Η Αφροδίτη σε Σύνοδο

Η Αφροδίτη σε Σύνοδο. Δύο πλανήτες βρίσκονται σε σύνοδο όταν βρίσκονται στην ίδια ακριβώς θέση (γωνία 0°). Σε αυτήν την όψη οι ιδιότητες των δύο πλανητών αλληλεπικαλύπτονται με αποτέλεσμα η επίδραση να είναι θετική ή αρνητική, ανάλογα με την όψη που σχηματίζουν με κάποιον άλλον πλανήτη. Αν είναι θετική τότε η σύνοδος δρα ευεργετικά, εάν είναι αρνητική, π.χ. τετράγωνο η σύνοδος επηρεάζει αρνητικά.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο   

Η Αφροδίτη όταν βρίσκεται σε σύνοδο με κάποιον πλανήτη έχει την τάση να καταπραΰνει τις ιδιότητές του. Οι όψεις της αποκαλύπτουν το πώς φερόμαστε σε μία σχέση, καθώς επίσης και τον τρόπο που αγαπάμε.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη

Η Αφροδίτη στην ίδια θέση με τον Άρη ενώνει το θηλυκό με το αρσενικό. Το άτομο έχει τη χάρη της γλυκύτητας και του δυναμισμού ταυτόχρονα γνωρίζοντας πώς πρέπει να φερθεί ανάλογα την κατάσταση. Η προσωπικότητα του είναι δυναμική και γοητευτική μαζί, με αποτέλεσμα να ελκύει τον κόσμο γύρω του. Είτε για κοινωνικούς είτε για ερωτικούς σκοπούς. Καμιά φορά μάλιστα εκμεταλλεύεται αυτό το χάρισμα που τον διακρίνει. Αν βέβαια η σύνοδος επηρεάζεται από κάποια άλλη αρνητική όψη τότε είναι πιθανό να χαραμίζεστε σε περιστασιακές και χωρίς κανένα νόημα σχέσεις. Σας χαρακτηρίζει έντονο πάθος στις ερωτικές σας σχέσεις, ένα στοιχείο που σας βοηθά και στις καλλιτεχνικές σας δραστηριότητες. Είστε συχνά θυμώδης και εύθικτοι.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία

Σύμφωνα με αυτή τη σύνοδο το άτομο είναι πάντα κεφάτο και εκδηλωτικό. Είστε αυτό που λέμε η ψυχή της παρέας. Για την καλή συμπεριφορά και τους τρόπους σας σάς συμπαθούν όλοι. Η αισιοδοξία που σας κατακλύει δεν επιτρέπει τα προβλήματα και τις δυσκολίες να σας επηρεάσουν και να σας «ρίξουν» ψυχολογικά. Έχετε έφεση στα καλλιτεχνικά και αγαπάτε τον γάμο. Κάποιες φορές ίσως να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας την γοητεία που εκπέμπετε στους άλλους. Στην περίπτωση της αρνητικής όψης με άλλον πλανήτη μπορεί να παρασυρθείτε στην ασωτία.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο

H σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο σας κάνει περισσότερο συγκρατημένους στον τομέα του έρωτα. Για να δεσμευτείτε θα πρέπει πριν να το έχετε σκεφτεί πάρα πολύ καλά. Το καθήκον μπαίνει πρώτο σε ιεραρχία με αποτέλεσμα να καταπιέζετε συχνά τα συναισθήματά σας. Ένας γάμος από συμφέρον ή ύστερα από ορθολογιστική σκέψη είναι πολύ πιθανός. Παρ’ όλα αυτά είστε πιστοί στη σχέση σας.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό

Η όψη αυτή σας κάνει εκκεντρικούς στον έρωτα. Επιζητάτε την ανεξαρτησία σας και αυτό μπορεί να σας στοιχήσει στις σχέσεις σας. Ένας ξαφνικός έρωτας μπορεί να σας απογειώσει ή να σας προσγειώσει απότομα. Γενικά, στον έρωτα τα δίνετε όλα με αποτέλεσμα να χάνετε την κυριαρχία σας. Σε τέτοιο βαθμό που μπορεί ακόμη και να προβείτε σε έναν εντελώς ξαφνικό γάμο. Μπορείτε να εκδηλώσετε τις όποιες καλλιτεχνικές ανησυχίες σας ή την εκκεντρική ιδιοσυγκρασία σας μέσα από την τέχνη. Αλλιώς αν καταπιέσετε την ανάγκη σας  αυτή μπορεί και να νιώσετε σύγχυση μέσα σας. Έχετε την τάση να λέτε την αλήθεια όποια κι αν είναι αυτή. Κι αυτό πολλές φορές πληγώνει τα συναισθήματα των άλλων.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα

Η όψη αυτή φέρνει τον ρομαντισμό και τον ερωτισμό στα ύψη. Λόγω του έρωτά σας πετάτε στα σύννεφα και εξιδανικεύεται τη σχέση σας. Είστε ιδιαίτερα τρυφεροί και ευαίσθητοι και ειδικά προς τα ζώα. Αυτή η ευαισθησία όμως δεν βγαίνει πάντα σε καλό και ειδικά στον έρωτα όπου κάποιος μπορεί εύκολα να παίξει με τα συναισθήματά σας. Εάν μάλιστα συμβαίνει και κάποια αρνητική όψη μπορεί εύκολα να παρασυρθείτε σε καταχρήσεις και ουσίες. Γενικά οι ερωτικές σας σχέσεις σε αυτήν την περίπτωση έχουν αμφίβολη κατάληξη. Η καλλιτεχνική σας φύση είναι ακμαία και μπορείτε μέσα από αυτήν να δημιουργήσετε.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα

Η όψη αυτή μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετική ή καταστροφική για το άτομο. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ευνοεί αλλαγές, νέες αρχές και μετακινήσεις. Το άτομο διοχετεύει το πάθος του και την ενεργητικότητά του σε επαγγελματικές και καλλιτεχνικές οδούς. Από την άλλη είναι πολύ πιθανό να γίνετε αρκετά εσωστρεφείς και μελαγχολικοί. Έχετε έντονη καλλιτεχνική φύση με τάση προς το δράμα, ενώ στον έρωτα είστε ιδιαίτερα ενεργητικοί.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles