ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΣΤΟΙΧΕΙΟ:  ΝΕΡΟ

ΟΜΑΔΑ:      ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΗ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ:  ΣΕΛΗΝΗ

ΖΩΔΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ:  ΟΙ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Το μεγαλύτερο προτέρημα του Καρκίνου είναι η ικανότητα να νταντεύει τον εαυτό του και τους άλλους και το χειρότερο ελάττωμα να προσκολάται πολύ σε πράγματα.

Η προσωπικότητα του Καρκίνου είναι προσανατολισμένη στο σπίτι και την οικογένεια.

Η καλή οικογενειακή ατμόσφαιρα είναι το κλειδί για τη συναισθηματική ισορροπία του Καρκίνου είναι καλή όταν όλα κυλούν ομαλά. Στήν αντίθετη περίπτωση, το ταμπεραμέντο του Καρκίνου έχει όλα τα χαρακτηριστικά του νερού,η συναισθηματική φάση της ψυχρότητας και η φάση της πλημμυρίδας συναισθημάτων διαδέχονται η μια την άλλη. Πληγώνονται εύκολα όταν αισθανθούν ό τι δεν είναι αγαπητοί στο περιβάλλον τους και ζητούν την αποκλειστικότητα στην αγάπη.Όταν αγαπούν περιμένουν ανταπόδοση, διαφορετικά γίνονται εκδικητικοί. Το άγνωστο δεν τους συγκινεί ιδιαίτερα και στις συναναστροφές τους προτιμούν να βρίσκονται με πρόσωπα που τα γνωρίζουν. Όταν αισθάνονται άνετα γίνονται διασκεδαστικοί και αποδεικνύουν το έμφυτο χιούμορ τους. Η μνήμη τους είναι εκπληκτική θυμούνται λεπτομέρειες και πολλές φορές εκδικούνται τους άλλους επαναφέροντας στο προσκήνιο το παρελθόν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 

Το υπόλοιπο του 2017 αλλά κυρίως το 2018 θα είναι μια σημαντική περίοδο για τους Καρκίνους, θα σημειωθούν σημαντικές αλλαγές,που σημείο εκκίνησης θα έχουν το καλοκαίρι του 2017 όπου ανακοινώνονται εξελίξεις στα επαγγελματικά με οικονομική προέκταση. Μετά τον Αύγουστο του 2017 θα συναντήσετε Καρκινάκια ένα διαφορετικό επαγγελματικό τοπίο θα είστε πιο ανανεωμένοι,αλλά θα πρέπει να δεχτείτε κάποιες αλλαγές που θα σημειωθούν. Διότι ο Ουρανός από τον 10 οίκο τα επόμενα χρόνια θα ευνοεί άτομα που θα έχουν εφευρετικό μυαλό και πρωτότυπες ιδέες. Θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι Καρκίνοι που ασχολούνται με τις νέες τεχνολογίες και δημόσιες σχέσεις. Τα οικονομικά σας θα συμβαδίζουν και θα εξαρτώνται άμεσα από τα επαγγελματικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Όσον αφορά τα αισθηματικά για εσάς τα Καρκινάκια, θα αρχίζετε να ευνοήστε από τον Ιούλιο του 2017 και ιδιαιτέρως με την είσοδο του Δία στον Σκορπιό στις 11.10.17. και για έναν ολόκληρο χρόνο. Τα τυχερά Καρκινάκια θα είναι του 2 και 3 δεκαημέρου όπου πολύ πιθανόν τον Νοέμβρη και Δεκέμβριο του 2017 θα φλερτάρουν και θα κάνουν σημαντικές γνωριμίες. Μια σημαντική περίοδο για συναισθηματική εύνοια είναι Ιανουάριος, Φεβρουάριο και Ιούνιος 2018. Τώρα όσον αφορά τα Καρκινάκια του 1 δεκαημέρου με την είσοδο του Κρόνο στον Αιγόκερω,θα πρέπει να είστε λίγο πιο συγκρατημένα. Εσείς θα είστε οι Φιλόσοφοι του Ζωδιακού κύκλου, θα είστε πιο αφοσιωμένοι στον επαγγελματικό τομέα και θα είναι καλή περίοδο οικονομικών, διότι ο Κρόνος ανήκει στο Ζώδιο σας.


Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ο πιο ολοκληρωμένος χώρος μεταφυσικής και μελλοντολογίας.
Χαρτομαντεία Ταρώ μέσα από 42 μαντικές τράπουλες.
Σεμινάρια Χαρτομαντείας Ταρώ και Μαγείας.
Πανίσχυρα Ξόρκια, Αποκρυφισμός, Πνευματικές Εργασίες.
Ερωτική Μαγεία, Επαναφορές και δέσιμο συντρόφου.
Υλικά Μαγείας, Πανίσχυρα Χειροποίητα Φυλαχτά.
Μέντιουμ, Λύσιμο Μαγείας, Εξορκισμοί Χώρων, Εργασίες Ευημερίας.
Ηούς 83 Αθήνα , Κάτω Πετράλωνα
Τηλ.: 2103477211 – 6986587147
Επίσημη Ιστοσελίδα : www.taroto.gr

 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles