ταρωτώ μαντικές τέχνες

Κριός
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Αυτή την εβδομάδα, έχοντας την υποστήριξη του Ερμή, της Αφροδίτης και του Άρη θα βρίσκεστε στην καλύτερη φυσική σας κατάσταση, έτοιμοι να απολαύσετε τις πιο διασκεδαστικές πτυχές της ζωής σας.
Θα ξέρετε πώς να προωθήσετε την προσωπικότητά σας με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθεση και δεν θα υπάρχουν εμπόδια στην πραγματοποίηση των πιο φιλόδοξων έργων σας. Ο Πλούτωνας θα φέρει σε μερικούς από εσάς λίγη δυσαρέσκεια, αλλά δεν θα πρέπει να ανησυχείτε πάρα πολύ.
Βαθμολογία: 9

ΣΧΕΤΙΚΟ: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που δεν τους αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις

Σας ενδιαφέρει: Ολική Κάθαρση Αρνητικής Ενέργειας Και Αρνητικών Επιρροών

Ταύρος
21 Απριλίου – 20 Μαΐου

Ο Ήλιος και ο Κρόνος θα είναι στο πλευρό σας και θα είστε περισσότερο από ευτυχείς επειδή θα σας δώσουν ενέργεια, θάρρος και ορθολογισμό.
Ένας αρνητικός Δίας συμβουλεύει προσοχή στα έξοδα και στις επενδύσεις, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα ευνοήσει σημαντικές αλλαγές και διεκδικήσεις. Να πράξετε με αυτοπεποίθηση.
Βαθμολογία: 8

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τα 3 πιο ενοχλητικά χαρακτηριστικά σας, σύμφωνα με το ζώδιο σας

Σας ενδιαφέρει: Λειτουργούν Πραγματικά Τα Μαγικά Ξόρκια;

Δίδυμοι
21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Θα είστε ο αγαπημένος των άστρων αυτή την εβδομάδα, αλλά το κόστος που θα καταβάλετε θα είναι μια κάποια εξάντληση και κόπωση.
Πολλοί από εσάς θα ζήσουν υπέροχες στιγμές στον ερωτικό τομέα και θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσετε τα πιο μυστικά όνειρά τους. Ευχάριστα νέα και μια αίσθηση ικανοποίησης θα σας περιμένουν στον επαγγελματικό τομέα, όπου θα λειτουργείτε καλύτερα από ποτέ και θα μπορέσετε να αποδείξετε την αξία σας στους ανωτέρους. Ενδιαφέρουσες συναντήσεις.
Βαθμολογία: 8

ΣΧΕΤΙΚΟ: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που είναι οι καλύτεροι σύζυγοι για να παντρευτείς

Σας ενδιαφέρει: Τηλεφωνικές Προβλέψεις Ταρώ Χαρτομαντείας

Καρκίνος
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Θα κινηθείτε με δυσκολία, αντιμετωπίζοντας χιλιάδες μικρές αντιθέσεις, αλλά θα είστε σε θέση να υπολογίζετε σε μια ξεχωριστή ενέργεια που θα προέλθει από τον Ήλιο στους Ιχθείς.
Διατηρήστε μια ισορροπημένη και διαθέσιμη συμπεριφορά στον συναισθηματικό τομέα, για να αποφύγετε καυγάδες και διαφωνίες. Να είστε συγκεκριμένοι και αποτελεσματικοί στην εργασία, προσπαθώντας να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις δεσμεύσεις και στις συναντήσεις. Μην είστε απροετοίμαστοι.
Βαθμολογία: 6

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τεστ: Πόσο Ζηλιάρα Είσαι;

Σας ενδιαφέρει: Ονειροκρίτης Ταρωτώ. Πλήρης και Αναλυτικός!

Λέων
23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

Μια εβδομάδα γεμάτη ενέργεια είναι μπροστά σας, γεμάτη ευνοϊκές ευκαιρίες που θα σας επηρεάσουν τόσο στην εργασία όσο και τον αισθηματικό τομέα.
Η φυσική σας κατάσταση θα βρίσκεται σε εξαιρετικά επίπεδα και θα μπορείτε να να φέρετε είς πέρας έναν σημαντικό φόρτο εργασίας αλλά και ταυτόχρονα θα αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σας. Ο συναισθηματικός τομέας θα είναι γεμάτος χαρά και ευτυχία και δεν θα χάσετε καμία ευκαρία. Αποφύγετε τις παρορμητικές αγορές.
Βαθμολογία: 8

ΣΧΕΤΙΚΟ: Χρήσιμοι καυγάδες στην σχέση!

Σας ενδιαφέρει: Τηλεφωνικές Προβλέψεις Ταρώ Χαρτομαντείας

Παρθένος
24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα σας κάνουν να αισθάνεστε κουρασμένος και αφηρημένος, ενώ ο Άρης στον Τοξότη θα προκαλέσει στιγμές νευρικότητας.
Βασιστείτε στους αργούς πλανήτες για να ανακτήσετε την ενέργεια και την επιθυμία να διασκεδάσετε ξανά. Προετοιμάστε με ήρεμια τα σχέδια για το μέλλον. Υπάρχει δυνατότητα σταθεροποίησης ή αύξησης της δύναμης στον επαγγελματικό τομέα. Η αφοσίωση σας στην δουλειά σας θα λάμψει αυτή την εβδομάδα.
Βαθμολογία: 7.5

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τοξικές Σχέσεις: Γύρνα Τώρα την Πλάτη

Σας ενδιαφέρει: Προσωπικά Πανίσχυρα Χειροποίητα Φυλαχτά Για Κάθε Επιθυμία

Ζυγός
23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Τα αστέρια δυστυχώς δεν θα είναι σε θέση να σας βοηθήσουν αυτή την εβδομάδα και θα πρέπει να βασίστείτε μόνο στις δυνάμεις σας.
Με προσπάθεια αλλά ταυτόχρονα και με απροσεξία θα πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας, η οποία θα σας δώσει μέτρια αποτελέσματα. Στον συναισθηματικό τομέα, θα πρέπει να επανεξετάσετε ορισμένα ζητήματα στη σχέση σας και να αποκαταστήσετε πάλι τον δεσμό σας σε ικανοποιητικά επίπεδα. Πάρτε χρόνο για σημαντικές αποφάσεις, δεν θα είναι η κατάλληλη στιγμή να ενεργήσετε παράλογα.
Βαθμολογία: 6

ΣΧΕΤΙΚΟ: Οι Λόγοι της Απιστίας

Σας ενδιαφέρει: Επαναφορά Επανασύνδεση Προσώπου μετά από Χωρισμό

Σκορπιός
23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Θα είστε σε τέλεια φόρμα και θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε τα περισσότερα από τα έργα σας εγκαίρως.
Ένας ευνοϊκός Πλούτωνας θα σας δώσει θάρρος και αποφασιστικότητα. Ο Ήλιος στους Ιχθείς θα σας δώσει ενέργεια και ζωτικότητα και τέλος ο Δίας στο ζώδιο σας, θα σας δώσει λίγο περισσότερη τύχη στις πρωτοβουλίες σας. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να αδράξετε και σίγουρα δεν θα τις αφήσετε ανεκμεταλευτές.
Βαθμολογία: 9

ΣΧΕΤΙΚΟ: Γίνε Ακαταμάχητη στους Άντρες

Σας ενδιαφέρει: Ερωτικό Δέσιμο Αγάπης

Τοξότης
23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Μια γεμάτη και ικανοποιητική εβδομάδα σας περιμένει, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε ευχάριστα αποτελέσματα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον συναισθηματικό τομέα.
Θα είστε αποτελεσματικοί και οργανωμένοι όπως πάντα, και θα κερδίσετε την εκτίμηση των άλλων. Στον συναισθηματικό τομέα, θα ζήσετε μια λαμπρή περίοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα είστε πολυ γοητευτικοί και θα αποπλανείτε μόλις με ένα χαμόγελο.
Βαθμολογία: 9

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τεστ: Πόσο Ζηλιάρης Είσαι;

Σας ενδιαφέρει: Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Για Κάθε Θέμα Που Σας Απασχολεί

Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Με τον Πλούτωνα να υπάρχει στο ζώδιο σας καθώς και μαζί με τον ευνοϊκο Ήλιο και ο Δία, απλά θα πρέπει να κοιτάξετε γύρω σας για να αξιοποιήσετε τις καλύτερες ευκαιρίες.
Οι προσφορές που θα λάβετε θα είναι πολυάριθμες και δεν θα έχετε καμία αμφιβολία σχετικά με τις επιλογές που πρέπει να κάνετε. Αλλά θα είστε λίγο αφηρημένοι στην δουλειά σας και δεν είστε πολύ διαθέσιμοι στον αισθηματικό τομέα. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό θα μπερδέψουν τις ιδέες σας και θα προκαλέσουν στιγμές νευρικότητας.
Βαθμολογία: 7

ΣΧΕΤΙΚΟ: Πως επηρεάζει ο κάθε πλανήτης το ζώδιο μας

Σας ενδιαφέρει: Αναζητώντας Αυθεντικές Υπηρεσίες Μαγείας

Υδροχόος
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη σε μια λαμπρή όψη, θα απολαύσετε μια εξαιρετική και κερδοφόρα εβδομάδα.
Θα έχετε μια αξιοπρόσεκτη ετοιμότητα πνευματικών αντανακλαστικών, οξυδέρκειας και συγχρονισμού για την πραγματοποίηση των έργων σας. Η διανοητική σας διαύγεια θα αποτελέσει το επίκεντρο για την υλοποίηση νέων πρωτοβουλιών, ιδιαίτερα επαγγελματικών. Στον αισθηματικό τομέα, θα νιώσετε στιγμές πάθους και θαυμασμού.
Βαθμολογία: 8

ΣΧΕΤΙΚΟ: 6 Ζώδια που Κρύβουν τα συναισθήματά τους

Σας ενδιαφέρει: Λειτουργούν Πραγματικά Τα Μαγικά Ξόρκια;

Ιχθύς
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σας θα είναι στο πλευρό σας και θα σας δώσουν ψυχική διαύγεια και λίγο περισσότερη τύχη στον συναισθηματικό τομέα.
Θα γνωρίζετε πώς να υλοποιήσετε ένα έργο στο οποίο εργάζεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στη συναισθηματική σφαίρα, θα απολαύσετε μια πολύ ευνοϊκή κατάσταση και θα υπάρχουν καλές ευκαιρίες. Ο Άρης θα είναι ενοχλητικός και θα πρέπει να περιορίσετε την επιθετικότητα σας.
Βαθμολογία: 8

Παρόμοιο άρθρο: Πως η ερωτική σου ζωή θα αλλάξει το 2018

Σας ενδιαφέρει: Μαγικά Ξόρκια από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έρχονται στα χέρια σας πλήρη και ολοκληρωμένα

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles