Άρης στον Λέοντα

Άρης στον Λέοντα | Ο Άρης θα κάνει είσοδο στον Λέοντα στις 02/07/2019 και θα παραμείνει εκεί έως τις 18/08/2019. Έφτασε πλέον η στιγμή να βάλουμε στην ζωή μας λίγο δράση και ενθουσιασμό στην καθημερινότητα. Ο Άρης εκφράζει την δράση, την πρωτοβουλία, τον τρόπο έκφρασης και την σεξουαλική μας επιθυμία. Ο Άρης στο Λέοντα θα μας χαρίσει το καλοκαίρι απόλαυση στο έπακρο. Αρκετές φορές με υπερβολή και αυξημένη σεξουαλική λίμπιντο. Ο έρωτας θα παίξει στην ζωή μας σημαντικό ρόλο με τον Άρη στο Λέοντα. Αλλά προσοχή στην έπαρση που δημιουργεί στον Λέοντα αυτός ο πλανήτης, οδηγώντας αρκετούς από εμάς στην πρόκληση. Αυτή η διέλευση θα επηρεάσει και την φύση όπως γεωλογικά φαινόμενα, σεισμική δραστηριότητα κ.τ.λ. Αυτοί που θα ευνοηθούν ιδιαιτέρως ερωτικά πάντως το καλοκαίρι άλλα με την πιο σεξουαλική μορφή είναι: Κριοί, Λέοντες και Τοξότες. Προσεκτικοί πρέπει να είναι Ταύροι, Υδροχόοι, Σκορπιοί.

μέντιουμ άρης

Άρης στον Λέοντα |Ζώδιο Κριός

κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

Με την είσοδο του Άρη στον Λέοντα στις 02/07/2019, ξεκινάει μια θετική περίοδο όσον αφορά ζητήματα της καρδιάς σας. Είναι καιρός όπου θα σας δοθεί το δικαίωμα να πάρετε πρωτοβουλίες για να πετύχετε θετικά αποτελέσματα στα αισθηματικά σας ζητήματα. Η θεά τύχη πάντως είναι με το μέρος σας. Να έχετε υπόψιν ό τι τα φλερτ θα δίνουν και θα παίρνουν. Πολύ πιθανόν, φίλοι Κριοί, θα δείτε πολύ σύντομα την ανάπτυξη μιας ενδιαφέρουσας σχέσης με προοπτική. Ο έρωτας που θα έρθει αυτή την φορά κοντά σας θα σας δώσει νόημα στην ζωή και θα είναι κεραυνοβόλος.

Άρης στον Λέοντα |Ζώδιο Ταύρος

ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Με την είσοδο του Άρη στον Λέοντα στις 02/07/2019,θα υπάρξει, φίλοι Ταύροι, μια κινητοποίηση στον τομέα της οικίας σας, όπως επίσης στα εργασιακά σας ζητήματα. Πάντως έχετε μεγάλη πίστη στον εαυτό σας για να μπορέσετε να διεκδικήσετε ένα καλύτερο αύριο για την ζωή σας. Οι προοπτικές σας να βελτιώσετε οριστικά τις μέχρι τώρα συνθήκες της προσωπικής ζωής είναι δεδομένες δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Απλώς προσπαθήστε κάποια διαμάχη με κάποια μέλη της οικογένεια σας ή στενό συγγενικό σας πρόσωπο να ρίξετε τους τόνους, διότι η ιστορία δεν οδηγεί πουθενά.

Άρης στον Λέοντα |Ζώδιο Δίδυμος

δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στον Λέοντα στις 02/07/2019, θα βρείτε πάλι τον παλιό καλό σας εαυτό. Αυτό το διάστημα θα βρείτε τον ενθουσιασμό σας που είχατε χάσει την ετοιμότητα του λόγου σας και βεβαίως την διάθεση σας για διασκέδαση. Αλλά βεβαίως δεν θα λείπει και η υπερβολή, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να αρέσετε και να μην δείχνετε ότι γνωρίζετε τα πάντα. Διότι μια τέτοια κατάσταση μπορεί να σας οδηγήσει σε λογομαχία, δηλαδή η τάση για επίδειξη γνώσεων είτε επικοινωνιακών ικανοτήτων δημιουργεί κάποιες φορές  αντιπάθειες. Το σίγουρο πάντως είναι ό τι έχετε τις κατακτήσεις σας.

Άρης στον Λέοντα |Ζώδιο Καρκίνος

καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στον Λέοντα στις 2/7/,θα είναι μια γενναιοδωρία διακριτή πάνω σας. Θα είστε γενναιόδωρος τόσο στα συναισθήματα όσο και στα χρήματα. Είναι μια εποχή που σε καλεί να περάσετε καλά και να βγείτε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Είναι και ένα διάστημα όπου θα σας προδιαθέτει και το ρίσκο. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, φίλοι Καρκίνοι, διότι υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να συσσωρεύονται έξοδα εξαιτίας της σπατάλης αυτού του διαστήματος. Ωστόσο μελετημένες κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα ίσως βοηθήσουν να εξισορροπήσετε οικονομικά και να βγείτε από το αδιέξοδο.

Άρης στον Λέοντα |Ζώδιο Λέων

λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στο Ζώδιο σας στις 02/07/2019, θα είστε, φίλοι Λέοντες, ιδιαιτέρως μαχητικοί σε πολλούς τομείς. Θα παίρνετε επίσης πρωτοβουλίες σε διάφορα θέματα, όπου θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος και νέα ξεκινήματα στην ζωή σας κυρίως στα επαγγελματικά και αισθηματικά. Να σας τονίσω ό τι η ερωτική σας λίμπιντο θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένη αυτό το διάστημα. Αλλά επίσης θα σας διακρίνει και μια έπαρση όπου θα θέλετε να επιδεικνύετε τις δυνάμεις και ικανότητες σας και να είστε ιδιαιτέρως συγκεντρωτικοί. Να γνωρίζετε παν μέτρον άριστον διότι οι υπερβολές δημιουργούν πάντα προβλήματα και παγίδες.

Άρης στον Λέοντα |Ζώδιο Παρθένος

παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στο Ζώδιο σας στις 02/07/2019, θα διανύσετε μια περίοδο όπου θα νιώθετε υποτονικότητα και έλλειψη ενέργειας. Είναι μια περίοδο της ζωής σας που  θα την χαρακτήριζα μεταβατική, όπου θα κάνετε μια ανασύνταξη των δυνάμεων σας. Επίσης θα νιώσετε την ανάγκη να αναδιοργανώσετε τα σχέδια σας και τα προσωπικά σας συναισθήματα και θέματα. Ίσως πάρετε κάποια είδηση αυτό το διάστημα για κάτι κρυφό που γίνεται πίσω από τις πλάτες σας. Επίσης σας διακρίνει μια μυστικοπάθεια για κάποια μελλοντικά σας σχέδια τα οποία δεν θέλετε να τα εκφράσετε δημοσίως.

Άρης στον Λέοντα |Ζώδιο Ζυγός

ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

 Με την είσοδο του Άρη στο Ζώδιο του Λέοντα στις 02/07/2019, θα εισέλθετε σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας υπό μορφή κοινωνικών επαφών και δεν θα μένετε στιγμή μόνος. Αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι θα χάσετε την ησυχία σας. Αλλά από την άλλη σας κάνει να βρίσκεστε στο επίκεντρο της παρέας και σας δίνει την δύναμη και την σιγουριά προκειμένου να πάρετε πρωτοβουλίες και να περάσετε καλά. Αλλά βεβαίως όλα με μέτρο, διότι μέσα στην  υπερβολή όλο και κάποια παρεξήγηση μπορεί να προκύψει. Δεν αποκλείεται μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον να προκύψει μια ερωτική γνωριμία και να πάρει σοβαρή μορφή.

Άρης στον Λέοντα |Ζώδιο Σκορπιός

σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Με την είσοδο του Άρη στο Ζώδιο του Λέοντα στις 02/07/2019, θα θέσετε αρκετά υψηλούς στόχους. Το σημαντικό αυτή την περίοδο θα είναι η αυτοπεποίθηση που θα διαθέτετε και η πίστη ό τι θα κατακτήσετε όλο τον κόσμο. Προς τα έξω θα βγάζετε αυτό το διάστημα το πρόσωπο του μαχητή και θα καταστρώσετε σχέδια για την καριέρα σας, την προσωπική σας ζωή και το κοινωνικό σας περιβάλλον. Θα σημειωθούν αρκετές αλλαγές και ανακατατάξεις στο επαγγελματικό σας τομέα αυτό το διάστημα και θα βγείτε απόλυτα κερδισμένοι από αυτή την μάχη. Επιπλέον κάποια οικονομικά προβλήματα που διαθέτετε θα ξεπεραστούν.

Άρης στον Λέοντα |Ζώδιο Τοξότης

τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

 Με την είσοδο του Άρη στο Ζώδιο του Λέοντα στις 02/07/2019, είναι μια περίοδο όπου θα πραγματοποιήσετε κάποιο πολυπόθητο ταξίδι που είχατε ως στόχο. Επιπλέον είναι μια εποχή που θα αλλάξετε κάποια πιστεύω σας. Αλλά το σημαντικότερο από όλα είναι η εποχή που θα επιστρέψει το χαμόγελο, η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία στην ζωή σας. Ό Άρης θα σας φέρει σε επαφή με νέους ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό ή μακριά σας, είτε ακόμη που σας χωρίζει μεγάλη ηλικιακή διαφορά. Επιπλέον διάφορες συμφωνίες, έγγραφα και ζητήματα σπουδών και νέες γνωριμίες είναι στο πρόγραμμα.

Άρης στον Λέοντα |Ζώδιο Αιγόκερως

αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στον Λέοντα στις 02/07/2019,θα νιώθετε, φίλοι Αιγόκεροι, μια εσωτερική υπερδιέγερση ή μάλλον αναβρασμό. Αλλά από την άλλη λειτουργεί βοηθητικά για να βγάλετε από μέσα σας όλα τα αρνητικά που περάσατε τον προηγούμενο χειμώνα. Πάντως να είστε προσεκτικοί θα υπάρξουν ξεσπάσματα και κόντρες διότι θα νιώθετε πολλές φορές ό τι η ζωή σας είναι εκτός ελέγχου και τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε. Το κύριο σας πρόβλημα θα είναι το οικονομικό, όπου θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις και θα πρέπει να κλείσετε αρκετές τρύπες. Όσον αφορά την ερωτική σας λίμπιντο θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένη.

Άρης στον Λέοντα |Ζώδιο Υδροχόος

υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στον Λέοντα στις 02/07/2019, θα σημειωθούν κοσμογονικές αλλαγές στον τομέα των αισθηματικών σας σχέσεων και συνεργασιών. Πάντως η μόνη συμβουλή που μπορεί να σας δοθεί, οι αποφάσεις που θα πάρετε να μην συνοδεύονται από υπερβολές και παρορμητισμό. Το σίγουρο είναι ό τι το μέτρο και το ισορροπημένο είναι πάντα το πιο σοφό. Πάντως αν είστε ελεύθερος αυτό το διάστημα θα κινητοποιηθείτε και θα γνωρίσετε σίγουρα τον έρωτα διότι ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση σας θα ελκύει ιδιαιτέρως το αντίθετο φύλο. Όσον αφορά βεβαίως την διάρκεια της σχέσης είναι θέμα προσωπικού ωροσκοπίου.

Άρης στον Λέοντα |Ζώδιο Ιχθύς

ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στον Λέοντα στις 02/07/2019, θα νιώθετε αυτό το διάστημα αρκετά αγχωμένοι με πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Το αποτέλεσμα θα είναι ό τι θα καταβάλλετε τεράστιες προσπάθειες να τα φέρετε όλα εις πέρας και το αποτέλεσμα θα είναι ευτυχώς θετικό. Κάποιες αλλαγές και ανακατατάξεις θα σημειωθούν στον επαγγελματικό σας τομέα, το αποτέλεσμα όμως είναι να φορτωθείτε με περαιτέρω εργασία και ευθύνες και αυτό θα κοστίσει στον ελεύθερο σας χρόνο. Προσέξτε σε θέματα υπερβολής στην διατροφή σας αυτό το διάστημα, διότι υπάρχει κίνδυνος για παραπάνω κιλά.

ρώτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles