Οι Κάρτες των Αγγέλων

Οι Κάρτες των Αγγέλων Προβλέψεις Αυγούστου – Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας Ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

Κριός: Η κάρτα – Υποστήριξη

κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

Η περίοδος αυτή κάνει την σχέση σας ποιο δυνατή.  Οι ουράνιοι Άγγελοι στέλνουν το φως τους και ηρεμούν την ψυχή σας. Σας δίνουν την δύναμη να πάρετε αποφάσεις σε θέματα που αφορούν την ζωή σας όσο και αν αυτό σας είναι δύσκολο.. Το σύμπαν υποστηρίζει αυτά που θέλετε να υλοποιήσετε Θα υπάρξει μία αναζωογόνηση στο δεσμό σας, καθώς το αγαπημένο σας πρόσωπο θα προσπαθήσει να σας προσφέρει αυτά που επιθυμείτε, προκειμένου να σας αποδείξει την αγάπη του, αλλά και την θέση που κατέχετε στην καρδιά του. Συμβιβαστείτε αποφύγετε τα δύσκολα, για να έχετε αγάπη. Με ξεκάθαρες σκέψεις και θετικές κινήσεις  θα βρείτε τον δρόμο της επικοινωνίας και της αγάπης.

Τυχερό νούμερο μήνα : 5

Ταύρος: Η κάρτα –  Θεϊκή Καθοδήγηση

ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Προσπαθήστε να αναθεωρήσετέ σχέσεις αισθήματα και να βαδίστε σε δρόμους φωτεινούς. Αντίξοες συνθήκες δημιουργούν προβλήματα στην σχέση σας.  Θα έχετε μία έντονη συζυγική σύγκρουση, ένα δυνατό καυγά, πιθανόν και βίαιο, που θα φέρει συναισθηματική ανατροπή και αναστάτωση. Προσπαθήστε να έχετε ωφέλιμες συζητήσεις με το σύντροφό σας. Αφήστε τους ουράνιους Αγγέλους να έρθουν στην ζωή σας. Μπορούν να έρθουν ισορροπίες και να βρεθείτε ποιο κοντά με τον σύντροφο σας. Εξουσία, ηγετικές ικανότητες ξεσηκώνουν την σκέψη σας για  δύναμη και πλούτο. Χρήματα που περιμένετε ανοίγουν πολλά επίπεδα στην ζωή σας, σας φέρνουν σε επαφή με πολύ κόσμο Είσθε στο σωστό δρόμο. 

Τυχερό νούμερο μήνα : 1

Δίδυμος: H κάρτα – Συγχώρεση

δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Πολλά νεύρα και εντάσεις φέρνει ο μήνας για εσάς και το περιβάλλον που ζείτε Ακόμη δεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό και την καρδιά του συντρόφου σας. Εδώ και αρκετό καιρό τα συναισθήματα μεταξύ σας είναι τοξικά. Οι μέρες που θα περνούν φέρνουν ψυχρότητα. Δείξτε προσοχή μην ζείτε στην αβεβαιότητα, συζητήστε με τον άνθρωπο σας γιατί μερικά λάθη είναι και δικά σας..  θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε τα θετικά και τα αρνητικά της υπάρχουσας σχέσης, να ισορροπήσετε συναισθηματικά  θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε τα θετικά και τα αρνητικά της υπάρχουσας σχέσης, να ισορροπήσετε συναισθηματικά  Χρειάζεστε χρόνο αντλήστε δύναμη από τις ουράνιες δυνάμεις και προχωρήστε σε ότι κάνετε με την πίστη σας στον Θεό.

Τυχερό νούμερο μήνα: 7

Καρκίνος: Η κάρτα – Αρμονία

καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Αυτή η περίοδος δημιουργεί παρεξηγήσεις στο περιβάλλον και στους γύρω σας αποφύγετε τις εντάσεις και κρατήστε για εσάς την θετική ενέργεια και τη υποστήριξη του σύμπαντος. Μην υπόσχεστε στον άνθρωπο σας ότι δεν μπορείτε να κάνετε, αφήστε τα δύσκολα μακριά από τους δυο σας αν θέλετε η ερωτική σας ζωή να βελτιωθεί. Οι ουράνιοι άγγελοι βοηθούν σταδιακά να εξασθενήσουν όλες οι δοκιμασίες που περάσατε, οι οποίες θα ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Όσο θα περνούν οι ημέρες τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα, Θα  ζήσετε μία περίοδο χαράς και ερωτικής ευτυχίας. Η τύχη είναι με το μέρος σας, έρχονται καλύτερες μέρες σαν ανταμοιβή για τους κόπους και τις θυσίες σας.

Τυχερό νούμερο μήνα : 4

Λέων: Η κάρτα-  Εισακουσθείσα Προσευχή

λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Μην είσαστε επιθετικοί  με τον άνθρωπο σας υποστηρίξτε τον και βρείτε λύσεις. Λύσεις που θα σας δώσουν καθοδηγήσει και φως μεταξύ σας. Μην αφήνετε γύρω σας νια υπάρχουν τοξικά συναισθήματα και ανθρώπους γιατί η θετική σας σκέψη και η ενέργεια σας εγκλωβίζεται. Είναι φορές που αναζητάτε παθιασμένες σχέσεις μην παρασύρεστε δεν οδηγήστε πουθενά. Βοηθήστε τον εσωτερικό σας κόσμο και καθαρίστε την ψυχή σας από ότι κακό και δύσκολο.  Προσευχηθείτε στο σύμπαν και ζητήστε από τους ουράνιους αγγέλους του Θεού την προστασία τους. Ξεκινάμε με την αγάπη, δίνουμε αγάπη και… Τελειώνουμε με την αγάπη.

Τυχερό νούμερο μήνα : 2

Παρθένος: Η κάρτα- Αλήθεια και Ακεραιότητα

παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Αφήστε τους φόβους και να είσαστε σίγουροι ότι η σχέση σας θα βελτιωθεί. Προσπαθήστε αυτό τον μήνα και στηριχτείτε στην διαίσθηση σας, δώστε εξηγήσεις στον άνθρωπο σας, δώστε χαρά και αγάπη .  Το σύμπαν δίνει εξηγήσεις και λύνει όλες τις αμφιβολίες που κατά καιρούς σας βασάνιζαν. Ήρθε ο καιρός που το συντροφικό σας ταίρι θα ζητάει πολλά από εσάς. Συζητήστε μαζί του και προστατεύστε την ευτυχία σας. Δεχτείτε  όλα τα θετικά από τους ουράνιους αγγέλους και γεμίστε την σχέση σας με συναισθήματα γεμάτα αγάπη. Ανοίξτε την καρδιά σας και βιώστε μια καλύτερη σχέση, γεμίστε την  ζωή σας, δώστε τα καλύτερα για να έχετε την ένωση του πνευματικού και υλικού κόσμου.

Τυχερό νούμερο μήνα : 8

Ζυγός: Η κάρτα – Η Αφθονία

ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Πολλοί απασχολημένοι θα είσαστε με την εργασία σας.  Ένα καινούργιο περιβάλλον, ένα ξαφνικό ταξίδι, μια καινούργια δουλειά φέρνουν μια γόνιμη περίοδο για επιτυχίες. Η κατάκτηση του Παραδείσου είναι μπροστά σας. Η ανταμοιβή για όλες τις δοκιμασίες και τις ταλαιπωρίες που περάσατε. Οι θετικές σκέψεις φέρνουν μια νέα ανοδική περίοδο. Μην ξεχνάτε να φροντίζεται τον εαυτό σας και την ζωή σας . Η Δύναμι της δημιουργίας είναι η αγάπη και από την αγάπη προέρχονται όλες οι χαρές της ζωής και οι απολαύσεις των αισθήσεων. Πλησιάστε το ταίρι σας  ανοίξτε την καρδιά σας τα άστρα φωτίζουν την σχέση σας και το σύμπαν στέλνει πολύ θετικά μηνύματα για εσάς.

Τυχερό νούμερο μήνα : 3

Σκορπιός: Η κάρτα – Ελευθερία 

σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Μην χάνετε τις ελπίδες σας κοιτάξτε τον ουρανό για καθοδήγησή.  Καθένας από εμάς έχει ένα μικρό άστρο μέσα του, το οποίο εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή και μας καθοδηγεί υπάρχουν πολλές ευλογίες από τον Θεό και το σύμπαν για να κάνετε μια νέα αρχή στην ζωή σας. Δείτε με τα μάτια του μυαλού και της καρδιάς δοκιμάστε ξανά από την αρχή να ανοίξετε δρόμους αγάπης, πλησιάστε το αγαπημένο σας πρόσωπο και στείλτε μηνύματα αγάπης, μηνύματα που θα φέρουν όμορφα συναισθήματα  στον αγαπημένο σας θα γίνει πραγματικότητα αν περιμένετε λίγο, για να απελευθερωθεί από καταστάσεις που τον βαραίνουν. Ακούστε τι σας ζητά με υπομονή και αγάπη. 

Τυχερό νούμερο μήνα : 29

Τοξότης: Η κάρτα – Ισορροπία 

τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Ζητάτε ασφάλεια με τον άνθρωπο σας Οι ισορροπίες που θέλετε , θα έρθουν και σίγουρα τώρα μπορείτε και να φέρετε τον άνθρωπο που αγαπάτε πιο κοντά. Σταλμένο από το σύμπαν θα είναι δώρο Θεού για εσάς ένα νέο ξεκίνημα με τον άνθρωπό σας. Κατακτήστε τον άνθρωπο σας δεν θέλει κόπο μόνο αγάπη με αληθινά και όμορφα συναισθήματα. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας χωρίς φόβους και αναστολές. Με την δύναμη του Θεού μπορείτε να αλλάξετε την φωτιά από το νερό. Σκεφθείτε θετικά χωρίς αμφιβολίες μην μπλοκάρετε τα συναισθήματα σας  δώστε αγάπη στο ταίρι σας το σύμπαν μπορεί να βοηθήσει. 

Τυχερό νούμερο μήνα  6
ρωτα το ταρωτω

Αιγόκερως: Η κάρτα – Θεραπεία

αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η αισθηματική σας ζωή συνεχίζει να σας προβληματίζει και εσείς θέλετε να πάρετε απαντήσεις από τον άνθρωπο σας. Ζητάτε την αναγέννηση και θέλετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για την ζωή σας. Το Σύμπαν θα φέρει για εσάς μια ευνοϊκή επίδραση, ηρεμήστε και προσευχηθείτε στον Θεό, στους ουράνιους Αγγέλους, προστατεύστε τον εαυτό σας και την σχέση σας. Προσπαθήστε να κάνετε την σχέση σας χαρούμενη και όμορφη, ανοίξτε ξανά τον δρόμο για την αγάπη  Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες του αγαπημένου σου προσώπου μα πάνω από όλα σιγουρευτείτε για τα συναισθήματα σας.

Τυχερό νούμερο μήνα : 12

Υδροχόος: H κάρτα – Οι Ευλογίες

υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Δώστε χρόνο στα επόμενα βήματα σας. Το διάστημα αυτό θα είναι χαρούμενο για εσάς. Υπάρχει μια έντονη τάση για διασκέδαση και για υπερβολική ροή συμπαντικής ενέργειας που όλα αυτά οδηγούν σε ένα θρίαμβο , σε μια χαρούμενη και ευτυχισμένη ζωή ξεπερνώντας με ευκολία όλα τα εμπόδια . Η σχέση σας φωτίζετε από την μέγιστη ενέργεια των Αγγέλων και εσείς θα ζήσετε τις πιο έντονες  συναρπαστικές στιγμές με τον ταίρι σας. Η τρυφερότητα και η στοργή σας βγάζει από αρνητικές σκέψεις και αν υπήρχαν παρεξηγήσεις και διαφωνίες μεταξύ σας απομακρύνονται.

Τυχερό νούμερο μήνα : 8

Ιχθύες: Η Κάρτα – Η Παιχνιδιάρική Διάθεση

ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Αρκετές αντιθέσεις στην ερωτική σας ζωή θα έχετε σε αυτή την περίοδο. Η κύρια επιρροή αυτή της σχέσης επηρεάζει έντονα τα συναισθήματα σας. Είναι η περίοδος όπου η θεία πρόνοια επεμβαίνει στην αισθηματική σας ζωή και σας καλεί να κάνετε υποχωρήσεις. Αποκτήστε θετική ενέργεια και βοηθήστε το ταίρι σας να σας δει με μάτια αγάπης. Είσαστε πολύ καλοπροαίρετοι στους γύρω σας μην ζείτε μόνο σε ένα κόσμο μαγικό κανένας δεν είναι σαν και εσάς. Οι άγγελοι σας  ζητούν, να είσαστε πολύ παρατηρητικοί.  Προσέξτε ότι ακούτε ότι λέτε, ότι σκέφτεστε και νιώθετε. Πιστέψτε το ταίρι γιατί έχει πραγματικά συναισθήματα για εσάς.

Τυχερό νούμερο μήνα : 28

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles