Η Φίλη μου η Ατομίστρια

Η Φίλη μου η Ατομίστρια. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της ατομίστριας φίλης; Μάθε πώς θα την ξεχωρίσεις. Ο καθένας μας μπορεί να πέσει θύμα ψεύτικων φίλων, που βρίσκονται δίπλα μας από συμφέρον. Πριν πέσεις θύμα μάθε πώς θα τους αναγνωρίσεις! Φύλα τα νώτα σου, πάρε τα μέτρα σου και μάθε να βάζεις στη θέση τους όλους τους ψεύτικους φίλους!

Η Φίλη μου η Ατομίστρια.

Η Φίλη μου η Ατομίστρια. 

Τα χαρακτηριστικά της ατομίστριας φίλης

1. Η Φίλη μου η Ατομίστρια – Όλα γύρω της γυρίζουν…

Αν πάντα προσαρμόζεσαι στο πρόγραμμά της, αν βάζει πάντα πρώτες τις δικές της ανάγκες, αν δεν νοιάζεται για το τι εσύ επιθυμείς τότε πρέπει να προσέξεις!

Οι πραγματικοί φίλοι εξισορροπούν τον εγωισμό με τη γενναιοδωρία. Αν και ο συμβιβασμός είναι μέρος κάθε υγιούς σχέσης, αν δεν υπάρχουν αμοιβαίες υποχωρήσεις τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύεις πως η σχέση σου με αυτό το άτομο μπορεί να πάρει την ταμπέλα «φιλία».

Τεστ Αυτογνωσίας 

2. Η Φίλη μου η Ατομίστρια – Είναι πάντα αναξιόπιστη

Αν για παράδειγμα κάποιος σε καλεί για καφέ ή σινεμά και πάντα τελευταία στιγμή στο ακυρώνει με αστείες δικαιολογίες δίχως να προσπαθεί να επανορθώσει, τότε δύο τεινά μπορούν να συμβαίνουν. Είτε είσαι η εύκολη λύση και όταν βρεθεί «καλύτερη» παρέα σε αφήνει στα κρύα του λουτρού ή σε υποτιμά θεωρώντας πως μπορεί να σε έχει συνεχώς σταντμπάι.

3. Η Φίλη μου η Ατομίστρια – Έρχεσαι πάντα δεύτερη

Όποτε γνωρίζει κάποιο άλλο άτομο φίλη ή σύντροφο χάνεται για μεγάλα διαστήματα.

Όταν δεν έχει τι να κάνει περνάτε ώρες μαζί και μιλάτε καθημερινά στο τηλέφωνο. Μόλις όμως βρίσκει σύντροφο ή κάποιο άλλο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή της τα πράγματα αλλάζουν τροπή. Το πρώτο διάστημα αυτό είναι κάτι φυσιολογικό αλλά αν η κατάσταση αυτή επαναλαμβάνεται συχνά τότε δε θέλει και πολύ να καταλάβεις ότι έρχεσαι πάντα δεύτερη…

Γίνε Ακαταμάχητη στους Άντρες

Περίεργες Στιγμές στο Σεξ & Αντιμετώπιση τους!

4. Η Φίλη μου η Ατομίστρια – Πάντα θέλει κάτι από εσένα

Θα βγει μαζί σου μόνο όταν θα πάρεις το αμάξι και μόνο αν την γυρίσεις σπίτι της, θα σου προτείνει να πάτε διακοπές στο εξοχικό σου, δεν πηγαίνει πουθενά αλλού παρά μόνο στο μπαράκι που δουλεύει ο καλός σου (επειδή δεν πληρώνετε δεκάρα) κ.α. Πριν την αποκαλέσεις φίλη σκέψου αν κάνει παρέα μαζί σου από συμφέρον.

Τεστ : Φρύδια και Προσωπικότητα

5. Η Φίλη μου η Ατομίστρια – Θέλει να έχει ότι είναι δικό σου

Είναι ίσως η χειρότερη περίπτωση φίλης που μπορεί να σου τύχει διότι δεν είναι απλά ατομίστρια αλλά και ανταγωνίστρια. Αν αντιληφθεί πως κάποιος σε γλυκοκοιτάζει θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον κατακτήσει, αν διαισθανθεί πως κάποιος σε συμπαθεί θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να γίνει κοινωνική και να σε αποκλείσει, αν της πεις πως αγόρασες καινούριο αμάξι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να αποκτήσει καλύτερο, αν μάθει πως περνάς από συνέντευξη για δουλειά μην απορήσεις αν τη δεις να κάθεται απέναντί σου περιμένοντας κι αυτή έξω από το γραφείο του εργοδότη και η λίστα συνεχίζεται. Το ερώτημα βέβαια είναι: Ποιος θέλει τέτοιους φίλους;

***Συμβουλή: Προσπάθησε να κρατάς φιλίες που αντέχουν στο χρόνο όχι επειδή η σχέση βασίζεται στην ανάγκη αλλά στην αγάπη!

Ονειροκρίτης Ταρωτώ. Πλήρης και Αναλυτικός.

Ξέρεις ότι……

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles