Εβδομαδιαίες Προβλέψεις: 22/01/18 – 28/01/2018

Κριός

Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Κάποιες στιγμές απροσεξίας ή απρόβλεπτες συνθήκες δεν θα σας εμποδίσουν να απολαύσετε πλήρως μια δυναμική, ευχάριστη εβδομάδα, γεμάτη ζωντάνια και επιθυμία να κατακτήσετε σημαντικούς στόχους.
Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες στην επαγγελματική σφαίρα: Ο Ερμής μπορεί να προκαλέσει μικρές δυσλειτουργίες οι οποίες θα πρέπει να αντιμετωπιστούν αμέσως. Θετικές δονήσεις στο συναισθηματικό πεδίο: τολμήστε χωρίς καθυστέρηση.

Βαθμολογία: 8

Ζώδιο Κριός Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Μπορεί να είναι μια κουραστική και αγχωτική εβδομάδα για μερικούς από εσάς, αλλά η ισχυρή επιρροή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ενέργειας και αγωνιστικού πνεύματος.
Οι εντάσεις στην αγάπη λόγω της Αφροδίτης που θα σας κάνει λιγότερο υπομονετικούς από το συνηθισμένο. Αποφορτιστείτε, πάρτε τον χρόνο σας για να εξετάσετε όλες τις περιστάσεις και μην είστε αναστατωμένοι από τη βιασύνη των άλλων.

Βαθμολογία: 7

Ζώδιο Ταύρος Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Δίδυμοι

Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Μια δυναμική εβδομάδα, γεμάτη ευνοϊκές ευκαιρίες για εκμετάλλευση, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα.
Ανεξαρτησία και θάρρος σε όλες τις περιστάσεις, αλλά μην το παρακάνετε αν γεννηθήκατε τον Μάιο. Θα επηρεαστείτε από μια σειρά αντιφατικών επιρροών που, από τη μια πλευρά, θα σας κάνουν δραστήριους και συναρπαστικούς, από την άλλη, να σας αποσπούν και θα είστε αρκετά ευερέθιστοι. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας.

Βαθμολογία: 8

Ζώδιο Δίδυμος Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Μικρά σύννεφα αρχίζουν να εμφανίζονται στον ουρανό σας αυτή την εβδομάδα, αλλά μην ανησυχείτε πάρα πολύ.
Η εχθρότητα του Ερμή συμβουλεύει προσοχή όταν ταξιδεύετε, σε κοινωνικές συγκεντρώσεις. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην προετοιμασία επαγγελματικών project και σχεδίων για το μέλλον. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας συνιστούν διορατικότητα σε σημαντικές αποφάσεις, ενώ ο Ποσειδώνας θα προωθήσει τις θετικές, μεσοπρόθεσμες αλλαγές.

Βαθμολογία: 7

Ζώδιο Καρκίνος Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Λέων

Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Τα αστέρια θα είναι προσωρινά δυσμενή και θα πρέπει να προετοιμαστείτε για μέτρια αποτελέσματα αργότερα αυτή την εβδομάδα.
Η είσοδος στις 26 του μήνα του Άρη στον Τοξότη, ωστόσο, θα είναι μια αναγέννηση, καθώς θα αισθανθείτε πάλι ενεργοί και θαρραλέοι. Θα μπορούσατε τότε να αφιερώσετε τον εαυτό σας σε δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, και να είστε επιτυχημένοι και ιδιαίτερα ικανοποιημένοι.

Βαθμολογία: 7

Ζώδιο Λέων Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

 

Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Θα είστε στο επίκεντρο μιας χαλαρωτικής πλανητικής κατάστασης, που θα απολαύσετε πλήρως.
Ο Ερμής θα χαμογελάσει στους περισσότερους από εσάς, καθιστώντας σας φωτεινούς και κοινωνικούς. Θετικά και ενδιαφέροντα ταξίδια, τα οποία μπορεί να αποφέρουν κέρδη και απροσδόκητα αποτελέσματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην χάσετε καλές ευκαιρίες, να είστε έτοιμοι και να είστε σε εγρήγορση σε κάθε σήμα.

Βαθμολογία: 9

 

Ζώδιο Παρθένος Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

 

Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Θα επηρεαστείτε από μια σειρά εξαιρετικών πλανητικών επιρροών που θα σας προετοιμάσουν ιδανικές συνθήκες για να πετύχετε αυτό που σας ενδιαφέρει και θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα.
Καλά νέα στην αγάπη, μια εβδομάδα που χαρακτηρίζεται από μια όμορφη γαλήνη και ετοιμότητα μέσα στο ζευγάρι. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, επίσης ο Άρης θα ξεκινήσει τις ευεργετικές του επιρροές και θα είστε σε πολύ καλή κατάσταση, έτοιμοι να κατακτήσετε καρδιές.

Βαθμολογία: 8.5

Ζώδιο Ζυγός Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Οι πλανήτες στον Υδροχόο θα είναι δυσμενείς, καθιστώντας τις μέρες σας μάλλον απασχολημένες και κουραστικές.
Μην αναλαμβάνετε πάρα πολλές δεσμεύσεις και προσπαθείτε να είστε πιο φιλόξενοι και φιλικοί προς τον σύντροφο σας και τους άλλους. Η διανοητική διαύγεια, ωστόσο, θα προσφέρει λαμπρές ιδέες και θα μπορείτε να απολαύσετε μια έντονη και διασκεδαστική κοινωνική ζωή.

Βαθμολογία: 7.5

 

Ζώδιο Σκορπιός Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

 

Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Εξαιρετικές μέρες σας περιμένουν και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα σε κάθε τομέα.
Στην αγάπη, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε με επιτυχία σε νέες περιπέτειες, σίγουροι ότι η γοητεία σας δεν θα έχει αντίπαλους. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας στις 26, θα φέρει μια δυναμική πνοή, την επιθυμία να πετύχετε και να είστε επινοητικοί όπως ποτέ πριν. Η γυμναστική θα σας κάνει καλό.

Βαθμολογία: 9

Ζώδιο Τοξότης Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Αιγόκερως

Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος

Η παρουσία του δραστήριου Ερμή στο ζώδιο σας θα σας επιτρέψει να κάνετε βραχυπρόθεσμα σχέδια και να τα εκτελέσετε αμέσως.
Ενδιαφέρουσες συναντήσεις και ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή με δυνατότητα βελτίωσης σε επαγγελματικό επίπεδο. Καλά νέα στον κοινωνικό και εγκόσμιο τομέα, καλές επικοινωνιακές δεξιότητες, διασκέδαση.

Βαθμολογία: 10

 

Ζώδιο Αιγόκερος Μαθήματα Αστρολογίας 

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

 

Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Καταπληκτική εβδομάδα για τους περισσότερους από εσάς, που φωτίζεται από τον Ήλιο και τη Αφροδίτη που κινούνται στο ζώδιο σας.
Θα έχετε πολύ ενέργεια και θα είστε φιλόξενος, γοητευτικός ως συνήθως, καταφέρνοντας να συλλάβετε τα θηράματα που σας ενδιαφέρουν στην αγάπη. Μια θετική λύση θα έρθει σε ορισμένα ζητήματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει για πολύ καιρό. Άφθονη φυσική ενέργεια, εξαιρετική φυσική κατάσταση για εξάσκηση κάποιου σπορ ή γυμναστική.

Βαθμολογία: 10

Ζώδιο Υδροχόος Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Ιχθύες

Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Ο Δίας στον Σκορπιό θα είναι ο οδηγός σας αυτή την εβδομάδα και θα σας δώσει τη δυνατότητα να επιτύχετε επιτεύγματα ικανοποιητικά στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα.
Ο Ερμής στον Αιγόκερω θα φέρει τύχη και θα σας κάνει φιλικούς με τους άλλους. Ο Άρης στον Τοξότη από τις 26, συμβουλεύει προσοχή κατά την οδήγηση ή την άσκηση αθλημάτων. Αποφύγετε παρορμητικές ενέργειες και κρατείστε την επιθετικότητα υπό έλεγχο.

Βαθμολογία: 9

Ζώδιο Ιχθύς Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles