ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ

Ο μήνας του Καρκίνου μπαίνει μαζί με Ερμή στον Καρκίνο, Άρη στον Καρκίνο και Ποσειδώνα στους Ιχθείς, όπου γενικά Ψαράκια, Καρκινάκια και Σκορπιοί θα είναι τα τυχερά του Ζωδιακού και θα ερωτεύτουν, ο Δίας ορθόδρομος θα γεμίσει ίσως τις τσέπες των Ζυγών, Υδροχόων και Διδύμων.Όσο όμως προχωρούμε προς τέλος Ιουλίου, πλησιάζουμε προς τον Αύγουστο που είναι γεμάτος κενά αέρος και αναταράξεις, για αυτό απολαύστε τον μήνα του Καρκίνου πριν τις έκλειψης του Αυγούστου, όπου θα έχουμε ραγδαίες και κοσμογονικές εξελίξεις.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ 22/6 – 22/7/17

ΚΡΙΟΣ 

Ο Ερμής και ο Άρης από τον Καρκίνο θα σας προδιαθέτει αυτό το διάστημα να τακτοποιήσετε κάποια ενδοοικογενειακά ζητήματα, που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Αυτά θα σχετίζονται κυρίως με τα μέλη της οικογένειας σχετικά με οικονομικά θέματα και θα αναγκαστείτε να αναλάβετε ρόλο διαιτητή μεταξύ των μελών. Άλλα επίσης ευνοείται αυτή την περίοδο να κάνετε κάποιες επισκευές στον χώρο πού διαμένετε είτε κάποια επέκταση που εδώ και καιρό είχατε σκοπό να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ  

Σε εσάς τούς Ταύρους ο Ερμής και ο Άρης από τον 3 οίκο σας θα ενεργοποιήσει την διάθεση σας για να αλλάξετε περιβάλλον να κάνετε κάποια παύση από τήν εμμονή που έχετε με την εργασία. Θα είναι μια ευνοϊκή περίοδο για ταξίδια και για εσωτερικό και για εξωτερικό. Σε αυτή την μετακίνηση θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες και θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα σας διεγείρουν κυρίως πνευματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ  

Τον Ιούλιο ο Ερμής από τον Λέοντα και η Αφροδίτη στους Διδύμους, θα σας χαρίσει μια ιδιαίτερη δυναμικότητα και γοητεία εσωτερικά και εξωτερικά και θα σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς τόσο σε κοινωνικό επίπεδο όσο σε αισθηματικό. Θα υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα πάνω σε κάποια μετακίνηση σας,να κάνετε μια αισθηματική γνωριμία η οποία θα είναι σημαντική και η οποία θα έχει και διάρκεια, θα ενθουσιαστείτε, το μόνο σίγουρο θα είναι ότι θα περάσετε πολύ καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  

Με τον Άρη στον Καρκίνο θα αισθάνεστε αυτή την περίοδο δυνατοί και ακατανίκητοι αγαπητοί Καρκίνοι. Θα έχετε μια ισχυρή εύνοια σε πολλούς τομείς και θα σας έρχονται πολλά δεξιά. Τα οικονομικά θα αρχίζουν να βελτιώνονται από τις 7/7/17 με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα, που αυτό θα σας κάνει να ανεβείτε ψυχολογικά. Θα πρέπει όμως να προσέχετε  ο Άρης στον Καρκίνο θα σας φορτώσει με υπερβολική ενέργεια, υπερκινητικότητα και βιασύνη με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Για αυτό να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί αυτή τη περίοδο.

ΛΕΩΝ  

Ο Ερμής στον Λέοντα από τις 7/7/17 θα σας κάνει εσάς τα λιονταράκια πιο πνευματικά και σοφιστικέ αυτό το διάστημα, θα σας ενδιαφέρουν οι φιλολογικές και φιλοσοφικές συζητήσεις και επιπλέον η μεταφυσική. Αυτή την περίοδο θα σας συναρπάζουν περισσότερα αυτά πέρα από την πολιτική. Ο Άρης όμως στον Καρκίνο θα σας κάνει και περισσότερο διαισθητικούς και θα έχετε μια τάση να πέφτετε μέσα σε καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε και έτσι θα αποφεύγετε κακοτοπιές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Για τους Παρθένους αυτή είναι μια περίοδο ανακατατάξεων για τον 10 τομέα, ο οποίος είναι ο επαγγελματικός τομέας όπου ο Άρης θα σας επηρεάσει και θα σας φέρει συνεχόμενες αλλαγές και μετατροπές στο εργασιακό σας περιβάλλον. Ο 10 τομέας αφορά και την κοινωνική σας θέση μέσα στην κοινωνία και τις σχέσεις σας οι οποίες θα ανανεωθούν και θα έρθετε σε επαφή με νέο κόσμο μέσα από κάποιο ταξίδι και μετακίνηση η γνωριμία αυτή θα σας βοηθήσει επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ  

Ο Δίας έχει ορθοδρομήσει, η Αφροδίτη θα μπει στους Διδύμους τι άλλο θέλετε εσείς τα ζυγάκια. Τα αισθηματικά σας θα βρίσκονται στο ζενίθ, σε κάποιο ταξίδι σε εσάς τους μοναχικούς ζυγούς σας βγαίνει μια ενδιαφέρον γνωριμία με άτομο από τον χώρο της τέχνης και της δημοσιότητας κυρίως η οποία θα έχει καλή εξέλιξη και για το κοινωνικό σας προφίλ.Όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα δεν θα έχετε μεγάλη διάθεση για εργασία αυτό το διάστημα, θα είστε περισσότερο αμελής με αποτέλεσμα να γκρινιάζει το αφεντικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  

Αυτό το μήνα αγαπημένοι Σκορπίοι θα είστε εσείς το τυχερό αστέρι, με Ερμή και Άρη στο Καρκίνο και Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα ανάβετε φωτιές παντού ή δεν θα μπορείτε να κρυφτείτε, διότι ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Πάντως οι κυρίως ευνοημένοι θα είναι οι αδέσμευτοι Σκορπιοί που θα συναντήσουν ταίρι.Όσον αφορά κρυφές σχέσεις και παράνομες, θα πρέπει να τύχουν ιδιαίτερης προσοχής, διότι οι πλανητικές θέσεις δείχνουν αποκάλυψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ  

Ο Ερμής στον Λέοντα και η Αφροδίτη στους Διδύμους, θα σας βοηθήσουν εσάς τα τοξοτάκια να ανεβείτε ψυχολογικά, μια και για μεγάλη περίοδο βρισκόσαστε σε μεγάλη κατάπτωση όχι μόνη ψυχολογική άλλα και σωματική, ιδιαίτερα και για εσάς του 3 δεκαημέρου που έχετε τον Κρόνο πάνω σας, περάσατε γενικά τοξοτάκια μια δύσκολη χρονιά, άλλα σύντομα θα αρχίσετε να επανακτάτε τον καλό σας γνωστό σας εαυτό, σας βγαίνει κάποια μετακίνηση όπου θα γνωριστείτε με ένα άτομο καρμικής απόχρωσης και θα ενθουσιαστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  

Ο Άρης και ο Ερμής στον Καρκίνο αυτό τον μήνα Αιγοκεράκια, μπορεί λίγο να σας ταλαιπωρήσει. Γνωριμίες που έγιναν τους προηγούμενους μήνες ίσως νιώσουν κάποιον κλονισμό και θα φανεί τώρα αν θα έχουν διάρκεια η αν δεν αξίζει και θα πρέπει να διαλυθούν. Μην απογοητεύεστε όμως, τώρα όσον αφορά τον Δία από τον Ζυγό θα σας αναγκάσει να ξοδεύετε αρκετά αυτό το διάστημα για κάποιες έκτακτες αγορές που θα προκύψουν, το αξίζετε όμως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Με τον Δία στον 9 σας οίκο εσείς οι Υδροχόοι και την ορθοδρόμιση του, θα έχετε τώρα την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε το ταξίδι που λαχταρούσατε εδώ και χρόνια κυρίως αφορά το εξωτερικό. Αυτό το διάστημα θα έχετε διάθεση για συζητήσεις ανωτέρου επιπέδου, όπως μεταφυσική, φιλοσοφική, ιστορικούς πολιτισμούς κ.τ.λ. Πάντως θα έχετε μια ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και σε άτομα με αναπηρία.

ΙΧΘΥΣ  

Εσείς τα ψαράκια με Ερμή και Άρη στον Καρκίνο θα επηρεαστείτε ευνοϊκά στον οικονομικό και αισθηματικό τομέα.Θα περάσετε ένα σχετικά ευχάριστο καλοκαίρι σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια, λίγο παραπάνω προσοχή να δείξουν τα ψαράκια του 3 δεκαημέρου, διότι έχουν ακόμη τον αυστηρό δάσκαλο Κρόνο απέναντι τους. Άλλα και αυτά με το νέο έτος θα ξεπεράσουν και τα τελευταία εμπόδια. Όσοι Ιχθείς έχουν μακροχρόνιες σχέσεις θα αποφασίσουν μάλλον αυτό το διάστημα να επισημοποιήσουν την σχέση τους.


Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ο πιο ολοκληρωμένος χώρος μεταφυσικής και μελλοντολογίας.
Χαρτομαντεία Ταρώ μέσα από 42 μαντικές τράπουλες.
Σεμινάρια Χαρτομαντείας Ταρώ και Μαγείας.
Πανίσχυρα Ξόρκια, Αποκρυφισμός, Πνευματικές Εργασίες.
Ερωτική Μαγεία, Επαναφορές και δέσιμο συντρόφου.
Υλικά Μαγείας, Πανίσχυρα Χειροποίητα Φυλαχτά.
Μέντιουμ, Λύσιμο Μαγείας, Εξορκισμοί Χώρων, Εργασίες Ευημερίας.
Ηούς 83 Αθήνα , Κάτω Πετράλωνα
Τηλ.: 2103477211 – 6986587147
Επίσημη Ιστοσελίδα: www.taroto.gr

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles