Η Αφροδίτη στον Τοξότη

Η Αφροδίτη στον Τοξότη. Η Αφροδίτη στις 8/1/19 περνάει στον Τοξότη, όπου σε γενικές γραμμές κάποια πράγματα θα έχουν μια θετική πορεία. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο προσφέρει αισιοδοξία, χαρά και εύνοια στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Θα επικρατεί ειλικρίνεια στις σχέσεις και ξεκάθαρες καταστάσεις. Ο σύντροφός σας θα σας αφοπλίζει με την ειλικρίνεια του με αποτέλεσμα να μην του κρατάτε κακία. Αυτή την περίοδο θα νιώσετε την αληθινή αγάπη από το περιβάλλον σας και όχι απαραίτητα ερωτική. Αυτό το διάστημα θα πραγματοποιούνται αρκετές μετακινήσεις όπου θα επηρεάζονται οι διαπροσωπικές σχέσεις σε ερωτικό κυρίως επίπεδο.

Θα έχουμε σε αυτή τη φάση αρκετές γνωριμίες που θα σχετίζονται με άτομα του εξωτερικού. Κυρίως επηρεάζονται αισθηματικά και οικονομικά Κριοί, Λέοντες και Τοξότες όπως Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι. Προσεκτικοί στις υπερβολές να είναι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.
Ζώδια της γης μην τα δίνετε όλα στον πρώτο τυχόντα θα πληγωθείτε. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς, υπάρχει κίνδυνος να βρεθείτε αντιμέτωποι με τον σύντροφο σας για λόγους ζηλοτυπίας. Ζώδια του νερού μην είστε κτητικά.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη | Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 8/1/19, μπαίνει ο ενθουσιασμός στην ζωή σας. Νέες γνωριμίες και άτομα μπαίνουν στην ζωή σας. Αυτό το διάστημα ίσως ταξιδέψετε για λόγους αναψυχής ή επαγγελματικούς και δεν αποκλείεται να έρθετε σε επαφή με άτομο που να σας κερδίσει. Η αισθηματική σας ζωή αλλάζει προς το ευχάριστο όπου επίσης σε κοινωνικές εκδηλώσεις τα φλερτ και οι ερωτικές προτάσεις θα υπερισχύουν.Όσοι είστε δεσμευμένοι θα νιώσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Δεν αποκλείεται να οργανώσετε κάποιο ταξίδι ή μετακίνηση.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη | Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 8/1/19, η σχέση σας με τον σύντροφο σας ανανεώνεται και βελτιώνεται. Το σεξουαλικό σας πάθος αναζωπυρώνεται και θα περάσετε αξέχαστες στιγμές με το αγαπημένο σας ταίρι. Επίσης αυτό το διάστημα τα οικονομικά του συντρόφου σας βελτιώνονται σημαντικά. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να προχωρήσετε και να πάρετε την απόφαση να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας. Όσον αφορά τους ελεύθερους Ταύρους, ίσως ένα πρόσωπο από το παρελθόν κάνει την εμφάνιση του αποκαλύπτοντας σας το πάθος του για εσάς.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη | Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον 7 οίκο σας από τις 8/1/19 ευνοούνται όλες οι μορφές σχέσεων και επαφών. Θα έρθετε πιο κοντά σε άτομα με τα οποία έχετε ψυχρανθεί, ιδιαίτερα αν αφορά ερωτικό σύντροφο. Αυτή την περίοδο θα νιώθετε την σιγουριά να αφεθείτε και να δώσετε όλη την αγάπη και σημασία στον σύντροφο σας. Αν είστε ελεύθεροι Δίδυμοι αυτό το διάστημα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας επισκεφτεί ο θεός έρωτας. Τα φλερτ θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς και οι ερωτικές εξομολογήσεις.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη | Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Με την Αφροδίτη σας στον 6 οίκο, από τις 8/1/19,αναμένονται εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο. Ίσως σας δοθεί η μεγάλη ευκαιρία της προαγωγής και θα παίξετε ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στο εργασιακό σας πεδίο. Επίσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μιας ερωτικής γνωριμίας στον εργασιακό χώρο που θα σας στηρίξει ιδιαιτέρως. Αυτή η γνωριμία σε αρχικό επίπεδο θα είναι μυστική προς αποφυγή σχολίων. Αλλά θα έχετε μια μεγάλη στήριξη στον επαγγελματικό σας χώρο και τις απαιτήσεις της εποχής. Ένα ταξιδάκι σε κοντινό προορισμό αυτό το διάστημα είναι πιθανό σενάριο.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη | Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη,από τις 8/1/19 η διασκέδαση και ο έρωτας θα έχουν τον τελευταίο λόγο. Αυτή την εποχή ο κύκλος γνωριμιών θα διευρυνθεί ,κυρίως ο ερωτικός.Θα είναι πλέον στο χέρι σας τι θα επιλέξετε, διότι οι γνωριμίες θα είναι πολλές όπως και οι προτάσεις. Αυτό το διάστημα όμως σε συνδυασμό με τις εκλείψεις δεν θα μπορεί να εγγυηθεί μια σχέση μεγάλης διάρκειας. Παρ’όλα αυτά η αυτοπεποίθηση σας και η ψυχολογία σας βοηθάει να έλκετε κοντά σας ανθρώπους και να έχετε κατακτήσεις. Αν είστε δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη | Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 8/1/19,θα σας δώσει την ευκαιρία να εξελίξετε έναν δεσμό. Πολλοί Παρθένοι μετά από μακροχρόνια σχέση ίσως αποφασίσουν να την επισημοποιήσουν. Η επισημοποίηση δεν είναι απαραίτητο να είναι υπό μορφή ενός αρραβώνα, ή συμφώνου,ή και γάμου. Πιο πολύ θα έχει την κατεύθυνση της συμβίωσης υπό μορφή μίας συγκατοίκησης. Πολλοί Παρθένοι υπό γάμο και όχι μόνο συνειδητά και μη, αποκτήσουν κάποιο απόγονο με αποτέλεσμα να μεγαλώσει η οικογένεια. Όσον αφορά τους ελεύθερους Παρθένους θα προτιμήσουν αυτό το διάστημα την μοναξιά.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη | Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Η Αφροδίτη στον Τοξότη,από τις 8/1/19,θα σας δώσει την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα. Θα είστε ιδιαιτέρως δημοφιλής και πολλοί θα ζητούν την συντροφιά σας και τις συμβουλές σας. Στις κοινωνικές εκδηλώσεις θα είστε το επίκεντρο τις παρέας και τα φλερτ θα παίζουν τον πρωταρχικό ρόλο στην επικοινωνία σας. Αλλά μέσα σε αυτό το πλαίσιο ένα άτομο θα σας κινεί την περιέργεια και το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό είχε πέσει στην αντίληψη σας και πιστεύετε ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να το προσεγγίσετε.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη | Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 8/1/19,θα σας φέρει πιο κοντά σε άτομα που επιζητείτε. Αυτήν την εποχή πολύ πιθανόν να καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά ερωτικά, με κάποιο άτομο που θεωρούσατε από δύσκολο έως ακατόρθωτο. Αυτή η περίπτωση σας είχε γίνει απωθημένο εδώ και πολύ καιρό και τώρα γίνεται πραγματικότητα.Όσον αφορά τους δεσμευμένους Σκορπιούς θα επικρατήσει μια τάση κτητικότητας προς τον σύντροφο τους. Δείξτε υποχωρητικοί και διπλωμάτες διότι μπορεί να προκύψουν προβλήματα. Επίσης θα επηρεαστούν τα οικονομικά σας με θετικό τρόπο.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη | Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας,από τις 8/1/19, θα σας χαρίσει ανεβασμένη διάθεση και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Όλα αυτά θα σας κάνουν ιδιαιτέρως ερωτικό και αγαπητό και όλοι θα αναζητούν τον έρωτα σας και την παρέα σας. Τα φλερτ και ο έρωτας θα αποτελούν την καθημερινότητα σας, διότι θα εκπέμπετε έναν ιδιαίτερο μαγνητισμό. Για ένα να είστε σίγουροι πάντως, εσείς θα κερδίζετε τις εντυπώσεις μέσα στο πλήθος γι’αυτό πρέπει να προετοιμαστείτε. Αν είστε δεσμευμένοι Τοξότες τότε θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας.Θα αναζωπυρωθεί ο έρωτας με τον σύντροφο σας και θα περάσετε αξέχαστες στιγμές.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη | Ζώδιο Αιγόκερως

Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 8/1/19,θα σας βοηθήσει να έχετε ανεπτυγμένη διαίσθηση. Είναι μια εποχή όπου θα αισθάνεστε την ανάγκη να αποσυρθείτε από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Θα έχετε την ανάγκη για ηρεμία και ξεκούραση. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, θα έχετε μια θετική εξέλιξη με άτομο από το παρελθόν. Πρόκειται για μια υπόθεση από το ερωτικό σας παρελθόν που μάλλον είχε μείνει στην μέση και δεν υπήρξε εξέλιξη για μεγάλο διάστημα. Ίσως ήρθε η στιγμή να ολοκληρωθεί ή να επισημοποιηθεί η σχέση. Θα το δείξει ο χρόνος.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη | Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη, από τις 8/1/19, θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο στα επαγγελματικά σας. Είναι η εποχή όπου επιτέλους θα πρέπει να περάσετε καλά, ιδιαίτερα με τον κοινωνικό σας κύκλο. Με την βοήθειά των φίλων σας θα έρθετε σε επαφή με άτομο που θα προκαλέσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Ίσως με αυτό το άτομο αποφασίσετε να προχωρήσετε σε σχέση με προοπτική. Είναι επίσης μια κατάλληλη εποχή,όπου μπορείτε να ξεκινήσετε μια καινούργια δραστηριότητα με τον σύντροφο σας. Μπορείτε να γίνετε μέλος ενός συλλόγου με κοινά ιδεολογικά ενδιαφέροντα.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη | Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Η Αφροδίτη στον Τοξότη, από τις 8/1/19, θα σας ευνοήσει κυρίως στα επαγγελματικά και τα κοινωνικά ζητήματα. Επαγγελματικά θα σας ανοίξουν νέες πόρτες με προοπτικές. Οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές,ώστε να προωθηθείτε εργασιακά με μια προαγωγή, αύξηση μισθού η μπόνους. Όσον αφορά τα αισθηματικά, μια γνωριμία ίσως προκύψει στον εργασιακό χώρο σας και ενθουσιαστείτε. Το άτομο αυτό θα σας βοηθήσει στην προσπάθεια σας για επαγγελματική αναγνώριση και με το παραπάνω.

Ρώτα το Ταρωτώ

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles