Εσύ ονειρεύεσαι να τα έχεις όλα; Μια καλή δουλειά, έναν εκπληκτικό σύζυγο, μια τέλεια οικογένεια;

Είναι ένα ιδανικό που είναι δύσκολο να το ισορροπίσουμε, ειδικά αφού έχουμε τόσες πολλές μη ρεαλιστικές προσδοκίες για πως πρέπει να μοιάζει το “ιδανικό”. Η ζωή δεν είναι ποτέ τέλεια και συχνά αποτυγχάνουμε να εκτιμήσουμε αυτό που έχουμε ενώ το έχουμε.

Όταν αποφασίζουμε αν ο γάμος ή η επαγγελματική σταδιοδρομία πρέπει να είναι η κορυφαία μας προτεραιότητα, τα ζώδια διαφέρουν σε αυτό που επιλέγουν.

Είναι σίγουρα δύσκολο να βρεθεί μια υγιής ισορροπία μεταξύ γάμου και καριέρας. Οι περισσότεροι άνθρωποι δαπανούν τουλάχιστον το ένα τρίτο της ενήλικης ζωής τους στην εργασία, οπότε είναι σημαντικό να επιλέξουμε μια επαγγελματική πορεία που δεν είναι μόνο ευχάριστη, αλλά παρέχει αξιόπιστη οικονομική ασφάλεια.

Αλλά είναι η δουλειά πιο σημαντική από την ζωή στο σπίτι;

Όταν εστιάζουμε υπερβολικά στην εργασία μας μπορεί δυσαρεστεί τον σύντροφο μας. Ωστόσο, αν προσπαθείς να κάνεις μόνο τον σύντροφο σου ευτυχισμένο, τότε ίσως χάσεις την ορμή σου στα δικά σου σχέδια και στόχους. Τότε ο δυσαρεστημένος της υπόθεσης θα είσαι εσύ.

Τι θα επιλέξει το ζώδιο σας;

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

via GIPHY

Όταν ο Κριός έχει μια δουλειά να κάνει, θα την κάνει. Ακόμα και όταν είναι σε σχέση, είναι πολύ ανεξάρτητοι και είναι θέλουν στο να εργάζονται μόνοι τους.

Το επιχειρηματικό πνεύμα του Κριού και η ατελείωτη προσπάθεια να κάνει τα πάντα με τον τρόπο του είναι εμπνευσμένη. Ωστόσο, όποιος θέλει να είναι σύντροφος ζωής του Κριού θα πρέπει να ακολουθήσει τον ρυθμό του.

Παρόμοιο άρθρο: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις: 05/02/18 – 11/02/2018

Σας ενδιαφέρει: Πνευματιστικές Υπηρεσίες από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες και το Μέντιουμ Άρη

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Υπάρχει μια αντίθεση για τον Ταύρο, ο οποίος θέλει την οικονομική ασφάλεια από τη μία πλευρά και μια άνετη ζωή στο σπίτι από την άλλη. Ας ελπίσουμε ότι και οι δύο αυτές επιθυμίες μπορούν να εκπληρωθούν.

Κατά κανόνα, τα ζώδια της Γης δεν τείνουν να δίνουν μεγάλη έμφαση στα συναισθήματα και δεν προσκολούνται συναισθηματικά. Ένας ευγενικός και τρυφερός Ταύρος (που κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη του ρομαντισμού και του πλούτου) είναι συχνά εξαίρεση. Εάν δεν μποροεί συνδυάσει και τα δυο του θέλω, όμως, η επιθυμία του Ταύρου για υλικό πλούτο θα κερδίσει πιθανώς την επιθυμία τους για οποιεσδήποτε σχέσεις ζωής.

Παρόμοιο άρθρο: Τεστ: Τι αναζητάς σε μια σχέση;

Σας ενδιαφέρει: Τηλεφωνικές Προβλέψεις Ταρώ Χαρτομαντείας

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ο Δίδυμος χρειάζεται άλλους ανθρώπους στη ζωή του, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι χρειάζονται έναν σύντοφο για όλη του την ζωή. Στην πραγματικότητα, επειδή ο Δίδυμος είναι τόσο έμπειρος στο να περνάει από την μια ομάδα ανθρώπων στην άλλη προσαρμόζοντας τη συναισθηματική τους στάση πανεύκολα, οποιοσδήποτε παντρεμένος με αυτούς μπορεί να απογοητεύτει αρκετά μετά από λίγο.

Θα εκτιμήσουν έναν σύζυγο που τους κρατά γειωμένους όταν είναι στο σπίτι τους, αλλά πρέπει να μπορούν να κινούνται στον κόσμο και να κάνουν συνδέσεις με πολλούς άλλους ανθρώπους. Εάν η ζωή στο σπίτι τους γίνει υπερβολικά περιοριστική, ο Δίδυμος θα προσπαθήσει να δραπετεύσει.

Παρόμοιο άρθρο: Τοξικές Σχέσεις: Γύρνα Τώρα την Πλάτη

Σας ενδιαφέρει: Προσωπικά Πανίσχυρα Χειροποίητα Φυλαχτά Για Κάθε Επιθυμία

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

via GIPHY

Φυσικά ο Καρκίνος θα βάλει τον γάμο του πριν από οτιδήποτε άλλο – αυτό το ζώδιο κυβερνά το σπίτι και την οικογένεια. Για τον Καρκίνο, η οικογένειά τους είναι η καριέρα τους.

Έχουν πνευματική ανάγκη να προστατεύσουν και να καλλιεργήσουν τους ανθρώπους που τους ενδιαφέρουν. Ακόμη και όταν είναι ελεύθερος, ο Καρκίνος θέλει να βρει ανθρώπους που μπορεί να φροντίσει. Έξω από το σπίτι, οι τέλειες καριέρες για Καρκίνο θα μπορούσαν να είναι η νοσηλευτική, η διδασκαλία (ειδικά μικρών παιδιών) και η μαγειρική.

Παρόμοιο άρθρο: Συχνές Αιτίες Διαζυγίου

Σας ενδιαφέρει: Ονειροκρίτης Ταρωτώ. Πλήρης και Αναλυτικός

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο Λέων θέλει να είναι βασιλιάς ή βασίλισσα στο σπίτι και στο χώρο εργασίας. Αγαπούν την προσοχή και τον έπαινο. Θα επικεντρωσεί το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας και των προσπαθειών του εκεί που αισθάνεται ότι τον εκτιμάνε περισσότερο.

Εάν ο σύζυγος του Λέοντα μπορεί να τους κάνει να αισθάνονται πρωταγωνιστή της παράστασης στο σπίτι, είναι σίγουρο ότι θα επικεντρώσει την πιο θετική τους ενέργεια στη ρομαντική τους σχέση.

Παρόμοιο άρθρο: Οι Λόγοι της Απιστίας

Σας ενδιαφέρει: Επαναφορά Επανασύνδεση Προσώπου μετά από Χωρισμό

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Τα συναισθήματα τείνουν να κάνουν τον Παρθένο νευρικό. Πνευματικός και αναλυτικός, ο καλύτερος σύντροφος του Παρθένου είναι χαμηλής συντήρησης – κάποιος που δεν θα παραπονεθεί όταν θα ο Παρθένος θα αρχίσει τις αναλύσεις του.

Ο Παρθένος είναι ένας επίλυτης προβλημάτων, αλλά οι σχέσεις μπορούν να γίνουν πολύ πιο περίπλοκες από ό,τι τα λογιστικά φύλλα και τα συστήματα που οργανώνει ο Παρθένος. Εάν ο γάμος τους δημιουργεί πάρα πολύ άγχος για πολύ καιρό, η Παρθένοι θα αφοσιωθούν στην καριέρα τους ως πράξη αυτοσυντήρησης.

Παρόμοιο άρθρο: Γίνε Ακαταμάχητη στους Άντρες

Σας ενδιαφέρει: Ερωτικό Δέσιμο Αγάπης

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

via GIPHY

Ο κύριος της ισορροπίας, ο Ζυγός ενστικτωδώς ξέρει πώς να ισορροπήσει τη ζωή ανάμεσα στο σπίτι και την εργασία. Συνειδητοποιεί ότι και οι δύο είναι σημαντικές για μια καλή ζωή και ο Ζυγός προτιμά να μην χρειαστεί να επιλέξει.

Αν και η πορεία της σταδιοδρομίας του Ζυγού είναι πιθανώς προσαρμοσμένη στις δεξιότητές τους, όταν πρόκειται για σχέσεις, η βασική φράση είναι “τα ετερώνυμα έλκονται” Ο Ζυγός θέλει έναν αληθινό σύντροφο, κάποιον που έχει τα γνωρίσματα και τα ταλέντα που του λείπουν, εξισορροπώντας τις αδυναμίες και τις δυνάμεις του κάθενος.

Παρόμοιο άρθρο: Τεστ: Πόσο Ζηλιάρης Είσαι;

Σας ενδιαφέρει: Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Για Κάθε Θέμα Που Σας Απασχολεί

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός είναι πάντα ερωτευμένος με κάποιον (ή πολλούς μερικούς), αλλά σπάνια ερωτεύεται ένα άτομο τόσο πολύ που θα το βάλουν πάνω από τα δικά τους συμφέροντα. Ο Σκορπιός έχει ήδη ένα σχέδιο, και δεν περιλαμβάνει συνήθως δεσμεύσεις δια βίου με κανέναν, εκτός από τους ίδιους.

Με οδηγό το πάθος, ο Σκορπιός δεν μπορεί να σταματήσει να ακολουθεί τη δική του ατζέντα. Βλέπουν και κατανοούν το σύμπαν διαφορετικά και πιο βαθιά από ό,τι οι περισσότεροι άνθρωποι. Θα ήταν δύσκολο για αυτούς να περάσουν τη ζωή τους με κάποιον που δεν είναι στο επίπεδό τους.

Παρόμοιο άρθρο: Πως επηρεάζει ο κάθε πλανήτης το ζώδιο μας

Σας ενδιαφέρει: Αναζητώντας Αυθεντικές Υπηρεσίες Μαγείας

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης με δυσκολία μπορεί να παραμείνει σε μια δουλειά για πολύ καιρό, έτσι πώς μπορεί να παραμείνει με ένα άτομο για μια ολόκληρη ζωή.

Η ουσία του Τοξότη είναι να συνεχίσει να κινείται, να συνεχίζει να μαθαίνει και πάντα να αναζητά νέες εμπειρίες. Οι καλύτερες σταδιοδρομίες για τους Τοξότες είναι αυτές που τους δίνουν κάτι νέο κάθε μέρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βρουν ποτέ έναν σύντροφο ζωής, αλλά σίγουρα θα είναι αδύνατον να μπουν σε μια ρουτίνα.

Παρόμοιο άρθρο: Η Φίλη μου η Ατομίστρια

Σας ενδιαφέρει: Λειτουργούν Πραγματικά Τα Μαγικά Ξόρκια;

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Αυτό το ζώδιο είναι πρωτοπόρος στη δια βίου σταδιοδρομία γενικά, και αυτή είναι η κινητήρια δύναμη του Αιγόκερου. Ο σύζυγος του Αιγόκερου θα χρειαστεί να συνηθίσει πως θα εργάζεται για πολλές ώρες. Ακόμη και όταν προσπαθούν να χαλαρώσουν στο σπίτι, μέρος του νου τους θα είναι πάντα στη δουλειά.

Φιλόδοξος και αφοσιωμένος, ο Αιγόκερως είναι στην πραγματικότητα ένας εξαιρετικός σύντροφος για κάποιον που δεν ανησυχεί πολύ για τον ρομαντικό αυθορμητισμό. Ο Αιγόκερως δεν κάνει δεσμεύσεις τυχαία. Παίρνουν σοβαρά το γάμο τους, απλώς μην τους ζητάτε να σας το αποδείξουν.

Παρόμοιο άρθρο: 6 Ζώδια που Κρύβουν τα συναισθήματά τους

Σας ενδιαφέρει: Ολική Κάθαρση Αρνητικής Ενέργειας Και Αρνητικών Επιρροών

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

via GIPHY

Όπως και ο Κριός, ο Υδροχόος είναι ανεξάρτητος. Δεν αντέχει να αισθάνεται παγιδευμένος από κανέναν ή οτιδήποτε. Πάντα ψάχνεί προς τα έξω σε ολόκληρο τον κόσμο, προσπαθώντας να δει πώς μπορεί να κάνει τα πράγματα καλύτερα για όλους, και δεν έχει πολύ χρόνο ή ενέργεια για να αφοσιωθεί μια προσωπική ρομαντική σχέση.

Όποιος παντρεύεται έναν Υδροχόο θα πρέπει να τον στηρίζει σε θέματα που τον ενδιαφέρουν. Θα διαπιστώσετε ότι ο γάμος σας θα αρχίσει να ευδοκιμά όταν εσείς δείξετε πραγματικό ενδιαφέρον σε αυτά που τον αφορούν.

Παρόμοιο άρθρο: Πώς το ωροσκόπιο σας θα επηρεάσει την καριέρα σας το 2018

Σας ενδιαφέρει: Ερωτικό Δέσιμο – Δέσιμο Αγάπης

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθείς δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς συναισθηματική σύνδεση. Όταν ένας Ιχθύς αγαπά κάποιον, αυτό το πρόσωπο γίνεται το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή τους. Θα είναι ικανοποιημένοι με οποιαδήποτε δουλειά αρκεί να μπορούν να πληρώνουν του λογαριασμούς τους. Πιο πολύ τον ενδιαφέρει να είναι οι πνευματικές τους σχέσεις ικανοποιημένες.

Οι ζωές τους περιστρέφονται γύρω από την οικογένεια και τους φίλους τους. Ορισμένα ζώδια πρέπει να είναι προσεκτικά όταν να φέρνουν την δουλειά τους στο σπίτι μαζί τους. Οι Ιχθείς συχνά δεν πρέπει να επιτρέπουν στις συναισθηματικές σχέσεις τους να παρεμποδίζουν την επαγγελματική τους ζωή.

Παρόμοιο άρθρο: Πως η ερωτική σου ζωή θα αλλάξει το 2018

Σας ενδιαφέρει: Μαγικά Ξόρκια από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έρχονται στα χέρια σας πλήρη και ολοκληρωμένα

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles