Σχεδιάζεται τον γάμο σας; Εδώ θα βρείτε τις καλύτερες μέρες.

Η τύχη και ο γάμος πάνε χέρι-χέρι. Εδώ και αμέτρητα χρόνια υπάρχουν πολλές γαμήλιες παραδόσεις οι οποίες λέγεται πως φέρνουν στο μελλόνυμφο ζευγάρι καλή τύχη στην μετέπειτα κοινη τους ζωή.

Σε ορισμένες χώρες πιστεύουν ότι εάν βρέξει την ημέρα του γάμου σας ή εάν οι άνθρωποι ρίξουν ρύζι μετά το τέλος του μυστηρίου, ο γάμος σας θα ευλογηθεί με καλή τύχη.

Ορισμένες χώρες θεωρούν πως αν έχει η νύφη αυτή την μέρα μαζί της “κάτι παλιό, κάτι καινούριο, κάτι δανεικό και κάτι σε χρώμα μπλέ” θα έχουν τύχη στον γάμο τους. Οι Έλληνες ρίχνουν χρήματα στο κρεβάτι των μελλόνυμφων ένω σε άλλες χώρες το ζευγάρι περνάει πάνω από ένα ξύλινο σκουπόξυλο.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που είναι οι καλύτεροι σύζυγοι για να παντρευτείς

Με 365 επιλογές, η επιλογή της ιδανικής μέρας για τον γάμο σας μπορεί να φανεί σαν ένα δύσκολο έργο. Για να μην αναφέρουμε τον προγραμματισμό ενός γάμου, και σίγουρα θα θέλετε να είναι η πιο ευλογημένη και πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας.

Ενώ υπάρχουν πολλές ημέρες που θα ήταν εξαιρετικές για την ημέρα του γάμου σας, υπάρχουν μερικές που συνήθως δεν συνιστώνται.

Οι ημέρες διακοπών ή αργίας μπορεί να είναι ελκυστικές, αλλά να έχετε κατά νου ότι άλλοι άνθρωποι που θα ήθελαν να σας δουν να παντρεύστε θα μπορούσαν να έχουν κανονίσει διακοπές εκείνες τις ημέρες.

Η ημέρα του γάμου σας είναι η ιδιαίτερη μέρα σας, και είναι επίσης η πιο τυχερή σας μέρα, ανεξάρτητα από το πώς θα το κάνετε.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που δεν τους αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις

Αν δεν έρχεται στο μυαλό τίποτα, συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε τις προτάσεις μας για την ημερομηνία του γάμου σας, χρησιμοποιώντας αστρολογία και αριθμολογία.

Χρησιμοποιήστε αυτές τις προτεινόμενες ημερομηνίες για να επιλέξετε μια μέρα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.
Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 (3.3.18)
Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 (18.3.18)
Παρασκευή 5 Μαΐου 2018 (5.5.18)
Σάββατο 7 Ιουλίου 2018 (7.7.18)
Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 (11.11.18)

Παλίνδρομες ημέρες

Εβδομάδα της Παρασκευής, 10 Αυγούστου 2018 έως Κυριακή 19 Αυγούστου 2018 (8.10.18 – 8.19.18)

Ιδανικότερη αστρολογικά ημέρα

Αυτή τη μέρα είναι ο τυχερός συνδυασμός μια παλινδρόμησης και μιας επανάληψης, μια μαγική σύμπτωση που θα μπορούσε να κάνει την ημέρα σας πιο ξεχωριστή από ποτέ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018 (8.1.18)

ΣΧΕΤΙΚΟ: Είναι έτοιμος ο σύντροφος σου για γάμο;

Ημέρες που πρέπει να αποφύγετε

Εαν εσείς και το έτερον σας ήμισυ είστε λίγο προληπτικοί ίσως θα πρέπει να αποφύγετε τις παρακάτω ημέρες.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018
Παρασκευή 13 Απριλίου 2018
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Εκτός από αυτές τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν επιλέγετε μια ημερομηνία γάμου.

Προσπαθήστε επίσης να σκεφτείτε οποιεσδήποτε οικογενειακές ημέρες που πρέπει να αποφύγετε, όπως γενέθλια ή επετείους ή ημέρες που έχουν αρνητική σημασία για οποιοδήποτε από τα ζώδια σας.

Ίσως θα θέλατε να αποφύγετε κάποιες ημέρες που θα κάνουν τον γάμο πιο περίπλοκο, όπως ημέρες με ανάδρομο Ερμή ή ίσως προτιμάτε να παντρευτείτε κατά τη διάρκεια ενός αστρολογικού γεγονότος όπως η νέα σελήνη.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Γάμος ή καριέρα: Ποια είναι πιο σημαντικό για το ζώδιο σας;

Μια τελευταία χαριτωμένη ιδέα θα ήταν να επιλέξετε μια ημέρα που αντιπροσωπεύει ένα ορόσημο στη σχέση σας. Αν θυμάσαι πότε ήταν το πρώτο σας ραντεβού ή ημέρα που γνωριστήκατε για πρώτη φορά.

Καλή τύχη στο σχεδιασμό της ιδιαίτερης ημέρας σας, και βίον ανθώσπαρτο!

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles