Κριός
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

via GIPHY

Ο Άρης στον Τοξότη και ο Ουρανός στο ζώδιο σας θα σας δώσουν την απαραίτητη κινητήρια δύναμη για να ξεκινήσετε νέα έργα και η επίτευξη νέων στόχων θα είναι ευκολότερη.
Η αυτοπεποίθηση θα είναι η δύναμή σας σε κάθε περίσταση. Ετοιμαστείτε για θετικά αποτελέσματα σε κάθε τομέα. Επωφεληθείτε από την ενέργεια που παρέχει ο Άρης για να πάτε στο γυμναστήριο ή να αφιερώσετε τον εαυτό σας στο αγαπημένο σας άθλημα.

Βαθμολογία: 9

ΣΧΕΤΙΚΟ: Γάμος ή καριέρα: Ποια είναι πιο σημαντικό για το ζώδιο σας;

Σας ενδιαφέρει: Ολική Κάθαρση Αρνητικής Ενέργειας Και Αρνητικών Επιρροών

Ταύρος
21 Απριλίου – 20 Μαΐου

via GIPHY

Ο Ήλιος και ο Ερμής στους Ιχθείς θα σας δώσει φυσική ενέργεια και διανοητική διαύγεια, ενώ ο Δίας στον Σκορπιό θα συνεχίσει να σας ενοχλεί, καθιστώντας σας κακοδιάθετους και νευρικούς.
Εστιάστε τις ενέργειές σας στην εργασία, όπου θα μπορείτε να εφαρμόσετε τις πιο καινοτόμες ιδέες σας. Στην αγάπη, θα επηρεαστείτε από μια σειρά εξαιρετικών πλανητικών επιρροών που θα σας κάνουν σαγηνευτικό και συναρπαστικό όπως ποτέ πριν.

Βαθμολογία: 8

ΣΧΕΤΙΚΟ: Σεξ από το πρώτο ραντεβού;

Σας ενδιαφέρει: Λειτουργούν Πραγματικά Τα Μαγικά Ξόρκια;

Δίδυμοι
21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

via GIPHY

Η δυσαρμονία του Ερμή θα δημιουργήσει μερικές μικρές αποτυχίες στο επαγγελματικό και εγκόσμιο πεδίο ή κατά τη διάρκεια ταξιδιών.
Να είστε ακριβείς και αποτελεσματικοί στην οργάνωση της εργασίας σας. Η εβδομάδα θα χαρακτηρίζεται από σκαμπανεβάσματα που θα σας κάνουν λίγο νευρικό. Προσπαθήστε να μην κουραστείτε υπερβολικά αποδεχόμενος όλες τις κοινωνικές δεσμεύσεις. Αφιερώστε περισσότερη προσοχή στον σύντροφο σας, για να αποφύγετε τις αντιθέσεις, τη ζήλεια ή τους τσακωμούς.

Βαθμολογία: 6

ΣΧΕΤΙΚΟ: 3 ζώδια που είναι οι ιδανικές γυναίκες για να ερωτευτείς

ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Ερωτήματα Αναπάντητα; Χαρτομαντεία στο Ταρωτώ

Καρκίνος
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

via GIPHY

Τα άστρα θα δείξουν για άλλη μια φορά την καλοσύνη τους προς τα εσάς, καθιστώντας σας διαυγή και μαχητικό όπως ποτέ πριν, χάρη στην ενθαρρυντική παρουσία του Ερμή στους Ιχθείς.
Η γοητεία σας θα ενισχυθεί και θα κατακτήσετε τις προσευχές σας. Μην βιάζεστε και μην είστε νευρικοί: τα περισσότερα από τα έργα σας θα επιτύχουν και θα είστε χαρούμενοι.

Βαθμολογία: 8

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ωροσκόπος για τον Κριό

Σας ενδιαφέρει: Αναζητώντας Αυθεντικές Υπηρεσίες Μαγείας

Λέων
23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

via GIPHY

Η εβδομάδα θα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα χάρη στην ισχυρή επιρροή του Άρη στον Τοξότη και θα αισθάνεστε όλο και πιο ισχυρός και έτοιμος να κερδίσετε κάθε μάχη.
Μικρά απρόβλεπτα κατά την εργασία ή κατά τη διάρκεια των ταξιδιών: Μην χάσετε την εστίαση σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αθληθείτε και να γίνεται πιο δραστήριοι. Να είστε πιο τολμηροί στην αγάπη.

Βαθμολογία: 8

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τι σκέφτονται οι άνθρωποι όταν σας συναντήσουν για πρώτη φορά, σύμφωνα με το ζώδιο σας

Σας ενδιαφέρει: Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Για Κάθε Θέμα Που Σας Απασχολεί

Παρθένος
24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

via GIPHY

Οι στιγμές εξάντλησης που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε στην εργασία θα αντισταθμιστούν από την εξαιρετική επιρροή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω που θα σας κάνει να είστε αντιδραστικοί και έτοιμοι να ξεπεράσετε οποιοδήποτε εμπόδιο με ευκολία.
Ορισμένες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή σε καθημερινή οργάνωση. Στην ερωτική ζωή, μην κάνετε βιαστικές αποφάσεις και κρατάτε τις συναισθηματικές αντιδράσεις σας υπό έλεγχο: μπορεί να μετανιώσετε τα λόγια σας.

Βαθμολογία: 7

Σας ενδιαφέρει: Η Σημασία Της Θετικής Σκέψης

Σας ενδιαφέρει: Ερωτικό Δέσιμο Αγάπης

Ζυγός
23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

via GIPHY

Υπάρχουν όμορφες ευκαιρίες στον ορίζοντα αν γνωρίζετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από την επιρροή του Άρη στον Τοξότη: η ενέργεια και η επινοητικότητα θα είναι πιο άφθονες από ό,τι συνήθως και θα μπορούσατε να επιβάλλετε τον εαυτό σας παντού με μεγάλη αποφασιστικότητα.
Δεν θα έχετε αμφιβολίες σχετικά με τις επιλογές σας, ακόμα κι αν θα χρειαστεί να κάνετε δραστικές περικοπές από το παρελθόν, προκειμένου να εξετάσετε ένα πιο ευχάριστο μέλλον.

Βαθμολογία: 8

ΣΧΕΤΙΚΟ: Πώς η ζωή κάθε ζωδίου θα αλλάξει μέχρι το τέλος του 2018, με βάση την αστρολογία

Σας ενδιαφέρει: Ονειροκρίτης Ταρωτώ. Πλήρης και Αναλυτικός

Σκορπιός
23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

via GIPHY

Θα είναι μια εξαιρετική εβδομάδα στο συναισθηματικό επίπεδο για πολλούς από εσάς, οι οποίοι θα μπορούσαν να αναζητήσουν επιτυχώς τον σύντροφο ψυχής ή να αναζωογονήσουν μια κουρασμένη σχέση.
Κάτω από έναν καλοδεχούμενο και γαλήνιο ουρανό, θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα περισσότερα από τα έργα σας, ακόμα και τα πιο φιλόδοξα. Πολύ ψυχοφυσική ενέργεια, πολύ χρήσιμη και ευεργετική για να φτάσετε στους σκοπούς σας.

Βαθμολογία: 9

ΣΧΕΤΙΚΟ: 6 Ζώδια που Κρύβουν τα συναισθήματά τους

Σας ενδιαφέρει: Προσωπικά Πανίσχυρα Χειροποίητα Φυλαχτά Για Κάθε Επιθυμία

Τοξότης
23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

via GIPHY

Η φυσική ενέργεια και η επιθυμία για μάχη θα είναι άφθονη και θα εκτελέσετε με επιτυχία τα σχέδιά σας.
Μερικά ερωτικά σύννεφα θα σας οδηγήσουν σε μια επιφανειακή και προσβλητική συμπεριφορά προς τον σύντροφο σας. Με τον Άρη στο ζώδιο σας και τον ευνοϊκό Ουρανό, θα είστε ασφαλείς και θα μπορούσατε εύκολα να ξεπεράσετε οποιοδήποτε εμπόδιο και να είστε επιτυχείς.

Βαθμολογία: 8

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τα 4 πιο πιστά ζώδια που δεν θα σας απατήσουν ποτέ

Σας ενδιαφέρει: Πνευματιστικές Υπηρεσίες από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες και το Μέντιουμ Άρη

Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

via GIPHY

Παρά την προσπάθεια να αντιμετωπίσετε την καθημερινή ζωή, θα απολαύσετε μια εξαιρετική συναισθηματική κατάσταση, ειδικά αν είστε μόνοι σας.
Η τύχη θα σας συνοδεύσει σε κάθε πρωτοβουλία ή περιπέτεια. Η δέσμευσή σας στον επαγγελματικό τομέα θα φέρει αποτελέσματα τελικά και θα απολαύσετε τα οικονομικά ωφέλη όλων των προσπαθειών σας.

Βαθμολογία: 9

ΣΧΕΤΙΚΟ: Οι χειρότεροι φόβοι των ζωδίων – και πώς να τους καταπολεμήσετε

Σας ενδιαφέρει: Τηλεφωνικές Προβλέψεις Ταρώ Χαρτομαντείας

Υδροχόος
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

via GIPHY

Μια δυναμική και ευχάριστη εβδομάδα, ακόμα και αν κάποια σύννεφα θα μπορούσαν να καλύψουν τον οικονομικό τομέα.
Προσπαθήστε να περιορίσετε τις περιττές δαπάνες και μην μπείτε στον πειρασμό από υπερβολικές προσφορές. Δράστε με αποφασιστικότητα και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας στον επαγγελματικό τομέα, εκφράζοντας νέες ιδέες και έργα που θα λάβετε με επιτυχία. Καλά νέα στον συναισθηματικό τομέα.

Βαθμολογία: 7.5

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ζώδια και Τύχη. Ποιο είναι το πιο τυχερό ζώδιο;

Σας ενδιαφέρει: Πνευματιστικές Υπηρεσίες από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες και το Μέντιουμ Άρη

Ιχθύες
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

via GIPHY

Η διέλευση της Αφροδίτης στους Ιχθείς και η σύγχρονη θετική επιρροή του Δία στον Σκορπιό θα κάνουν την εβδομάδα πολύ γλυκιά.
Στον συναισθηματικό τομέα, θα ζήσετε εκπληκτικές στιγμές, γεμάτες τρυφερότητα και με τέλεια αρμονία με τον σύντροφο σας. Θετικά νέα στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα για όσους γεννήθηκαν στο τέλος του ζωδίου που θα απολαύσουν τη ζωντανή παρουσία του Ερμή.

Βαθμολογία: 9

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles