Καλοκαιρινοί Έρωτες – Τι να προσέξετε | Διασκευάζοντας το γνωστό μήνυμα του πελαργού για την προστασία του περιβάλλοντος, να θυμάστε το εξής, για την δική σας προστασία. Όχι «μυθοποιήσεις», όχι προσδοκίες και κλάματα, σε θάλασσες και ακτές, για να περάσουμε όμορφα και αυτό το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι για πολλούς σημαίνει διακοπές, για άλλους χαλάρωση και ξεκούραση και για κάποιους άλλους η απόλυτη ευκαιρία για καινούργιες γνωριμίες και για νέες σχέσεις. Ήλιος, θάλασσα, καλή διάθεση, χαμηλές άμυνες, επιθυμία για νέα πράγματα οδηγούν πολύ συχνά σε καλοκαιρινούς έρωτες. Έντονοι, αλλά συνήθως χρονικά περιορισμένοι κρατούν από λίγες ώρες έως και αρκετές ημέρες. Στιγμές γεμάτες πάθος και υποσχέσεις που όμως σβήνουν με το τέλος των διακοπών. Όσο και αν κρατήσουν η αλήθεια είναι πως πρέπει να το ζήσετε στο έπακρο. Το βασικό στην όλη υπόθεση είναι να προσέξετε τις παγίδες που κρύβουν οι καλοκαιρινοί έρωτες.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
Οι τρεις κανόνες που θα πρέπει να προσέξεις

Αρχικά, ο βασικός κανόνας είναι να μη κάνετε τίποτα γιατί “πρέπει” ή γιατί το “κάνουν” οι άλλοι. Να φροντίσετε να έχετε τις επιλογές που σας ταιριάζουν και σας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα.

Να έχετε επίγνωση των συνεπειών της συμπεριφοράς σας και να προφυλάσσετε πάντα τον εαυτό σας. Μπορεί η απόλαυση να κυριαρχεί αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε πως έχετε και οφείλετε να διεκδικήσετε το δικαίωμα μας να προστατέψουμε τον εαυτό μας και εάν αυτό σας στοιχίσει σε κάποια απώλεια, να μη ξεχνάτε πως τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την ψυχική απώλεια του ίδιου σας του εαυτού.

Τέλος θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις καλοκαιρινές σχέσεις με το σωστό τρόπο και στις σωστές του διαστάσεις. Διαρκούν όσο οι καλοκαιρινές διακοπές ή νύχτες. Να θυμάστε, πως να είναι πηγή ψυχικής αναζωογόνησης και δεν θα πρέπει να μείνουν ως τραυματικό γεγονός.

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles