ΚΡΙΟΣ

Κριός Ζώδιο

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να ζήσετε εξαιρετικές στιγμές. Κάποιοι θα είναι αρκετά τυχεροί και λάβουν ένα δώρο ή ένα χρηματικό ποσό αυτήν τον καιρό. Άλλοι θα διαπιστώσουν ότι οι σχέσεις και το να μοιράζονται περισσότερα γίνεται ευκολότερο αυτή την εβδομάδα. Πολλοί είναι πιθανό να αισθάνονται ότι εκτιμούνται από τους άλλους. Ακόμη και για τις μικρές ιδιορρυθμίες και ιδιοσυγκρασίες τους. Μπορεί ακόμη και να αρχίσετε να έχετε περισσότερη πίστη στον εαυτό σας. Η μόνη πραγματική παγίδα που πρέπει να προσέξετε είναι προς το τέλος της εβδομάδας που μπορεί να σχετίζεται με την εξουσία στο χώρο εργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος Ζώδιο

Είτε τα επαγγελματικά είτε τα αισθηματικά είναι πιθανό να είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτή την εβδομάδα. Θα σας φέρουν πολλή χαρά αυτή την εβδομάδα. Αυτές οι ημέρες είναι θαυμάσιες για τα αισθηματικά για πολλούς και πρέπει να αισθάνεστε αισιόδοξοι για τις σχέσεις γενικά. Το μόνο που μπορεί να σας προβληματίσει είναι η σχέση σας με τους συναδέλφους προς το τέλος της εβδομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος Ζώδιο

Για τους Δίδυμους μπορεί να υπάρχει κάποια σύγχυση στο χώρο εργασίας στις αρχές της εβδομάδας. Ό,τι ακούτε μπορεί να μην είναι στα αλήθεια ότι ισχύει. Εκτός όμως από αυτό, γενικά θα είναι μια πολύ καλή εβδομάδα, όσο αφορά την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και τη σχέση σας με τους συναδέλφους. Κάποιοι μπορεί να βρουν ακόμη και τον έρωτα στο χώρο εργασίας. Είναι επίσης μια καλή περίοδος για τη φροντίδα της υγείας σας και να πάτε επιτέλους στο γυμναστήριο που τόσο θέλετε. Ο βασικός πειρασμός μπορεί να είναι πως δεν μπορείτε να αντισταθείτε στις γλυκές απολαύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος Ζώδιο

Οι Καρκίνοι είναι πιθανό να ζήσουν διασκεδαστικές και συναρπαστικές στιγμές αυτές τις ημέρες. Η αρχή της εβδομάδας σας θα είναι εξαιρετική. Είναι μια εποχή που εργάζεστε για την επίτευξη των στόχων σας στην επαγγελματική σταδιοδρομία που έχετε διαλέξει. Όλοι σας οι στόχοι φαίνονται πιο εφικτοί όταν η σκληρή δουλειά σας φαίνεται να αποδίδει. Κάποιοι μπορεί να ερωτευτούν κάποιο άνθρωπο πολύ διαφορετικό από τα στάνταρ τους. Αργά την εβδομάδα μπορεί να υπάρχουν κάποιες τριβές στο σπίτι ή στην οικογένειά σας και τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ

Λέων ΖώδιοΓια τον Λεων το σπίτι και οικογένεια του εξακολουθούν να είναι το μέρος όπου θέλει να περνάει το χρόνο του και να εστιάζει όλη του την προσοχή αυτές τις ημέρες. Ειδικά στις αρχές της εβδομάδας η οικογένεια σας θα  φέρει πολλή χαρά, ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Το μόνο πραγματικό ζήτημα που πρέπει να προσέξετε είναι η επικοινωνία στο χώρο εργασίας. Κάποιος με τον οποίο εργάζεστε μπορεί να παρεξηγηθεί ίσως με τον τόνο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένος Ζώδιο

Για τους Παρθένους είναι μια εποχή όπου είναι πιθανό να τρέχετε συνέχεια, φροντίζοντας δουλειές και τις υποχρεώσεις που αγαπάτε τόσο να κάνετε. Στις αρχές της εβδομάδας ίσως έχετε μερικά καλά νεα που δεν περιμένετε. Είναι πιθανό να αισθάνεστε ενθουσιώδεις και αισιόδοξοι για τη ζωή και αυτό περνά μέσα από τις αλληλεπιδράσεις σας με αυτούς που συναντάτε. Αν περιμένετε κάποια χρήματα ή νέα που θα εμφανιστούν σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένειά σας, μπορεί να υπάρξει ένα τυχερό συμβάν αυτή την εβδομάδα.

ΖΥΓΟΣ

ΖυγόςΟι Ζυγοί αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχουν προβλήματα με τις επικοινωνίες στο χώρο εργασίας.  Ελέγξτε διπλά τι ακούτε αν δεν φαίνεται σωστό. Μπορεί να υπάρξει ώθηση στο εισόδημά σας ή στην αυτοεκτίμησή σας νωρίς την εβδομάδα. Ακόμα και οι σχέσεις που μπορεί να φαινόταν να είναι ασταθείς και παρορμητικές κατά καιρούς, μπορεί να γίνουν λίγο πιο σταθερές και λιγότερο απρόβλεπτες. Κοντά στο τέλος της εβδομάδας, μπορεί να βρεθείτε σε κατάσταση αναμονής σε σχέση με την οικογένεια ή το σπίτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιός - Ζώδιο του Μήνα

Για τους Σκορπιούς είναι πιθανό να είναι μια υπέροχη εβδομάδα, ειδικά στις αρχές της εβδομάδας, όταν μπορεί να είστε ο δικαιούχος κάποιας εξαιρετικής τύχης. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα ότι εάν τα χρήματα ήταν πρόβλημα και για πολλούς από εσάς δεν υπήρξε η πρόοδος αυτή μπορεί να αυτή να παρουσιαστεί αυτή την εβδομάδα. Πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας και κάνετε ό,τι αγαπάτε αυτήν την εβδομάδα.  Αργά την εβδομάδα, αρνητική αυτο-ομιλία μπορεί να πίσω από το κεφάλι της, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το ακούσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης ΖώδιοΟι Τοξότες πιθανότατα να κάνατε πολύ βαθιά σκέψη και να μείνετε στο παρασκήνιο αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να να αποκτήσετε κάποια διορατικότητα ή κάποιο είδος αποπληρωμής ή ανταμοιβής για αυτό. Μπορεί επίσης να έχετε κάποια καλά νέα σε σχέση με τη δημιουργικότητά σας ή τα χόμπι σας. Αργά την εβδομάδα μπορεί να βρεθείτε σε μια διαμάχη με έναν φίλο ή κάποιον που γνωρίζετε μέσω μιας ομάδας στην οποία ανήκετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερος ΖώδιοΓια τους Αιγόκερους είναι μια καλή εβδομάδα για να την περάσετε με τους φίλους και κάνοντας δικτύωση. Στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να διαπιστώσετε ότι μία από αυτές τις επαφές φωτίζει τον κόσμο σας με κάποιο τρόπο και μπορεί να είναι υπεύθυνη σε μεγάλο βαθμό για λίγη τύχη. Εκείνοι που ασχολούνται με ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια ή το σπίτι μπορεί να διαπιστώσουν ότι συμβαίνουν σε μια μελλοντική πορεία που φέρνει κάποια σταθερότητα. Στο χώρο εργασίας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αν και κάνετε εσείς τα πάντα, δεν παίρνετε αρκετά την αναγνώριση που νομίζετε ότι αξίζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόος Ζώδιο

Ο καπετάνιος του νερού θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ευνοούμενος αυτή την εβδομάδα και μπορεί να διαπιστώσετε ότι στις αρχές της εβδομάδας σας προσφέρεται κάποια ανταμοιβή ή αναγνώριση. Τα χρήματα είναι πιθανότατα ένας αστάθμητος παράγοντας αυτή την εβδομάδα, δεν χρειάζεται να υπολογίζετε και το τελευταίο ευρώ γιατί τα οικονόμικά σας θα έχουν σκαμπανεβάσματα. Η επιθυμία να ταξιδέψετε ή να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας με κάποιο τρόπο θα είναι ισχυρή στο τέλος της εβδομάδας.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες Ζώδιο

Στην καριέρα σας, θα αποκομίσετε τις ανταμοιβές για σκληρή δουλειά που έχετε προσφέρει και ίσως να διατυπώνετε σχέδια για να εδραιώσετε τα επιτεύγματά της σταδιοδρομίας και την οικονομική επιτυχία σας. Κάποιοι μπορεί να ερωτευτούν κάποιον από διαφορετική χώρα ή πολιτισμό. Οι αψιμαχίες με φίλους που σχετίζονται με κοινόχρηστους πόρους ενδέχεται να εμφανιστούν αργά την εβδομάδα.

Δείτε την μηνιαία προβλέψη για τον Νοέμβρη εδώ
Προσωποποιημένες προβλεψεις για εσάς μόνο στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles