Εβδομαδιαίες Προβλέψεις: 05/03/2018 – 11/03/2018

Κριός
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Θα είναι μια εξαιρετική εβδομάδα για σας: ο Ερμής και η Αφροδίτη θα εισέλθουν στο ζώδιο σου, δίνοντας έντονη πνευματική διαύγεια, γοητεία και διαίσθηση.
Θα ξέρετε πώς να αξιολογείτε κάθε κατάσταση, επαγγελματική ή συναισθηματική, και θα ενεργείτε αναλόγως για να εξασφαλίσετε επιτυχία. Θα κάνετε τη σχέση με τον σύντροφο σας πιο συναρπαστική λόγω του πάθους και της ευαισθησίας που θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα αυτές τις μέρες. Σίγουρα, οι ελεύθεροι του ζωδίου θα περάσουν κάποιες συναρπαστικές στιγμές.
Βαθμολογία: 9

ΣΧΕΤΙΚΟ: H Πανσέληνος του Μαρτίου φέρνει αναγέννηση

Σας ενδιαφέρει: Πνευματιστικές Υπηρεσίες από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες και το Μέντιουμ Άρη

A post shared by Spring (@spring) on

Ταύρος
21 Απριλίου – 20 Μαΐου

Η διακριτικότητα που σας χαρακτηρίζει αυτή την εβδομάδα θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας στον αισθηματικό τομέα.
Μην κάνετε σημαντικές αγορές αυτή την εβδομάδα: Ο Δίας δεν θα είναι ευνοϊκός. Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα σας κάνουν ενεργητικούς και δημιουργικούς. Θα είστε έτοιμοι να διαχειρηστείτε καλύτερα την ενέργειά σας και τις δυνατότητες σας. Ο Κρόνος συνιστά να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να σκεφτούμε με ηρεμία τις μελλοντικές σας επιλογές.
Βαθμολογία: 8

ΣΧΕΤΙΚΟ: Η Σελήνη στα Ζώδια | Μέρος Α

Σας ενδιαφέρει: Τηλεφωνικές Προβλέψεις Ταρώ Χαρτομαντείας

Δίδυμοι
21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Μην αφήνετε ο επαναστατικός σας χαρακτήρας να σας καταβάλλει.
Υπάρχει περίπτωση να πάρετε αποφάσεις από αντίδραση και να είμαι αυτό που πραγματικά θέλετε. Η θετική Αφροδίτη και ο Ερμής θα σας βοηθήσουν να είστε λογικοί και ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Επωφεληθείτε από την κατάσταση. Μια πιο διπλωματική στάση θα σας ωφελήσει. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδανική για προγραμματισμό ταξιδιών και κοινωνικών συναντήσεων. Η φυσική κατάσταση σας δεν θα είναι στο καλύτερο σημείο, και θα χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση.
Βαθμολογία: 7

ΣΧΕΤΙΚΟ: Θέλετε να κοιμάστε καλύτερα; Φτιάξτε την κρεβατοκάμαρα σας σύμφωνα με το Feng Shui

Σας ενδιαφέρει: Πνευματιστικές Υπηρεσίες από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες και το Μέντιουμ Άρη

Καρκίνος
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Ο δυναμισμός σας θα σας δώσει πρόσθετες ευκαιρίες στην εργασία.
Αποφύγετε τις υπερβολικές απαιτήσεις στον συναισθηματικό τομέα. Θα μπορούσαν να προκαλέσουν ένα τσακωμό με τον σύντροφό σας ή κάποια παρανόηση. Το πρακτικό σας πνεύμα θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την ανυπομονησία που αισθάνεστε όταν αντιμετωπίζετε τις μικρές δυσκολίες της στιγμής. Ωστόσο, δεν θα υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε με επιτυχία.
Βαθμολογία: 8

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τα 3 καλύτερα ζώδια στο σεξ

Σας ενδιαφέρει: Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Για Κάθε Θέμα Που Σας Απασχολεί

Λέων
23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

Οι περιστάσεις είναι σίγουρα ευνοϊκές για εσάς.
Θα ενεργήσετε με ευφάνταστο τρόπο και αυτό θα συμβάλει στην επιτυχία σας. Θα είναι μια στιγμή να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα στερεά θεμέλια στις συναισθηματικές σχέσεις, να βρείτε αγάπη αν δεν έχετε και να βελτιώσετε την επαγγελματική σας θέση. Θα είστε σε εξαιρετική κατάσταση, ακόμη και αν μερικές φορές είστε λίγο ευερέθιστος, θα είστε έτοιμοι να πολεμήσετε και να υπερασπιστείτε τις θέσεις σας.
Βαθμολογία: 8

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τα 3 πιο ενοχλητικά χαρακτηριστικά σας, σύμφωνα με το ζώδιο σας

Σας ενδιαφέρει: Αναζητώντας Αυθεντικές Υπηρεσίες Μαγείας

Παρθένος
24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

Η κόπωση και η δυσκολία συγκέντρωσης θα είναι οι εχθροί σας αυτήν την εβδομάδα.
Προσπαθήστε να οργανώσετε τον εαυτό σας καλύτερα στην εργασία και να βρείτε τον χρόνο για να ξεκουραστείτε. Ο Δίας θα είναι φιλικός και θα σας προστατεύσει. Ωστόσο, ο αρνητικός Άρης θα σας ωθήσει να δράσετε παρορμητικά: ελέγξτε τις αντιδράσεις σας προς τους άλλους. Προσοχή στην οδήγηση και τον αθλητισμό.
Βαθμολογία: 7

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τι σκέφτονται οι άνθρωποι όταν σας συναντήσουν για πρώτη φορά, σύμφωνα με το ζώδιο σας

Σας ενδιαφέρει: Η Σημασία Της Θετικής Σκέψης

A post shared by Spring (@spring) on

Ζυγός
23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Η Αφροδίτη στον Κριό θα στείλει αντιφατικά μηνύματα και έτσι δεν θα είναι η στιγμή να λάβουμε σημαντικές αποφάσεις στο συναισθηματικό τομέα.
Ίσως να τις μετανιώσετε στο μέλλον. Εάν είστε δεσμευμένος, θα αντιμετωπίσετε στιγμές παρεξήγησης και θα υπάρξει δυσφορία. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να τον παρασύρουν ελκυστικές επαγγελματικές ή συναισθηματικές προκλήσεις. Δεν θα είστε πολύ διαυγής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Βαθμολογία: 6.5

ΣΧΕΤΙΚΟ: 6 Ζώδια που Κρύβουν τα συναισθήματά τους

Σας ενδιαφέρει: Λειτουργούν Πραγματικά Τα Μαγικά Ξόρκια;

Σκορπιός
23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Η συνδυασμένη επιρροή του Κρόνου και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε κάτι πολύτιμο για το μέλλον σας, όπου η σοφία και η φιλοδοξία θα είναι οι κερδοφόρες κάρτες σας.
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα προωθήσει βαθιές μεταμορφώσεις και μεγάλη δημιουργικότητα σε όλα τα επίπεδα. Θα υπάρξει πολύ δυναμισμός κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Βαθμολογία: 9

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τα 4 πιο πιστά ζώδια που δεν θα σας απατήσουν ποτέ

Σας ενδιαφέρει: Παρανοήσεις Σχετικά Με Τα Μαγικά Ξόρκια Αγάπης

Τοξότης
23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Η όμορφη επιρροή του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό θα σας κάνει ιδιαίτερα τυχερούς.
Θα μπορούσατε να προωθήσετε με επιτυχία νέες επαγγελματικές πρωτοβουλίες. Στον συναισθηματικό τομέα, θα δεθείτε πιο έντονα με τον σύντροφο σας. Εάν είστε ελεύθερος, θα υπάρξει μια συναισθηματική κατάκτηση ή συναντήσεις που μπορεί να αποδειχθούν σημαντικές. Ο ενθουσιώδης χαρακτήρας σας και οι δεξιότητες επικοινωνίας σας θα βοηθήσουν στις επιλογές σας.
Βαθμολογία: 8

ΣΧΕΤΙΚΟ: Οι χειρότεροι φόβοι των ζωδίων – και πώς να τους καταπολεμήσετε

Σας ενδιαφέρει: Λειτουργούν Πραγματικά Τα Μαγικά Ξόρκια;

A post shared by Spring (@spring) on

Αιγόκερως
22 Δεκεμβίου – 20 Ιανουαρίου

Ο Ερμής θα κάνει την προσοχή σας να απασπάτε πιο εύκολα και θα φέρει κάποια αστάθεια.
Προσπαθήστε να είστε πιο οργανωμένοι. Για να μην εκτεθείτε επαγγελματικά, φροντίστε να αναλαμβάνετε και να διεκπαιρεώνετε τις υποχρεώσεις σας μια μια με απόλυτη συγκέντρωση. Θα πρέπει να επιλύσετε τυχόν διαφωνίες με τον σύντροφό σας το συντομότερο δυνατό για να ανακτήσετε την συναισθηματική σας γαλήνη. Η φυσική σας κατάσταση θα είναι εξαιρετική.
Βαθμολογία: 7

Παρόμοιο άρθρο: Ζώδιο Ζυγός Μαθήματα Αστρολογίας

Σας ενδιαφέρει: Μαγικά Φίλτρα Για Χρήματα

Υδροχόος
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Κριό, θα είστε ακλόνητοι από τις αντιξοότητες και θα εκτελέσετε με επιτυχία τα έργα σας.
Θα είστε δυναμικοί και ενεργοί όπως ποτέ πριν, θα μάθετε πώς να βρείτε τον σωστό τρόπο για να επιτύχετε τους στόχους. Δυνατότητα ταξιδιών ή ενδιαφέρουσες συναντήσεις στον κοινωνικό τομέα. Η φυσική σας κατάσταση θα είναι εξαιρετική. Η Αφροδίτη θα σας δώσει μια ακαταμάχητη γοητεία και θα υπάρξουν φανταστικές συναντήσεις.
Βαθμολογία: 8.5

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ζώδια και Τύχη. Ποιο είναι το πιο τυχερό ζώδιο;

Σας ενδιαφέρει: Χαρτομαντεία Καφεμαντεία Στην Αθήνα

Ιχθύς
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είστε σε θέση να πετύχετε στην επαγγελματική σας δραστηριότητα αν αποφύγετε κάποιες δυσκολίες που θα μπορούσαν να σας βλάψουν στις σχέσεις με τους άλλους.
Ο Άρης συμβουλεύει να παρακολουθείτε την επιθετικότητα και να μην δέχεστε επικίνδυνες καταστάσεις. Ο Δίας θα δημιουργήσει ιδιαίτερα τυχερές καταστάσεις, τις οποίες θα πρέπει να αρπάξετε προκειμένου να αποκτήσετε σημαντικά οικονομικά οφέλη.
Βαθμολογία: 8

Παρόμοιο άρθρο: Ζώδιο Σκορπιός Μαθήματα Αστρολογίας

Σας ενδιαφέρει: Χαρτομαντεία Για Ερωτευμένους

ταρωτώ μαντικές τέχνες

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles