Ήλιος στον Λέοντα

Ήλιος στον Λέοντα έως τις 23/08/2019 μας δίνει την ευκαιρία να δώσουμε ραντεβού με τα πιο παιχνιδιάρικα κομμάτια του εαυτού μας. Η ανάγκη μας θα είναι εντονότερη να αφοσιωθούμε σε κάτι που αγαπάμε. Όλα τα δημιουργικά ενδεχόμενα θα κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας, αρκεί να περιέχουν κάποια αξία για εσάς. Το Λιοντάρι επίσης εξιδανικεύει την αγάπη και σε συνδυασμό με τον Άρη στον Λέοντα δημιουργούνται οι απαραίτητες συνθήκες για αναθεωρήσεις τις οποίες χρειάζεσαι.

μέντιουμ άρης

Ήλιος στον Λέοντα | Ζώδιο ΚΡΙΟΣ  

Κριός Ζώδιο

Με τον Ήλιο στον Λέοντα έως τις 23/08/2019, ενεργοποιείται ο 5 οίκος σας. Αυτός ο οίκος συμβολίζει την έκφραση και δεν υπάρχει πιο κατάλληλη περίοδο για να αρχίσετε ένα δημιουργικό έργο. Επίσης αυτή την φάση ευνοούνται στον εργασιακό σας χώρο οι καινοτόμες ιδέες. Αυτή την περίοδο θα εκπέμπετε μια ιδιαίτερη σεξουαλικότητα και θα μαγνητίζετε το αντίθετο φύλο. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για ρομάντζο και μοιράστε με γενναιοδωρία τα χαρίσματα σας. Προσέξτε όμως μήπως η υπερβολική σας αυτοπεποίθηση μετατραπεί σε αλαζονεία.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Ήλιος στον Λέοντα | Ζώδιο ΤΑΥΡΟΣ  

Ταύρος Ζώδιο

Με τον Ήλιο στον Λέοντα έως τις 23/08/2019, ενεργοποιείται ο 4 οίκος σας. Είναι μια περίοδος όπου η έμπνευση που θα σας διακατέχει, καλό θα είναι να την εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας. Είναι μια ευκαιρία να αναδιοργανώσετε στην οικία που διαμένετε και να την μετατρέψετε σε ένα σπίτι των ονείρων σας. Ο 4 οίκος συμβολίζει την οικιακή σας ζωή. Όσα σχέδια και στόχοι δεν τα πήγαν καλά για να επισκευάσετε ή μάλλον να ανακαινίσετε την οικία σας ήρθε τώρα η ευκαιρία να πραγματοποιηθεί και θα πετύχει. Δεναποκλείεται αυτό το διάστημα να αναδυθούν σχέσεις από το παρελθόν.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Ήλιος στον Λέοντα | Ζώδιο ΔΙΔΥΜΟΙ  

Δίδυμος Ζώδιο

Με τον Ήλιο στον Λέοντα έως τις 23/08/2019, ενεργοποιείται, ο 3 οίκος σας. Αυτή την περίοδο θα αναδειχτεί το επικοινωνιακό σας ταλέντο και οι ικανότητες σας. Θα είστε κατά κάποιο τρόπο ο αγγελιοφόρος και το επίκεντρο της παρέας σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και δείτε από διάφορες οπτικές γωνίες τα πράγματα που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πολλές εμπειρίες. Θα αφήσετε πίσω σας παλιές αντιλήψεις και προκαταλήψεις και θα προσπαθήσετε να αγωνιστείτε για ένα καλύτερο αύριο. Κάλο είναι να μοιραστείτε τις απόψεις σας και με άλλους.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Ήλιος στον Λέοντα | Ζώδιο ΚΑΡΚΙΝΟΣ  

Καρκίνος Ζώδιο

Με τον Ήλιο στον Λέοντα έως τις 23/08/2019, ενεργοποιείται, ο 2 οίκος σας. Ο Ήλιος θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες, ώστε να γίνετε πιο δημιουργικοί όσον αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα. Ο 2 οίκος επηρεάζει της πηγές των εσόδων μας. Ίσως είστε σε αναζήτηση νέων τρόπων για να βελτιώσετε το εισόδημα σας. Πάντως να έχετε υπόψιν ό τι αυτό το διάστημα θα παίξει ρόλο η ψυχολογική σας στάση δηλαδή η αυτοπεποίθηση και βεβαίως η τύχη. Και αυτή την φορά θα είναι με το μέρος σας για αυτό εκμεταλλευτείτε το και μην διστάσετε να πάρετε το ρίσκο.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Ήλιος στον Λέοντα | Ζώδιο ΛΕΩΝ  

Λέων Ζώδιο

Με τον Ήλιο στον Λέοντα έως τις 23/08/2019, δηλαδή στο ζώδιο σας, ήταν η στιγμή που περιμένατε όλο τον τον χρόνο και η παράσταση μπορεί να αρχίσει. Θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση αυτή την εποχή στην εξωτερική σας εμφάνιση και εικόνα. Θα αρχίζετε να βλέπετε κάτω από άλλη οπτική τα πράγματα σας και θα θέσετε σε εφαρμογή από αυτή την στιγμή τα νέα σας σχέδια. Αυτή την φάση δεν γίνετε να νιώσετε πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Επίσης θα είστε ιδιαιτέρως εκφραστικοί. Η λάμψη σας και ο μαγνητισμός θα είναι ακαταμάχητος.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Ήλιος στον Λέοντα | Ζώδιο ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Παρθένος Ζώδιο

Με τον Ήλιο στον Λέοντα έως τις 23/08/2019, θα επηρεαστεί ο 12 οίκος σας. Η ψυχική σας διάθεση θα ανακουφιστεί διότι περάσατε αρκετά το προηγούμενο διάστημα, όπως επίσης και η εσωτερική σας λάμψη θα είναι πιο φωτεινή. Ο Ήλιος στον 12 οίκο θα σας οδηγήσει στο ασυνείδητο. Αυτό το διάστημα σε σχέση με άλλες φάσεις, δώστε περισσότερη έμφαση στα όνειρα σας, διότι μπορούν να σας δώσουν δημιουργικές λύσεις σε διάφορα προβλήματα. Αυτή την περίοδο θα πρέπει να είστε ξεκούραστοι για να μπορείτε να υπηρετήσετε το πνεύμα σας και να είστε περισσότερο δημιουργικοί.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Ήλιος στον Λέοντα | Ζώδιο ΖΥΓΟΣ 

Ζυγός

Με τον Ήλιο στον Λέοντα έως τις 23/08/2019, θα  επηρεαστεί ο 11 οίκος σας. Ο 11 οίκος συνδέεται στενά με την φιλία, τις ομαδικές εθελοντικές δραστηριότητες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλα αυτά θα ενεργοποιηθούν αυτό το διάστημα και θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια. Μάλιστα δεν αποκλείεται να αναλάβετε αρχηγικές οργανικές θέσεις σε διάφορες ομαδικές δραστηριότητες και οργανώσεις. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιους φίλους σας που θα σας επιδείξουν έναν ιδιαίτερο εγωισμό. Είναι λοιπόν καιρός να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα και σε αυτόν τον κύκλο.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Ήλιος στον Λέοντα | Ζώδιο ΣΚΟΡΠΙΟΣ  

Σκορπιός - Ζώδιο του Μήνα
Ο σκορπιός ! Γενικά χαρακτηριστικά και προβλέψεις από τον Μελλοντολόγο Άρη.

Με τον Ήλιο στον Λέοντα έως τις 23/08/2019, θα επηρεαστεί ο 10 οίκος σας. Ο 10 οίκος συνδέεται με την δημόσια εικόνα σας. Μπορεί η προτίμηση σας να είναι να βρίσκεστε στο παρασκήνιο, άλλα αυτή την φάση αναγκαστικά είτε θέλετε είτε όχι θα βρεθείτε εκτεθειμένοι στο φως του Ήλιου δηλαδή στο προσκήνιο. Θα αναλάβετε αυτό το διάστημα πρωτοβουλίες να τακτοποιήσετε ορισμένες εκκρεμότητες που αφορούν τα επαγγελματικά σας και θα αρχίσετε να προσεγγίζετε την εργασία σας με περισσότερη δημιουργικότητα. Ίσως προχωρήσετε σε κάποιες ριζικές αλλαγές, ώστε να επέλθουν επιτυχή αποτελέσματα.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Ήλιος στον Λέοντα | Ζώδιο ΤΟΞΟΤΗΣ  

Τοξότης Ζώδιο

Με τον Ήλιο στον Λέοντα έως τις 23/8/, θα επηρεαστεί ο 9 τομέας. Ο τομέας αυτός σχετίζεται με ταξίδια και την επέκταση, θα νιώθετε αρκετή ενέργεια και δυναμικότητα αυτό το διάστημα που θα είστε συνεχώς σε μια φάση υπερκινητικότητας. Είναι η ιδανικότερη περίοδο να κάνετε διακοπές και να προτιμήσετε απομακρυσμένες περιοχές. Αλλά ευνοούνται και ταξίδια στο εξωτερικό σε αυτή την φάση που θα πραγματοποιηθούν με επιτυχία. Δεν αποκλείεται αυτό τον μήνα αν επιμένετε πεισματικά σε κάτι να βρεθείτε σε σύγκρουση με κάποιους από κοντά σας.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Ήλιος στον Λέοντα | Ζώδιο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  

Αιγόκερος Ζώδιο

Με τον Ήλιο στον Λέοντα έως τις 23/08/2019, θα επηρεαστεί ο 8 τομέας. Ο Ήλιος θα φωτίσει και θα ρίξει φως στις πιο σκοτεινές σας γωνίες του υποσυνείδητου. Και αυτό για να μπορέσετε να ξεπεράσετε και να αντιμετωπίσετε τις πλευρές του εαυτού σας που προτιμάτε να έχετε κρυμμένες. Ίσως όλη αυτή η διαδικασία να μην είναι ευχάριστη για εσάς διότι είναι επώδυνη και ψυχοφθόρα. Θα σας δώσει όμως την μοναδική ευκαιρία να απελευθερωθείτε όσα συναισθήματα σας εμποδίζουν να προσεγγίσετε την οικειότητα και την κοινωνική σας ζωή.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Ήλιος στον Λέοντα | Ζώδιο ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Υδροχόος Ζώδιο

Με τον Ήλιο στον Λέοντα έως τις 23/08/2019, θα επηρεαστεί ο 7 τομέας σας. Ο 7 οίκος συνδέεται με την συντροφικότητα που θα είναι το απόλυτο ατού για τις καλοκαιρινές διακοπές. Θα δημιουργήσετε αυτό το διάστημα νέα ρομάντζα και ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σας. Αν είστε σε σχέση θα ανανεωθεί αυτή την φάση με κάποια εξόρμηση και τις θερινές διακοπές. Το κύριο δεδομένο αυτή την στιγμή είναι η ψυχαγωγία σας και η συντροφικότητα διότι αρκετά ταλαιπωρηθήκατε τον χειμώνα που διανύσατε. Ακολουθήστε την καρδιά σας και αφήστε πίσω το άγχος.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Ήλιος στον Λέοντα | Ζώδιο ΙΧΘΥΣ  

Ιχθύες Ζώδιο

Με τον Ήλιο στον Λέοντα έως τις 23/08/2019 θα επηρεαστεί ο 6 οίκος σας. Ο 6 τομέας ενεργοποιεί θέματα εργασιακά, υγείας και ζητήματα καθημερινών υποχρεώσεων. Οι γήινες και απλές πτυχές της ζωής σας είναι αυτές που θα θελήσετε να κάνετε πιο απολαυστικές τώρα. Μπορεί να είναι κουραστικά πολλά από αυτά που πρέπει να γίνουν για να βελτιωθεί η ζωή σας και να μπει σε έναν προγραμματισμό. Αλλά τώρα έχετε την ευκαιρία να προσεγγίσετε την ρουτίνα από μια άλλη πιο φρέσκια δημιουργική πλευρά.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles