Ήλιος στην Παρθένο | Στις 24 Αυγούστου έχουμε την είσοδο του Ηλίου στην Παρθένο. Εκεί θα παραμείνει εκεί έως τις 23 Σεπτεμβρίου. Με τον Ήλιο στον Παρθένο αρχίζουμε να οργανώνουμε και να τακτοποιούμε τον χώρο που κινούμαστε. Ως άμεση συνέπεια έχουμε την οργάνωση της ζωής μας. Χρησιμοποιούμε συνήθως μεθόδους όπου προσπαθούμε να φέρουμε υπό έλεγχο την ακαταστασία της καθημερινής ρουτίνας. Αυτό έχει επέκταση και στις σχέσεις μας. Είτε ερωτικές είτε κοινωνικές. Επιπλέον όσον αφορά συγκεκριμένα τα συναισθήματα μας. Προσπαθούμε να είμαστε προσγειωμένοι και να βάλουμε μια τάξη στα συναισθήματα. Ο Ήλιος στην Παρθένο στα αισθηματικά δεν είναι ρομαντικός και συναισθηματικός αλλά πρακτικός και λογικός.


μέντιουμ άρης

Ήλιος στην Παρθένο |Ζώδιο Κριός

κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

Με την είσοδο του Ηλίου στην Παρθένο έως τις 23/09/2019, θα βγάλετε κάποια καθοριστικά συμπεράσματα για ορισμένα πράγματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Κάποια ζητήματα από αυτά, θα αφορούν τα οικονομικά που έχετε από κοινού με το ταίρι σας. Κάποια χρέη που σας ταλαιπωρούν εδώ και αρκετό διάστημα και θέματα που σχετίζονται με τις σεξουαλικές σας ανάγκες. Να έχετε υπόψιν ό τι αυτή την περίοδο είναι ιδανικά να βγάλετε κάποια συμπεράσματα και να ενεργήσετε από μόνοι σας. Δεν ευνοείται η περίοδος σε θέματα επικοινωνίας.

Ήλιος στην Παρθένο  |Ζώδιο Ταύρος

ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο έως τις 23/09/2019, θα κάνετε διάφορες συζητήσεις με το ταίρι σας για την σχέση σας και το μέλλον της. Δεν θα επικρατεί βεβαίως ένας ρομαντισμός και μια αίσθηση ελαφρότητας, άλλα θα έχει την μορφή ενός σοβαρού και προγραμματισμένου λόγου και στόχου. Θα κυριαρχεί ειλικρίνεια και αληθινά συναισθήματα. Ευνοείται όποιο σχέδιο ή συζήτηση έχει γερές πρακτικές βάσεις και δεν στηρίζεται στην φαντασία και στις εικασίες. Ίσως γίνεται λίγο σκληρός άλλα με τίποτα άδικος ο σύντροφος σας.

Ήλιος στην Παρθένο  |Ζώδιο Δίδυμος

δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

 Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο έως τις 23/09/2019, μπορεί η καθημερινή ρουτίνα σας σε συνδυασμό με την εργασιακή πραγματικότητα να σας φανεί δύσκολη και ανιαρή άλλα είναι προτιμότερο  έτσι, πιστέψτε το. Είναι καλύτερα να παραμείνετε προσγειωμένοι και να παράγετε έργο πάρα να αφεθείτε σε ουτοπικές φαντασιώσεις χωρίς πρακτικό αντίκρισμα. Αν έχετε κάποια ιδέα οι οποία έχει μελετηθεί σοβαρά και συστηματικά έχει μεγάλη πιθανότητα να βρει αντίκρισμα στον χώρο εργασίας σας από κάποιο άτομο με κύρος και εξουσία.

Ήλιος στην Παρθένο  |Ζώδιο Καρκίνος

καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο έως τις 23/09/2019, υπάρχουν ευχάριστες ειδήσεις για τους ελεύθερους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προχωρήσετε σε ερωτική σχέση και σε έναν φλογερό έρωτα. Δεν αποκλείεται να σας χωρίζει κάποια διαφορά ηλικίας ή να ανήκετε σε διαφορετική κοινωνική τάξη. Όσον αφορά τους δεσμευμένους θα πρέπει να κάνουν κάποιες σοβαρές και ειλικρινείς συζητήσεις για το κοινό τους μέλλον. Υπάρχει περίπτωση κάποιος οικογενειακός σας φίλος να προσφέρει την βοήθεια και την υποστήριξη του.

Ήλιος στην Παρθένο  |Ζώδιο Λέων

λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Ηλίου στην Παρθένο έως τις 23/09/2019, ζητήματα που αφορούν την οικογένεια σας θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Θα υπάρξουν συζητήσεις για θέματα κληρονομικά, ή την κατάσταση ενός πατρικού σπιτιού που ίσως χρειαστεί κάποιες επισκευές ή μια ανακαίνιση. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο κάποιοι από εσάς να συνδράμετε στους γονείς σας λόγω κάποιου προβλήματος υγείας που τους ταλαιπωρεί. Δεν αποκλείεται επίσης να χρειαστεί να συνδράμετε σε κάποια μετακόμιση ενός φίλου ή στενού συγγενή σας.

Ήλιος στην Παρθένο  |Ζώδιο Παρθένος

παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σας έως τις 23/09/2019, θα πάρετε και πάλι την απόφαση χωρίς να φοβηθείτε και με τόλμη να μιλήσετε ευθέως και έξω από τα δόντια. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και πολύ από τους στόχους που είχατε θέσει θα πραγματοποιηθούν αυτή την περίοδο. Οι επόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις γίνονται σοβαρά και μεθοδικά και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Τα έχετε προγραμματίσει έτσι όλα που να κινούνται με τον δικό σας ρυθμό.

Ήλιος στην Παρθένο  |Ζώδιο Ζυγός

ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο έως τις 23/09/2019, μετά από ένα μεγάλο και δύσκολο διάστημα όσον αφορά τα οικονομικά σας και ιδιαίτερα τα έσοδα, επανέρχεται μια σημαντική βελτίωση. Αυτό το διάστημα θα δείτε κάποια έσοδα να αυξάνονται μετά από καιρό και θα έχετε την διάθεση να μην τα ξοδέψετε άδικα, διότι ο φόβος του παρελθόντος και η εμπειρία σας έχει διδάξει να είστε προσεκτικοί. Φαίνεται ό τι σας έχουν ωριμάσει ή λάθος επενδύσεις του παρελθόντος και οι επιπολαιότητες το να προσπαθείτε να γεμίσετε τα κενά σας με αγορές και πράγματα.

Ήλιος στην Παρθένο |Ζώδιο Σκορπιός

σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο έως τις 23/09/2019, δεν θα έχετε καμία αμφιβολία με τι γίνεται πίσω από την πλάτη σας. Ακόμη πιο αναλυτικά και κατανοητά δεν θα έχετε καμία αμφιβολία με τι γίνεται μέσα σας, διότι θα είστε ικανοί να γίνετε πιο σαφής ως προς τα θέλω σας και τις προθέσεις σας. Θα είστε ικανοί να παίρνετε αποφάσεις και σωστές απαντήσεις από τους άλλους με αποτέλεσμα να προλαμβάνετε καταστάσεις και γεγονότα. Αυτή την περίοδο θα χαρακτηρίζεστε από μια σοβαρότητα και φερεγγυότητα.

Ήλιος στην Παρθένο  |Ζώδιο Τοξότης

τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο έως τις 23/09/2019, παρόλη την πεσμένη ψυχολογική σας διάθεση και μελαγχολία που θα έχετε κατά διαστήματα δεν θα καθιστά απαγορευτικό να κατακτήσετε τους στόχους σας. Το θέμα της αντικοινωνικότητας που θα αντιμετωπίζετε δεν είναι επίσης αναγκαστικά αρνητικό, αντίθετα θα σας βοηθήσει να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και θα αποδειχτεί πραγματικά ποιος είναι φίλος σας. Σύντομα θα ξεκινήσει μια σημαντική περίοδο για εσάς όπου θα αποδειχτεί ποιος πραγματικά φίλος σας θα χαρεί με αυτό.

Ήλιος στην Παρθένο  |Ζώδιο Αιγόκερως

αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο έως τις 23/09/2019, ένα πρόβλημα ενός φίλου σας θα σας αγχώσει, ίσως πρόκειται για κάποιο ζήτημα υγείας και θα συνδράμετε. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο αυτό το διάστημα να δεχτείτε μια μεγάλη υποστήριξη και βοήθεια από κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Η συμβολή μπορεί να είναι από μια επαγγελματική σημαντική προώθηση η ψυχική υποστήριξη. Αυτό βεβαίως θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως γιατί έχετε μεγάλη ανάγκη από μια υλική ή ηθική συμβολή.

Ήλιος στην Παρθένο  |Ζώδιο Υδροχόος

υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

 Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο έως τις 23/09/2019, καλείστε να είστε μεθοδικός, ειλικρινής, εργατικός τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό. Μην υποχωρήσετε από φόβο μπροστά σε κάποιες ανακατατάξεις που πιθανόν να σημειωθούν στον εργασιακό σας τομέα και θα αφορά κάποιο νέο εγχείρημα. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες προκλήσεις και κίνδυνοι, άλλα να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και αυτοπεποίθηση. Να είστε ψύχραιμοι και αντιμετωπίστε τον εχθρό σας φόβο.

Ήλιος στην Παρθένο  |Ζώδιο Ιχθύς

ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο έως τις 23/09/2019, καλείστε να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες και άγχη. Όσον αφορά κυρίως ζητήματα που έχουν σχέση με σπουδές, την απόκτηση ενός πτυχίου, ή την πραγματοποίηση κάποιου ταξιδιού που είχατε σχεδιάσει εδώ και καιρό ίσως υπάρξουν εμπόδια. Προβλήματα ίσως προκύψουν στην επικοινωνία σας με άτομα μεγαλύτερα από εσάς στον χώρο εργασίας σας. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα με ευγένεια και εργατικότητα.

ρώτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles