Ήλιος στον Ζυγό

Ήλιος στον Ζυγό | Στις 23 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται η φθινοπωρινή ισημερία η οποία συνδέεται με την εισόδου του Ήλιου στον Ζυγό όπου και θα παραμείνει έως και τις 23 Οκτωβρίου. Αυτό το διάστημα θα χαρακτηρίζεται από την έντονη κοινωνικότητα μας και την ενασχόληση με την εξωτερική μας εικόνα. Θα είμαστε πιο απαιτητικοί σε θέματα αισθητικής με άμεσο αποτέλεσμα να ασχοληθούμε περισσότερο με την ανανέωση του χώρου μας αλλά και τον εαυτό μας. Σε ζητήματα αισθηματικά θα βρίσκουμε κατανόηση από τον σύντροφο μας και τα αισθήματα του θα είναι γενναιόδωρα ιδιαίτερα θα ευνοηθούν, Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Λέοντες.

μέντιουμ άρης

Ήλιος στον Ζυγό |Ζώδιο Κριός

κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

Με τον Ήλιο έως τις 23/10/ στον Ζυγό, αν και προτιμάτε αυτό το διάστημα να είστε μόνοι σας, διότι είχατε πληγωθεί με άσχημο τρόπο στο πρόσφατο παρελθόν είναι πλήρως κατανοητό. Αλλά κάτι πρόκειται να συμβεί το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου και θα αλλάξει η ψυχολογία σας. Ένα πρόσωπο θα εμφανιστεί από το πουθενά στην ζωή σας και θα ενθουσιαστείτε για τα καλά. Θα κάνεις βεβαίως αρκετή προσπάθεια για να τον κατακτήσεις άλλα δώστε μια ευκαιρία. Υπάρχει θετική εξέλιξη με Καρκίνους, Ιχθύες, Σκορπιούς.

Ήλιος στον Ζυγό |Ζώδιο Ταύρος

ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Με τον Ήλιο έως τις 23/10/ στον Ζυγό, αν και δεν φημίζεστε ιδιαιτέρως να το παίζεται σε δύο ταμπλώ, φίλοι Ταύροι, μπορεί να σας τύχουν ταυτόχρονα δύο ερωτικές γνωριμίες. Χρειάζεται όμως ιδιαίτερη προσοχή διότι δεν φημίζεστε για την επιδεξιότητα σας στα αισθηματικά και ιδιαιτέρως στην πολυγαμία. Πάρτε την απόφαση και επιλέξτε έναν από τους δύο, δεν χρειάζεται πάλι να μείνετε μόνοι στο τέλος. Πάρτε μια απόφαση υπέρ των δικών σας συμφερόντων. Υπάρχει θετική εξέλιξη με Ζυγούς, Υδροχόους, Διδύμους.


Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι χαρτομαντεία-πρόβλεψη-απο-15-1200χ628.jpeg

Ήλιος στον Ζυγό |Ζώδιο Δίδυμος

δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με τον Ήλιο έως τις 23/10/ στον Ζυγό, είστε αρκετά ευνοημένοι για αυτό το διάστημα. Μιας και ο Ήλιος θα βρίσκετε σε άκρως φιλικό ζώδιο προς εσάς, σας δίνει την δυνατότητα  να έχετε μια άνεση να επισκεφτείτε τον αγαπημένο σας. Αν διατηρείτε σχέση εξ απόστασης που το συνηθίζετε. Θα έχετε την ευκολία αυτό το διάστημα να μετακινηθείτε. Θα ζήσετε έντονες στιγμές και θα έχετε την ευκαιρία να αποσαφηνίσετε ορισμένα πράγματα που θέλατε. Υπάρχει θετική εξέλιξη με Ταύρο, Αιγόκερω, Παρθένο.

Ήλιος στον Ζυγό |Ζώδιο Καρκίνος

καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με τον Ήλιο έως τις 23/10/ στον Ζυγό, αρκετοί από εσάς περάσατε μια περίοδο έντασης-μοναξιάς. Το τελευταίο όμως διάστημα ίσως έχει εισβάλλει στην ζωή σας ο έρωτας και αυτό σας χαροποίησε ιδιαιτέρως. Σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζετε για τον νέο σας σύντροφο. Το θετικό στην ιστορία, φίλοι Καρκίνοι, είναι ό τι έχετε αντιληφθεί ό τι ταιριάζετε σε πολλά. Και ο σύντροφός σας δείχνει πολύ καλές προθέσεις προς εσάς. Υπάρχει θετική εξέλιξη με Ζυγούς, Υδροχόους, Διδύμους.

Ήλιος στον Ζυγό |Ζώδιο Λέων

λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με τον Ήλιο έως τις 23/10/ στον Ζυγό, όσοι Λέοντες είστε δεσμευμένοι θα παρατηρήσετε ό τι κάτι αλλάζει στην καθημερινότητα με τον σύντροφο σας. Θα λάβετε το επόμενο διάστημα μια σειρά από υποσχέσεις για την εξέλιξη της σχέσης σας που πέρασε ένα πολύ δύσκολο διάστημα. Και ο σύντροφος σας θα προσπαθήσει να γεφυρώσει το χάσμα αυτό αλλά χρειάζεται και η δική σας παρέμβαση. Δεν γίνεται η προσπάθεια από τον ένα χρειάζονται δύο. Θετικές εξελίξεις με Καρκίνους, Ιχθύες, Σκορπιούς.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι magika-xorkia.jpeg
ή

Ήλιος στον Ζυγό |Ζώδιο Παρθένος

παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με τον Ήλιο έως τις 23/10/ στον Ζυγό, θα αισθάνεστε αυτή την περίοδο συναισθηματικά μπερδεμένος. Η μια ερωτική περιπέτεια θα διαδέχεται την άλλη και θα εκδηλώνεται μια αστάθεια. Η περίοδος είναι όμως ιδιαιτέρως ευνοϊκή για να προχωρήσετε σε μια σταθερή σχέση που τόσο πολύ επιδιώκετε κατά κανόνα. Προχωρήστε πάντως σε ξεκαθαρίσματα και αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε. Βγάλτε προς τα έξω μια πιο θετική εικόνα. Θετικές εξελίξεις θα έχετε κυρίως με Αιγόκερους, Παρθένους, Ταύρους.

Ήλιος στον Ζυγό |Ζώδιο Ζυγός

ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με τον Ήλιο έως τις 23/10/ στον Ζυγό, δηλαδή στο Ζώδιο σας, είστε οι τυχεροί του ζωδιακού κύκλου. Αυτοί που υπερέχουν και έχουν την απόλυτη εύνοια σε θέματα αισθηματικά και εργασιακά είστε εσείς, φίλοι Ζυγοί. Τα αισθήματα του συντρόφου σας για εσάς είναι ιδιαιτέρως γενναιόδωρα κάτι που θα σας κολακεύει. Αυτός που θα κατευθύνει την σχέση θα είστε εσείς. Εργασιακά θα φέρετε τις καταστάσεις εκεί που θέλετε εσείς και μόνο. Θετικές εξελίξεις με Υδροχόους, Ζυγούς, Διδύμους.

Ήλιος στον Ζυγό |Ζώδιο Σκορπιός

σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Με τον Ήλιο έως τις 23/10/ στον Ζυγό, με τέτοια αστρολογική εύνοια και τον Ήλιο σε γειτονικό σας Ζώδιο θα δείτε να ξεκαθαρίζουν πολλά από τα προβλήματα που είχατε. Μια επανασύνδεση με τον πρώην ερωτικό σας σύντροφο είναι πολύ πιθανόν αυτή την περίοδο. Πολύ πιθανόν να υπάρξει αναζωπύρωση και φλογερό πάθος και να ζήσετε αξέχαστες στιγμές. Κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα ίσως αναδυθούν από το παρελθόν αλλά θα λυθούν. Υπάρχει θετική εξέλιξη με Σκορπιούς, Ιχθύες, Καρκίνους.

Ήλιος στον Ζυγό |Ζώδιο Τοξότης

τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με τον Ήλιο έως τις 23/10/ στον Ζυγό, θα υπάρξουν αυτό το διάστημα, άλλα θα το διαπιστώσετε και εσείς, κάποια ζητήματα που θα απασχολούν τον σύντροφό σας. Θα διακρίνετε σε αυτή την φάση για την αντικοινωνικότητα του και θα σας δίνει την εντύπωση ό τι κάτι θέλει να σας αποκρύψει. Αλλά μην ανησυχείτε πρόκειται για κάτι προσωρινό. Όσον αφορά τα αισθήματα για εσάς να μην έχετε καμία αμφιβολία. Επαγγελματικά αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός. Θετική εξέλιξη με Ταύρους, Αιγόκερους, Παρθένους.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι epanafora-prosopou-1200x628-1024x536.jpg

Ήλιος στον Ζυγό |Ζώδιο Αιγόκερως

αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019


Με τον Ήλιο έως τις 23/10/στον Ζυγό, λόγω της κοινωνικότητα σας αυτό το διάστημα που θα την χαρακτήριζα έντονη με τις πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις και βραδινές εξόδους χάσατε την ισορροπία σας. Οι πολλές γνωριμίες και οι επαφές μόνο μπέρδεμα μπορεί να δημιουργήσουν και όχι ισορροπία και αρμονία. Αυτό θα ήταν θετικό να το σταματήσετε διότι, αν δεν είστε μόνοι σας δεν υπάρχει δυνατότητα να εκφράσετε αυτό που αισθάνεστε στο πρόσωπο που επιθυμείτε. Θετική εξέλιξη με Ζυγούς, Υδροχόους, Διδύμους.

Ήλιος στον Ζυγό |Ζώδιο Υδροχόος

υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

 

Με τον Ήλιο έως τις 23/10/στον Ζυγό, θα πάρετε την απόφαση να σταθεροποιηθείτε αισθηματικά και να αφήσετε πίσω τις σχέσεις τις μιας βραδιάς, τα φλερτ, και τις περιστασιακές περιπέτειες. Αυτό που αναζητάτε τώρα είναι να βρεθεί μια σοβαρή γνωριμία που θα πρέπει όμως να ανέχεται τα καπρίτσια σας και τον ανήσυχο χαρακτήρα σας. Αλλά και εσείς πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη για να προχωρήσετε. Και σίγουρα δεν βρίσκουμε κάτι αξιόλογο όταν το θέλουμε εμείς. Θετική εξέλιξη με Κριούς, Λέοντες, Τοξότες.

Ήλιος στον Ζυγό |Ζώδιο Ιχθύς

ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Με τον Ήλιο έως τις 23/10/στον Ζυγό, η εξέλιξη της προσωπικής ερωτικής σας ζωής δεν έχει το ποθητό αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Η επικοινωνία με τον σύντροφο σας δεν είναι σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα αυτή την περίοδο. Θα πρέπει να κάνετε κάποιες προσπάθειες διαλόγου με το έτερο ήμισυ και να βρείτε κάποιες λύσεις. Είναι στο δικό σας χέρι να κατευθύνετε την σχέση εκεί που θέλετε. Ωστόσο τα οικονομικά θα παίξουν τον ρόλο τους στην ιστορία που θα σημειώσουν άνοδο. Θετική εξέλιξη με Σκορπιούς, Ιχθύες, Καρκίνους.

ρώτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles