1Φιλίες και Ζώδια | Φιλία με Κριό

Ζώδιο Κριός

Τα κριαράκια έχουν πολλούς φίλους γιατί είναι εύθυμα άτομα. Οι φίλοι του, του συμπαραστέκονται στις δύσκολες στιγμές του και βοηθούν την εξέλιξή του. Ο Kριός είναι πνευματώδης και ευχάριστος στις παρέες του. Συμπαραστέκεται στους φίλους του και πολλές φορές “τυφλώνεται” μπροστά στα ελαττώματά τους.

2Φιλίες και Ζώδια | Φιλία με Ταύρο

Ζώδιο Ταύρος

Τα ταυράκια είναι κτητικά, συναισθηματικά και σταθερά άτομα. Σπάνια ζητούν τη βοήθεια των φίλων τους, γιατί επιλύουν μόνοι τα προβλήματά τους. Κάνουν λίγους φίλους αλλά τους κρατούν σε όλη τους τη ζωή. Ένας ταύρος είναι υπομoνετικός και κάποιες φορές ίσως εκμεταλλευτεί μία φιλία του ώστε να αποκτήσει υλικά αγαθά και μία ανώτερη κοινωνική θέση.

3Φιλίες και Ζώδια | Φιλία με Δίδυμο

Ζώδιο Δίδυμος

Τα διδυμάκια είναι τα πιο επικοινωνιακά άτομα του ζωδιακού κύκλου και έχουν πολλούς φίλους. Δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς πολύ κόσμο τριγύρω τους. Συναναστρέφονται πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους και μαθαίνουν διαφορετικά πράγματα. Διατηρούν φιλίες με άτομα που ζουν σε άλλες χώρες και τα οποία έχουν διαφορετική κουλτούρα και πολιτισμό.

4Φιλίες και Ζώδια | Φιλία με Καρκίνο

Ζώδιο Καρκίνος

Τα καρκινάκια είναι τα συναισθηματικά, τρυφερά και ευαίσθητα άτομα του ζωδιακού. Είναι πολύ επιλεκτικά άτομα και ιδιαίτερα συμπαθητικά και αγαπητά στους φίλους τους. Ένας καρκίνος διατηρεί φιλίες από τα παιδικά του ακόμη χρόνια και είναι δίπλα στους φίλους του, όποτε τον χρειάζονται. Φροντίζουν και στηρίζουν τα άτομα που έχουν επιλέξει ως φίλους.

5Φιλίες και Ζώδια | Φιλία με Λέοντα

Ζώδιο Λέων

Τα λιονταράκια είναι δυναμικά, μεγαλόψυχα, ζουν με πάθος κι έχουν αρχηγικές τάσεις. Επειδή είναι ιδιαίτερα κοινωνικά άτομα έχουν πολλούς φίλους αλλά και γνωστούς. Οι φίλοι τους είναι πάντα δίπλα τους ενώ τα ίδια τα λιοντάρια είναι πιστοί και έμπιστοι φίλοι.

6Φιλίες και Ζώδια | Φιλία με Παρθένο

Ζώδιο Παρθένος

Οι παρθένοι αναλύουν τα πάντα, ακόμη και τις φιλίες τους ενώ πάντα στηρίζονται σε κάποιο άτομο. Οι φιλίες που συνάπτουν είναι μικρής διάρκειας και χαρακτηρίζονται από επιπολαιότητα. Επιπλέον η μεταβλητή τους φύση έχει ως αποτέλεσμα να αλλάζουν συχνά φίλους.

7Φιλίες και Ζώδια | Φιλία με Ζυγό

Ζώδιο Ζυγός

Τα ζυγάκια είναι ασταθή άτομα αλλά και ρομαντικά ταυτόχρονα. Επειδή είναι κοινωνικά άτομα, με την οποιαδήποτε επαφή τους κερδίζουν έναν φίλο ή έναν γνωστό. Οι ζυγοί είναι φιλικοί, στοργικοί και ευγενικοί με τους φίλους τους. Επιπλέον δύσκολα θα πούνε “όχι” αν τους ζητήσει κάτι κάποιος φίλος τους. Ένας ζυγός είναι καλοπροαίρετος φίλος και ιδιαίτερα υποχωρητικός.

8Φιλίες και Ζώδια | Φιλία με Σκορπιό

Ζώδιο Σκορπιός

Τα σκορπάκια είναι τα πιο παθιασμένα άτομα του ζωδιακού. Ζουν έντονα και να εύχεστε να μην κάνετε έναν σκορπιό εχθρό σας. Οι σκορπιοί δεν ξεχνάνε ποτέ κι αν κάποιος τους προδώσει, θα τον εκδικηθούν. Γι΄αυτό επιλέγουν λίγους, καλούς και έμπιστους φίλους. Ένας σκορπιός επιλέγει ο ίδιος τους φίλους του με ιδιαίτερη προσοχή.

9Φιλίες και Ζώδια | Φιλία με Τοξότη

Ζώδιο Τοξότης

Τα τοξοτάκια είναι άτομα ανεξάρτητα, αισιόδοξα και δυναμικά. Ο τοξότης αγαπάει τους ανθρώπους που είναι γύρω του, είναι γενναιόδωρος και του αρέσει να συμπαραστέκεται στους φίλους του. Οι περισσότεροι τοξότες είναι κοινωνικοί και δημοφιλείς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουν πολλούς φίλους, συχνά με υψηλή κοινωνική θέση.

10Φιλίες και Ζώδια | Φιλία με Αιγόκερω

Ζώδιο Αιγόκερος

Ο αιγόκερως χαρακτηρίζεται ως ο παραδοσιακός, ο συντηρητικός και ο σταθερός του ζωδιακού κύκλου. Ένας αιγόκερως φαινομενικά δείχνει ψυχρός αλλά δείχνει την αγάπη του με πράξεις και όχι με λόγια. Αγαπάει τους φίλους του και επιλέγει λίγους και καλούς. Είναι δοτικός αλλά συχνά γίνεται καταπιεστικός με τους φίλους του.

11Φιλίες και Ζώδια | Φιλία με Υδροχόο

Ζώδιο Υδροχόος

Ο υδροχόος είναι ευφυής, καλόψυχος και με ανθρωπιστικές αρετές άνθρωπος. Οι φίλοι του τον αγαπούν αλλά και ο ίδιος τους λατρεύει. Τα υδροχοάκια έχουν πολλούς φίλους και κάνουν τα πάντα γι΄ αυτούς.

12Φιλίες και Ζώδια | Φιλία με Ιχθείς

Ζώδιο Ιχθύς

Τα ψαράκια είναι άτομα συμπονετικά, συναισθηματικά και ευχάριστα στην παρέα. Γι΄ αυτό το λόγο έχουν πολλούς φίλους και πολλούς γνωστούς. Είναι κοινωνικοί και συνάπτουν φιλίες με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Ξέρουν να είναι καλοί ακροατές και να ακούν τα προβλήματα των φίλων τους.