ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες έχουν ονειροπόλα προσωπικότητα και είναι ιδεαλιστές. Τα αισθήματα τους διεγείρονται εύκολα και έχουν την τάση να βοηθάνε όσους χρειάζονται την βοήθεια τους. Είναι κοινωνικοί και φιλικοί,ικανοί να πιάνουν εύκολα φιλίες και να τα καταφέρνουν με τους ανθρώπους. Διαθέτουν ισχυροί και γόνιμοι φαντασία, είναι ευσυγκίνητοι και συναισθηματικοί και κατάλληλοι για κάθε απασχόληση στη ζωή, που θα ανέπτυσσε αυτή την όψη της φύσης τους, όπως το θέατρο, το τραγούδι, η μουσική, η ζωγραφική, η φανταστική λογοτεχνία.

19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΣΤΟΙΧΕΙΟ: ΝΕΡΟ

ΟΜΑΔΑ: ΕΥΜΕΤΑΒΛΗΤΗ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ: ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

ΖΩΔΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ:  Δύο ψάρια που βλέπουν σε αντίθετες κατευθύνσεις!!!

 

Το μεγαλύτερο προτέρημα των Ιχθύων είναι η συμπόνοια και το χειρότερο ελάττωμα η υπερευαισθησία.

 

ιχθύες

Οι Ιχθύες έχουν ονειροπόλα προσωπικότητα και είναι ιδεαλιστές.

Το 2017 για τούς Ιχθύες

Αισθηματικά 5/6/17 έως 19/7/17 θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για δημιουργία αισθηματικών σχέσεων για μοναχικούς Ιχθύες. Η διέλευση του Άρη και του Ερμή από τον Καρκίνο θα δώσει την ευκαιρία σε πολλά ψαράκια να ζήσουν καλοκαιρινό έρωτα. Οικονομικά έως τον Ιούλιο θα υπάρχει μια εύνοια οικονομική από την Αφροδίτη στον Κριό, ταυτόχρονα ορθοδρομεί από της 8/6/17. Ο Δίας στον Ζυγό και δημιουργεί καλυτέρευση σε ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά, ακίνητα και κληρονομικά. Αλλά η τυχερή χρονιά για τους Ιχθύες ξεκινάει όταν εισέλθει ο Δίας στον Σκορπιό από 11/10/17 όπου θα απογειωθούν κυριολεκτικά!

Δείτε περισσότερα ζώδια εδώ. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles