μαθε για το μελλον σου - μεντιουμ αρης

Ερμής στους Ιχθείς. Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθείς από τις 11/2/19 έως τις 18/4/19, θα είμαστε ιδιαιτέρως διαισθητικοί και θα μπορούμε να συντονιστούμε με τους άλλους. Θα έχουμε έντονη φαντασία και θα είμαστε ιδιαιτέρως δημιουργικοί. Αυτή την φορά η διάρκεια παραμονής του Ερμή στους Ιχθείς θα είναι πολύ μεγάλη εως τις 18/4/19. Θα πρέπει όμως με τον Ερμή στους Ιχθείς να προσέχουμε, διότι πολλές φορές δεν θα μπορούμε να διακρίνουμε την πραγματικότητα από την φαντασία. Θα μας διακρίνει μια ευαισθησία για το γύρο περιβάλλον, επιπλέον. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν θετικά είναι, ιδιαιτέρως στα αισθηματικά: Καρκίνοι, Σκορπιοί, και Ιχθείς και όσοι έχουν Ωροσκόπο και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια. Συναισθηματικά και αισθηματικά θα μας διακρίνει ένας ρομαντισμός και μια ευαισθησία πάρα ο σαρκικός πόθος. Προσεκτικοί πρέπει να είναι Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι, μην είστε παρορμητικοί στην αναζήτηση ερωτικού συντρόφου και μην πιέζετε γεγονότα και καταστάσεις διότι μπορείτε να βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ονειροκριτης ταρωτω oneirokritis taroto

Ερμής στους Ιχθείς | Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός
Ζώδιο Κριός

Με τον Ερμή στους Ιχθείς και στον 12 οίκο σας, θα διακατέχεστε από εσωτερικές συγκρούσεις που αφορούν κυρίως το παρελθόν σας. Θα επικρατεί η τάση να είστε πιο εσωστρεφείς και μυστικοπαθείς. Αυτό το διάστημα θα έχετε μια ενεργή φαντασία με αποτέλεσμα η δημιουργικότητα σας να βρίσκετε στο Ζενίθ και το απόγειο. Να είστε προσεκτικοί αυτό το διάστημα διότι θα έχετε μια τάση να παίρνετε αποφάσεις με βάση το συναίσθημα και όχι με την λογική.

Ερμής στους Ιχθείς | Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος
Ζώδιο Ταύρος

Με τον Ερμή στους Ιχθείς και στον 11 οίκο σας, θα σας σημειωθούν θετικά γεγονότα. Έχει έρθει η στιγμή να υλοποιήσετε τα σχέδια που έχετε κάνει εδώ και καιρό. Το κοινωνικό σας και φιλικό περιβάλλον θα συμβάλλει θετικά στην εργασιακή σας πορεία. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτή την περίοδο να εγγραφείτε σε κάποιο σύλλογο και να συμμετέχετε σε διάφορες δραστηριότητες. Ίσως κάνετε και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον με μελλοντική προοπτική.

Ερμής στους Ιχθείς | Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος
Ζώδιο Δίδυμος

Με τον Ερμή στους Ιχθείς και στον 10 οίκο σας, θα τεθούν νέες βάσεις στα επαγγελματικά σας. Αυτό το διάστημα θα έρθετε πολύ πιο κοντά στις φιλοδοξίες σας και η θέση σας στον εργασιακό χώρο θα βελτιωθεί σημαντικά. Πολύ πιθανόν να δεχτείτε πρόταση από τον ανώτερο σας και να σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Υπάρχει περίπτωση να αναλάβετε κάποιο εγχείρημα όπου θα τεθεί τε επικεφαλής. Και αυτό θα σας κάνει να υπερβείτε τον εαυτό σας, με αποτέλεσμα να ξετυλίξει ένα εκπληκτικό ταλέντο σας.

Ερμής στους Ιχθείς | Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος
Ζώδιο Καρκίνος

Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθείς και στον 9 οίκο σας, θα αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα και ιδεολογικές ανησυχίες. Αυτό το διάστημα θα διακατέχεστε από πνευματική περιέργεια και ανησυχία με αποτέλεσμα να κάνετε νέους φίλους με ανάλογες φιλοσοφικές αναζητήσεις. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι που θα αποτελέσει για εσάς πηγή έμπνευσης. Αν είστε δεσμευμένοι ίσως επισημοποιήσετε τον δεσμό σας μέσα σε αυτό το διάστημα.

Ερμής στους Ιχθείς | Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων
Ζώδιο Λέων

Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθείς και στον 8 οίκο σας, θα δράσετε στον οικονομικό τομέα και θα ξεκαθαρίσετε ορισμένες υποχρεώσεις προς τρίτους. Αυτή την εποχή θα σας δοθεί η δυνατότητα να διαχειριστείτε έτσι την κατάσταση στα οικονομικά ώστε να απαλλαγείτε από διάφορα χρέη. Πολύ πιθανόν να προχωρήσετε και σε επένδυση κεφαλαίου. Αισθηματικά θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσεως σας και την εξέλιξη της.

Ερμής στους Ιχθείς | Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος
Ζώδιο Παρθένος

Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθείς και στον 7 οίκο, θα επηρεαστεί ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Θα δώσετε προτεραιότητα στον σύντροφο σας ή σε κάποιον στενό σας συνεργάτη να συζητήσετε για ορισμένα ζητήματα. Αυτά αφορούν κυρίως το παρελθόν και θα πρέπει να βρεθεί μια λύση τώρα. Υπάρχει πιθανότητα να δεχτείτε μια νέα πρόταση που θα μπορούσε να υλοποιήσει τα μελλοντικά σας σχέδια. Αν είστε αδέσμευτοι Παρθένοι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε μια σοβαρή γνωριμία.

Ερμής στους Ιχθείς | Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός
Ζώδιο Ζυγός

Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθείς και στον 6 οίκο σας, το ενδιαφέρον σε αυτή την φάση θα στραφεί στα επαγγελματικά σας. Θα είστε αυτό το διάστημα ιδιαιτέρως οργανωτικοί και αυτό θα σας βοηθήσει ιδιαιτέρως στην απόδοση σας. Δεν αποκλείεται να λάβετε μια αξιόλογη αύξηση μισθού ή μπόνους. Το αρνητικό στο γεγονός θα είναι ή έλλειψη ελεύθερου χρόνου και το φόρτο εργασίας. Πιθανόν να δημιουργηθεί στον χώρο εργασίας ένα ρομαντικό ειδύλλιο και γιατί όχι να μην εξελιχθεί σε κάτι με σοβαρή μορφή.

Ερμής στους Ιχθείς | Ζώδιο Σκορπίος

Ζώδιο Σκορπιός
Ζώδιο Σκορπιός

Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθείς και στον 5 οίκο σας, θα διανύσετε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο διάστημα. Σε αυτή την φάση θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην ψυχαγωγία σας και την διασκέδαση. Ένας τομέας που θα επηρεαστεί ιδιαιτέρως θα είναι τα αισθηματικά. Οι προτάσεις και ερωτικές εξομολογήσεις θα είναι πολλές. Υπάρχει και το ενδεχόμενο της παράλληλης σχέσης, προσοχή στους δεσμευμένους. Αυτή η διέλευση όμως δεν αποτελεί εγγύηση για την διάρκεια μιας γνωριμίας.

Ερμής στους Ιχθείς | Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης
Ζώδιο Τοξότης

Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθείς και στον 4 οίκο σας, θα δώσετε αυτό το διάστημα βάση στην οικογένεια. Θα επικεντρώσετε αρκετά αυτό το διάστημα το ενδιαφέρον σας στα μέλη της οικογένεια σας και θα ασχοληθείτε ιδιαιτέρως. Δεν αποκλείεται να προχωρήσετε και σε κάποιες τεχνικές παρεμβάσεις στον ιδιωτικό σας χώρο, όπως εκτεταμένες ανακαινίσεις. Υπάρχει το ενδεχόμενο να προχωρήσετε προς συγκατοίκηση με τον σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να προχωρήσουν στην αναζήτηση ενός συντρόφου από το παρελθόν.

Ερμής στους Ιχθείς | Ζώδιο Αιγόκερως

Ζώδιο Αιγόκερος
Ζώδιο Αιγόκερος

Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθείς και τον 3 οίκο σας, θα επηρεαστούν οι σχέσεις σας. Ο Ερμής στον 3 οίκο σας, θα σας κοινωνικοποιήσει και θα σας παροτρύνει να βγείτε από τον εσωστρεφή χαρακτήρα σας και την μοναξιά. Θα έρθετε σε επαφή με άτομα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν επαγγελματικά με διάφορες προτάσεις. Δεν αποκλείεται να προγραμματίσετε κάποιο ταξίδι όπου θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που έχουν να σας μάθουν αρκετά. Οι δεσμευμένοι θα βελτιώσουν την σχέση τους με τον σύντροφο τους. Οι αδέσμευτοι θα δώσουν περισσότερη βάση στην προσωπικότητα των νέων γνωριμιών τους.

Ερμής στους Ιχθείς | Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος
Ζώδιο Υδροχόος

Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθείς και τον 2 οίκο σας, θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας φίλοι Υδροχόοι. Θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας στο εισόδημα και στους τρόπους με το οποίους θα το διατηρήσετε σταθερό ή να το αυξήσετε. Η ανασφάλεια είναι δεδομένη αλλά η ιδιαίτερα αυξημένη δημιουργικότητα σας στα εργασιακά ή εκτός θα σας επιφέρει κάποιο εισόδημα παραπάνω. Αυτό το διάστημα θα είστε ιδιαιτέρως κτητικός με τον σύντροφο σας και αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Ερμής στους Ιχθείς | Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς
Ζώδιο Ιχθύς

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο σας, θα είναι ένα διάστημα, όπου θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την εικόνα σας προς τα έξω. Σε αυτή την φάση θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς. Στις κοινωνικές εκδηλώσεις θα εκπέμπετε γοητεία και θα είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και πιθανόν της συζήτησης. Το ταίρι σας θα αισθάνεται ιδιαιτέρως γοητευμένο από εσάς και θα ζήσετε ευχάριστα γεγονότα μαζί του. Οι αδέσμευτοι θα είστε ιδιαιτέρως ελκυστικοί και αποκλείεται να περάσετε απαρατήρητοι.

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles