Κριός
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

via GIPHY

Η συγκέντρωση των πλανητών στον Υδροχόο θα προσφέρει μια λαμπρή εβδομάδα, κατά την οποία θα έχετε ενέργεια, δυναμισμό, διανοητική σαφήνεια και γοητεία.
Θα αιχμαλωτίσετε την προσοχή των άλλων με μια αυξημένη αίσθηση του χιούμορ και μια ωραία πρωτοβουλία. Νέες ενδιαφέρουσες επαφές στην εργασία θα σας κάνει να διευρύνετε τον κύκλο των επαφών σας. Νέα στον ερωτικό τομέα.
Βαθμολογία: 8

Παρόμοιο άρθρο: Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018

Ταύρος
21 Απριλίου – 20 Μαΐου

via GIPHY

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να αντιμετωπίσετε μια σειρά επιρροών που θα κάνουν τα πάντα πιο κουραστικά και δύσκολα.
Ελέγξτε με ηρεμία τις εργασιακές δεσμεύσεις σας και προσέξτε να μην κάνετε λάθη. Ξεκουραστείτε περισσότερο: η κόπωση θα μπορούσε να σας κρατήσει πίσω σε σημαντικά γεγονότα της ζωής σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις μέσα στην οικογένεια και με το πρόσωπο που αγαπάτε: μέτριες λέξεις και μην είστε επιθετικοί.
Βαθμολογία: 7

Παρόμοιο άρθρο: Πολιτική Αστρολογία | Φεβρουάριος 2018

Δίδυμοι
21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

via GIPHY

Στοχεύστε ψηλά και τα περισσότερα από τα έργα σας θα υλοποιηθούν πολύ εύκολα.
Τα άστρα είναι θετικά τον ουρανό σας, αν και ένας άτακτος Άρης θα προκαλέσει κάποια έκρηξη επιθετικότητας σε λάθος στιγμή. Προσπαθήστε να ελένξετε τον ευατό σας. Θετικές ειδήσεις στην εργασία. Στον ερωτικό τομέα, θα ζήσετε μια εξαιρετική κατάσταση που θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ σαγηνευτικοί και θελτικοί. Συναρπαστικές συναντήσεις.
Βαθμολογία: 8

Παρόμοιο άρθρο: Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουαρίου 2018

Καρκίνος
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

via GIPHY

Θα επηρεαστείτε ευνοϊκά από έναν μεγάλο Δία και έναν υπέροχο Ποσειδώνα όλη την εβδομάδα, επομένως θα μπορούσατε να ξεκινήσετε με επιτυχία ακόμα και τα πιο τολμηρά επιτεύγματα. Μπορεί να είναι οικονομικές είτε δημιουργικές επαγγελματικές επιλογές.
Η τύχη που έφερε ο Δίας στον Σκορπιό θα είναι πιο έντονη για εκείνους που γεννήθηκαν το τρίτη δεκαετία, ενώ ο Ποσειδώνας θα ενθαρρύνει όσους γεννήθηκαν στη δεύτερη δεκαετία.
Βαθμολογία: 8

Παρόμοιο άρθρο: 6 Ζώδια που Κρύβουν τα συναισθήματά τους

Λέων
23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

via GIPHY

Θα ξοδέψετε τις περισσότερες από τις σωματικές και ψυχικές σας ενέργειες στην εργασία, όπου θα κερδίσετε επιτυχία και αποδοχή από τους ανωτέρους σας.
Στον ερωτικό τομέα, αντίθετα, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τη ζήλια του συντρόφου σας και θα πρέπει να διευκρινίσετε ορισμένες πτυχές της σχέσης σας προκειμένου να επιλύσετε κάποιες παρεξηγήσεις. Πάρτε χρόνο για να ξεκουραστείτε περισσότερο και μην συνδυάσετε την εργασία και τις κοσμικές δεσμεύσεις για να αποφύγετε συχνά δικαιολογημένη κριτική.
Βαθμολογία: 7

Παρόμοιο άρθρο: Τοξικές Σχέσεις: Γύρνα Τώρα την Πλάτη

Παρθένος
24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

via GIPHY

Θα είναι πολύ δύσκολο για πολλούς από εσάς να διευθετήσετε τις διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν στον επαγγελματικό και συναισθηματικό τομέα. Έτσι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλες τις διπλωματικές δεξιότητές σας για να έχετε καλά αποτελέσματα.
Αφιερώστε στον σύντροφο σας περισσότερη προσοχή για να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Η εχθρότητα του Άρη μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να είσαι υπερβολικά ευερέθιστος. Προσπαθήστε να είστε περισσότερο ανεκτικοί.
Βαθμολογία: 7,5

Παρόμοιο άρθρο: Πως επηρεάζει ο κάθε πλανήτης το ζώδιο μας

Ζυγός
23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

via GIPHY

Αυτή την εβδομάδα θα έρθει μια λαμπρή κατάσταση που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε.
Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Υδροχόο θα σας κάνουν δυναμικούς και επιτυχημένους, αλλά ο Κρόνος στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας κάνει βιαστικούς ή παρορμητικούς. Απολαύστε την ευνοϊκή ευκαιρία χωρίς αμφιβολία ή δισταγμό. Ευχάριστες στιγμές στο συναισθηματικό πεδίο.
Βαθμολογία: 8

Παρόμοιο άρθρο: Το Ζώδιο που πρέπει να αποφύγετε να κάνετε σχέση

Σκορπιός
23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

via GIPHY

Μια εβδομάδα που χαρακτηρίζεται από αντίθετες επιρροές σας περιμένει: αφενός, ο Δίας και ο Πλούτωνας θα σας κάνουν αποφασισμένους, από την άλλη, ο Ήλιος και ο Ερμής, θα σας κάνουν κουρασμένους και νευρικούς.
Ηρεμήστε. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας: επικεντρωθείτε στη γοητεία σας σε συνδυασμό με το θάρρος για να αποκτήσετε αυτό που σας ενδιαφέρει. Τα πάντα θα είναι εντάξει στον ερωτικό τομέα ξεκινώντας από την Κυριακή 11 του μήνα, όταν η Αφροδίτη θα εισέλθει στο φιλικό ζώων των Ιχθύων.
Βαθμολογία: 8

Παρόμοιο άρθρο: Τα 4 πιο αρνητικά & απαισιόδοξα ζώδια

Τοξότης
23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

via GIPHY

Ο πλανητικός ουρανός σας θα είναι γεμάτος από θετικά ερεθίσματα και καλά νέα.
Ο Άρης στο ζώδιο σας θα σας κάνει χαρούμενους και γεμάτους ζωντάνια, έτοιμοι να αγωνιστούν για να εκπληρώσουν τις επιθυμίες σας. Η Αφροδίτη θα προσφέρει εξαιρετικές στιγμές στον ερωτικό τομέα και θα φέρει καλή υγεία. Η γοητεία σας θα αυξάνεται μέρα με τη μέρα.
Βαθμολογία: 9

Παρόμοιο άρθρο: Τα 4 πιο πιστά ζώδια που δεν θα σας απατήσουν ποτέ

Αιγόκερως
30 Δεκεμβρίου 2011 – 1 Ιανουαρίου 2012

via GIPHY

Θα διατηρήσετε μια εξέχουσα θέση στο περιβάλλον γύρω σας και θα παρουσιάσετε τις καλύτερες πλευρές του χαρακτήρα σας: αφοσίωση, αξιοπιστία και κοινή λογική.
Αποφύγετε να στηρίζεστε πάρα πολύ σε εκείνους που είναι δίπλα σας για να πάρετε αυτό που θέλετε. Ένα οικονομικό ζήτημα θα επιλυθεί γρήγορα και θα κερδίσετε την καλή σας διάθεση.
Βαθμολογία: 8

Παρόμοιο άρθρο: Χρήσιμοι καυγάδες στην σχέση!

Υδροχόος
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

via GIPHY

Χάρη στον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα απολαύσετε εξαιρετικές ψυχοφυσικές ενέργειες, επιτρέποντάς σας να είστε επιτυχημένοι σε κάθε τομέα.
Θα καταφέρετε να αναδείξετε τον εαυτό σας και ο Ουρανός στον Κριό θα σας δώσει την πλήρη υποστήριξή του. Θα είστε ενεργητικοί και γόνιμοι, σίγουροι και θα κατακτήσετε τα πάντα γύρω σας.
Βαθμολογία: 9

Παρόμοιο Άρθρο: Υδροχόος | Τα καλύτερα & χειρότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Ιχθύες
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

via GIPHY

Στις 11 του μήνα, η γλυκιά Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο σας φέρνοντας όμορφες στιγμές στον ερωτικό τομέα. Εν τω μεταξύ, μια αντίθεση συμβαίνει για τους περισσότερους από σας: η κόπωση και η νευρικότητα μπορεί να σας συνοδεύσουν σε κάθε περίσταση αλλά ταυτόχρονα θα έχετε την δύναμη και την ενέργεια να συνεχίσετε.
Καλά νέα στο προσκήνιο στο συναισθηματικό πεδίο.
Βαθμολογία: 8

Παρόμοιο άρθρο: Τα Τυχερά Χρώματα του 2018 

Ονειροκρίτης Ταρωτώ. Πλήρης και Αναλυτικός!

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles