1ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να ζήσετε εξαιρετικές στιγμές. Κάποιοι θα είναι αρκετά τυχεροί και λάβουν ένα δώρο ή ένα χρηματικό ποσό αυτήν τον καιρό. Άλλοι θα διαπιστώσουν ότι οι σχέσεις και το να μοιράζονται περισσότερα γίνεται ευκολότερο αυτή την εβδομάδα. Πολλοί είναι πιθανό να αισθάνονται ότι εκτιμούνται από τους άλλους. Ακόμη και για τις μικρές ιδιορρυθμίες και ιδιοσυγκρασίες τους. Μπορεί ακόμη και να αρχίσετε να έχετε περισσότερη πίστη στον εαυτό σας. Η μόνη πραγματική παγίδα που πρέπει να προσέξετε είναι προς το τέλος της εβδομάδας που μπορεί να σχετίζεται με την εξουσία στο χώρο εργασίας.

2ΤΑΥΡΟΣ

Είτε τα επαγγελματικά είτε τα αισθηματικά είναι πιθανό να είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτή την εβδομάδα. Θα σας φέρουν πολλή χαρά αυτή την εβδομάδα. Αυτές οι ημέρες είναι θαυμάσιες για τα αισθηματικά για πολλούς και πρέπει να αισθάνεστε αισιόδοξοι για τις σχέσεις γενικά. Το μόνο που μπορεί να σας προβληματίσει είναι η σχέση σας με τους συναδέλφους προς το τέλος της εβδομάδας.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Για τους Δίδυμους μπορεί να υπάρχει κάποια σύγχυση στο χώρο εργασίας στις αρχές της εβδομάδας. Ό,τι ακούτε μπορεί να μην είναι στα αλήθεια ότι ισχύει. Εκτός όμως από αυτό, γενικά θα είναι μια πολύ καλή εβδομάδα, όσο αφορά την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και τη σχέση σας με τους συναδέλφους. Κάποιοι μπορεί να βρουν ακόμη και τον έρωτα στο χώρο εργασίας. Είναι επίσης μια καλή περίοδος για τη φροντίδα της υγείας σας και να πάτε επιτέλους στο γυμναστήριο που τόσο θέλετε. Ο βασικός πειρασμός μπορεί να είναι πως δεν μπορείτε να αντισταθείτε στις γλυκές απολαύσεις.

4ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι πιθανό να ζήσουν διασκεδαστικές και συναρπαστικές στιγμές αυτές τις ημέρες. Η αρχή της εβδομάδας σας θα είναι εξαιρετική. Είναι μια εποχή που εργάζεστε για την επίτευξη των στόχων σας στην επαγγελματική σταδιοδρομία που έχετε διαλέξει. Όλοι σας οι στόχοι φαίνονται πιο εφικτοί όταν η σκληρή δουλειά σας φαίνεται να αποδίδει. Κάποιοι μπορεί να ερωτευτούν κάποιο άνθρωπο πολύ διαφορετικό από τα στάνταρ τους. Αργά την εβδομάδα μπορεί να υπάρχουν κάποιες τριβές στο σπίτι ή στην οικογένειά σας και τον σύντροφό σας.

5ΛΕΩΝ

Για τον Λεων το σπίτι και οικογένεια του εξακολουθούν να είναι το μέρος όπου θέλει να περνάει το χρόνο του και να εστιάζει όλη του την προσοχή αυτές τις ημέρες. Ειδικά στις αρχές της εβδομάδας η οικογένεια σας θα  φέρει πολλή χαρά, ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Το μόνο πραγματικό ζήτημα που πρέπει να προσέξετε είναι η επικοινωνία στο χώρο εργασίας. Κάποιος με τον οποίο εργάζεστε μπορεί να παρεξηγηθεί ίσως με τον τόνο σας.

6ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους Παρθένους είναι μια εποχή όπου είναι πιθανό να τρέχετε συνέχεια, φροντίζοντας δουλειές και τις υποχρεώσεις που αγαπάτε τόσο να κάνετε. Στις αρχές της εβδομάδας ίσως έχετε μερικά καλά νεα που δεν περιμένετε. Είναι πιθανό να αισθάνεστε ενθουσιώδεις και αισιόδοξοι για τη ζωή και αυτό περνά μέσα από τις αλληλεπιδράσεις σας με αυτούς που συναντάτε. Αν περιμένετε κάποια χρήματα ή νέα που θα εμφανιστούν σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένειά σας, μπορεί να υπάρξει ένα τυχερό συμβάν αυτή την εβδομάδα.

7ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχουν προβλήματα με τις επικοινωνίες στο χώρο εργασίας.  Ελέγξτε διπλά τι ακούτε αν δεν φαίνεται σωστό. Μπορεί να υπάρξει ώθηση στο εισόδημά σας ή στην αυτοεκτίμησή σας νωρίς την εβδομάδα. Ακόμα και οι σχέσεις που μπορεί να φαινόταν να είναι ασταθείς και παρορμητικές κατά καιρούς, μπορεί να γίνουν λίγο πιο σταθερές και λιγότερο απρόβλεπτες. Κοντά στο τέλος της εβδομάδας, μπορεί να βρεθείτε σε κατάσταση αναμονής σε σχέση με την οικογένεια ή το σπίτι.

8ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους Σκορπιούς είναι πιθανό να είναι μια υπέροχη εβδομάδα, ειδικά στις αρχές της εβδομάδας, όταν μπορεί να είστε ο δικαιούχος κάποιας εξαιρετικής τύχης. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα ότι εάν τα χρήματα ήταν πρόβλημα και για πολλούς από εσάς δεν υπήρξε η πρόοδος αυτή μπορεί να αυτή να παρουσιαστεί αυτή την εβδομάδα. Πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας και κάνετε ό,τι αγαπάτε αυτήν την εβδομάδα.  Αργά την εβδομάδα, αρνητική αυτο-ομιλία μπορεί να πίσω από το κεφάλι της, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το ακούσετε.

9ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες πιθανότατα να κάνατε πολύ βαθιά σκέψη και να μείνετε στο παρασκήνιο αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να να αποκτήσετε κάποια διορατικότητα ή κάποιο είδος αποπληρωμής ή ανταμοιβής για αυτό. Μπορεί επίσης να έχετε κάποια καλά νέα σε σχέση με τη δημιουργικότητά σας ή τα χόμπι σας. Αργά την εβδομάδα μπορεί να βρεθείτε σε μια διαμάχη με έναν φίλο ή κάποιον που γνωρίζετε μέσω μιας ομάδας στην οποία ανήκετε.

10ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους Αιγόκερους είναι μια καλή εβδομάδα για να την περάσετε με τους φίλους και κάνοντας δικτύωση. Στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να διαπιστώσετε ότι μία από αυτές τις επαφές φωτίζει τον κόσμο σας με κάποιο τρόπο και μπορεί να είναι υπεύθυνη σε μεγάλο βαθμό για λίγη τύχη. Εκείνοι που ασχολούνται με ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια ή το σπίτι μπορεί να διαπιστώσουν ότι συμβαίνουν σε μια μελλοντική πορεία που φέρνει κάποια σταθερότητα. Στο χώρο εργασίας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αν και κάνετε εσείς τα πάντα, δεν παίρνετε αρκετά την αναγνώριση που νομίζετε ότι αξίζετε.

11ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο καπετάνιος του νερού θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ευνοούμενος αυτή την εβδομάδα και μπορεί να διαπιστώσετε ότι στις αρχές της εβδομάδας σας προσφέρεται κάποια ανταμοιβή ή αναγνώριση. Τα χρήματα είναι πιθανότατα ένας αστάθμητος παράγοντας αυτή την εβδομάδα, δεν χρειάζεται να υπολογίζετε και το τελευταίο ευρώ γιατί τα οικονόμικά σας θα έχουν σκαμπανεβάσματα. Η επιθυμία να ταξιδέψετε ή να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας με κάποιο τρόπο θα είναι ισχυρή στο τέλος της εβδομάδας.

12ΙΧΘΥΣ

Στην καριέρα σας, θα αποκομίσετε τις ανταμοιβές για σκληρή δουλειά που έχετε προσφέρει και ίσως να διατυπώνετε σχέδια για να εδραιώσετε τα επιτεύγματά της σταδιοδρομίας και την οικονομική επιτυχία σας. Κάποιοι μπορεί να ερωτευτούν κάποιον από διαφορετική χώρα ή πολιτισμό. Οι αψιμαχίες με φίλους που σχετίζονται με κοινόχρηστους πόρους ενδέχεται να εμφανιστούν αργά την εβδομάδα.

Δείτε την μηνιαία προβλέψη για τον Νοέμβρη εδώ
Προσωποποιημένες προβλεψεις για εσάς μόνο στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες.