Ένας από τους κλάδους της τελετουργικής μαγεία και των πνευματικών εργασιών είναι και η πλανητική μαγεία που συνιστάται στη χρησιμοποίηση της επίδρασης των πλανητών και των αστερισμών για την επιτυχία ορισμένου σκοπού. Για να επιχειρήσουμε οποιαδήποτε πράξη ή ξόρκι θα πρέπει να διαλέξουμε τη στιγμή που το ουράνιο σώμα, στον κύκλο του οποίου ανάγεται, το επιχειρούμενο έργο βρίσκεται στη κατάλληλη θέση μέσα στο ζωδιακό κύκλο. Η πλανητική μαγεία χρησιμοποιεί επίσης μέταλλα, φυτά, αρώματα κλπ, που βρίσκονται σε αρμονία με το ουράνιο σώμα, του οποίου θέλουμε να αιχμαλωτίσουμε την ευνοική  επίδραση. Οι αντιστοιχίες των πλανητικών επιρροών και οι ενδείξεις της χρησιμοποιήσεώς τους έχουν ειδικότερα ως εξής:

Στον ηλιακό κόσμο που είναι αντικειμενικός, διεισδυτικός, συνθετικός, τολμηρός, εγωιστής, κατακτητικός, αντιστοιχούν, οι μεγάλοι θρίαμβοι η κοινωνική υπεροχή, οι λαμπρές ανυψώσεις, η εσωτερική μόνωση, και τα συλλογικά μίση.

Στον Ήλιο αποδίδονται συνεπώς οι πράξει που αναφέρονται στη ζωτικότητα, την υψηλή γνώση, τη προσωπική επιρροή, τα αξιώματα, τα πλούτη, τις ανώτερες επιδιώξεις και τα αισθήματα.

Στον Σεληνιακό κόσμο, υποκειμενικό, αργό, θεωρητικό, φαντασιόπληκτο, άκακο, και ιδεολόγο, αντιστοιχούν η αφάνεια, η αστάθεια, η εναλλαγή ευνοιών και δυσκολιών, απατηλές ικανοποιήσεις και σκληρές απογοητεύσεις. Ευνοικές κυρίως τα πράγματα της φαντασίας και τα αισθήματα. Στην Σελήνη αποδίδονται συνεπώς οι πράξεις που αποβλέπουν την ασφάλεια, τη φυτική ζωτικότητα , την ψυχική ηρεμία, την έμπνευση, τη πρόγνωση, τα ταξίδια.

Στον Άρη αντιστοιχεί η σκληρή πάλη με συχνές επιτυχίες και αποτυχίες, οι βιαιότητες, οι ταχείες ανυψώσεις και οι ιλιγγιώδεις πτώσεις. Στο άστρο της βίας και του πολέμου αποδίδονται  συνεπώς οι πράξεις που αναφέρονται στη δράση, τη μαχητικότητα, τον παραμερισμό ή την εξαφάνιση των εμποδίων και γενικά τις σκληρές και επίμοχθες εργασίες.

Στον κόσμο του Ερμή , ζωηρό, αναλυτικό, αυθόρμητο, αποδίδονται οι πράξεις που αναφέρονται στην αφομοίωση, την προσαρμογή, το εμπόριο, τις υποθέσεις και γενικά τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους.

Στον κόσμο του Δία, ήρεμο, ολύμπιο και μεγαλοπράγμονα, αποδίδονται η κοινωνική θέση, η οικογένεια, οι μεγάλες επιτυχίες, οι τιμές, τα αξιώματα και οι διακρίσεις.

Στην Αφροδίτη η φυσική τελειότητα και αρμονία, η δύναμη της γοητείας, και οι κοσμικές επιτυχίες.

Στον Κρόνο , τέλος, σοβαρό, δύσπιστο, επίμονο, διεισδυτικό, αποδίδονται η μακροζωία, οι αφηρημένες γνώσεις, οι μεγάλες κατακτήσεις του πνεύματος και τα ζητήματα που αναφέρονται στην έγγειο ιδιοκτησία. Οπότε λοιπόν καλό θα είναι να ελέγχουμε όλες τις παραμέτρους και τα κατάλληλα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε κάθε φορά  όταν θέλουμε να εκτελέσουμε την κάθε  πνευματική εργασία ή ξόρκι για να πετύχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα.

Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ο πιο ολοκληρωμένος χώρος μεταφυσικής και μελλοντολογίας.
Χαρτομαντεία Ταρώ μέσα απο 42 μαντικές τράπουλες.
Σεμινάρια Χαρτομαντείας Ταρώ και Μαγείας.
Πανίσχυρα Ξόρκια, Αποκρυφισμός, Πνευματικές Εργασίες.
Ερωτική Μαγεία, Επαναφορές και δέσιμο συντρόφου.
Υλικά Μαγείας, Πανίσχυρα Χειροποίητα Φυλαχτά.
Λύσιμο Μαγείας, Εξορκισμοί Χώρων, Εργασίες Ευημερίας.
Ηούς 83 Αθήνα , Κάτω Πετράλωνα
Τηλ.: 2103477211 – 6986587147
Επίσημη Ιστοσελίδα : www.taroto.gr

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles