ταρωτώ μαντικές τέχνες

Η Αφροδίτη στα Ζώδια | Μέρος Γ

H παρουσία των πλανητών στα ζώδια | Η παρουσία της Αφροδίτης

Η Αφροδίτη στα Ζώδια. Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, ο Αφροδίτη βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στον Ταύρο, έξαρσης στους Ιχθύες, αδυναμίας στον Κριό και πτώσης στους Ιχθύες.

Ειδικότερα, η παρουσία της Αφροδίτης στα ζώδια καθορίζει τον τρόπο που εκφράζουμε την αγάπη μας και γενικά τα συναισθήματά μας στα οικεία μας πρόσωπα. Επίσης, σχετίζεται με την καλλιτεχνική μας δράση.

Η παρουσία της Αφροδίτης στα ζώδια: Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος και Ιχθύες

Η Αφροδίτη στα Ζώδια | Η Αφροδίτη στον Τοξότη

Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Θετική επίδραση: Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη βρίσκεται ταυτόχρονα στο σπίτι του κυβερνήτη Δία. Σε αυτή τη θέση επιζητάτε τον έρωτα και συγχρόνως την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας (Τοξότης). Ταυτόχρονα, ο επεκτατικός Δίας δεν σας αφήνει να μένετε στάσιμοι ή να περιορίζεστε πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν επιδιώκετε το γάμο. Λατρεύετε τις τέχνες και τα ταξίδια, ενώ σας αρέσει η ενασχόληση με τον αθλητισμό.

Αρνητική επίδραση: Το γεγονός ότι θέλετε να νιώθετε ελεύθεροι στη σχέση σας σάς κάνει να μη δίνετε τη δέουσα προσοχή στις υποχρεώσεις σας μέσα σε αυτή. Θεωρήστε αρκετά επιπόλαιοι και ο αρχικός ενθουσιασμός σας για ένα άτομο μπορεί να περάσει γρήγορα. Γι αυτό προτιμάτε τις σύντομες ερωτικές περιπέτειες από μία σταθερή και σοβαρή σχέση. Παρ’ όλο που όταν συνδέστε με κάποιον θέλετε να διατηρείτε την ανεξαρτησία σας από το έτερο σας ήμισυ ζητάτε πλήρη αφοσίωση.

Η Αφροδίτη στα Ζώδια | Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος

Θετική επίδραση: Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Αιγόκερω μπαίνει στο σπίτι του κυβερνήτη Κρόνου. Ο κυβερνήτης του Αιγόκερω όπως έχουμε πει είναι ο πλανήτης των περιορισμών. Τα συναισθήματα εκδηλώνονται μετριασμένα και πειθαρχημένα (Κρόνος). Ειδικά εάν έχετε γεννηθεί με την Αφροδίτη σας στον Αιγόκερω τότε θέτετε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο χωρίς να εκδηλώνετε ίχνος ενθουσιασμού. Όταν όμως ανακαλύψετε ότι έχετε βρει τον άνθρωπό σας τότε είστε ιδιαίτερα αφοσιωμένοι σε αυτόν. Είστε αρκετά φιλόδοξοι και κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια. Επιζητάτε οικονομική σταθερότητα και έλκεστε από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Αρνητική επίδραση: Το γεγονός ότι είστε αρκετά φιλόδοξοι μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποια ερωτική σχέση μόνο από συμφέρον. Γενικά, δυσκολεύεστε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, ενώ ψάχνετε σύντροφο που να έχει κάποιο κοινωνικό ή οικονομικό υπόβαθρο. Ο συμβιβασμός αυτός όμως μπορεί να καταπιέσει τα πραγματικά σας συναισθήματα.

Η Αφροδίτη στα Ζώδια | Η Αφροδίτη στον Υδροχόο

Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Θετική επίδραση: Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Υδροχόο με κυβερνήτη τον Ουρανό επιδιώκει την ερωτική επαφή πρώτα διαμέσου της φιλίας. Είναι σημαντικό για εσάς να γνωρίσετε πρώτα κάποιον καλά πριν ενδώσετε σε μία ερωτική περιπέτεια μαζί του. Πόσο μάλλον όταν η ανάγκη σας για ελευθερία και ανεξαρτησία εκφράζεται με την ίδια ένταση και στον έρωτα, ακόμη και στο γάμο (Υδροχόος). Ως εκ τούτου δεν ανέχεστε εκδηλώσεις ζηλοτυπίας ή κτητικότητας.

Αρνητική επίδραση: Στον ερωτικό σας σύντροφο ψάχνετε κάτι το διαφορετικό, το πρωτότυπο ή το εκκεντρικό (Ουρανός). Όσο εύκολα μπορείτε να ξεκινήσετε μία σχέση τόσο γρήγορα μπορείτε να την τελειώσετε. Θέλετε να ξεχωρίζετε ακόμη και γι αυτό. Οι ερωτικές σας προτιμήσεις μπορεί να γίνουν περίεργες (ανάλογα την αρνητική όψη στην οποία βρίσκεται η Αφροδίτη). Επίσης, στα οικονομικά κινείστε με επιπολαιότητα.

Η Αφροδίτη στα Ζώδια | Η Αφροδίτη στους Ιχθύες (σε έξαρση)

Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Θετική επίδραση: Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στο σπίτι του Ποσειδώνα, τον κυβερνήτη των Ιχθύων, ο έρωτας και ο αισθησιασμός εξυψώνονται. Νιώθετε τρελά ερωτευμένοι και εκφράζετε στο σύντροφό σας τα συναισθήματα τρυφερότητας και αγάπης που σας κατακλύζουν για εκείνον. Προσφέρετε τη βοήθεια σας σε όσους την έχουν ανάγκη με αγάπη και αυταπάρνηση. Είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε ακόμη και άτομα τα οποία σας έχουν κάνει κακό. Αγαπάτε τη θάλασσα και τα ταξίδια και σας ενδιαφέρουν οι τέχνες.

Αρνητική επίδραση: Ζώντας μέσα σε αυτή την όμορφη ερωτική παραίσθηση μπορείτε εύκολα να γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους άλλους. Ο παράφορος έρωτάς σας για κάποιον δε σας επιτρέπει να δείτε την πραγματική εικόνα των πραγμάτων. Γενικά στον έρωτα υπάρχει περίπτωση να τρέφετε αυταπάτες (Ποσειδώνας). Όταν βρίσκεστε σε μία σχέση που δεν σας καλύπτει, ο πλανήτης της εξαπάτησης Ποσειδώνας μπορεί εύκολα να σας παραπλανήσει οδηγώντας σας στην απιστία.

Σχετικό Άρθρο: Μαθήματα Αστρολογίας.

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Πλήρης και Αναλυτικός!

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles