Το σύνολο των φωνηέντων της ληξιαρχικής πράξης  γέννησης ( Ονοματεπώνυμο ) μας δείχνει τι ψάχνει και ποθεί ο άνθρωπος.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ : ΑΝΝΑ ΦΩΚΑ      ΣΥΝΟΛΟ: 4 ΦΩΝΗΕΝΤΑ

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΩΘΗΣΗ 1: Ποθεί στο να κυριαρχεί στους άλλους, να δίνει διαταγές να αναλαμβάνει και να οργανώνει του αρέσει να είναι αρχηγός να είναι πρώτος και να έχει αναγνώριση από τους άλλους, αναζητά τους επαίνους και τις διακρίσεις έχει την αίσθηση της ανεξαρτησίας είναι φιλόδοξος με θέληση. Έχει αλαζονική συμπεριφορά απαιτητικός καυχησιάρης που αναζητά τη προσωπική του ικανοποίηση.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΩΘΗΣΗ 2: Αναζητά τις συμμαχίες, τις ενώσεις και να υπακούει παρά να διατάζει, είναι ευαίσθητο και στοργικό άτομο που αναζητά τον γάμο το συναίσθημα του δίνουν μια καλλιτεχνική αίσθηση και λεπτό γούστο, ενδιαφέρον για τον άλλο τη τέχνη της διπλωματίας αλλά και την ηρεμία. Υπερβολικά ρομαντικός και ονειροπόλος με υπερβολική φαντασία που ζει χωρίς φιλοδοξίες και δισταχτικός.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΩΘΗΣΗ 3: Αναζητά τη συντροφιά των φίλων και της κοινωνίας είναι ενημερωμένος δημιουργικός ψάχνει τρόπους να εκφράζεται να επικοινωνεί είναι συντροφικός φιλικός αγαπά τα παιδιά και έχει ανάγκη τους άλλους. Καυχησιάρης και άστατος θέλει να είναι δημοφιλής με οποιοδήποτε τίμημα.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΩΘΗΣΗ 4: Άνθρωπος της τάξης της  με σταθερότητα, ισορροπία, ευθύτητα είναι πιστός πρακτικός και πειθαρχημένος με αίσθηση της θυσίας για έχει το όποιο αποτέλεσμα, λογικός και αναλυτικός σταθερός και αξιόπιστος. Πολύ κάθετος αποφασισμένος που κινείται μέσα στα όρια του, που θέλει να γίνεται το δικό του.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΩΘΗΣΗ 5: Αναζητά τη περιπέτεια την ελευθερία ιδίως την δική του αγαπά την αλλαγή τα ταξίδια τις εμπειρίες και έχει ανάγκη τις ανθρώπινες σχέσεις του αρέσει η ευκολία στη ζωή του, γοητευτικός ξέρει να προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε περίσταση με πολλά ενδιαφέροντα. Ασταθής και άστατος που διασκορπίζεται και αναζητά τις επίγειες απολαύσεις

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΩΘΗΣΗ 6: Αγαπά το σπίτι και την οικογένεια του και δημιουργεί μια άνετη οικογενειακή ζωή έχει την αίσθηση του καθήκοντος και της υπευθυνότητας καλλιτεχνική φύση με αίσθηση του ωραίου και της ομορφιάς θέλει την ησυχία του και την ασφάλεια του αναλαμβάνει τις ευθύνες του σε οικογενειακό επαγγελματικό επίπεδο. Αναζητά κάποια συναισθηματική και προσωπική άνεση που ίσως τον κάνει ανεύθυνο σε κάποια πράγματα.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΩΘΗΣΗ 7: Αναζητά την σιγουριά την σοφία την φιλοσοφία έχει μυστικοπάθεια και είναι συνεσταλμένος, ψάχνει την ηρεμία για να διαλογιστεί και να στοχαστεί δε δραστηριοποιείται καθόλου από τη σπιτική εργασία είναι φιλομαθής διανοούμενος είναι ένα ήρεμο και σιωπηλό άτομο που αναζητά πνευματικές αξίες. Αναζητά με υπερβολή την μοναξιά ή τις εξαρτήσεις (αλκοόλ, ναρκωτικά κ.λ.π).

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΩΘΗΣΗ 8: Του  αρέσουν να δημιουργεί επιχειρήσεις έχει την αίσθηση του χρήματος της δύναμης και της εξουσίας και της επιτυχίας που φέρνει όλο αυτό και είναι ικανός να τα καταφέρει και να δοθεί ολοκληρωτικά είναι θαρραλέο και εχέμυθο. Μπορεί να γίνει υλιστής πολυλογάς και καταπιεστικός.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΩΘΗΣΗ 9: Λατρεύει να διδάσκει τους έχει την αίσθηση της δικαιοσύνης και να μοιράζεται είναι αλτρουιστής ταλαντούχος και γενναιόδωρος, ανθρωπιστής φιλάνθρωπος ιερομόναχος. Έχει αυταπάτες ουτοπιστής.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΩΘΗΣΗ 11: Είναι απαιτητικός στις σχέσεις και στις συνεργασίες, μοιράζεται τις πνευματικές του αξίες είναι εμπνευσμένος δεκτικός, προσφέρει στους άλλους τις γνώσεις του και τους στοχασμούς του. Όμως είναι ονειροπόλος και μπερδεύει το όνειρο με τη πραγματικότητα  του αρέσει να πλανεύεται.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΩΘΗΣΗ 22: Είναι αυτός που θέλει να βάζει γερά θεμέλια και να κτίζει υψηλά ιδανικά για την ανθρωπότητα είναι γενναιόδωρο αλλά είναι και ο μόνιμος απογοητευμένος ή έχει ψυχικές διαταραχές.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΩΘΗΣΗ 33: Ψάχνει σοβαρές αρμοδιότητες και τις σοβαρές ευθύνες σε πιο πλατιά επίπεδα και θέλει να είναι ο καθοδηγητής των άλλων αλλά μπορεί να μένει στάσιμος μόνο με την ιδέα που έχει για τον εαυτό του σαν αρχηγός ή διδάσκαλος ή να ζει απομονωμένα μέσα στην οικογένεια του χωρίς να τον νοιάζει ο υπόλοιπος κόσμος.

Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ο πιο ολοκληρωμένος χώρος μεταφυσικής και μελλοντολογίας.
Χαρτομαντεία Ταρώ μέσα απο 42 μαντικές τράπουλες.
Σεμινάρια Χαρτομαντείας Ταρώ και Μαγείας.
Πανίσχυρα Ξόρκια, Αποκρυφισμός, Πνευματικές Εργασίες.
Ερωτική Μαγεία, Επαναφορές και δέσιμο συντρόφου.
Υλικά Μαγείας, Πανίσχυρα Χειροποίητα Φυλαχτά.
Λύσιμο Μαγείας, Εξορκισμοί Χώρων, Εργασίες Ευημερίας.
Ηούς 83 Αθήνα , Κάτω Πετράλωνα
Τηλ.: 2103477211 – 6986587147
Επίσημη Ιστοσελίδα : www.taroto.gr

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles