Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προβλέψεις Σαββατοκύριακου

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προβλέψεις Σαββατοκύριακου – Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας Ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

Κριός: Η κάρτα – Μελέτη

κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

Κακή η διάθεσή σας αυτό το Σαββατοκύριακο με έντονες σκέψεις για μία συναισθηματική αλλαγή. Ένας ερωτικός πειρασμός βάζει σε κίνδυνο την σχέση σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Ζήστε ήρεμα την ημέρα οι ουράνιοι Άγγελοι πάντα στέλνουν θετικά μηνύματα δεχτείτε την βοήθεια τους 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Ταύρος: Η κάρτα –  Αυτοαποδοχή

ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Η μέρα σας βάζει σε ανήσυχες σκέψεις μην μένετε στάσιμοι.  Λάβετε μηνύματα για θεϊκή καθοδήγηση αποδεχτείτε και παραδοθείτε στις συνθήκες με το συντροφικό σας ταίρι. Μην καταπιέσετε τα συναισθήματα σας, κρατήστε ισορροπίες, θεραπεύστε την σχέση σας ζήστε με αγάπη κάντε ανθρώπινα βήματα να λυθεί το ζήτημα σας.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 1

Δίδυμος: H κάρτα – Εορτασμός

δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Σε αυτό το διήμερο πολλά χαμόγελα  πάθος με την  ερωτική σας διάθεση ανεβασμένη  χαρίζουν σέ εσάς  όμορφες στιγμές που θα σου μείνουν αξέχαστες. Να προσέχετε το συντροφικό σας ταίρι σκεφθείτε λογικά και γεμίστε τις ψυχές σας με αγάπη. Το σύμπαν και οι ουράνιοι Άγγελοι σας υπόσχονται ευτυχία και αφθονία. 

Τυχερό νούμερο ημέρας: 4

Καρκίνος: Η κάρτα – Ευλογίες

καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Οι κάρτες των Αγγέλων αυτό το Σαββατοκύριακο δείχνουν για εσάς κάποιες εντάσεις και διαφωνίες κυρίως από την επέμβαση και την επιρροή τρίτων ατόμων. Προσέξτε καλό θα ήταν να ισορροπήσετε. Αφήστε τους θυμούς και σίγουρα θα έρθει η ισορροπία στην σχέση σας. Το συντροφικό σας ταίρι θα έρθει πιο κοντά σας συναισθηματικά για να σας ξανακερδίσει.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 9

Λέων: Η κάρτα-  Παράδοση και Απελευθέρωση

λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Αυτό το Σαββατοκύριακο, παραμερίστε τους εγωισμούς γιατί όλα τα θέματα θέλουν τον χρόνο τους . Το συντροφικό σας ταίρι κινείτε υπέρ εσάς αλλά δεν το ξέρετε. Οι Άγγελοι είναι μαζί σας και όλο το σύμπαν. Όλες αυτές οι αλλαγές που θα δέχεστε να είσαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσουν τον εαυτό σας στην θεϊκή καθοδήγηση. Ζήστε λοιπόν ένα όμορφο Σάββατο και μια ευλογημένη Κυριακή με αγάπη για τους γύρω σας.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 3

Παρθένος: Η κάρτα- Νέα Αγάπη

παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Έντονο αυτό το διήμερο για εσάς Θέλετε πραγματικά την ηρεμία και όχι αρνητικές εικόνες στην ζωή σας. Δεν είστε και απόλυτα ικανοποιημένοι, με το συντροφικό σας ταίρι. Μην απορροφάτε αρνητικότητα στην σχέση σας, μπορείτε να αλλάξετε πολλά αρκεί εσείς να το θέλετε. Προσπαθήστε να θεραπεύσετε την συντροφική σας ζωή μέσα στο επόμενο διάστημα με ηρεμία και γαλήνη.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 8

Ζυγός: Η κάρτα – Ισορροπία

ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η κάρτα Ισορροπία αυτό το Σάββατο προβλέπει αρκετές  συζητήσεις για εσάς ενώ αρκετά πνευματικά δώρα ισορροπούν την σκέψη σας. Καλή η περίοδος για εσάς και το συντροφικό σας ταίρι.  Όπως και να έχει πάντως, το Σαββατόβραδο προβλέπεται συναρπαστικό! Το βραδάκι της Κυριακής χαλαρώστε κάνετε συζητήσεις από καρδιάς με τον άνθρωπο σας . Σίγουρα θα του αρέσουν… και θα συμπληρώσει τις ιδέες σας.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

Σκορπιός: Η κάρτα – Μαγική Αίσθηση 

σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε θέματα στην οικογένεια χρειάζεται να είστε πιο συγκεντρωμένοι σε αυτά. Βάλτε στόχους στην ευτυχία την αφθονία. Οι προθέσεις σας να είναι θετικές σε όλα τα πνευματικά μονοπάτια, φροντίστε την προσωπική σας ζωή μιλήστε με τον άνθρωπο της καρδιάς σας και να είσαστε σίγουροι ότι το σύμπαν βοηθά σε όλα τα θέματα που εσείς επιθυμείτε. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 2

Τοξότης: Η κάρτα – Αναδυόμενος

τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Νέες σκέψεις νέα όνειρα και ιδέες σας ξεσηκώνουν. Είστε πολύ τυχεροί σε αυτή την περίοδο γιατί ο Θεός επέλεξε εσάς και γιατί είσαστε ένα δικό του πνευματικό παιδί. Οι δονήσεις που περιβάλουν εσάς και το πνευματικό σας ταίρι βοηθούν την σχέση σας και η συναισθηματική σας ζωή σε αυτό το διήμερο αποκτά νόημα. Νιώστε βεβαιότητα όπως όλα τα παιδιά του Θεού. 

Τυχερό νούμερο ημέρας  6
ρωτα το ταρωτω

Αιγόκερως: Η κάρτα – Αρχάγγελος Μιχαήλ

αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Οι κάρτες των Αγγέλων για εσάς δείχνουν σε αυτό το διήμερο ότι θέλετε να βάλετε πρόγραμμα σε ότι εκκρεμεί. Διαβαίνετε το πνευματικό σας μονοπάτι και όλες οι σκέψεις σας σταματούν ταίρι σας. Αυτός ο πανίσχυρος Αρχάγγελος θα είναι μαζί σας. Σας δίνει κουράγιο και σας βοηθά να απαλλαγείτε από τις επιδράσεις του φόβου και  τις δυσκολίες.   Φωτίζει την ζωή σας και τις σκέψεις σας ενώ ταυτόχρονα βοηθά σε ότι του ζητήσετε. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 3

Υδροχόος: H κάρτα – Αρμονία

υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Χαρούμενο και ευχάριστο αυτό το διήμερο για εσάς με την προσωπική σας ζωή να φωτίζεται από το φως των ουράνιων Αγγέλων. Η αγάπη σας για το συντροφικό σας ταίρι δεν πεθαίνει ποτέ.  Οι ουράνιοι Άγγελοι σας βοηθούν να ζήσετε τα θαύματα και η επικοινωνία σας μαζί τους θα είναι ξεκάθαρη, σκοπός τους να σας μάθουν την ακεραιότητα. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Ιχθύες: Η Κάρτα – Η Δύναμη

ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Πιστέψτε στον εαυτό σας, αφήστε το σύμπαν να δουλέψει για σας και τους δικούς σας ανθρώπους . Σήμερα Σάββατο δείξτε εμπιστοσύνη στο πνευματικό σας ταίρι, ζητήστε από τους Αγγέλους να καθοδηγήσουν τις λέξεις και τις πράξεις σας. Αύριο Κυριακή Προσέξτε και ακολουθήστε της οδηγίες του Θεού και του Σύμπαντος και λάβετε όλα τα θετικά βοηθηθείτε και ζήστε την μέρα με ηρεμία και γαλήνη. 

Τυχερό νούμερο ημέρας :  5

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles