Αγγελικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

Κριός: Η κάρτα – Εισακουσθείσα Προσευχή 

κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

Διανύετε μία περίοδο, όπου η ερωτική σας ισορροπία έχει τρανταχτεί. Περίοδος ανασφάλειας, όπου όλα είναι ρευστά και τίποτα σίγουρο και σταθερό.  Τα γεγονότα τρέχουν και σας προβληματίζουν η σχέση σας θα είναι δύσκολη. Οι ημέρες του μήνα θα φέρουν πολλές απαντήσεις και μηνύματα  για εσάς. Ζητήστε βοήθεια το σύμπαν και οι Άγγελοι θα σας βοηθήσουν .  Μην χάνεστε σε σκέψεις πόνους ανοίξτε την ψυχή σας στην αγάπη, για να σας περιβάλει αγάπη και φως. Διώξτε τους φόβους σας μακριά  και δεχτείτε ότι ευλογίες σας στέλνουν οι ουράνιοι Άγγελοι. Αποφασίστε τώρα, να μιλήσετε και να βρείτε μια λύση με τον άνθρωπο που αγαπάτε,  θέλει να σας προσφέρει τα πάντα. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 9

Ταύρος: Η κάρτα –  Ηρεμία

ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Δείξτε υπομονή γιατί το συντροφικό σας ταίρι σας έχει να αντιμετωπίσει πολλά θέματα μέσα σε αυτή την περίοδο. Πάρτε πρωτοβουλίες και βοηθήστε το  έχει την ανάγκη σας. Μιλήστε μαζί του και ξεκαθαρίστε θέματα και σκέψεις δύσκολες. Οι πνευματικές σας συζητήσεις θα είναι πολλές αλλά εσείς φροντίστε να κρατήσετε ισορροπίες. Αποφύγετε ανησυχίες που φέρνουν μόνο φόβο  Παραδώστε αυτούς τους φόβους σας  στον θεό, εμπιστεύστευτείτε  ότι υπάρχει υποστήριξη, αγάπη και καθοδήγηση κάθε στιγμή. Κρατήστε το πνευματικό σας μονοπάτι φωτεινό. Οι Άγγελοι στηρίζουν όλο το σύμπαν μπορούν να στηρίξουν και εσάς. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 1

Δίδυμος: H κάρτα – Ελευθερία

δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Πολλά τα θέματα που έχετε να συζητήσετε με το ταίρι σας μέσα σε αυτή την περίοδο. Μπορείτε να έχετε τον έλεγχο και να βαδίσετε στην ιδία κατεύθυνση. Ακούστε τι θα σας πει, δείτε με προσοχή τα θετικά και τα αρνητικά της σχέσης. Πάρτε δύναμη από τον θεό  προσευχηθείτε δείξτε αγάπη, ζητήστε από τους Ουράνιους Αγγέλους να σας φωτίσουν και να σας δώσουν όλα τα θετικά που αφορούν το μέλλον σας. Κρατήστε την σκέψη και την ψυχή σας καθαρή για να ακούσετε την φωνή των Αγγέλων, χαλαρώστε και σίγουρα θα λάβετε τις απαντήσεις για εσάς και τον άνθρωπο σας.

Τυχερό νούμερο ημέρας: 14

Καρκίνος: Η κάρτα – Όνειρα

καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η ερωτική σας περίοδος θα είναι γεμάτη αφθονία και αισθησιασμό Αυτή τη στιγμή σας χειρίζεται ο κατώτερος εαυτός που είναι δέσμιος του σκοτεινού υποσυνείδητου εαυτού σας. Θα έχετε έντονη την επιθυμία, για μια άλλη σχέση συνήθως παράνομη, η οποία έχει αντίστοιχα χαρακτηριστικά και τα οποία διαβάλλουν την ήδη σχέση σας, σε σημείο που να προκαλεί θέματα με έντονο πάθος και ζήλια. Αντισταθείτε στα πάθη σας μην κάνετε την ζωή σας δύσκολη προσπαθήστε να ισορροπήσετε και να φέρετέ θετικές αλλαγές για εσάς και τον άνθρωπο σας. Δείξτε ψυχραιμία και αντοχές ώστε να έχετε πάρει το σωστό μονοπάτι της προσωπικής σας επιλογής για ένα καινούργιο ξεκίνημα. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 2

Λέων: Η κάρτα –  Εμπιστοσύνη

λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Σε αυτή την περίοδο μπορείτε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Απομακρυνθείτε από εμπόδια. Αναρωτηθείτε αν οι άνθρωποι που είναι γύρω σας επηρεάζουν τη σχέση σας και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Κάποιος ή κάποια προσπαθεί να σας εκμεταλλευτεί. Απομακρύνετε ότι αρνητικό υπάρχει, προσευχηθείτε ανοίξτε την καρδιά σας στον Θεό διώξτε  άσχημες αναμνήσεις που ταράζουν τις σκέψεις σας  και δείτε με μάτια αγάπης το συντροφικό σας ταίρι. Να είστε σίγουροι ότι το σύμπαν μεριμνά για εσάς. Στραφείτε προς τον εαυτό σας μην έχετε διλήμματα. Στραφείτε προς στον σύντροφο σας ένας ιερός σκοπός σας ενώνει Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δώσετε ο ένας στον άλλον. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 3

Παρθένος: Η κάρτα- Νέα Αγάπη

παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

 Νέες ιδέες και ευκαιρίες, σας βάζουν σε σκέψεις αυτή την περίοδο Σταδιακά θα εξασθενήσουν όλες οι δοκιμασίες που περάσατε, εσείς  το συντροφικό σας ταίρι. Θα ζήσετε μία περίοδο χαράς και ερωτικής ευτυχίας. Η σχέση σας παίρνει μια καινούργια μορφή ανανέωσης, Το σύμπαν φέρνει για εσάς όμορφες ημέρες με αγάπη. Τα πάθος γίνεται έντονο, ορμητικό, η συναισθηματική ζωή ταξιδεύει στο άπειρο, σε συνδυασμό με την έντονη σεξουαλικότητα την εναλλαγή των ονείρων και των καταστάσεων. Ιδανική αγάπη καλό μέλλον. Η ζωντάνια και ο αυθορμητισμός δεν θα λείπουν από την σχέση σας.  Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να βρείτε τον έρωτα.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

Ζυγός: Η κάρτα – Οι Ιδέες και η Έμπνευση

ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Υπάρχουν αλλαγές στον τρόπο που κινείστε και λειτουργείτε στην ζωή σας αυτή την περίοδο και τίποτα δεν θέλετε να είναι στάσιμο. Απρόβλεπτα γεγονότα  που φέρνει το σύμπαν σας ξαφνιάζουν και δοκιμάζουν την σχέση σας έντονα. Πολλές οι υποθέσεις, που πρέπει να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας. Βρείτε την ισορροπία και μην αφήνετε τα πράγματα μετέωρα. Ο εγωισμός, οι επιθυμίες και τα αρνητικά συναισθήματα θα φέρουν δυστυχία  ανείπωτο πόνο και δυστυχία και σε προσωπικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο. Πολλά θα είναι τα διλήμματα φροντίστε να είσαστε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον, σκεφθείτε θετικά βρείτε λύσεις μέσα από την αγάπη και τα ανώτερα συναισθήματα που σας στέλνει ο Θεός.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 11

Σκορπιός: Η κάρτα – Η δύναμη  

σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Έντονη αυτή η περίοδος για εσάς. συναισθήματα  με πάθος, υποσχέσεις και προσδοκίες όσον αφορά την ευτυχία με το συντροφικό σας ταίρι. Κρατήστε την καρδιά σας καθαρή ώστε να οδηγηθείτε στον τέλειο έρωτα με ηρεμία και γαλήνη. Κρατήστε μια έντιμη στάση ζυγίστε τις καταστάσεις, μιλήστε με ειλικρινή συναισθήματα με τον δικό σας άνθρωπο. Κινηθείτε αργά με πίστη και δύναμη εκδηλώστε τα συναισθήματα σας. Προσπαθήστε να τα βρείτε με τον εαυτό σας, να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί και αυθόρμητοι   Κάτι κρατάτε κρυμμένο και δε θέλετε να το μοιραστείτε, μην φοβάστε οι Άγγελοι φροντίζουν το μονοπάτι της ζωής σας να είναι φωτεινό.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 6

Τοξότης: Η κάρτα – Ακούγοντας

τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Σε αυτή την περίοδο το σύμπαν για εσάς κρύβει  εκπλήξεις.  Ήρθε λοιπόν η ώρα για να λάβετε μεγάλες αποφάσεις και σημαντικές αλλαγές, που θα δώσουν λύση σε πολλά πιθανά προβλήματα, γιατί η τύχη είναι με το μέρος σας και σας χαμογελά. Θα δώσετε και θα πάρετε αγάπη και η συντροφική σας ζωή θα αποκτήσει νόημα. Οι ρυθμοί θα είναι τόσο γρήγοροι, που οι νέες αυτές εξελίξεις θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα και θα σας δώσουν ελπίδες. Θα είστε πολύ ανεβασμένοι ερωτικά και έτοιμοι να αφεθείτε για να γευτείτε τους καρπούς του έρωτα και του πάθους. Το σύμπαν στέλνει τα καλύτερα για εσάς δεχτείτε τα. 

Τυχερό νούμερο ημέρας  8
ρωτα το ταρωτω

Αιγόκερως: Η κάρτα – Αφθονία

αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Αυτό που θέλετε είναι να καλυτερέψουν τα οικονομικά σας. Γενικά υπάρχει μια καθυστέρηση και μια αναμονή, θα χρειαστείτε μεγάλη υπομονή και επιμονή το διάστημα αυτό. Σε αυτή την περίοδο η διάθεση σας στην ερωτική σας ζωή με τον άνθρωπο σας δεν είναι η καλύτερη. Μην ακολουθείτε συμπεριφορές  που δεν σας ταιριάζουν. Στάσιμες καταστάσεις σας βάζουν σε ρουτίνα. Βοηθήστε την σχέση σας θεραπευτείτε από ότι μπλοκάρει τα συναισθήματα σας. Ζητήστε θεϊκή καθοδήγηση και θεραπεύστε την συντροφική σας ζωή. Οι Άγγελοι λένε ότι μπορείτε να νιώσετε υπέροχα διανύστε το πνευματικό σας μονοπάτι και νιώστε γαλήνη, το έχετε ανάγκη.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

Υδροχόος: H κάρτα – Αρμονία

υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Ήρθε η περίοδος για εσωτερική γαλήνη και ηρεμία. Το κάρμα σας θα εκπληρωθεί με την απόλυτη ερωτική συνένωση, με την κατάκτηση όσων επιθυμείτε για μία ευτυχισμένη ζωή. Το σύμπαν εισάκουσε τις προσευχές  σας Οι Άγγελοι βρίσκονται ανάμεσα σε εσάς και το συντροφικό σας ταίρι διδάσκουν την αγάπη και οι προσευχές σας για ουράνια βοήθεια θα εκπληρώσουν  με τον καλύτερο τρόπο τις επιθυμίες σας, ώστε τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα. Μην έχετε επαγγελματικές ανησυχίες, και οπουδήποτε άλλη κατάσταση που σας προβληματίζει κάντε ανθρώπινα βήματα για να λυθεί το ζήτημα.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 4

Ιχθύες: Η Κάρτα – Η Εστίαση

ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Ηρεμήστε και μην αφήσετε τίποτα και κανένα να χαλάσει την ηρεμία σας. Αγαπήστε τον εαυτό σας, προετοιμαστείτε μιλήστε ξεκάθαρα με τον άνθρωπο σας. Μην αφήσετε για κανένα λόγο τις σκέψεις σας να τρέχουν περιβάλλεστε από δυνατούς και γεμάτους αγάπη αγγέλους οι οποίοι θέλουν να σας βοηθήσουν σε κάθε τομέα της ζωής σας. Βοηθήστε τον σύντροφο σας να έχετε μια αρμονική σχέση με αγάπη. Φροντίστε όλες οι επιδράσεις των λαθών σας να ξεχαστούν, αφήστε πίσω τους φόβους χαλαρώστε δείξτε πίστη και εμπιστοσύνη κρατήστε την ψυχή σας καθαρή δεχτείτε θετικά μηνύματα από τον ουρανό σίγουρα η  συζυγική σας σχέση θα είναι αρμονική και ισορροπημένη.

Τυχερό νούμερο ημέρας :  7

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles