Ο χειρότερος φόβος του Κριού: η απώλεια

Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Μόνο μία λέξη, ο Κριός φοβάται να ακούσει: χαμένος. Η ίδια η έννοια της λέξης τους τρομάζει με τον πιο φρικτό τρόπο. Αλλά τι σημαίνουν πραγματικά όταν λένε «χαμένος»;

Σίγουρα δεν φοβούνται να χάσουν παιχνίδια – παίζουν σκληρά. Αν και φυσικά δεν τους αρέσει αυτό, δεν είναι αυτό που τους τρομάζει. Φοβούνται να χάσουν τον έλεγχο και να χειραγωγηθούν. Ο Κριός θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο καθώς θεωρεί εξαιρετικά σημαντικό να είναι κύριος του εαυτού του. Η ανεξαρτησία είναι ζωτικής σημασίας για αυτόν μαζί με την αίσθηση ότι αξίζει και είναι σημαντικός.

Αντίδοτο: Κανείς δεν μπορεί να κερδίζει για πάντα. Το να αισθάνεσαι σημαντικός και να είσαι σίγουρος ξεκινά από μέσα μας. Αγκαλιάστε τις ατέλειές σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει το καλύτερο για σας και για αυτούς που αγαπάτε. Η αγάπη δεν γνωρίζει κανόνες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα στην κατηγορία Ζώδια εδώ.

Ο χειρότερος φόβος του Ταύρου:  η αλλαγή

Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Μιλάμε για οτιδήποτε μπορεί να αλλάξει. Είμαι πολύ σίγουρος ότι ακούγοντας τη λέξη «αλλαγή» τον φοβίζει περισσότερο από ότι βλέποντας ένα θρίλερ μόνοι τους στο σπίτι το βράδυ. Τι συμβολίζει η αλλαγή στον Ταύρο;

Ο Ταύρος δυσκολεύεται να δημιουργίσει συναισθηματική ασφάλεια, και αυτό ενδεχομένως προέρχεται από κάποιες πολύ δύσκολες εμπειρίες ως παιδί. Ο φόβος της εγκατάλειψης και της απογοήτευσης φαίνεται να βρίσκει πάντα τρόπο να επανέρχεται  στην ζώη τους. Και αυτό είναι που τους τρομάζει περισσότερο.

Αντίδοτο: Η αλλαγή θα έρθει. Ξεπέρασέ το. Όλα αλλάζουν, αλλάζετε καθώς διαβάζετε αυτό το άρθρο. Αλλά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Για παράδειγμα το λαμπρό μυαλό σας και η παθιασμένη φύση σας. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας.

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία Έρωτας και Ζώδια εδώ. 

Ο χειρότερος φόβος του Δίδυμου: να ξεπεραστεί

Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Αυτά τα έξυπνα πλάσματα αγαπούν τα παιχνίδια του μυαλού. Αλλά σε κάποιο σημείο, μπορεί να πιστεύουν ότι μπορεί να χάσουν, ή ακόμα χειρότερα, να ταπεινωθούν από ένα πιο έξυπνο.

Ο Δίδυμος εξαρτάται από την ικανότητά του να λαμβάνει και να αναλύει χιλιάδες πληροφορίες ταυτόχρονα. Ναι, είναι πραγματικά λαμπρό. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε πάντα στη καλύτερη δυνατή κατάσταση και το μυαλό μας δεν λειτουργεί μερικές φορές καλύτερα από άλλους. Προφανώς, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε πάντα να δώσουμε το 100% των δεξιοτήτων μας. Και αυτό ακριβώς τους τρομάζει. Ένας από τους χειρότερους φόβους τους εγκαταλείπει το μυαλό τους.

Αντίδοτο: Θα υπάρχει πάντα κάποιος πιο έξυπνος από εσάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε λιγότερο άξιος όμως. Το να θαυμάζεις τις διανοητικές ικανότητες κάποιου άλλου είναι μέρος της έξυπνάδας σου. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να ηρεμήσετε και να διαχειριστείτε τη νευρικότητα σας. Τα λάθη που κάνετε συνήθως οφείλονται στην βιαστική φύση σας.

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία Μαθήματα Αστρολογίας εδώ.

Ο χειρότερος φόβος του Καρκίνου: να εγκαταλειφθεί

Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Η δύναμη της καρδιάς σας είναι αυτό που σας κάνει να εξελιχθείτε, αλλά ταυτόχρονα είστε συνήθως παγιδευμένοι στη μεγάλη θάλασσα των συναισθημάτων σας. Ο Kαρκίνος το γνωρίζει, και όταν μόνος του, έρχεται πιο κοντά στις συναισθηματικές παλίρροιες του.

Ένας αληθινός Καρκίνος έχει πολύ δυνατά συναισθήματα. Αυτό τους καθιστά ιδιαίτερους. Όταν είναι μόνοι – ή χειρότερα, εγκαταλείπονται, αντιμετωπίζουν αυτά τα πλούσια συναισθήματα και αμφισβητούν τον εαυτό τους. Αυτά τα συναισθήματα τους πνίγουν και προσπαθούν να ξεφύγουν, φροντίζοντας να έχουν συνέχεια παρέα. Ο φόβος της απομόνωσης είναι πραγματικά τρομακτικός γι ‘αυτούς, γιατί απλά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τη δική τους εξουσία.

Αντίδοτο: Αυτό που βλέπετε σαν εχθρό σας είναι στην πραγματικότητα ο καλύτερος φίλος σας. Αυτά τα συναισθήματα τροφοδοτούν τα πάθη σας και με το σωστό τρόπο, μπορείτε να εξελίξετε περισσότερα από ό, τι φανταστήκατε ποτέ. Αγκαλιάστε τον εαυτό σας και προσπαθήστε να είστε μόνοι για τουλάχιστον 1 ώρα την ημέρα. Βρείτε τα με την καρδία σας και μάθετε να αφήνετε κάποια πράγματα να φεύγουν.

Διαβάστε περισσότερα Εβδομαδιαίες Πρόβλεψεις εδώ. 

Ο χειρότερος φόβος του Λέοντα: να μην αισθάνονται σημαντικοί

Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Τα παιδιά του Ήλιου πιστεύουν ότι οτιδήποτε είναι εφικτό γι ‘αυτούς. Υπάρχει όμως μια παγίδα. Πρέπει να τροφοδοτούνται συνέχεια με θαυμασμό. Ο χειρότεροςι φόβος τους είναι να ακούσουν ότι είναι άχρηστοι.

Η υπερηφάνεια του Λέοντα είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του εαυτού τους. Τους αρέσει να είναι υπερήφανοι για τις πράξεις τους και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πραγματικά ηρωικοί και γενναιόδωροι. Η εικόνα τους – τουλάχιστον οπώς την απεικονίζουν – απαιτεί συνεχή προσοχή. Η προσπάθεια να κάνουν τα πάντα γύρω τους καλύτερα είναι μια μάχη που δεν τελειώνει ποτέ. Ο φόβος να απογοητεύσουν αυτούς που αγαπάνε τους τρομοκρατεί.

Αντίδοτο: Η επιτυχία είναι μια στιγμή και δεν διαρκεί για πάντα. Αυτό που βλέπετε τώρα ως πρόβλημα είναι απλά ένα μήνυμα αλλαγής. Μην προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε κανέναν και μην προσπαθήσετε ούτε καν να εντυπωσιάσετε τον εαυτό σας. Η ενέργειά σας είναι μοναδική και αυτή είναι η αιτία για εορτασμό από μόνη της. Αφήστε τους χειρότερους φόβους σας να φύγουν. Αγκαλιάστε τη μοναδικότητά σας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα στην κατηγορία Ζώδια εδώ.

Ο χειρότερος φόβος του Παρθένου: να άρρωστησει

Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Δεν φοβούνται να πεθαίνουν, έχουν στην πραγματικότητα μια πολύ εκλεπτυσμένη άποψη για τον άλλον κόσμο. Φοβούνται να αρρωσταίνουν, να βλέπουν το σώμα τους αδύναμο. Αυτό τους τρομάζει περισσότερο.

Γιατί αυτό; Επειδή η αλήθεια είναι ότι ο Παρθένος κάνει σκληρή αυτοκριτική. Δεν μπορούν εύκολα να συγχωρέσουν αν κάποια από τις συνήθειες τους τους κάνουν να αρρωστήσουν. Επιπλέον, θα αισθάνονται ένοχοι, κατηγορώντας το λαμπρό μυαλό τους επειδή δεν το είδαν να έρχεται. Η πνευματική φύση τους απαιτεί υψηλά επίπεδα ενέργειας για να συνεχίσουν.

Αντίδοτο: Κάντε ειρήνη με το σώμα σας. Η ψυχή σας είναι αίωνια, το σώμα σας δεν είναι. Τελικά κάτι θα πάει στραβά και θα πεθάνετε – όπως και οι υπόλοιποι. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λαμπρό μυαλό σας για να διατηρήσετε μια υγιή κατάσταση τόσο στο μυαλό σας όσο και στην ψυχή σας. Σταματήστε να κριτικάρετε και αρχίστε να είστε δημιουργικοί!

Διαβαστε περισσότερα από την κατηγορία Αριθμόλογία εδώ.

Ο χειρότερος φόβος του Ζυγού: ένα μη ισορροπημένο περιβάλλον

Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Σε όλη τη ζωή τους, προσπαθούν να επιτύχουν μια ισορροπία σε ότιδηποτε στη ζωή τους. Μόνο τότε, νομίζουν ότι μπορούν να είναι πραγματικά ευτυχείς. Ο χειρότερος φόβος τους είναι να παρακολουθήσουν τις πράξεις τους αποτυγχάνουν.

Γιατί χρειάζονται αυτή την ισορροπία γύρω τους; Επειδή ειλικρινά, είναι ασταθείς στο εσωτερικό τους και χρειάζονται ηρεμία γύρω τους για να αντιμετωπίσουν την ψυχή τους. Τα συναισθήματά τους τρομάζουν την ευαίσθητη φύση τους. Είναι πολύ αυστηροί με τον εαυτό τους και αυτό προκαλεί όλο αυτό το πρόβλημα. Οι Ζυγοί συνεχώς αποφεύγουν να αποδεχτούν την ανθρώπινη φύση τους και πάντοτε προσπαθούν να φτάσουν στην τελειότητα. Μάντεψε? Είναι δύσκολο εώς και αδύνατο.

Αντίδοτο: Αποδεχτείτε την ανθρώπινη φύση σας. Μην γελάτε. Εννοώ την κάθε λέξη. Τα σεξουαλικά συναισθήματα, οι επιθετικές προθέσεις, οι φόβοι … όλα τα ελαττώματά σου, είναι μέρος της φύσης σου. Είναι αυτά που σε κάνουν ανθρώπινο. Προσπαθώντας να μην είναι άνθρωπος είναι αυτό που προκαλεί όλα αυτό το χάος. Αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί ό,τι θέλει!

Διαβάστε Μηνιαίες Προβλέψεις εδώ.

Ο χειρότερος φόβος του Σκορπιού: η προδοσία

Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Είναι πραγματικά conrol freaks – φτάνουν μέχρι το σημείο που δεν μπορούν να ελέγξουν παραπάνω. Τότε είναι που στην πραγματικότητα παραιτούνται και αφήνουν τα πράγματα να συμβούν. Το να αφήσουν κάτι απλώς να συμβεί είναι πολύ δύσκολο για κάθε Σκορπιό.

Και ακριβώς γι ‘αυτό η προδοσία τους τρομάζει περισσότερο. Ποτέ δεν θα συγχωρούσαν αν είχαν προδοθεί από κάποιον που εμπιστεύτηκαν επειδή 1. δεν το είδαν να έρχεται και 2. δεν θα το ξεχάσουν ποτέ. Η προδoσία είναι ένα δηλητήριο που τρέχει στις φλέβες του. Ακόμα κι αν δεν έχουν κανένα άλλο πρόβλημα, θα εξακολουθούν να σκέφτονται αυτήν την τρομερή στιγμή, που το μυαλό τους απέτυχε να δει αυτό το που ερχόταν. Αυτος είναι ο χειρότερος φόβος τους.

Αντίδοτο: Εντάξει παιδιά. Ξεπέραστέ το. Δεν ζούμε σε έναν τέλειο κόσμο. Ολοι κάνουμε λάθη. Επομένως, δεν πρέπει να περιμένετε από τους ανθρώπους να είναι τέλειοι. Φυσικά μπορούν να προδώσουν την εμπιστοσύνη σας. Δώστε χρόνο και ίσως τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν. Ίσως δεν είναι όπως νομίζεις ότι συνέβη.

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Ελληνική Μυθολογία εδώ. 

O χειρότερος φόβος του Τοξότη: η απώλεια της ελευθερίας

Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Ακόμη και από την παιδική ηλικία, το μυαλό τους λειτουργεί πιο γρήγορα από τους άλλους. Φανταζονται άλλους κόσμους, δημιουργούν θεωρίες, εξερευνουν θρησκείες και μεταφυσικές πεποιθήσεις.

Αναπνέουν τον αέρα της ελευθερίας και αυτό τους βοηθάει να ανταποκρίνονται στο ότιδηποτε. Μερικές φορές, όμως, οι θεωρίες τους αποτυγχάνουν. Αυτό που πίστευαν μπορεί να τους απογοητεύσει.  Τότε, τα ζητήμα της ανεξαρτησίας χτυπά. Από αυτή τη στιγμή, ενεργούν σαν παιδιά που δεν μπορούν να ακολουθήσουν μια απλή εντολή.

Αντίδοτο: Όλες οι θεωρίες μπορεί να αποτύχουν αλλά κανείς δεν μπορεί και πηγαίνει με αυτό το σκεπτικό. “Εμείς, οι άνθρωποι, δεν είμαστε άψογοι, έτσι και οι θεωρίες μας δεν είναι άψογες”. Σταματήστε να κρίνετε τους εαυτούς σας επειδή πιστεύετε. Είναι πραγματικά αυτό που σε κάνει τόσο μοναδικό. Η αληθινή δίψα σου για σοφία!

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Ταρώ εδώ.

Ο χειρότερο φόβος του Αιγόκερου: η αποτυχία

Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος

Είναι μεταξύ αυτών που συνεχώς στοχεύουν όλο και ψηλότερα, φτάνοντας πάντα στην κορυφή. Ως εκ τούτου, οι χειρότεροι φόβοι τους έχουν να κάνουν με την αποτυχία. Ένας Αιγόκερως αισθάνεται ολοκληρωμένος όταν επιτευχθούν όλοι του οι στόχοι.

Οι στόχοι δεν είναι μόνο για την καριέρα τους αλλά και για την προσωπική ζωή. Για παράδειγμα, ένας στόχος ζωής θα ήταν να δημιουργηθεί μια όμορφη οικογένεια. Νιώθοντας ότι δεν θα μπορέσουν να επιτύχουν αυτά που έχουν στο μυαλό τους τους καταστέφει. Αν και θα προσπαθήσουν ξανά και ξανά μέχρι να πετύχουν, αυτός ο φόβος βρίσκει πάντα έναν τρόπο να επιστρέφει και να τον στοιχειώνει.

Αντίδοτο: Κανείς δεν πετυχαίνει συνέχεια. Αλλά μπορείτε πάντα να επιτύχετε στο να είστε αληθινός στον εαυτό σας. Σταματήστε την αυτοκριτική και κάνετε χώρο στην καρδιά σας για αποτυχία, γιατί μαντέψτε, Είναι μέρος της ζωής όλων των ανθρώπων! Αγκαλιάστε το πραγματικό σας δυναμικό. Να προσπαθείτε πάντα και να ξέρετε πως τα λάθη είναι πάντα μια αιτία για πρόοδο και σοφία.

Συμβούλευτείτε τον μεγάλο μας Ονειροκρίτη.

Ο χειρότερος φόβος του Υδροχόου: να μην μπορεί να εκφράσει τον εαυτό του

Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Αυτό είναι που ο Υδροχόος πραγματικά φοβάται. Να παγιδεύεται σε μια κατάσταση μέσα στην οποία δεν μπορεί να εκφράσει τις πραγματικές του δυνατότητες. Όντας αναγκασμένοι να ενεργούν όπως όλοι οι άλλοι. Αυτός είναι ένας από τους χειρότερους φόβους τους.

Η μοναδικότητά τους είναι αυτό που τους δίνει την ενέργεια να προχωρήσουν και να προσπαθήσουν σκληρότερα. Ο χειρότερος φόβος τους είναι να ζουν σε έναν κοινωνικό κύκλο όπου δεν είναι σε θέση να εκφραστούν. Παρόλο που ίσως δεν ενεργούν διαφορετικά, θέλουν να αναπνέουν τον αέρα της ελευθερίας όλη την ώρα. Η φύση τους επιθυμεί διαφοροποίηση, καθώς αυτή είναι η βάση για την εξέλιξη. Σε ένα αυστηρό / φασιστικό περιβάλλον, μπορούν να τρελαθούν.

Αντίδοτο: Η αίσθηση ελευθερίας είναι μια κατάσταση του νου. Μπορείτε να είστε στη χειρότερη φυλακή και να αναπνέετε ακόμα τον αέρα της ελευθερίας, γιατί μαντέψτε τι; Κανείς δεν μπορεί να ελέγξει το λαμπρό μυαλό σας. Επομένως, παρακαλώ διατηρήστε την ηρεμία σας, καθώς αυτή είναι το καλύτερο όπλο σας. Το μυαλό σας! Και το μυαλό σας χρειάζεται ειρήνη για να λειτουργήσει!

Μάθε τι σημαίνει το όνομα σου.

Ο χειρότερος φόβος του Ιχθύ: να τον εγκαταλείψουν

Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Υπάρχουν πολλοί που απολαμβάνουν την μοναξία γύρω τους. Για τους Ιχθείς, όμως, αυτό είναι εντελώς διαφορετικό.

Οι Ιχθείς αγαπούν πραγματικά κάποιες φορές να είναι μόνοι τους, επειδή βασίζονται στον μαγικό κόσμο του νου και των συναισθημάτων τους. Αλλά τι συμβαίνει όταν κάποιος τους εγκαταλείπει; Ο κόσμος τους μπορεί να καταρρεύσει. Όταν τραυματίζονται από αυτούς που αγαπούν αισθάνονται πραγματικά μόνοι τους. Παγιδευμένοι με αρνητικά συναισθήματα μπορούν να κρατήσουν την μνησικακία για πάντα.

Αντίδοτο: Η επίτευξη ειρήνης με την ευπάθεια της ανθρώπινης συμπεριφοράς είναι το πρώτο βήμα. Όλοι μας αξίζουμε να κάνουμε (και να κάνουμε εκ νέου) λάθη. Μην αφήνετε αυτά τα ελαττώματα να σας απομονώσουν. Είναι μέρος του να είσαι άνθρωπος. Επομένως, όταν κάποιος σας πονάει, μην κατηγορείτε τον εαυτό σας και να είστε έτοιμοι να δεχτείτε τη συγνώμη.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles