ΓΕΝΙΚΑ:

               3/2 Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό.

               11/2 Πανσέληνος 

               26/2 Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου

  • ΗΛΙΟΣ : 19/2 είσοδος στους Ιχθύες.
  • ΕΡΜΗΣ : 8/2 είσοδος στον Υδροχόο.
  • ΑΦΡΟΔΙΤΗ : 4/2 είσοδος στον Κριό.
  • ΑΡΗΣ : Παραμένει στον Κριό.
  • ΔΙΑΣ : Παραμένει στον Ζυγό και στις 6/2 γυρνάει ανάδρομος.
  • ΚΡΟΝΟΣ : Παραμένει στον Τοξότη.
  • ΟΥΡΑΝΟΣ : Παραμένει στον Κριό.
  • ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ : Παραμένει στους Ιχθύες.
  • ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ : Παραμένει στον Αιγόκερω.
  • ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ : Ορθόδρομος : 1-3/2, 11-18/2, 22-25/2

              

ΚΡΙΟΣ 

Από τις 3 του μήνα η Αφροδίτη θα σας δώσει ένα νέο ενδιαφέρον και μια έντονη κινητικότητα στην ερωτική και κοινωνική σας ζωή. Η έκλειψη που θα έχει προηγηθεί στις 11/2 στους αδέσμευτους θα φέρει μία αναπάντεχη ερωτική περιπέτεια. Τα μάτια σας ανοιχτά. Με την έκλειψη στις 26 και με το πέρασμα του Άρη υπάρχει πιθανότητα ατυχημάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονα επικοινωνιακά προβλήματα τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά. Παρανοήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν στους γύρω σας. Πρόσεχε, μην αφιερώνεις ολο τον χρόνο σου στα θέματα της δουλειάς. Θα ακούσεις παράπονα απο αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας μήνας έντασης ξεκινάει. Οι δικές σου αντιδράσεις θα είναι υπερβολικές. Στο περιβάλλον σας θα έρθετε σε ρήξη. Αυτή η στάση σας αυτο τον μήνα επηρεάζει και τον σύντροφο σας όπου δύσκολα θα ανεχθεί αυτή την αλαζονική συμπεριφορά. Ας χαμηλώσουν λίγο οι τόνοι ειδικά γύρω στις 26/2.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας ενδιαφέρον μήνας που παρ’όλη την κούραση θα έχει και θετικά στοιχεία κυρίως προς το τέλος αυτού. Μεγάλη προσοχή σε περιττά έξοδα που μπορείτε να αποφύγετε εύκολα. Περιοριστείτε στα πάγια έξοδα γιατί μπορεί να μετανιώσετε αγορές ή επενδύσεις που θα κάνετε.

ΛΕΩΝ

Απο την έκλειψη Σελήνης στις 11/2 μέχρι και τις 26/2 είναι μία περίοδος πολύ θετική. Στόχοι και επιθυμίες αρχίζουν και παίρνουν σάρκα και οστά. Τα ερωτικά σας θα είναι και αυτά πολύ καλά με ενδιαφέρουσες συζητήσεις αλλά και συναντήσεις. Η έκλειψη Ηλίου από τις 26/2 φέρνει κινδύνους στον οικονομικό τομέα με λάθος κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας μήνας σαφώς καλύτερος από τον προηγούμενο. Οι δύο εκλείψεις όμως φέρνουν νέα δεδομένα στον τομέα των σχέσεων. Το πιθανότερο προς το τέλος του μήνα να δείτε πιο καθαρά κάποια πράγματα και να απογοητευτείτε. Αποφύγετε εντάσεις που θα σας χαλάσουν την ηρεμία τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη και την Αφροδίτη απέναντι σας θα είστε σε μία κατάσταση έντασης. Αρκετή νευρικότητα που η Αφροδίτη την μετριάζει. Αρκετή όρεξη για νέες γνωριμίες μέχρι και τις 25/2. Ενώ η έκλειψη Σελήνης λειτουργεί θετικά για εσάς , η έκλειψη Ηλίου προμηνύει λίγες εντάσεις στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας μήνας κουραστικός για εσάς ξεκινά. Πολύ δουλειά, ένταση και εκνευρισμός. Η ψυχραιμία σας εγκαταλείπει και ξεσπάσματα, πολλές φορές υπερβολικά, σας δημιουργούν εντάσεις. Κατεβάστε τους τόνους γιατί πάλι χάνετε την μπάλα. Από τις 26/2 αναζητήστε χαλάρωση σε κοντινούς σας ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας πολύ καλός μήνας για εσάς. Δημιουργικότητα και λάμψη. Παρόλο που από τις 22/2 θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας, μέχρι τότε οι ερωτικές σας περιπέτειες θα έχουν σημαντικό ρόλο. Νέες γνωριμίες και νέες περιπέτειες. Εκμεταλλευτείτε αυτόν τον μήνα τόσο για τα επαγγελματικά σας όσο και για τα ερωτικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Θα εστιάσετε πιο πολύ στις σχέσεις σας με την οικογένεια και με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Διαφωνίες και εντάσεις μέχρι και τις 22/2 όσον αφορά οικονομικά θέματα. Οι επαγγελματικές σας εκκρεμότητες σας περιορίζουν. Χαλαρώστε και να έχετε στο νου σας ότι, προς τα τέλη του μήνα θα έχετε τάση ατυχημάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ο γενέθλιος μήνας του ανατρεπτικού και πρωτοπόρου Υδροχόου. Από τις 2/2 είστε το επίκεντρο ενώ μέχρι και τις 25/2 άκρως επικοινωνιακός. Νέες ιδέες σας έρχονται και πολλές μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις. Και ο Υδροχόος προς τα τέλη του μήνα να δείξει προσοχή στα ατυχήματα αλλά και σε οικονομικά θέματα που μπορεί να προκύψουν.

ΙΧΘΥΕΣ 

Τόσο τα οικονομικά σας όσο και θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν αυτόν τον μήνα.  Μην κάνετε άσκοπες σπατάλες. Η έκλειψη Ηλίου που γίνεται στις 26/2 στο ζώδιο σας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για αλλαγές τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Η γενέθλια περίοδο σας θα ξεκινήσει προσπαθώντας να γίνεται το κέντρο ενδιαφέροντος για τους γύρω σας.

Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ο πιο ολοκληρωμένος χώρος μεταφυσικής και μελλοντολογίας.
Χαρτομαντεία Ταρώ μέσα από 42 μαντικές τράπουλες.
Σεμινάρια Χαρτομαντείας Ταρώ και Μαγείας.
Πανίσχυρα Ξόρκια, Αποκρυφισμός, Πνευματικές Εργασίες.
Υλικά Μαγείας, Πανίσχυρα Χειροποίητα Φυλαχτά.
Λύσιμο Μαγείας, Εξορκισμοί Χώρων, Εργασίες Ευημερίας.

Ηούς 83 Αθήνα , Κάτω Πετράλωνα
Τηλ.: 2103477211 – 6986587147
Επίσημη Ιστοσελίδα : www.taroto.gr

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles