ταρωτώ μαντικές τέχνες

Η Αφροδίτη στα Ζώδια | Μέρος Β

H παρουσία των πλανητών στα ζώδια | Η παρουσία της Αφροδίτης

Η Αφροδίτη στα Ζώδια. Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, ο Αφροδίτη βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στον Ταύρο, έξαρσης στους Ιχθύες, αδυναμίας στον Κριό και πτώσης στους Ιχθύες.

Ειδικότερα, η παρουσία της Αφροδίτης στα ζώδια καθορίζει τον τρόπο που εκφράζουμε την αγάπη μας και γενικά τα συναισθήματά μας στα οικεία μας πρόσωπα. Επίσης, σχετίζεται με την καλλιτεχνική μας δράση.

Η παρουσία της Αφροδίτης στα ζώδια: Λέων, Παρθένος, Ζυγός, Σκορπιός

Η Αφροδίτη στα Ζώδια | Η Αφροδίτη στον Λέοντα

Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Θετική επίδραση: Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με κυβερνήτη τον Ήλιο ξεχωρίζετε για τις ηγετικές σας τάσεις. Στην ερωτική σας σχέση ασκείτε εξουσία, ενώ θέλετε να νιώθετε υπερήφανοι για αυτήν και να σας θαυμάζουν ως ζευγάρι. Γι αυτό ασχολείστε πολύ με το σύντροφό σας. Σας αρέσει να τον φροντίζετε και να του κάνετε δώρα. Ελκύεστε από την πολυτέλεια και τις τέχνες που προσφέρουν θέαμα, ενώ αγαπάτε πολύ τα παιδιά.

Αρνητική επίδραση: Η τάση για μεγαλοποίηση της σχέσης σας και των συναισθημάτων σας προς τα έξω δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και αντικειμενική. Το γεγονός ότι θέλετε να την κάνετε να φαίνεται σπουδαία μπορεί να μην αντικατοπτρίζει τα πραγματικά σας συναισθήματα.  Επίσης, το στοιχείο του ηγέτη και του ελέγχου στη σχέση σας σάς φτάνει στα όρια του αυταρχισμού και της κτητικότητας. Όταν μάλιστα θίγεστε και πληγώνεστε από το σύντροφό σας δε διστάζετε να βάλετε τέλος στη σχέση. Η ροπή σας προς την πολυτέλεια και τα πλούτη έχουν αντίκτυπο στα οικονομικά σας.

Η Αφροδίτη στα Ζώδια | Η Αφροδίτη στη Παρθένο (σε πτώση)

Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Θετική επίδραση: Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με κυβερνήτη τον Ερμή θέλετε να προσφέρετε και να υπηρετείτε (Παρθένος) τους δικούς σας ανθρώπους. Στον έρωτα είστε απαιτητικοί και σας αρέσει η καθαριότητα. Το καλό σας χιούμορ ξεχωρίζει και γίνεστε ιδιαίτερα αρεστοί γι αυτό στην παρέα. Είστε εξοπλισμένοι με επιχειρηματικό πνεύμα και σας αρέσουν οι τέχνες.

Αρνητική επίδραση: Το γεγονός ότι είστε αρκετά επικριτικοί και σχολαστικοί (Παρθένος) σας δυσκολεύει στην αναζήτηση του κατάλληλου για εσάς συντρόφου. Ψάχνετε παντού ψεγάδια με αποτέλεσμα να οδηγείτε τη σχέση σας σε αδιέξοδο. Επίσης, το χιούμορ σας το χρησιμοποιείτε ορισμένες φορές σαν όπλο για να επικρίνετε ή να προσβάλλετε κάποιον.

Η Αφροδίτη στα Ζώδια | Η Αφροδίτη στο Ζυγό (σε κυριαρχία)

Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Θετική επίδραση: Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στο Ζυγό βρίσκεται μέσα στο σπίτι της. Έτσι ως κυβερνήτης του ζωδίου προβάλλει τα δικά της χαρακτηριστικά. Η Αφροδίτη επιζητά την επιτυχία και την ευτυχία στις σχέσεις, στις συνεργασίες και φυσικά στον υπέρτατο δεσμό, το γάμο. Σας αρέσουν οι τέχνες και η καλή ζωή, καθώς επίσης να σας προσέχουν και να σας προσφέρουν δώρα.

Αρνητική επίδραση: Το γεγονός ότι αγαπάτε τις συνεργασίες σάς οδηγεί στην εξάρτηση από τους άλλους και στην έλλειψη δικών σας πρωτοβουλιών. Θέλετε να έχετε πάντα τη στήριξη κάποιου άλλου ή οπωσδήποτε έναν ερωτικό σύντροφο δίπλα σας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να διαλέγετε ερωτικούς παρτενέρ μόνο και μόνο για λόγους συντροφικότητας. Σκορπάτε ασύστολα σε ανέσεις και πολυτέλειες.

Η Αφροδίτη στα Ζώδια | Η Αφροδίτη στο Σκορπιό

Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Θετική επίδραση: Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στο Ζυγό με κυβερνήτη τον Πλούτωνα αγαπάτε με ένταση και πάθος. Αν η Αφροδίτη τη στιγμή της γέννησής σας βρισκόταν στο ζώδιο της σεξουαλικότητας και του πάθους αυτά τα στοιχεία θα σας χαρακτηρίζουν σε όλη σας τη ζωή. Είστε καλοί στις επιχειρήσεις και στη διαχείριση χρημάτων.

Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική όψη της Αφροδίτης ζηλεύετε το σύντροφό σας και τον θεωρείτε κτήμα σας. Θέλετε ο σύντροφός σας να δείξει τα συναισθήματά του με την ίδια ένταση και το πάθος. Αν απογοητευτείτε από αυτόν τότε είναι πολύ πιθανό να οδηγηθείτε στο δρόμο της εκδίκησης. Γενικά, πολύ δύσκολα ξεκολλάτε από μία σχέση. Ο μυστηριώδης Σκορπιός μπορεί να σας παρασύρει σε μυστικές σχέσεις. Επίσης, είστε επιρρεπής σε σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Σχετικό Άρθρο: Μαθήματα Αστρολογίας.

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Πλήρης και Αναλυτικός!

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles