ταρωτώ μαντικές τέχνες

Η Αφροδίτη στα Ζώδια | Μέρος Α

H παρουσία των πλανητών στα ζώδια | Η παρουσία της Αφροδίτης

Η Αφροδίτη στα Ζώδια. Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, ο Αφροδίτη βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στον Ταύρο, έξαρσης στους Ιχθύες, αδυναμίας στον Κριό και πτώσης στους Ιχθύες.

Ειδικότερα, η παρουσία της Αφροδίτης στα ζώδια καθορίζει τον τρόπο που εκφράζουμε την αγάπη μας και γενικά τα συναισθήματά μας στα οικεία μας πρόσωπα. Επίσης, σχετίζεται με την καλλιτεχνική μας δράση.

Η παρουσία της Αφροδίτης στα ζώδια: Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι και Καρκίνος

Η Αφροδίτη στα Ζώδια | Η Αφροδίτη στον Κριό (σε αδυναμία)

Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Θετική επίδραση: Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Κριό με κυβερνήτη τον Άρη η έκφραση των συναισθημάτων σας θα έχει μεγάλη ένταση. Σας αρέσει πολύ το φλερτ, ερωτεύεστε με την πρώτη ματιά και αγαπάτε με δύναμη και πάθος το σύντροφό σας. Ειδικά οι γυναίκες ψάχνοντας την επιβεβαίωση θα βρεθούν στη θέση του κυνηγού αντί του θηράματος. Με την Αφροδίτη στον Κριό πετυχαίνετε στα οικονομικά σας.

Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική της πλευρά η Αφροδίτη σάς κάνει να εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας με αυθορμητισμό κάτι που σας οδηγεί σε επιπόλαιες πράξεις. Ψάχνετε την επιβεβαίωση μέσα από το παιχνίδι της κατάκτησης και κυνηγάτε τον έρωτα μόνο για τον έρωτα χωρίς κανένα άλλο σκοπό. Σε κατάσταση αδυναμίας στο ζώδιο του Κριού γίνεται σκληρή και χάνει μέρος της θηλυκότητα της.

 Η Αφροδίτη στα Ζώδια | Η Αφροδίτη στον Ταύρο (σε κυριαρχία)

Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Θετική επίδραση: Η Αφροδίτη ως κυβερνήτης του Ταύρου σε αυτή τη θέση βρίσκεται στο σπίτι της. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εκδηλώνετε ολοκληρωτικά τα συναισθήματά σας. Είστε τρυφεροί και στοργικοί και αγαπάτε ολοκληρωτικά το σύντροφό σας. Ταυτόχρονα, δεν κινδυνεύετε να προβείτε σε επιπόλαιες και απερίσκεπτες κινήσεις λόγω της σταθερότητας που εμπνέει το ζώδιο του Ταύρου. Με την Αφροδίτη στο σπίτι της είστε σοβαροί, προσεκτικοί και σταθεροί στις σχέσεις σας και στον έρωτα. Σας ενδιαφέρει η ομορφιά και η μόδα και προσέχετε πολύ την εμφάνισή σας.

Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική της πλευρά η Αφροδίτη σάς οδηγεί στις απολαύσεις, την πολυτέλεια και τον πλούτο. Δείχνετε μία τάση προς τους πειρασμούς της κουζίνας με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η σύνεση και η σταθερότητα στον έρωτα δίνουν τη θέση τους σε κτητικές τάσεις (Ταύρος). Θέλετε τον άλλον ολόκληρο δικό σας.

Η Αφροδίτη στα Ζώδια | Η Αφροδίτη στους Διδύμους

Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Θετική επίδραση: Η παρουσία της Αφροδίτη στους Διδύμους, δηλαδή στο σπίτι του Ερμή, σας κάνει να αναζητάτε στον έρωτα την πνευματική επαφή και επικοινωνία. Αγαπάτε τη μαγεία του φλερτ. Εάν έχετε γεννηθεί με την Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων σας αρέσει να ασχολείστε με πολλά πράγματα. Σπουδές, ταξίδια και νέες γνωριμίες με σκοπό -τι άλλο;- από το να γνωρίσετε τον έρωτα μέσα από τα ενδιαφέροντά σας. Στα οικονομικά σας είστε συνετοί και σταθεροί.

Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική της πλευρά η Αφροδίτη επηρεάζεται από τη διφορούμενη ιδιότητα των Διδύμων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μπλέκετε σε δισυπόστατες καταστάσεις και να πρέπει να διαλέξετε για παράδειγμα ανάμεσα σε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Μπλέκεστε σε εφήμερες περιπέτειες με σκοπό να ικανοποιήσετε την ερωτική σας επιθυμία και γίνεστε σπάταλοι στα οικονομικά σας.

Δείτε Εδώ: Μαθήματα Αστρολογίας! Απλά και κατανοητά.

Η Αφροδίτη στα Ζώδια | Η Αφροδίτη στον Καρκίνο

Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Θετική επίδραση: Η παρουσία της Αφροδίτης στον Καρκίνο με κυβερνήτη τη Σελήνη αποκαλύπτει την τρυφερότητα και τη γλυκύτητα της σε όλο της το μεγαλείο. Αγαπάτε όλο τον κόσμο και του φέρεστε σαν στοργική μητέρα. Η οικογένεια είναι το παν για εσάς με αποτέλεσμα να ρίχνετε όλη την προσοχή σας εκεί. Προσέχετε το σπίτι και ξοδεύετε για την οικογένειά σας. Θέλετε να είναι όλα επιμελώς τακτοποιημένα, καθαρά και φροντίζετε ταυτόχρονα για την αισθητική του σπιτιού. Επιζητάτε την αγάπη και τον έρωτα γιατί έτσι νιώθετε ότι ανήκετε κάπου. Δεν κάνετε όμως ποτέ εσείς το πρώτο βήμα. Κι αυτό επειδή είναι πολύ σημαντικό για εσάς να γνωρίζετε πρώτοι τα συναισθήματα του άλλου. Μόλις γίνει αυτό βέβαια είστε έτοιμοι να προσφέρετε τα πάντα στο βωμό της αγάπης.

Αρνητική επίδραση: Όλη όμως αυτή η υπερβολική δόση αγάπης, υπερπροστατευτικότητας και στοργής κάνει τους αγαπημένους σας να μη μπορούν να αναπνεύσουν δίπλα σας. Είστε προσκολλημένοι πάνω τους σε τέτοιο βαθμό που αρχίζετε να αναπτύσσετε συναισθήματα ζήλιας. Εξαιτίας της καλοσύνης και της ευαισθησίας που σας χαρακτηρίζει γίνεστε θύματα των άλλων και βάζετε τον εαυτό σας σε δεύτερη μοίρα. Οι δυσκολίες σάς κλείνουν στον εαυτό σας (Καρκίνος) αντί να βγείτε και να τις αντιμετωπίσετε με θάρρος.

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Πλήρης και Αναλυτικός!

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles