Καθαρισμός Κρυστάλλων | Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν κρυστάλλους για να ηρεμίσουν το νου, το σώμα και την ψυχή τους. Κάποιοι πιστεύουν πως οι κρύσταλλοι λειτουργούν σε ενεργειακό επίπεδο, στέλνοντας φυσικές δονήσεις προς τον κόσμο.

Οι κρύσταλλοι συνήθως ταξιδεύουν μεγάλες αποστάσεις, από την πηγή στους εμπόρους πριν τον αποκτήσετε. Κάθε τέτοια μετάβαση εκθέτει τις πέτρες σε ενέργειες που μπορεί να μην είναι συμβατές με τις δικές μας. Και όταν χρησιμοποιούνται για θεραπεία, λέγεται πως απορροφούν ή στέλνουν την ενέργεια που προσπαθείτε να απελευθερώσετε.

Ο τακτικός καθαρισμός και επαναφόρτιση των κρυστάλλων σας είναι ο μόνος τρόπος να επαναφέρετε τον κρύσταλλό σας στην φυσική του κατάσταση. Αυτή η πράξη φροντίδας μπορεί να ενδυναμώσει ξανά τους κρυστάλλους σας. 

Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί τρόποι να εξαγνίσετε τους κρυστάλλους σας. Πολλοί από αυτούς μπορεί να είναι τόσο θεραπευτικοί για το δικό σας πνεύμα όσο είναι και για τις πέτρες σας. Από το να πάρετε λίγο χρόνο για ξεκούραση ανάβοντας ένα πολύ ωραίο λιβάνι, ή να απολαύσετε το φεγγαρόφωτο, μπορείτε να βρείτε πολλούς ενδιαφέροντες τρόπους να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας. Με αυτό τον τρόπο θα φέρετε τόσο το πνεύμα σας όσο και τις πέτρες σας σε υψηλότερα επίπεδα ενέργειας. Χρησιμοποιείστε τους τρόπους αυτούς όσες φορές χρειαστεί. Η ενέργεια των κρυστάλλων σας μπορεί να είναι υπερφορτωμένη ή πολύ χαμηλή όπως το ίδιο μπορεί να είναι και η δική σας. Οπότε βεβαιωθείτε πως τους καθαρίζετε τακτικά ώστε να απολαύσετε το μεγαλύτερο δυνατόν από τα οφέλη που έχουν να σας προσφέρουν οι κρύσταλλοι της φύσης. 

Παρακάτω σας δίνουμε ορισμένους τρόπους οι οποίοι έχουν αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικοί στον καθαρισμό των κρυστάλλων.

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles