Feng Shui 2019

Τυχερό χρώμα της χρονιάς 2019 και τι χρώματα να φορέσεις κατά τη διάρκεια της Χρονιάς του Χοίρου 2019

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ FENG SHUI ΤΟΥ 2019 ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΧΡΩΜΑ 2019 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΖΩΔΙΟ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟ FENG SHUI ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ 2019. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΤΗ ΜΟΔΑ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ;

Η Κινέζικη Νέα Χρονιά 2019 ξεκινάει 5 Φεβρουαρίου 2019.
feng shui 2019

Τυχερό χρώμα της χρονιάς 2019

Feng Shui χρώματα 2019 – Τυχερές συμβουλές και χρωματική πρόβλεψη 2019

Η Κινέζικη Σεληνιακή χρονιά του 2019 προστατεύεται από την καλή θέληση και την ηρεμία του Κινέζικου ζωδιακού συμβόλου του Χοίρου. Από το βάθος και τη σταθερότητα της Γης Κινέζικο στοιχείο της χρονιάς του 2019. Είναι μια σχετικά ισορροπημένη περίοδος σε σχέση με την ενέργεια, καθώς αναφέρεται στη σχέση των πέντε στοιχείων της Κινέζικης κοσμολογίας.

TΥΧΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ 2019


Σύμφωνα με το Κινέζικο ημερολόγιο 2019, δεν υπάρχει περίοδος ενεργειακής υπερβολής της Γης. Αυτό είναι το κύριο Κινέζικο στοιχείο της Χρονιάς του Σκύλου 2019, κατά τη διάρκεια της χρονιάς του Γήινου Χοίρου 2019. Επομένως, στη διάρκεια αυτής της ολοκλήρωσης του κύκλου του Κινέζικου σεληνιακού ημερολογίου διεισδύει η ατμόσφαιρα ενός αυξημένου ενδιαφέροντος για δραστηριότητες χαλαρότητας και ευχαρίστησης.

Τα στοιχεία που περιοδικά είναι ανεπαρκή κατά τη διάρκεια της Κινέζικης χρονιάς 2019 είναι η Φωτιά και το Μέταλλο.  Τα συσχετιζόμενα χρώματα των οποίων είναι αντίστοιχα το κόκκινο και το λευκό. Γι’ αυτό, τα τυχερά χρώματα για να φορέσεις το 2019 είναι τα χρώματα, που συμβολίζουν το στοιχείο της Φωτιάς (κόκκινο, πορτοκαλί, ροζ) και το στοιχείο του Μετάλλου (λευκό, χρυσό).

ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΙΡΟΥ 2019: YIN ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2019


Κατά τη διάρκεια της Κινέζικης χρονιάς 2019, το στοιχείο της Γης διατηρεί την ισορροπία του προσφέροντας την ευελιξία του και τη δύναμη της απορρόφησης αρνητικών ενεργειών. Το Yin συμβολίζει τη θηλυκότητα, το εσωτερικό, το βάθος και την ενδοσκόπηση. Μέσα στη Χρονιά του Χοίρου 2019, η επιθυμία να ανοίξεις νέες προοπτικές και να υψώσεις το ανάστημά σου δημιουργικά θα είναι αυξημένη.

Η θέση της οικογένειας, η γενναιοδωρία, ο διάλογος αλλά επίσης και η διαίσθηση είναι οι θεμελιώδεις κολόνες της Χρονιάς του Χοίρου 2019. Επιπρόσθετα, το πιθανό αίσθημα μοναξιάς και αστάθειας, που νιώθεις τους μήνες πριν τη Νέα Χρονιά 2019. Τώρα δίνουν τη θέση τους στην εκτίμηση της παρούσας στιγμής, νέων φιλιών και έρωτες που ακμάζουν. Το στοιχείο της Γης επίσης μειώνει την υπερβολή της αδηφαγίας, που παρατηρείται γενικά στη διάρκεια των Χρόνων του Χοίρου. Η Yin Γη φέρνει την Κινέζικη χρονιά 2019 την κατάσταση εκείνη του μυαλού, που είναι απαραίτητη για την εκτίμηση των απολαύσεων της ζωής εξαγνισμένων από όλες τις πονηριές, στη μέγιστη απλότητά τους.

Το στοιχείο της Γης συμβολίζει το κέντρο, την αποχώρηση αλλά και τη σταθερότητα. Η Yin Γη, έμβλημα μιας αυξημένης πνευματικότητας και συνώνυμο της υπομονής και της επιμονής. Φέρνει κοντά τα 4 άλλα στοιχεία της Κινέζικης κοσμολογίας – το Ξύλο, τη Φωτιά, το Μέταλλο και το Νερό. Η επιρροή του στοιχείου της Yin Γης είναι ταυτόχρονα η έκφραση μιας ικανότητας για αναλυτική ενδοσκόπηση. Αλλά επίσης η ανάγκη για ανακάλυψη και υπαρξιακής εξερεύνησης.

ΤΥΧΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟ 2019: ΚΟΚΚΙΝΟ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΡΟΖ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ


Σύμφωνα με το Κινέζικο ωροσκόπιο 2019, τα τυχερά χρώματα που μπορούν να επηρεάσουν θετικά τη μοίρα σου κατά τη Χρονιά του Χοίρου 2019 είναι εκείνα, που συνδέονται με τις ευεργετικές ενέργειες του στοιχείου της Φωτιάς. Οι οποίες αναπαριστούνται από το κόκκινο, το ροζ και το πορτοκαλί χρώμα (η Φωτιά ενισχύει τη Γη). Του στοιχείου του Μετάλλου, που απεικονίζεται με το λευκό και το χρυσό χρώμα (το Μέταλλο θρέφει τη Γη). Πράγματι, η Φωτιά και το Μέταλλο γίνονται παγκοσμίως ελλιπή στη διάρκεια της Χρονιάς του Χοίρου 2019 και είναι σημαντικό να είσαι σε θέση να γεμίσεις αυτή την έλλειψη με τα χρώματα των ρούχων σου και της εσωτερικής διακόσμησης του σπιτιού σου. Δεν θα πρέπει επίσης να ξεχνάς τη σημασία της έλλειψης βιταμίνης D (εύλογη ηλιοθεραπεία σε κατάλληλες ώρες). Επίσης και του σιδήρου (διατροφή με κρέας, ψάρι, δημητριακά, καθώς επίσης και φρούτα, λαχανικά, όσπρια και γαλακτοκομικά).

2019 FENG SHUI ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ


Τα ίδια χρώματα Feng Shui 2019 ισχύουν και για την εσωτερική διακόσμηση των δωματίων του σπιτιού σου (σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, κουζίνα, κεντρική είσοδος). Έτσι θα αυξήσεις τις πιθανότητες να βγάλεις περισσότερα χρήματα το 2019. Επίσης έτσι θα πολλαπλασιάσεις την επιτυχία της εταιρίας σου (διακόσμηση γραφείου, αίθουσας συσκέψεων, σχέδιο και λογότυπο της εταιρίας). Κόκκινο, πορτοκαλί και λευκό, στις διαφορετικές αποχρώσεις τους, συνδυασμένα με πινελιές του μπλε και του πράσινου.

ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ FENG SHUI ΓΙΑ ΕΝΑΡΜΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ


Κατά τη διάρκεια του 2019, όταν χρησιμοποιείς το κόκκινο (Φωτιά) και το λευκό (Μέταλλο), μη ξεχνάς να προσθέτει μια πινελιά από το χρώμα που αντιπροσωπεύει τη Γη (κίτρινο, ώχρα, καφέ). Έτσι ώστε να εναρμονήσεις τις ροές ενέργειας, που παράγονται από αυτό το μοντάζ. Σε ό,τι αφορά στο ντύσιμο, όταν θέλεις να φτιάξεις ένα χρωματικό συνδυασμό για την γκαρνταρόμπα σου, θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στη σταθεροποίηση των χρωμάτων της χρονιάς του 2019. Στα χρώματα εκείνα δηλαδή που συσχετίζονται με το στοιχείο της Φωτιάς και το στοιχείο του Μετάλλου.

Πώς να ξεμπλοκάρεις τα 7 Τσάκρα (Chakras);

Κοιμηθείτε καλύτερα – 5 συμβουλές σύμφωνα με το Φένγκ Σούι

6 γρήγορες και εύκολες συμβουλές Feng Shui που λειτουργούν για όλους

Καθαρισμός Αύρας από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles