Ο Κριός, είναι τόσο ανεξάρτητος ώστε όποιος θέλει να είναι κοντά του θα πρέπει καλύτερα να αποδείξει πως αξίζει τον κόπο. Δεν θα μείνει για κανέναν που τον κρατά πίσω ή του λέει τι πρέπει να κάνει.

Ταυτόχρονα, όμως, αναζητά έναν σύντροφο στην ζωή του- κάποιον που να ενθαρρύνει και υποστηρίζει τις άγριες ιδέες και τα έντονα πάθη του, αλλά και κάποιον που μπορεί να τον μετριάσει. Μερικές φορές ο Κριος επικεντρώνεται υπερβολικά στα όνειρα του που χρειάζεστε κάποιον που μπορεί να είναι η άγκυρα του.

Ο ιδανικός σου σύντροφος θα φέρει σταθερότητα στη ζωή σου χωρίς να σε κάνει να νιώθεις παγιδευμένος. Θα σε ενθαρρύνει να συντρίψεις τα εμπόδια χωρίς να σε αφήσει να βλάψεις τον εαυτό σου σε αυτή τη διαδικασία. Παρακάτω θα δεις πως ταιριάζει το κάθε ζώδιο με τον Κριο.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Δύο Κριοί μαζί; Ταυτόχρονα; Στο ίδιο δωμάτιο; Θα είστε ασταμάτητοι! …Αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα όσο οι δυο Κριοί δουλευούν για τον ίδιο στόχο. Το λεπτό που δεν θα συμφωνήσουν για κάτι, θα αρχίσει ο πόλεμος.

Και οι δύο είστε αφοσιωμένοι στο δικό σας τρόπο και είστε έτοιμοι να πολεμήσετε για τα ιδανικά σας. Ένα ειδύλιο Κριού με Κριό είναι μερικές φορές καταστροφικό, συχνά πρωτοποριακό, και ποτέ, ποτέ δεν βαρετό.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Κριός και ο Ταύρος κάνουν ένα υπέροχο ζευγάρι. Αρχικά, ο Κριός μπορεί να απογοητευτεί από τον πειρσματάρη Ταύρο. Και ειλικρινά, ο Ταύρος βρίσκει την ανεξέλεγκτη ενέργεια του Κριού να είναι λίγο τρομακτική.

Όταν μαθαίνουν να εκτιμούν αυτές τις πτυχές ο ένας του άλλου, όμως, θα συνειδητοποιήσουν πόσο καλά οι διαφορετικές ενέργειές τους αλληλοσυμπληρώνονται.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τοξικές Σχέσεις: Γύρνα Τώρα την Πλάτη

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Το ζευγάρι Κριός-Δίδυμος είναι μια τέλεια παρέα για μια διασκεδαστική βραδιά στην πόλη, αλλά σε ιδιωτικό χώρο, δεν είναι ποτέ σίγουροι πώς να χειριστούν την ενέργεια που παράγουν μεταξύ τους.

Ο Δίδυμος προσελκύεται από την ισχυρή προσωπικότητα του Κριού και ενώ ο Κριός βρίσκει τον Δίδυμο γοητευτικό στην αρχή, θα κουραστεί γρήγορα από την ανάγκη τους για συνεχή συντροφικότητα.

ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Ερωτήματα Αναπάντητα; Χαρτομαντεία στο Ταρωτώ

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αρχικά, το ζευγάρι Κριού με Καρκίνο φαίνεται εντελώς ακατάλληλο. Ο Κριός είναι δυνατός και επιθετικός, ο Καρκίνος είναι συγκρατημένος και ήσυχος. Σε δημόσιο χώρο, ο Κρίος μπορεί να φαίνεται πως κρατάει τα ηνία.

Σε ιδιωτικό, όμως, ο ισχυρός πνευματικός πυρήνας του Καρκίνου μπαίνει στο παιχνίδι. Εφόσον μπορούν να σεβαστούν τις ανάγκες και τις ιδιορρυθμίες των άλλων, ο Κριός και ο Καρκίνος θα μπορέσουν να είναι καλά μαζί.

 

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η σχέση Κριού και Λέωντα είναι ένας αγώνας εξουσίας. Αυτά τα δύο ζώδια της φωτιάς είναι συνηθισμένα να κάμπτουν την πραγματικότητα με τον δικό τους τρόπο.

Ο Λέων θέλει προσοχή, ενώ ο Κριός τείνει να είναι απομονωμένος. Ο Κριός θέλει να ξεφύγει από το πλήθος, ο Λέων θέλει να μείνει στο πάρτι. Ο μόνος τρόπος για να πετύχει ο ζευγάρι Κριού – Λέωντα είναι να συμφωνήσει να αφήσει ο ένας τον άλλον να κάνει το δικό του πράγμα ανά πάσα στιγμή, χωρίς ερωτήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ωροσκόπος για τον Κριό

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ο Κριός και ο Παρθένος δεν πρόκειται να παραμείνουν μαζί για πολύ καιρό. Ο Κριός είναι δυνατός, ακατάστατος και παρορμητικός. Ο Παρθένος διαμαρτύρεται πολύ, υπεραναλύει τα πάντα και επισημαίνει τα λάθη.

Το μόνο πράγμα που το ζευγάρι Κριός-Παρθένος είναι πιθανό να συμφωνήσουν είναι ότι αυτή ήταν μια κακή ιδέα, και ότι θα ήταν και οι δύο καλύτερα να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους πριν πληγωθούν.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τι σκέφτονται οι άνθρωποι όταν σας συναντήσουν για πρώτη φορά, σύμφωνα με το ζώδιο σας

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η σεξουαλική ενέργεια εδώ είναι αναμφισβήτητη. Ο κυβερνών πλανήτης του Κριού είναι ο Άρης. Στον Ζυγό είναι η Αφροδίτη. Αυτά τα δυο ζώδια φαίνεται πως το ένα έχει φτιαχτεί για το άλλο.

Η αγάπη του Κριού εξουδετερώνει την αναποφασιστικότητα του Ζυγού, ενώ η συμπόνια και η υπομονή του Ζυγού είναι ακριβώς αυτό που ζητάει ο Κριός για να ηρεμήσει χωρίς να αισθάνεται ελεγχόμενος. Ο Ζυγός, ένα ζώδιο του Αέρα, τροφοδοτεί τη φωτιά του Κριού.

Σας ενδιαφέρει: Η Σημασία Της Θετικής Σκέψης

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο σκληρός Κριός και ο μυστηριώδης Σκορπιός μπορεί να φαίνονται σαν να προέρχονται από άλλους πλανήτες στην αρχή, αλλά υπάρχει ένα υποκείμενο πάθος μεταξύ αυτών που ανάβει μια πυρκαγιά που κανείς δεν θα περίμενε. Το ζευγάρι Κριού με -Σκορπιού βρίσκει πάντα κάτι νέο για να εκτιμήσει ο ένας τον άλλο.

Θα υπάρξουν τσακωμοί – καλύτερα να το πιστέψετε από τώρα- αλλά υπάρχει και αφθονία αμοιβαίου σεβασμού. Αυτά τα δύο ζώδια θα είναι ​​αφοσιωμένα στη σχέση τους και τις περιπέτειές τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Γάμος ή καριέρα: Ποια είναι πιο σημαντικό για το ζώδιο σας;

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο Κριός και ο Τοξότης κάνουν σπουδαίους φίλους. Και οι δύο αγαπούν να εξερευνούν νέα εδάφη. Ωστόσο, και οι δύο τείνουν να είναι μόνοι.

Ο Τοξότης δεν μένει ποτέ σε ένα μέρος για πολύ και ο Κριός δεν αντεχεί την αίσθηση να είναι παγιδευμένος, οπότε ίσως είναι δύσκολο για αυτούς να παραμείνουν μαζί αρκετά για να αναπτύξουν μια ρομαντική δέσμευση. Ο Κριός με τον Τοξότη δεν θα μπορέσει ποτέ να είναι “ζευγάρι”, αλλά είναι τέλειοι ως περιστασιακοί σύντροφοι.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Συχνές Αιτίες Διαζυγίου

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Δεν υπάρχουν πολλά εδώ για να δουλέψετε, δυστυχώς. Ο σκληροπυρηνικός Αιγόκερως βλέπει τον Κριό ως ανόητο και παρορμητικό, ενώ ο Κριός θα βαρεθεί με την σοβαρή, πρακτική φύση του Αιγόκερου πολύ σύντομα.

Ο Αιγόκερως ψάχνει για δέσμευση και συντροφική σχέση σε όλα τα επίπεδα. Ο Κριός δεν μπορεί να υποσχεθεί τίποτα. Εάν το ζευγάρι Κριού με Αιγόκερου θέλει να το προσπαθήσει, και οι δύο θα πρέπει να κάνουν κάποιους συμβιβασμούς.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Οι Λόγοι της Απιστίας

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Το ζευγάρι Κρίου με Υδροχόου βρίσκει ο ένας τον άλλο εντελώς συναρπαστικό. Οι πιθανότητες είναι ότι θα συνεχίσουν να ανακαλύπτουν νέα πράγματα μεταξύ τους για χρόνια. Και οι δύο είναι επαναστατικοί και πρόθυμοι να δημιουργήσουν αλλαγές στον κόσμο.

Ο Κριός είναι αρκετά μοναδικός για να κρατήσει το ενδιαφέρον του Υδροχόου και το ελεύθερο πνεύμα του Υδροχόου δίνει στον Κριό άφθονο χώρο. Όταν είναι μαζί, μπορούν να πραγματοποιήσουν θαύματα.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τεστ: Πόσο Ζηλιάρης Είσαι;

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που χρειάζεται ο Κριός, είναι κάποιον σαν τον Ιχθύ που μπορεί να τον διδάξει πως να δίνει περισσότερη προσοχή στο συναίσθημα. Οι Ιχθείς, από την άλλη πλευρά, θα εκπλαγούν με το πώς ο Κριός κάνει τις ιδέες και τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα.

Το ζευγάρι Κριού και Ιχθύ μπορεί να δυσκολευτεί στην αρχή επειδή βιώνει την ίδια την πραγματικότητα από διαφορετικές προοπτικές.