Ήλιος στον Καρκίνο

Ήλιος στον Καρκίνο Από τις 22/06/2019 έως τις 23/07/2019 θα διανύσει ο Ήλιος τον Καρκίνο. Όταν βρίσκεται ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου θα διανύουμε ένα διάστημα με έντονο συναισθηματισμό. Θα υπάρχει επίσης η τάση να κοιτάζουμε και να κάνουμε διάφορες αναδρομές στο παρελθόν. Το ζώδιο του Καρκίνου θέλει πάντα να έχουμε τους αγαπημένους μας κοντά μας και θα υπάρχει η τάση να φροντίζουμε περισσότερο τους οικείους μας. Η ευαισθησία θα έχει το πάνω χέρι και στα αισθηματικά θα κυριαρχεί ο ρομαντισμός πάρα ο σαρκικός πόθος. Σε γενικές γραμμές θα ευνοηθούν τα ωραία λόγια και οι ονειροπόλοι. Οι γνωριμίες και οι ερωτικές σχέσεις που θα δημιουργούνται συνήθως θα έχουν σοβαρό σκοπό, τουλάχιστον θα ξεκινούν με αυτό το στόχο. Προσοχή πάντως στις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Θα υπάρχει μια τάση με διαφορά ηλικίας στις σοβαρές γνωριμίες, πάντως ιδιαιτέρως θα ευνοηθούν αισθηματικά, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ταύροι, Ιχθύες, Παρθένοι. Προσοχή πρέπει να δείξουν οι Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, μην είστε τόσο βιαστικοί και παρορμητικοί.

μέντιουμ άρης

Ήλιος στον Καρκίνο |Ζώδιο Κριός

Με τον Ήλιο στον Καρκίνο έως τις 23/07/2019, επηρεάζεται κυρίως ο τομέας με τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Γενικώς αυτό το διάστημα θα επικεντρωθείτε στην οικία σας άλλα και σε όλους εκείνους που βρίσκονται πιο κοντά σας. Πάντως δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να απολαύσει και κάποιες στιγμές μοναξιάς και να ασχοληθείτε με καταστάσεις και πράγματα που αφορούν τον ιδιωτικό σας χώρο, δηλαδή το σπίτι σας. Είναι μια κατάλληλη περίοδος για να κάνετε κάποιες επιδιορθώσεις ή βελτιώσεις στο σπίτι σας.

Αισθηματικά 

Ο Ήλιος στα  αισθηματικά θα σας βοηθήσει στην επισημοποίηση μιας μακρόχρονης ερωτικής σας σχέσης. Αυτή η επισημοποίηση μπορεί να έχει την μορφή της συγκατοίκησης  και αγοράς κάποιου ακινήτου.

Ήλιος στον Καρκίνο |Ζώδιο Ταύρος

Με τον Ήλιο στον Καρκίνο έως τις 23/07/2019, το κοινωνικό σας προφίλ θα είναι στα ύψη και θα είστε ιδιαιτέρως περιζήτητος. Αυτό το διάστημα το ζητούμενο είναι να περάσετε όμορφα και να ξεπεράσετε  ότι στοιχήματα έχετε βάλει με τον εαυτό σας. Είναι μια ιδιαίτερα κατάλληλη εποχή για κάθε είδους δεξιότητες επικοινωνιακού τύπου είτε γραπτές είτε προφορικές. Και είναι ευνοϊκή περίοδο να προωθήσετε αυτά με τα οποία είστε παθιασμένοι. Είναι επίσης κατάλληλη φάση να διεκπεραιώσετε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες.

Αισθηματικά

Δεν αποκλείεται σε κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο να γνωρίσετε το πάθος στην ζωή σας, δηλαδή να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την ψυχική σας ανάταση.

Ήλιος στον Καρκίνο |Ζώδιο Δίδυμος

Με τον Ήλιο στον Καρκίνο έως τις 23/07/2019, φίλοι Δίδυμοι, θα είστε κάπως πιο σκεπτικοί και μελαγχολικοί. Πάντως πέρα από την διάθεση σας, είναι μια στιγμή όπου θα πρέπει να επανεκτιμήσετε τις ικανότητες σας και το ταλέντο σας. Και αυτό γιατί θα πρέπει να αυξήσετε το εισόδημα σας διότι θα διαπιστώσετε μια οικονομική δυσχέρεια αυτή την εποχή. Το ζητούμενο στην υπόθεση είναι να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, ίσως σκεφτείτε μια νέα επιχειρηματική ιδέα, που θα έχει πραγματικές δυνατότητες επιτυχίας.

Αισθηματικά

Στην αισθηματική σας ζωή ίσως νιώσετε πιεσμένη μέσα σε μια σχέση. Ίσως το ταίρι σας βγάλει κάποιες κτητικές διαθέσεις προς το πρόσωπο σας και αυτό μπορεί να οδηγήσει την σχέση στην διάλυση.

Ήλιος στον Καρκίνο |Ζώδιο Καρκίνος

Με τον Ήλιο στο Ζώδιο σας έως τις 23/7/2019, θα είστε ιδιαιτέρως δημοφιλείς, φίλοι Καρκίνοι. Το συγκεκριμένο αυτό διάστημα των γενεθλίων σας είναι μια ιδιαιτέρως ενθουσιώδης περίοδος. Θα είναι μια περίοδος νέων θετικών ξεκινημάτων ιδιαιτέρως στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας τομέα. Επίσης η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας θα είναι μεγάλη, γεγονός που θα συμβάλλει σε επιτυχίες εργασιακά. Η υγεία σας θα είναι σε αρκετά καλή κατάσταση όπως επίσης τα επίπεδα ενέργειας, όπου θα νιώθετε πιο θετικά.

Αισθηματικά

Σε αισθηματικό επίπεδο λόγω της λάμψης που θα εκπέμπετε, το ένα φλερτ θα διαδέχεται το άλλο. Επιπλέον οι προτάσεις και οι ερωτικές εξομολογήσεις θα είναι επίσης πολλές. Αλλά ως μονογαμικό ζώδιο μόνο σε έναν θα δώσετε την καρδιά σας.

Ήλιος στον Καρκίνο |Ζώδιο Λέων

Με τον Ήλιο στο Ζώδιο του Καρκίνου έως τις 23/07/2019, θα είστε ιδιαιτέρως εξευγενισμένοι και θα φτάσετε στο άλλο άκρο να χαρακτηρίζεστε υπερβολικά καλοί. Αυτή η ευαισθητοποίηση όμως μπορεί να αποβεί εις βάρος σας και να πέσετε θύμα εκμετάλλευσης είτε οικονομικής είτε συναισθηματικής. Αυτή η εποχή πέρα των άνω θα σας χαρακτηρίζει και μια ψυχική κατάπτωση και μελαγχολική διάθεση. Πρόκειται όμως και για μια υπέροχη περίοδο εξερεύνησης διαφορετικών επιλογών. Μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα μάθημα ή να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο.

Αισθηματικά

Όσον αφορά τα αισθηματικά σας και είστε ελεύθερος πρόκειται για μια εποχή όπου θα προτιμήσετε τις περιστασιακές σεξουαλικές σχέσεις και όχι κάτι μόνιμο, λόγω της ψυχικής σας διάθεσης.

Ήλιος στον Καρκίνο |Ζώδιο Παρθένος

Με τον Ήλιο στο Ζώδιο του Καρκίνου έως τις 23/07/2019, θα είναι μια καλή εποχή για κοινωνικοποίηση και να έρθετε σε επαφή με φίλους και γνωστούς που έχετε απομακρυνθεί. Δεν αποκλείεται να ενδιαφερθείτε αυτό το διάστημα και να ασχοληθείτε με τον εθελοντισμό ή να συμμετέχετε σε κάποια ομαδική δράση. Προσπαθήστε να συμμετέχετε σε ομάδες με κοινούς ιδεολογικούς ορίζοντες και αξίες για να μπορέσετε να είστε ικανοποιημένος. Πάντως αυτό το διάστημα θα δεχτείτε την φιλική βοήθεια για τα επαγγελματικά σας θέματα.

Αισθηματικά

Να γνωρίζετε ό τι αισθηματικά καραδοκεί ο έρωτας σε κάθε γωνία. Δεν αποκλείεται να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας κεραυνοβόλα. Ίσως βάλουν και οι φίλοι σας το χεράκι.

Ήλιος στον Καρκίνο |Ζώδιο Ζυγός

Με τον Ήλιο στο Ζώδιο του Καρκίνου έως τις 23/07/2019, θα επηρεαστεί κυρίως ο επαγγελματικός σας τομέας αλλά και ο σκοπός όπως και οι στόχοι της ζωής σας. Υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να αλλάξετε σχέδια όσον αφορά τα επαγγελματικά σας το επόμενο διάστημα. Δεν είναι κάτι αρνητικό, διότι είναι μια σχετικά καλή περίοδο να καθορίσετε τα θεμέλια και τις βάσεις για το μέλλον σας και να θέσετε νέους στόχους. Υπάρχει περίπτωση αυτό το διάστημα να σας προταθεί μια προαγωγή, δεχτείτε το.

Αισθηματικά

Όσον αφορά τα θέματα της καρδιάς δεν αποκλείεται να μπλέξετε σε μια ερωτική περιπέτεια με άτομο του επαγγελματικού σας χώρου. Αυτό το άτομο πολύ πιθανόν να σας προωθήσει και επαγγελματικά.

Ήλιος στον Καρκίνο |Ζώδιο Σκορπιός

Με τον Ήλιο στο Ζώδιο του Καρκίνου έως τις 23/07/2019, η ζωή σας θα φαίνεται πιο εύκολη και ανάλαφρη, φίλοι Σκορπιοί. Είναι μια ευνοϊκή εποχή για μετακινήσεις και ταξίδια να συναντηθείτε με ανθρώπους από πολλά και διαφορετικά μέρη. Είναι η κατάλληλη εποχή να αναπτύξετε την πνευματική σας πλευρά και να αποκτήσετε νέες εμπειρίες. Αυτή η αστρολογική διέλευση είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκή και τυχερή. Θα αυξηθεί ιδιαιτέρως η διάθεση σας για ταξίδια και η γνώση για ξένους πολιτισμούς.

Αισθηματικά 

Σε κάποιο ταξίδι ή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν αποκλείεται να έρθετε σε επαφή με τον έρωτα. Δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε σχέση με άτομο  ξένης υπηκοότητας ή που να διαμένει μακριά.

Ήλιος στον Καρκίνο |Ζώδιο Τοξότης

Με τον Ήλιο στο Ζώδιο του Καρκίνου έως τις 23/07/2019, θα είναι ένα διάστημα που θα περιέχει πολύ συναίσθημα για εσάς. Θα έχετε συνεχώς την εντύπωση αυτό το διάστημα ό τι δεν είστε αρκετός και οι άλλοι έχουν πολλές προσδοκίες από εσάς. Επίσης βρείτε κάποιον τρόπο να απελευθερωθείτε από το παρελθόν για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά με την ζωή σας. Ίσως αυτές τις μέρες λάβετε μια καλή είδηση που θα αφορά τα οικονομικά σας,ίσως θα πρόκειται και για κάποια κληρονομιά η οικονομική επένδυση.

Αισθηματικά 

Όσον αφορά τα αισθηματικά σας ίσως αυτό το διάστημα το κλίμα με τον μόνιμο σύντροφο να είναι τεταμένο. Προσπαθήστε να μην ρίχνετε λάδι στην φωτιά διότι μπορεί να υπάρξουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Ήλιος στον Καρκίνο |Ζώδιο Αιγόκερως

Με τον Ήλιο στο Ζώδιο του Καρκίνου έως τις 23/07/2019, θα είναι μια σημαντική περίοδο στην ζωή σας, αγαπημένοι Αιγόκεροι. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βάση και να εστιάσετε την προσοχή σας στις σχέσεις σας. Πολύ πιθανόν να καταφθάσει σύντομα μάλιστα κάτι καινούργιο στην ζωή σας και θα μπορούσε μάλιστα να είναι άνετα μια ρομαντική η μια επιχειρηματική σχέση. Αυτό θα εξαρτηθεί από το προσωπικό σας ωροσκόπιο.

Αισθηματικά

Αν βρίσκεστε πάντως σε ερωτική σχέση ή σε γάμο ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε και να επαναπροσδιορίσετε τα όρια της επαφής σας. Ίσως θα έκανε καλό στην σχέση σας μια απόδραση ή κάποιο ταξίδι για να ανανεώσετε τον έρωτα σας. Βασικό ρόλο θα παίξει ο διάλογος.

Ήλιος στον Καρκίνο |Ζώδιο Υδροχόος

Με τον Ήλιο στο Ζώδιο του Καρκίνου έως τις 23/07/2019, πρόκειται, φίλοι Υδροχόοι, για μια ιδιαίτερη εποχή για να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις στα εργασιακά σας. Η προσοχή και η λεπτομέρεια που αποδίδεται θα φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα και ανταπόδοση στα επαγγελματικά σας. Οι ανώτεροι σας θα σας ανταμείψουν είτε με μπόνους είτε με κάποια προαγωγή. Αυτή την εποχή θα πρέπει να αισθάνεστε, πως έχετε εξαιρετική διάθεση. Αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια καινούργια δίαιτα.

Αισθηματικά 

Όσον αφορά τον έρωτα, αυτή την φορά ίσως καραδοκεί στην εργασία σας. Ίσως ερωτευθείτε κεραυνοβόλα τον νέο προϊστάμενο σας και ξεκινήσει μια ατελείωτη περιπέτεια. Όσον αφορά διάρκεια και εξέλιξη εξαρτάται πόσο νόμιμη θα είναι.

Ήλιος στον Καρκίνο |Ζώδιο Ιχθύς

Με τον Ήλιο στο Ζώδιο του Καρκίνου έως τις 23/07/2019, είναι μια ιδιαιτέρως ευνοϊκή εποχή να αρχίσετε ένα νέο σπορ ή ακόμη να εργαστείτε με παιδιά και νέους ανθρώπους, ιδιαίτερα αν πρόκειται για εκπαιδευτικούς. Αυτό το διάστημα, φίλοι ψάρια, θα νιώθετε μεγαλύτερη ζωντάνια και θα αναζητάτε νέες περιπέτειες. Επίσης πολλά από τα σχέδια σας και τους στόχους σας θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Και θα συνεχίσετε να κυνηγάτε τα όνειρα σας, σαν να εξαρτώνται τα πάντα από αυτά. Αισθηματικά 

Αισθηματικά

Ήρθε  η στιγμή να ζήσετε και εσείς τον έρωτα και την αγάπη με μια γνωριμία. Τα φλερτ και οι προτάσεις θα είναι πολλές αυτό το διάστημα διότι θα μαγνητίζετε με την αύρα σας. Οι δεσμευμένοι θα ανανεώσουν τον έρωτα τους και θα περάσουν αξέχαστες στιγμές.

ρώτα το ταρωτωAbout the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles