Οι Κάρτες των Αγγέλων Προβλέψεις Σαββατοκύριακου

Οι Κάρτες των Αγγέλων Προβλέψεις Σαββατοκύριακου – Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας Ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Οι Κάρτες των Αγγέλων Προβλέψεις Σαββατοκύριακου | Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Άρης, Δέσποινα Πάππας και Βέρα σας περιμένουν. Από κοντά στο κατάστημα ή τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα & Εξωτερικό.

Η Μελλοντολόγος Δέσποινα Πάππας με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της μελλοντολογίας κάθε μήνα θα σας παρουσιάζει μια ανάλυση για κάθε ζώδιο μέσα από τις κάρτες των Αγγέλων. Την Μελλοντολόγο Δέσποινα Πάππας μπορείτε να την συμβουλευτείτε καθημερινά στον χώρο του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες. Προβλέψεις μπορούν να γίνουν και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

1Κριός: Η κάρτα – Θεραπεία

Αυτό το διήμερο  η ισχυρή πνευματική σας δύναμη ευνοεί την ημέρα.  Μπορείτε τώρα να κάνετε ένα βήμα προς το πνευματικό σας ταίρι. Η στιγμή κατάλληλη για να προχωρήσετε σε αυτά που θέλετε. Ζητήστε περισσότερη βοήθεια από τους Ουράνιους Αγγέλους θα σας βοηθήσουν, γνωρίζουν ότι ήρθε η ώρα να θεραπεύσετε των εαυτό σας και την σχέση σας.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 3

2Ταύρος: Η κάρτα –  Μελέτη

Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο. Τα ανάμεικτα συναισθήματα, όπως σύγχυση, ενθουσιασμός, φόβος και θαυμασμός φοβίζουν την σκέψη σας και την επαφή με το ταίρι σας. Ακολουθήστε την διαίσθηση σας την συμβουλή των Αγγέλων σας συζητήστε με τον άνθρωπο σας και τα μηνύματα που θα λάβετε θα είναι θετικά.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

3Δίδυμος: H κάρτα – Φύλακας Άγγελος 

Δώστε μια ευκαιρία στο ταίρι σας και κάντε καλύτερη την ζωή σας. Δεχτείτε θετικά μηνύματα και αλλάξτε τρόπο σκέψης . Να ξέρετε ότι τίποτα δεν έχετε κάνει λάθος αλλά απορροφάτε αρνητικότητα και το μυαλό σας αλλάζει. Αποφεύγετε καταστάσεις χαμηλότερης δόνησής αυξήστε τις πνευματικές σας συχνότητες με διαλογισμό και προσευχή. 

Τυχερό νούμερο ημέρας: 1

4Καρκίνος: Η κάρτα – Το Ρομαντικό Ειδύλλιο

Σε αυτό το διήμερο ανανεωθείτε, αποκτήστε νέα ενδιαφέροντα μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις δώστε μια ευκαιρία στην σχέση σας εργαστείτε για την ηρεμία του νου και της ψυχής ζητήστε βοήθεια από τον Θεό και θα δείτε ότι θαύματα συμβαίνουν. Το πνευματικό σας μονοπάτι μπορεί να σας οδηγήσει στην αναζήτηση της ευτυχίας και της εσωτερικής αγάπης.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 8

5Λέων: Η κάρτα-  Όνειρα

Το συντροφικό σας έτερο, ξέρει τα λάθη του και μέσα σε αυτό το διήμερο θα προσπαθήσει να σας προσεγγίσει. Δεχτείτε την συγνώμη του σήμερα και ξεκινήστε από αύριο  η ακόμα και  τις επόμενες ημέρες να περπατήσετε μαζί στο πνευματικό μονοπάτι αναζητώντας την γαλήνη και την ευτυχία. Να έχετε πίστη οι ανάγκες σας θα ικανοποιηθούν.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 4

6Παρθένος: Η κάρτα- Ησυχαστήριο

Δύσκολες σκέψεις θα βασανίσουν το μυαλό σας σε αυτό το διήμερο. Το Σάββατο καλό θα ήταν να ηρεμήσετε Προσπαθήστε  να αντεπεξέλθετε σε διάφορα διλήμματα και σε δύσκολες αποφάσεις με το συντροφικό σας ταίρι. Την Κυριακή φροντίστε να ηρεμήστε οι Άγγελοι ξέρουν ότι έχετε δυσκολίες για αυτό βάλτε ως σκοπό της ζωής σας την αγάπη , μάθετε να ισορροπείτε την ζωή σας με ταπεινότητα 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 6

7Ζυγός: Η κάρτα – Ισορροπία

Σήμερα Σάββατο ακούστε την φωνή της καρδιάς σας προσεχτικά όποιο και αν είναι το πρόβλημα με το συντροφικό σας ταίρι. Φροντίστε σήμερα η αύριο να γίνεται ένας τέλειος άνθρωπος, άνθρωπος του θεού. Η Κυριακή σας μπορεί να γίνει καλύτερη ανακαλύψτε τα πνευματικά δώρα που στέλνει το σύμπαν και αποδεχτείτε θετικά τον διάλογο μεταξύ σας. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 2

8Σκορπιός: Η κάρτα – Σημάδια 

Νιώθετε ότι η σχέση σας θέλει ανανέωση, εκμεταλλευθείτε αυτό το διήμερο ξαναβρείτε την αίσθηση του θαυμασμού και της αγάπης για το συντροφικό σας ταίρι. Ζητήστε από τον  θεό και τους αγγέλους να σε βοηθήσουν με οτιδήποτε, μικρό η μεγάλο. Αφήστε όλα τα αρνητικά μακριά από εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους και να είστε σίγουροι ότι οι άγγελοι θα εργαστούν για εσάς.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

9Τοξότης: Η κάρτα – Νέα Ξεκινήματα

Καλό το Σαββατοκύριακο για τον ερωτικό σας τομέα. Μην πάρετε ξαφνικές αποφάσεις σε αυτό το διήμερο εργαστείτε για την σχέση σας μπορείτε να επιτύχετε αρκεί να το θέλετε. Ζητήστε βοήθεια μπορείτε να την λάβετε δεχτείτε την ουράνια ησυχία και νιώστε ασφαλείς. Νοητικά ζητήστε από τους ουράνιους Αγγέλους ότι επιθυμείτε. Δώστε άδεια στον Θεό και τους Αγγέλους να μεσολαβούν στην καθημερινότητα σας.

Τυχερό νούμερο ημέρας  9
ρωτα το ταρωτω

10Αιγόκερως: Η κάρτα – Ηρεμία

Οι Άγγελοι σας καλούν μέσα σε αυτό το διήμερο να ζήσετε μέσα στην ηρεμία. Είναι μαζί σας και στέλνουν την βοήθεια τους  σας καθοδηγούν να είσαστε ήρεμοι με το συντροφικό σα ταίρι. Περιμένετε μια σειρά από απαντήσεις και εξηγήσεις κάτι που καταρρακώνει τα νεύρα σας και διαλύει την γαλήνη του νου σας. Νοητικά ζητήστε  από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να μείνει στο πλευρό σας και να σας καθοδηγεί.  

Τυχερό νούμερο ημέρας : 1

11Υδροχόος: H κάρτα – Διαλογισμός

Έντονες σκέψεις αυτό το Σαββατοκύριακο  σας ξεσηκώνουν. Να είσαστε προσεχτικοί και μην αδιαφορείτε για την συμπεριφορά του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Οι άγγελοι σας ζητούν να διαλέξετε  και να γεμίσετε  τις προθέσεις σας με αγάπη. Αν ζητήσετε την βοήθεια τους να ξέρετε ότι θα σας βοηθήσουν. Αυτές οι κινήσεις θα είναι σωτήριες για εσάς. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

12Ιχθύες: Η Κάρτα – Αναδυόμενος

Ξεχάστε το παρελθόν. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με το συντροφικό σας ταίρι. Ζητήστε από το σύμπαν  να ξεμπλοκάρουν τα τοξικά σας συναισθήματα 

Τυχερό νούμερο ημέρας :  3