Κριός
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

via GIPHY

Με την υποστήριξη από τους πλανήτες στον Υδροχόο, θα ανακαλύψεις την επιθυμία να διασκεδάσεις και να περάσεις χρόνο σε καλή παρέα.
Η φυσική ενέργεια σου θα είναι άφθονη, επιτρέποντάς σου να προσφέρεις περισσότερα αποτελέσματα αφιερώνοντας λιγότερο κόπο και ενέργεια. Οργανώσε ένα ταξίδι με φίλους σου. Θα είσαι σε θέση να λύσεις οποιοδήποτε ενοχλητικό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει ξαφνικά, με ένα χαμόγελο στα χείλη σου.
Βαθμολογία: 8

Παρόμοιο άρθρο: Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018

Σας ενδιαφέρει: Πνευματιστικές Υπηρεσίες από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες και το Μέντιουμ Άρη

Ταύρος
21 Απριλίου – 20 Μαίου

via GIPHY

Θα έχεις μια εκπληκτική εβδομάδα που θα σου δώσει πολλές ικανοποίησεις. Θα είσαι σε καλή φόρμα για να αντιμετωπίσεις ακόμα και τις πιο απαιτητικές επαγγελματικές σου δεσμεύσεις.
Όμορφα νέα στον κοινωνικό και κοσμικό τομέα, όπου θα λάμψει το πνεύμα σου η αίσθηση του χιούμορ σου. Μην υπερβάλλεις, ωστόσο: τίποτα δεν θα σου δωθεί δωρεάν και θα πρέπει να εργαστες σκληρά, σπαταλώντας πολλή ενέργεια.
Βαθμολογία: 7.5

Παρόμοιο άρθρο: Πολιτική Αστρολογία | Φεβρουάριος 2018

Σας ενδιαφέρει: Τηλεφωνικές Προβλέψεις Ταρώ Χαρτομαντείας

Δίδυμος
21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

via GIPHY

Η υποστήριξη των πλανητών θα αποδειχθεί καθοριστική για την επίλυση των μικρών προβλημάτων που θα προκύψουν στον ορίζοντα σου.
Η γοητεία, η επινοητικότητα και η τύχη θα είναι οι κερδοφόρες κάρτες σας, αλλά θα πρέπει να δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες. Θα θελήσεις να εργαστείς σκληρά για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τη δουλειά σου. Ωστόσο, ταυτόχρονα θα πρέπει να δεις την ζωή πιο παιχνιδιάρικα. Μην ανησυχείς για μερικά ερωτικά σύννεφα: θα εξαφανιστούν σύντομα.
Βαθμολογία: 8

Παρόμοιο άρθρο: Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουαρίου 2018

Σας ενδιαφέρει: Προσωπικά Πανίσχυρα Χειροποίητα Φυλαχτά Για Κάθε Επιθυμία

Καρκίνος
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

via GIPHY

Θα συμμετέχεις σε μια κατάσταση με αντιθέσεις που θα σε αναγκάσει να περιορίσεις τις καθημερινές και επαγγελματικές σου δεσμεύσεις.
Θα βρείς, ωστόσο, πολύ χρόνο για να τον αφιερώσεις σε αυτoύς που αγαπάς ή για να βρεις τον ιδανικό για εσένα σύντροφο. Θετικές ειδήσεις στον οικονομικό και συναισθηματικό τομέα: μην χάσεις καμία καλή ευκαιρία. Η επίλυση ενός προβλήματος με ένα μέλος της οικογένειας θα έρθει γρήγορα.
Βαθμολογία: 9

Παρόμοιο άρθρο: 6 Ζώδια που Κρύβουν τα συναισθήματά τους

Σας ενδιαφέρει: Ονειροκρίτης Ταρωτώ. Πλήρης και Αναλυτικός

Λέων
23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

via GIPHY

Οι πλανήτες στον Υδροχόο θα σε κάνουν αρκετά νευρικό και ως αποτέλεσμα θα εκνευριζεσαι εύκολα. Γι ‘αυτό θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε αυτά που λές ή κάνεις.
Θα πρέπει να προσπαθήσεις να λειτουργήσεις ήρεμα και να χαλαρώσεις την ένταση σου με την συντροφιά κάποιων έμπιστων προσώπων. Αυτές τις μέρες, να είσαι προσεκτικός με την οικονομική σου κατάσταση.
Βαθμολογία: 7

Παρόμοιο άρθρο: Τοξικές Σχέσεις: Γύρνα Τώρα την Πλάτη

Σας ενδιαφέρει: Επαναφορά Επανασύνδεση Προσώπου μετά από Χωρισμό

Παρθένος
24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

via GIPHY

Μερικοί πλανήτες, ιδιαίτερα ο Άρης στον Τοξότη και ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, θα ασκήσουν πίεση στον αξιόπιστο και υπομονετικό χαρακτήρα σου.
Θα εκνευρίζεσαι εύκολα και θα διακινδυνεύσεις να χάσεις τις μάχες που αντιμετωπίζεις. Δείξτε στον εαυτό σου περισσότερη κατανόηση. Προσπάθησε να είσαι πιο εύελικτος και διαθέσιμος. Δώσε προσοχή στην διαχείρηση των οικονομικών σου.
Βαθμολογία: 7

Παρόμοιο άρθρο: Πως επηρεάζει ο κάθε πλανήτης το ζώδιο μας

Σας ενδιαφέρει: Ερωτικό Δέσιμο Αγάπης

Ζυγός
23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

via GIPHY

Τα αστέρια θα λάμπουν στον ουρανό σου περισσότερο από το συνηθισμένο και θα μάθεις πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ευαισθητοποίηση, τη δικαιοσύνη και την αίσθηση του χιούμορ σου.
Η φυσική σου κατάσταση θα είναι εξαιρετική και θα νιώσεις πολύ καλά, έτοιμος να εκπληρώσεις και τα πιο απαιτητικά καθήκοντα. Στην κοινωνική σφαίρα, θα είσαι πολύ περιζήτητος και θα μπορούσες να επεκτείνεις τον κύκλο φιλίας σου.
Βαθμολογία: 8.5

Παρόμοιο άρθρο: Το Ζώδιο που πρέπει να αποφύγετε να κάνετε σχέση

Σας ενδιαφέρει: Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Για Κάθε Θέμα Που Σας Απασχολεί

Σκορπιός
23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

via GIPHY

Προστατευόμενος από μια ασυνήθιστη αστρική κατάσταση, θα ξέρεις πώς να παίξεις καλύτερα τα χαρτιά σου. Θα μπορούσες να υπολογίσεις σε μια επιπλέον δόση τύχης για να πάρεις αυτό που θέλεις.
Η επιτυχία θα εξασφαλιστεί τόσο στην εργασία όσο και στην αγάπη από την θετική επίδραση του Δία αυτές τις μέρες στο ζώδιο σας. Στιγμές κόπωσης, αλλά και μεγάλης ικανοποίησης και γαλήνης στην αγάπη.
Βαθμολογία: 8

Παρόμοιο άρθρο: Τα 4 πιο αρνητικά & απαισιόδοξα ζώδια

Σας ενδιαφέρει: Αναζητώντας Αυθεντικές Υπηρεσίες Μαγείας

Τοξότης
23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

via GIPHY

Οι όμορφες πλανητικές διαμορφώσεις που θα σας επηρεάσουν πολύ θετικά και θα σου δώσουν ενέργεια κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.
Θα ζήσεις βέβαια κάποια σκαμπανεβάσματα. Θα είσαι σε εξαιρετική φόρμα και σωματικά και ψυχολογικά για να αντιμετωπίσεις επαγγελματικά θέματα με ικανότητα και σοβαρότητα, ακόμα κι αν θα είσαι λίγο ευερέθιστος. Νευρικότητα στην αγάπη, με τον κίνδυνο πολύ έντονων εντάσεων με τον σύντροφο. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο διπλωματικός στην οικογένεια για να αποφύγεις άμεσες αντιθέσεις ή στιγμές ερεθισμού.
Βαθμολογία: 8

Παρόμοιο άρθρο: Τα 4 πιο πιστά ζώδια που δεν θα σας απατήσουν ποτέ

Σας ενδιαφέρει: Λειτουργούν Πραγματικά Τα Μαγικά Ξόρκια;

Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

via GIPHY

Σχεδιάσε το συντομότερο δυνατό αυτό το ταξίδι που έχεις στο μυαλό σου εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα.
Ο Κρόνος στο ζώδιο σας θα επηρεάσει ορισμένους Αιγόκερους. Ο Ουρανός θα ευνοήσει τις αλλαγές εκείνων που γεννήθηκαν στο τέλος του ζωδίου, οι οποίοι θα μπορούν πλέον να κινηθούν προς νέους σημαντικούς στόχους και όνειρα.
Βαθμολογία: 8.5

Παρόμοιο άρθρο: Χρήσιμοι καυγάδες στην σχέση!

Σας ενδιαφέρει: Ολική Κάθαρση Αρνητικής Ενέργειας Και Αρνητικών Επιρροών

Υδροχόος
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

via GIPHY

Θα πρέπει να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις θαυμάσιες πλανητικές επιρροές που θα σε αγγίξουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.
Με ένα ευχάριστο μείγμα θάρρους και γλυκύτητας, θα ξέρετε πώς να πετύχετε τους πιο φιλόδοξους στόχους και να αναλάβετε ηγετικές θέσεις. Στον συναισθηματικό τομέα, θα κατακτήσεις τα πιο επιθυμητά αποτελέσματα χάρη στη μαγική γοητεία σου. Μην σπαταλάς τις καλές ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν.
Βαθμολογία: 9

Παρόμοιο Άρθρο: Υδροχόος | Τα καλύτερα & χειρότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Σας ενδιαφέρει: Ερωτικό Δέσιμο – Δέσιμο Αγάπης

Ιχθύες
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

via GIPHY

Η Αφροδίτη, ο Ποσειδώνας και ο Δίας θα κάνουν την εβδομάδα σου πολύ γλυκιά και διεγερτική: θα μάθεις πώς θα αποκτήσεις έγκυρα αποτελέσματα τόσο στην εργασία όσο και στον συναισθηματικό τομέα.
Αξιοποιήσε την ευκαιρία να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση ή να επεκτείνεις την επιχείρησή σου σε νέες κατευθύνσεις. Η γοητεία σου θα γίνει λαμπερή, σχεδόν μαγική και τα πιο ενδιαφέροντα επιτεύγματα δεν θα σε απογοητεύσουν.
Βαθμολογία: 9

Παρόμοιο άρθρο: Πώς η ζωή κάθε ζωδίου θα αλλάξει μέχρι το τέλος του 2018, με βάση την αστρολογία

Σας ενδιαφέρει: Μαγικά Ξόρκια από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έρχονται στα χέρια σας πλήρη και ολοκληρωμένα

 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles