματαιοδοξίας. Η Αφροδίτη υπήρξε η αληθινή Θεά της αγάπης και της ομορφιάς, μα δεν είναι μόνο αυτό το θέμα εδώ. Κατά την άνθιση της πατριαρχίας οι δυνάμεις της Αφροδίτης παρερμηνεύθηκαν, σκοπίμως ή ασκόπως. Είναι Τιτάνιδα, ο πατέρας της ήταν ο Κρόνος με αποτέλεσμα να είναι μια από τις πιο ισχυρές Θεές. Ακόμα, επιτρέψτε μου να σας θυμίσω πως η αγάπη είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει όλα τα μυστήρια.

Ο καθρέφτης υποδηλώνει την αντανάκλαση και η αντανάκλαση το νερό. Θυμηθείτε, η Αφροδίτη γεννήθηκε στη θάλασσα. Υψώθηκε από τα νερά, λάμποντας μέσα από την ομορφιά της, την ομορφιά της Αγάπης και της Αλήθειας. 

Οπότε ορίστε! Οι καθρέφτες σχετίζονται με το στοιχείο του νερού με το οποίο συνδέονται όλες οι θεότητες και τα πνεύματα. Οπότε το νερό είναι το μυστικό που μπορεί να μας βοηθήσει να ξεκλειδώσουμε τις δυνάμεις του καθρέφτη.

Πολλές θεότητες “χρησιμοποιούσαν” καθρέφτες ως ιερά αντικείμενα, σημεία εστίασης ή ακόμα σαν πανίσχυρα όπλα. Η Ίσιδα, η Φρέγια και η Αματερασού είναι κάποιες από αυτές. 

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

Τι κάνουν στην πραγματικότητα οι καθρέφτες του σπιτιού;

Οι καθρέφτες είναι μαγικά εργαλεία, και μάλιστα πολύ ισχυρά πρέπει να πω. Ας δούμε περισσότερα σχετικά με τις ξεχασμένες ιδιότητές τους.  Οπότε οι καθρέφτες μπορούν να λειτουργήσουν ως:

Πύλες

  • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε να έχουμε πρόσβαση σε άλλες διαστάσεις ή για να επικοινωνήσουμε με\ να εξορκίσουμε πνεύματα. Η μάγισσα / εξορκιστής μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν απλό καθρέφτη ώστε να έχει πρόσβαση σε άλλες διαστάσεις. Τον χρησιμοποιούν ώστε το πνεύμα να εμφανιστεί με τη μορφή που είχε. Οι καθρέφτες χρησιμοποιήθηκαν ώστε να δημιουργήσουν  πύλες προκειμένου να βοηθήσουν οντότητες να έχουν πρόσβαση στη δική μας διάσταση ευκολότερα. 
  • Γι΄ αυτό το λόγο καλύπτουμε του καθρέφτες όταν κάποιος πεθαίνει στο σπίτι. Αυτή η δοξασία βοηθάει ώστε τα πνεύματα να παραμένουν στη διάσταση που πρέπει να είναι. 
  • Αν και οι απλοί καθρέφτες του σπιτιού χρησιμοποιήθηκαν για να ευλογήσουν ολόκληρες πόλεις λειτουργώντας σαν πύλες για αγγελικές οντότητες, ή άλλα αγαθά πλάσματα, υπάρχουν ωστόσο πολλά παραδείγματα αρνητικής μαγείας όπου χρησιμοποιήθηκαν για σκοτεινούς σκοπούς. 

TIP: πριν τον ύπνο ανάψτε ένα κερί μπροστά από ένα καθρέφτη ζητώντας από τον φύλακα άγγελό σας να κρατήσει εσάς και το σπίτι σας ασφαλές. 

Ανιχνευτές

  • Οι καθρέφτες μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν ως μαγικοί ανιχνευτές. Οτιδήποτε αντανακλάται στον καθρέφτη, υλικό ή όχι, αποθηκεύεται ως πληροφορία μέσα του. Γι΄ αυτό το λόγο οι καθρέφτες είναι ο καλύτερος φίλος της μάγισσας. Οι καθρέφτες κρατούν την αλήθεια αν η μάγισσα ξέρει πως να ρωτήσει. Θυμηθείτε την Αφροδίτη.
  • Ωστόσο, αν υπάρχει πολύ από αυτή την ενέργεια ο καθρέφτης μπορεί na ακτινοβολεί παρόμοια ενέργεια με αυτή που αποθήκευσε. Για παράδειγμα, αν ένας καθρέφτης είναι εκτεθειμένος σε γέλιο και θετική ενέργεια θα ακτινοβολεί την αντίστοιχη ενέργεια. Αν είναι εκτεθειμένος σε αρνητικότατα θα ακτινοβολεί τα αντίστοιχα. 
  • Βάσει αυτής του της ιδιότητας ο καθρέφτης χρειάζεται να εξαγνίζεται τακτικά, ειδικά αν είναι εκτεθειμένος σε ένα δωμάτιο ή σπίτι γεμάτο αρνητική ενέργεια. 

TIP: Για να εξαγνίσετε ένα καθρέφτη καπνίστε τον τακτικά με φασκόμηλο και ραντίστε τον με ευλογημένο νερό. 

Κλώνοι

Κάποιοι μάγοι χρησιμοποιούσαν καθρέφτες προκειμένου να δημιουργήσουν αντίγραφα του εαυτού τους και να ενισχύσουν  την επίγνωσή τους ή, ακόμα, για να μπορούν να αποκτήσουν περισσότερη σόγια, ή ένα συγκεκριμένο αντικείμενο. Αυτό ήταν εξελιγμένη μορφή μαγείας που πολλοί εξασκούσαν. 

Όπως αναφέρθηκε και πριν, οτιδήποτε αντανακλάται στον καθρέφτη αποθηκεύεται εκεί. Κατ΄ επέκταση θα πρέπει να πάρετε ένα καινούριο καθρέφτη αν θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε για εσάς, και να εκτίθεται προσεκτικά μόνο σε εσάς και κανένα άλλο.

TIP: Ένα απλό τρικ για να ενισχύσετε την προστασία είναι να κολλήσετε τη φωτογραφία σας στην πίσω μεριά ενός καθρέφτη, με το πρόσωπο καλυμμένο από την πίσω μεριά. 

Παράλληλες Πραγματικότητες

  • Οι μάγισσες λατρεύουν να χρησιμοποιούν τους καθρέφτες προκειμένου να αλλάξουν αυτό που βλέπουν ή αισθάνονται. Αυτή η μορφή μαγείας βασίζεται σε ψευδαίσθηση η οποία προβάλλεται από τη μάγισσα. 
  • Ένα από τα πιο κοινά κόλπα ήταν να αλλάζουν την εμφάνισή τους αν και μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για να “καλύψει οτιδήποτε. Αυτό μπορούσε να γίνει χρησιμοποιώντας ένα μικρό καθρέφτη χειρός. Αν και χρειάζεται προσπάθεια και εξάσκηση, η βασική ιδέα είναι να δεις την αντανάκλαση σου πλημμυρισμένη από χρυσό φως. Ανάπνευσε αργά και εστίασε στο χρυσό φως το οποίο ακτινοβολεί από εσένα, μέσα σε εσένα και τριγύρω από σένα. Τώρα “δες” την αλλαγή που επιθυμείς στον καθρέφτη και εστίασε στην αλλαγή σαν να συμβαίνει ήδη. Όταν είσαι ικανοποιημένος με τον οραματισμό σου ντύσε τον καθρέφτη σε μαύρο μετάξι και κράτησέ τον ασφαλή και κρυμμένο. 

Καθρέφτες και Προλήψεις

Υπάρχουν πολλές ιστορίες , παραμύθια και προλήψεις που περιβάλλουν τον καθρέφτη του σπιτιού. Εδώ θα δούμε το καθένα και γιατί συμβαίνουν.

Καθρέφτες και Θάνατος

Τα πνεύματα και ακόμα πιο σημαντικά, τα πεινασμένα θυμωμένα φαντάσματα και οι δαίμονες συχνά στοιχειώνουν σπίτια και ανθρώπους για τους δικούς τους σκοπούς. Όσο πιο προστατευμένο είναι το μέρος όπου ζούμε τόσο δυσκολότερο είναι για αυτές τις οντότητες να επηρεάσουν αυτό το μέρος. 

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες στιγμές όπου οι άμυνές μας είναι χαμηλές και/ ή προνοήσει να προστατεύσουμε το χώρο μας. Οι καθρέφτες λειτουργούν σαν πύλες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οντότητες ώστε να μπουν στο σπίτι, ειδικά αν η αρνητικότητα στο χώρο είναι πολύ έντονη. Τα πνεύματα συχνά προκαλούν διάφορα φαινόμενα. Όταν το πνεύμα δυναμώσει και τραφεί από την αρνητικότητα, τζάμια και καθρέφτες ίσως σπάσουν. Σε αυτό το σημείο τα πνεύματα έχουν καθιερώσει την σύνδεση και είναι ευκολότερο να επηρεάζουν το χώρο.  Ως αποτέλεσμα συμβαίνουν ατυχήματα. 

Οπότε πολλοί καλύπτουν τους καθρέφτες ενός σπιτιού μετά από ένα πρόσφατο θάνατο. Ο καθρέφτης μπορεί να λειτουργήσει,  όπως είπαμε, σαν πύλη, από την οποία οντότητες μπορούν να έρθουν ή να φύγουν. Ως εκ τούτου, καλύπτοντας τους καθρέφτες, στην πραγματικότητα βοηθούμε το πνεύμα να προχωρήσει επειδή, διαφορετικά, μπορεί να παγιδευτεί στον κόσμο μας από την θλίψη του.

Καθρέφτες και Πνέυματα

Όπως ήδη είπαμε, οι καθρέφτες μπορούν να λειτουργούν σαν πύλες για τα πνεύματα. Γι’ αυτό πολλοί ακόμα φοβούνται να κοιτάξουν ένα καθρέφτη κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας. Η ενέργεια του κεραυνού και της καταιγίδας χρησιμοποιείται στη μαγεία προς υλοποίηση. Συνεπώς, αυτή η ενέργεια μπορεί να “υλοποιήσει” πνεύματα, τα οποία μπορούμε να δούμε μέσα στον καθρέφτη. Αυτή η δεισιδαιμονία είναι πολύ διαδεδομένη στη Μεσόγειο. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που κοιτάζουμε ένα καθρέφτη υπό το φως ενός κεριού.

Καθρέφτες και Αφθονία

Μια από τις πιο κοινές μαγικές πρακτικές, η οποία πλέον έχει περάσει σαν δεισιδαιμονία, είναι να αφήσουμε ένα μεγάλο καθρέφτη να αντικατοπτρίσει την τραπεζαρία και το τραπέζι του δείπνου. Με τις πληροφορίες που έχουμε δώσει ήδη, μπορείτε να καταλάβετε πως ο αντικατοπτρισμός του φαγητού, μεγεθύνει την αφθονία και τις ευλογίες. 

Επιπλέον, πολλοί αφήνουν φαγητό ως προσφορά για τα πνεύματα του σπιτιού. Η αντανάκλαση του φαγητού αμέσως το μεταμορφώνει σε “πνευματικό” φαγητό, το οποίο μπορεί να καταναλωθεί από τα πνεύματα. Με αποτέλεσμα τα πνεύματα του σπιτιού να είναι ευχαριστημένα και να ευλογούν το σπίτι και τους κατοίκους του. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles