Κάρτα της εβδομάδας: Ο Βασιλιάς των Πεντακτινών

Ο Βασιλιάς των Πεντακτίνων αντιπροσωπεύει το χρυσό μονοπάτι της κοσμικής επιτυχίας. Είναι κάποιος που τα έχει “καταφέρει”. Οι Ταύροι στο θρόνο του είναι σύμβολο του αστρολογικού ζωδίου του Ταύρου. Αντιπροσωπεύουν επίμονη, αντοχή και δέσμευση για την επίτευξη των στόχων σας. Ο Βασιλιάς περιβάλλεται από άφθονα υπάρχοντα και ζει σε ένα λαμπερό κάστρο. Ο Βασιλιάς των Πεντακτίνων θεωρείται από τους άλλους ως τυχερός. Ωστόσο, η επιτυχία του πηγάζει από το να γνωρίζει ότι “η τύχη εμφανίζεται όταν η προετοιμασία συναντά ευκαιρίες”.

Νιώθεις νευρικός για το οικονομικό μέλλον σου; Υπάρχει κάτι που θέλετε να επιτύχετε, αλλά δεν γνωρίζετε καν από πού να ξεκινήσετε; Θα λέγατε ότι οι σκέψεις σας για τον πλούτο στη ζωή σας είναι θετικές ή αρνητικές αυτή τη στιγμή;

Ο Βασιλιάς των Πεντακτίνων είναι από τα αγαπημένα παιδιά της μητέρας του, της Αυτοκράτειρας. Μόνο σε αυτόν έχει ανατεθεί το χρυσό σκήπτρο που κάνει τα πράγματα να μεγαλώνουν. Ο λόγος που η Αυτοκράτειρα εμπιστεύεται τον Βασιλιάς των Πεντακτίνων είναι επειδή έχει αποδείξει ότι είναι υπομονετικός, προετοιμασμένος και προσεγγίζει τα καθήκοντά του με αγάπη & προθυμία.

Οι ρόμπες του Βασιλιά είναι καλυμμένες με σταφύλια. Τα σταφύλια είναι φημισμένα ασταθή και χρειάζονται πολλή υπομονή για καλλιέργεια. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν μετατρέπει τα σταφύλια σε κρασί που φέρνει την απόλαυση. Ο Βασιλιάς των Πεντακτίνων έχει το τέλειο ταμπεραμέντο για την καλλιέργεια αυτών των μαγικών μούρων. Βγαίνει στους αμπελώνες πολύ πριν από την καλλιεργητική περίοδο, τείνει στο έδαφος και προετοιμάζει τα αμπέλια για τις ερχόμενες συγκομιδές. Η υπομονή και η ικανότητά του τον καθιστούσαν πλούσιο, καθώς όλοι θέλουν να δοκιμάσουν τη μαγική του παρασκευή. Πρέπει να εκτιμήσετε τις ευθύνες σας, να τις αναλάβετε με ευγνωμοσύνη και για την ασφάλεια που θα παρέχουν. Όλες οι προσπάθειες του Βασιλιά γίνεται με αγάπη για αυτό που κάνει. Αυτό εξασφαλίζει ότι, καθώς τα σταφύλια μεγαλώνουν, εισάγονται με γλυκύτητα και όχι πικρία.

Για να καταφέρετε την επιτυχία του Βασιλιά των Πεντακτίνων θα χρειαστείτε πολλά πράγματα. Πρώτον, χρειάζεστε υπομονή. Δεν είναι η κάθε μέρα ηλιόλουστη. Υπενθυμίζεται ότι οι βροχερές μέρες συμβάλλουν στη ζωή. Οτιδήποτε αξίζει οτιδήποτε απαιτεί χρόνο για να αναπτυχθεί. Αυτό περιλαμβάνει τους στόχους, τις δεξιότητές σας και τα δώρα. Τα σταφύλια στην αμπέλια δεν μπορούν να βιαστούν και πρέπει να γίνουν με ευγένεια και συνέπεια.

Δεύτερον, πρέπει να προετοιμαστείτε για το μέλλον. Καθορίστε τους στόχους σας. Σημειώστε τους. Σπάστε τους σε επιτεύξιμους μικρούς στόχους. Ένας πίνακας είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να φέρει τη δομή στην επίτευξη ενός στόχου. Θα αποκαλύψει επίσης, τι άλλο θα πρέπει να κάνετε και πόσο μακριά έχετε έρθει. Αυτό θα ενισχύσει την αίσθηση επιτυχίας σας.

Τέλος, πρέπει να προσεγγίσετε αυτό που κάνετε την αγάπη. Εισάγετε τις ευθύνες σας με μια καρδιά πρόθυμη και ευγνώμων. Αυτό θα φέρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από ό,τι εάν τα καθήκοντά σας προσεγγίζονται με δυσαρέσκεια, φόβο ή ανησυχία. Αυτή η στάση θα εγγυάται επίσης ότι τα σταφύλια που καλλιεργείτε είναι “γλυκά σταφύλια” και όχι “σταφύλια της οργής”.

Καλή τύχη θα σας βρει πάντα εάν είστε διατεθειμένοι και θετικοί. Τι ετοιμάζεις; Ποιες είναι οι ευκαιρίες που αναζητάτε; Έχετε τη λίστα ελέγχου σας; Όταν προκύψουν οι ευκαιρίες, ενεργήστε επ ‘αυτών. Θα είστε ήδη έτοιμοι!

Ο Βασιλιά των Πεντακτίνων σημαίνει υγεία, πλούτο, σταθερότητα, επιτυχία και χαρά.

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles