Εβδομαδιαίες Προβλέψεις: 22/01/18 – 28/01/2018

Ζώδιο Κριός

12Κριός

Κάποιες στιγμές απροσεξίας ή απρόβλεπτες συνθήκες δεν θα σας εμποδίσουν να απολαύσετε πλήρως μια δυναμική, ευχάριστη εβδομάδα, γεμάτη ζωντάνια και επιθυμία να κατακτήσετε σημαντικούς στόχους.
Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες στην επαγγελματική σφαίρα: Ο Ερμής μπορεί να προκαλέσει μικρές δυσλειτουργίες οι οποίες θα πρέπει να αντιμετωπιστούν αμέσως. Θετικές δονήσεις στο συναισθηματικό πεδίο: τολμήστε χωρίς καθυστέρηση.

Βαθμολογία: 8

Ζώδιο Κριός Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Ζώδιο Ταύρος

11Ταύρος

Μπορεί να είναι μια κουραστική και αγχωτική εβδομάδα για μερικούς από εσάς, αλλά η ισχυρή επιρροή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ενέργειας και αγωνιστικού πνεύματος.
Οι εντάσεις στην αγάπη λόγω της Αφροδίτης που θα σας κάνει λιγότερο υπομονετικούς από το συνηθισμένο. Αποφορτιστείτε, πάρτε τον χρόνο σας για να εξετάσετε όλες τις περιστάσεις και μην είστε αναστατωμένοι από τη βιασύνη των άλλων.

Βαθμολογία: 7

Ζώδιο Ταύρος Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Ζώδιο Δίδυμος

10Δίδυμοι

Μια δυναμική εβδομάδα, γεμάτη ευνοϊκές ευκαιρίες για εκμετάλλευση, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα.
Ανεξαρτησία και θάρρος σε όλες τις περιστάσεις, αλλά μην το παρακάνετε αν γεννηθήκατε τον Μάιο. Θα επηρεαστείτε από μια σειρά αντιφατικών επιρροών που, από τη μια πλευρά, θα σας κάνουν δραστήριους και συναρπαστικούς, από την άλλη, να σας αποσπούν και θα είστε αρκετά ευερέθιστοι. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας.

Βαθμολογία: 8

Ζώδιο Δίδυμος Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Ζώδιο Καρκίνος

9Καρκίνος

Μικρά σύννεφα αρχίζουν να εμφανίζονται στον ουρανό σας αυτή την εβδομάδα, αλλά μην ανησυχείτε πάρα πολύ.
Η εχθρότητα του Ερμή συμβουλεύει προσοχή όταν ταξιδεύετε, σε κοινωνικές συγκεντρώσεις. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην προετοιμασία επαγγελματικών project και σχεδίων για το μέλλον. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας συνιστούν διορατικότητα σε σημαντικές αποφάσεις, ενώ ο Ποσειδώνας θα προωθήσει τις θετικές, μεσοπρόθεσμες αλλαγές.

Βαθμολογία: 7

Ζώδιο Καρκίνος Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Ζώδιο Λέων

8Λέων

Τα αστέρια θα είναι προσωρινά δυσμενή και θα πρέπει να προετοιμαστείτε για μέτρια αποτελέσματα αργότερα αυτή την εβδομάδα.
Η είσοδος στις 26 του μήνα του Άρη στον Τοξότη, ωστόσο, θα είναι μια αναγέννηση, καθώς θα αισθανθείτε πάλι ενεργοί και θαρραλέοι. Θα μπορούσατε τότε να αφιερώσετε τον εαυτό σας σε δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, και να είστε επιτυχημένοι και ιδιαίτερα ικανοποιημένοι.

Βαθμολογία: 7

Ζώδιο Λέων Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

 

Ζώδιο Παρθένος

7Παρθένος

Θα είστε στο επίκεντρο μιας χαλαρωτικής πλανητικής κατάστασης, που θα απολαύσετε πλήρως.
Ο Ερμής θα χαμογελάσει στους περισσότερους από εσάς, καθιστώντας σας φωτεινούς και κοινωνικούς. Θετικά και ενδιαφέροντα ταξίδια, τα οποία μπορεί να αποφέρουν κέρδη και απροσδόκητα αποτελέσματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην χάσετε καλές ευκαιρίες, να είστε έτοιμοι και να είστε σε εγρήγορση σε κάθε σήμα.

Βαθμολογία: 9

 

Ζώδιο Παρθένος Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

 

Ζώδιο Ζυγός

6Ζυγός

Θα επηρεαστείτε από μια σειρά εξαιρετικών πλανητικών επιρροών που θα σας προετοιμάσουν ιδανικές συνθήκες για να πετύχετε αυτό που σας ενδιαφέρει και θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα.
Καλά νέα στην αγάπη, μια εβδομάδα που χαρακτηρίζεται από μια όμορφη γαλήνη και ετοιμότητα μέσα στο ζευγάρι. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, επίσης ο Άρης θα ξεκινήσει τις ευεργετικές του επιρροές και θα είστε σε πολύ καλή κατάσταση, έτοιμοι να κατακτήσετε καρδιές.

Βαθμολογία: 8.5

Ζώδιο Ζυγός Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Ζώδιο Σκορπιός

5Σκορπιός

Οι πλανήτες στον Υδροχόο θα είναι δυσμενείς, καθιστώντας τις μέρες σας μάλλον απασχολημένες και κουραστικές.
Μην αναλαμβάνετε πάρα πολλές δεσμεύσεις και προσπαθείτε να είστε πιο φιλόξενοι και φιλικοί προς τον σύντροφο σας και τους άλλους. Η διανοητική διαύγεια, ωστόσο, θα προσφέρει λαμπρές ιδέες και θα μπορείτε να απολαύσετε μια έντονη και διασκεδαστική κοινωνική ζωή.

Βαθμολογία: 7.5

 

Ζώδιο Σκορπιός Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

 

Ζώδιο Τοξότης

4Τοξότης

Εξαιρετικές μέρες σας περιμένουν και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα σε κάθε τομέα.
Στην αγάπη, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε με επιτυχία σε νέες περιπέτειες, σίγουροι ότι η γοητεία σας δεν θα έχει αντίπαλους. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας στις 26, θα φέρει μια δυναμική πνοή, την επιθυμία να πετύχετε και να είστε επινοητικοί όπως ποτέ πριν. Η γυμναστική θα σας κάνει καλό.

Βαθμολογία: 9

Ζώδιο Τοξότης Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Ζώδιο Αιγόκερος

3Αιγόκερως

Η παρουσία του δραστήριου Ερμή στο ζώδιο σας θα σας επιτρέψει να κάνετε βραχυπρόθεσμα σχέδια και να τα εκτελέσετε αμέσως.
Ενδιαφέρουσες συναντήσεις και ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή με δυνατότητα βελτίωσης σε επαγγελματικό επίπεδο. Καλά νέα στον κοινωνικό και εγκόσμιο τομέα, καλές επικοινωνιακές δεξιότητες, διασκέδαση.

Βαθμολογία: 10

 

Ζώδιο Αιγόκερος Μαθήματα Αστρολογίας 

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

 

Ζώδιο Υδροχόος

2Υδροχόος

Καταπληκτική εβδομάδα για τους περισσότερους από εσάς, που φωτίζεται από τον Ήλιο και τη Αφροδίτη που κινούνται στο ζώδιο σας.
Θα έχετε πολύ ενέργεια και θα είστε φιλόξενος, γοητευτικός ως συνήθως, καταφέρνοντας να συλλάβετε τα θηράματα που σας ενδιαφέρουν στην αγάπη. Μια θετική λύση θα έρθει σε ορισμένα ζητήματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει για πολύ καιρό. Άφθονη φυσική ενέργεια, εξαιρετική φυσική κατάσταση για εξάσκηση κάποιου σπορ ή γυμναστική.

Βαθμολογία: 10

Ζώδιο Υδροχόος Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Ζώδιο Ιχθύς

1Ιχθύες

Ο Δίας στον Σκορπιό θα είναι ο οδηγός σας αυτή την εβδομάδα και θα σας δώσει τη δυνατότητα να επιτύχετε επιτεύγματα ικανοποιητικά στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα.
Ο Ερμής στον Αιγόκερω θα φέρει τύχη και θα σας κάνει φιλικούς με τους άλλους. Ο Άρης στον Τοξότη από τις 26, συμβουλεύει προσοχή κατά την οδήγηση ή την άσκηση αθλημάτων. Αποφύγετε παρορμητικές ενέργειες και κρατείστε την επιθετικότητα υπό έλεγχο.

Βαθμολογία: 9

Ζώδιο Ιχθύς Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης