Κριός
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Κριός Ζώδιο

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε καλά νέα αν έχετε βάλει στο προσκήνιο στα ερωτικά. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε καινούριες περιπέτειες στα ερωτικά.
Από τις 31 του μήνα, ο Ερμής θα σας ευνοεί και θα προχωρήσετε στην υλοποίηση των έργων που έχετε κατά νου. Θα είστε σαν ένα ηφαίστειο ιδεών και οι γύρω σας θα εκτιμήσουν την ενέργεια σας. Είναι πολύ πιθανό να προγραμματίσετε κάποια ταξίιδια αναψυχής και κάποιες πολύ σημαντικές συναντήσεις. Η γοητεία σας θα χτυπήσει περισσότερο από μια καρδιά και η ευημερία αυτή την εβδομάδα θα είναι εκπληκτική.

Βαθμολογία: 9,5

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιανουαρίου 2018

Ταύρος
21 Απριλίου – 20 Μαΐου

Ταύρος ΖώδιοΗ ισχυρή υποστήριξη του Κρόνου και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα αποδειχθεί απαραίτητη για την υλοποίηση των προσδοκιών σας. Αυτές οι μέρες θα φέρουν εγρήγορση και αναλυτική ικανότητα.
Μην ανησυχείτε πάρα πολύ αν από τις 31 είστε κάπως αφηρημένοι ή και αναποτελεσματικοί. Μην επιβάλλετε την άποψή σας στον συντοφό σας και την οικογένειά σας.

Βαθμολογία: 8

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018

Δίδυμοι
21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Δίδυμος ΖώδιοΟι πλανήτες στον Υδροχόο θα φέρουν μια αναγέννηση. Η αναγέννηση αυτή θα είναι έντονη σε ενεργητικό και πνευματικό επίπεδο στην εργασία και στην κοινωνική ζωή.
Θα αισθανθείτε πως είστε σε εξαιρετική κατάσταση, και θα μπορούσατε να σκεφτείτε με ηρεμία μελλοντικές ριζικές αλλαγές. Ο Ερμής, από τις 31, θα δώσει επιτάχυνση στις πνευματικές σας ικανότητες και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες επιχειρηματικές επαφές ή φιλίες. Πιθανότατα να προγραμματίσετε σύντομα ταξίδια με φίλους τα οποία θα είναι πολύ διασκεδαστικά.

Βαθμολογία: 8,5

Ετήσιες Προβλέψεις για το 2018

Καρκίνος
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Καρκίνος ΖώδιοΟ Δίας στον Σκορπιό και ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα σας δώσει καλές πιθανότητες, αρκετή τύχη και επιθυμία να αλλάξετε πολλά πράγματα γύρω σας.
Αυτή τη στιγμή, θα ανακαλύψετε νέα ύψη, προσαρμόζοντας εάν είναι απαραίτητο το σχέδιο δράσης σας. Θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επαναφορτίσετε την ενέργειά σας: χαλαρώστε, διαβάστε, οργανώστε τη ζωή σας και ετοιμαστείτε για να πετύχετε.

Βαθμολογία: 9

Τι σημαίνει όταν ένα μωρό γεννιέται στο έτος του σκύλου;

Λέων
23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

Λέων ΖώδιοΗ όρεξη σας για νέα πράγματα θα περιοριστεί από ένα πυκνό πλέγμα πλανητών στον Υδροχόο. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε νέα έργα, να αφιερώσετε χρόνο για να αναλογιστείτε και να αναλύσετε κάθε πτυχή της κατάστασης ήρεμα.
Τα αστέρια θα σας κάνουν πιο εσωστρεφή, αλλά μην ανησυχείτε αν η συναισθηματική και οικονομική κατάσταση φαίνεται λίγο ρευστή.

Βαθμολογία: 7

Πως επηρεάζει ο κάθε πλανήτης το ζώδιο μας

Παρθένος
24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

Παρθένος ΖώδιοΤα περισσότερα από τα άστρα θα είναι υπέρ σας, επομένως επωφεληθείτε από τη διανοητική σαφήνεια και τις πολύτιμες ιδέες που θα έχετε σύντομα.
Ο Κρόνος στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις προς ένα λαμπρό και σταθερό μέλλον, αλλά προσπαθήστε να μην κυνηγάτε ψευδαισθήσεις ή αυταπάτες.

Βαθμολογία: 9

Το Ζώδιο του Μήνα | Υδροχόος

Ζυγός
23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

ΖυγόςΗ ευημερούσα Αφροδίτη θα σας κάνει πιο γοητευτικoύς από ποτέ: θα μπορούσατε να αρχίσετε με επιτυχία την αναζήτηση ενός συντρόφου ψυχής ή μιας νέας περιπέτειας.
Μια πυκνή συγκέντρωση πλανητών στον Υδροχόο θα σας δώσει μια επιπλέον δόση δυναμισμού, σθένος για τη ζωή και μια ιδιαίτερη νοητική εγρήγορση που δεν θα σας αφήσει να χάσετε καμία ευκαιρία. Αρχίστε να σκέφτεστε τι θέλετε για το μέλλον.

Βαθμολογία: 9

Πολιτική Αστρολογία | Φεβρουάριος 2018

Σκορπιός
23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Σκορπιός - Ζώδιο του Μήνα

Θα ενοχληθείτε από την πυκνή παρουσία πλανητών στον Υδροχόο, και θα σας κάνει να χαθείτε λίγο και να ασχοληθείτε λιγότερο με την εργασία και την κοινωνική ζωή σας.
Πρέπει να κάνετε μια παύση για να σκεφτείτε, να αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και να προσπαθήσετε να μην έρθετε σε άμεση σύγκρουση με τους γύρω σας. Στον συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα, να είστε πιο υπομονετικοί και ανεκτικοί με τους άλλους.

Βαθμολογία: 7

Ζώδιο Υδροχόος Μαθήματα Αστρολογίας

Τοξότης
23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Τοξότης ΖώδιοΗ μετακόμιση της Αφροδίτης στον Υδροχόο θα αποτελέσει πηγή χαράς και γαλήνης για τους περισσότερους από εσάς, γι ‘αυτό θα πρέπει να επωφεληθείτε από αυτή την περίοδο αν χρειαστεί να συμφιλιωθείτε με τον σύντροφό σας ή με άλλους ανθρώπους γύρω σας.
Μια σαφής βελτίωση στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα: όσοι γεννιούνται στο τέλος του ζωδδίου θα ευνοηθούν από την επίδραση του Ουρανού στον Κριό.

Βαθμολογία: 8

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουαρίου 2018

Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Αιγόκερος ΖώδιοΟ Ερμής μέχρι τις 31, ο Πλούτωνας και ο Κρόνος στο ζώδιο σας θα σας επιτρέψουν επιτέλους να πετύχετε τους συναισθηματικούς στόχους σας.
Φωτεινά και ζωντανά, με μαγνητική γοητεία, θα κατακτήσετε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν με τη φωνή σας και την αίσθηση του χιούμορ σας. Ετοιμαστείτε για αποπληρωμή, ειδικά στην εργασία, όπου οι ικανότητες σας θα ξεχωρίσουν.

Βαθμολογία: 10

Ονειροκρίτης Ταρωτώ. Πλήρης και Αναλυτικός.

Υδροχόος
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Υδροχόος ΖώδιοΗ παρουσία της Αφροδίτης θα φέρει όμορφες και τρυφερές στιγμές στην σχέση σας και θα απολαύσετε επιτέλους μετά από τόσες αναταράξεις ηρεμία και ειρήνη με τον σύντροφο σας.
Ο πλανήτης της αγάπης θα σας δώσει μια ακαταμάχητη γοητεία και θα μπορούσατε να απολαύσετε διασκεδαστικές περιπέτειες με τους φίλους σας ή θα γνωρίσετε ένα νέο έρωτα που ίσως να αποδειχθεί σύντροφος ψυχής. Καλά νέα στον ορίζοντα για όσους γεννήθηκαν τον Ιανουάριο, με την είσοδο του παιχνιδιάρη Ερμή στο ζώδιο σας. Ενδιαφέροντα ταξίδια και συναντήσεις έρχονται.

Βαθμολογία: 9

Πως η ερωτική σου ζωή θα αλλάξει το 2018

Ιχθύες
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ιχθύες ΖώδιοΟ Κρόνος θα προωθήσει σοφές επιλογές για όσους γεννήθηκαν τον Φεβρουάριο.
Καλές ειδήσεις στον οικονομικό ή επαγγελματικό τομέα για εκείνους της τρίτης δεκαετίας, οι οποίοι θα εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους. Ωστόσο, αποφύγετε να δράσετε παρορμητικά: ο Άρης μπορεί να σας επηρεάσει στο να κάνετε λάθη. Θα πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο πριν προχωρήσετε. Βρείτε στον εαυτό σας ένα δημιουργικό χόμπι που θα σας φέρνει ηρεμία και ειρήνη.

Βαθμολογία: 8,5

Κινέζικη Αστρολογία | Η Χρονιά του Σκύλου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles