Κριός
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Θα είναι μια εβδομάδα γεμάτη ενθουσιασμό και ξέγοιαστη.
Είστε ακόμα οι αγαπημένοι των αστεριών, ο διάλογος με αυτόν που αγαπάτε είναι πολύ παθιασμένος, βαθύς και εμπνευσμένος. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει στην αγκαλιά του συντρόφου σας. Θα αισθανθεί βαθιά ικανοποιημένος από την ανάγκη σας για αγάπη, προστασία και τρυφερότητα. Ηρεμία μέσα στην οικογένεια.
Βαθμολογία: 9

ΣΧΕΤΙΚΟ: Προβλέψεις Ταρώ Μαρτίου 2018

Αναζητώντας Αυθεντικές Υπηρεσίες Μαγείας

Ταύρος
21 Απριλίου – 20 Μαΐου

Οι νέες ιδέες θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις τρέχουσες δεσμεύσεις σας, αφήνοντας ελεύθερη την φαντασία και την κοινή λογική.
Μια τολμηρή απόφαση δεν πρέπει να σας απασχολεί: οι πλανήτες στον Αιγόκερω θα είναι ευνοϊκοί και ο Άρης θα σας εμπνεύσει να ενεργήσετε με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Να είστε πολυμήχανοι και θαρραλέοι.
Βαθμολογία: 8.5

ΣΧΕΤΙΚΟ: Προβλέψεις Απριλίου 2018

Καθαρισμός Αύρας

Δίδυμοι
21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Προκειμένου να ζήσετε την εβδομάδα με γαλήνιο και ξέγνοιαστο τρόπο, θα πρέπει να αποφύγετε προβλήματα και ανησυχίες σχετικά με την εργασία και να περάσετε λίγο χρόνο με καλή παρέα.
Προσπαθήστε να βελτιώσετε την κατανόηση στον συναισθηματικό τομέα: η γοητεία σας θα αποδειχθεί εκπληκτική. Χάρη στον Ερμή στον Κριό, θα μπορούσατε να λύσετε με εξαιρετική ικανότητα μερικά πρακτικά προβλήματα που σας έχουν επηρεάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Βαθμολογία: 8

ΣΧΕΤΙΚΟ: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που είναι οι καλύτεροι σύζυγοι για να παντρευτείς

Γιατί Αποτυγχάνουν Κάποια Ξόρκια

Καρκίνος
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Θα αισθανθείτε άβολα ή απρόθυμοι να εκφράσετε τη διάθεσή σας.
Αντί να δημιουργείτε απαισιόδοξες σκέψεις, σκεφτείτε τι είναι ωραίο στη ζωή σας. Μην θυμώνετε για ασήμαντα θέματα: δείξτε τις ικανότητές σας και θα ανταμείβεστε για αυτό που πραγματικά είστε. Για να αποφύγετε την απογοήτευση, δοκιμάστε πάντα το καλύτερο.
Βαθμολογία: 6

ΣΧΕΤΙΚΟ: Οι καλύτερες μέρες σύμφωνα με την Αριθμολογία για να παντρευτείτε το 2018

Η Σημασία Της Θετικής Σκέψης

Λέων
23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

Με τη βοήθεια ευεργετικών και διεγερτικών πλανητών, οι πρωτοβουλίες σας θα πραγματοποιούνται με σχετική ευκολία. Η διάθεση θα είναι αρκετά καλή αλλά, για να τη διατηρήσετε, θα πρέπει να σταματήσετε να ασχολείστε με ασήμαντα ζητήματα. Η Αφροδίτη στον Κριό θα σας προσφέρει την ευκαιρία να ενισχύσετε μια τρέχουσα σχέση ή να χτίσετε σταθερά θεμέλια σε μια νέα δέσμευση. Ψυχο-φυσική ευεξία και πολλή ενέργεια.
Βαθμολογία: 8

ΣΧΕΤΙΚΟ: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που είναι οι καλύτεροι σύζυγοι για να παντρευτείς

Οι Μαγικές Ιδιότητες Των Κεριών

Παρθένος
24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

Η θετική επιρροή του Άρη στον Αιγόκερω θα σας προστατεύσει από τις αρνητικές σκέψεις και θα σας επιτρέψει να ξεπεράσετε οποιοδήποτε εμπόδιο στο δρόμο σας.
Θα μετακινηθείτε με ευκολία στις πιο δύσκολες καταστάσεις, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να αντιμετωπίσετε κάθε περίσταση. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε καλύτερα την ενέργεια σας χρησιμοποιώντας τη σωστή δόση της κοινής λογικής.
Βαθμολογία: 8

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τεστ: Πόσο Ζηλιάρης Είσαι;

Παρανοήσεις Σχετικά Με Τα Μαγικά Ξόρκια Αγάπης

Ζυγός
23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Με μια εχθρική Αφροδίτη, ένα συναίσθημα που γνωρίζετε καλά και συχνά σας κάνει ανήσυχους: η ζήλια. Θα είστε ανάμεσα στην ώθηση να γκρινιάξετε ή να αγνοήσετε κάτι λόγω της υπερηφάνειας. Προσπαθήστε να ελέγξετε τον εαυτό σας. Μια εντελώς ανούσια αγωνία θα σας κάνει να αισθανθείτε στο έλεος των καταστάσεων. Βασιστείτε στον ισχυρό σας χαρακτήρα.
Βαθμολογία: 6

ΣΧΕΤΙΚΟ: Θεραπευτική

Λειτουργούν Πραγματικά Τα Μαγικά Ξόρκια;

Σκορπιός
23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Οι ανησυχίες σας δεν θα είναι δικαιολογημένες, θα πρέπει να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε, ίσως σε ευχάριστη παρέα. Μην ξεχνάτε ένα μέλος της οικογένειας που ζητά βοήθεια και κατανόηση. Η παρορμητικότητα σας μπορεί κάποιες φορές να σας προκαλέσει προβλήματα. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και θα επιστρέψετε ήρεμα στην ορθολογικότητά σας.
Βαθμολογία: 7

Έχετε λίγο χρόνο; Το Τεστ του Έρωτα

Η Μαγεία Των Κεριών

Τοξότης
23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Εξαιρετική εβδομάδα σε κάθε πτυχή: προσπαθήστε να μην χάσετε μια καλή ευκαιρία. Θα είναι αδύνατο να καταλάβετε τον κόσμο γύρω σας, αλλά η αγάπη θα σας κυνηγάει: θα είναι στη διάθεσή σας να αποφασίσετε πότε θα είστε εσείς διαθέσιμοι. Επικεντρωθείτε στην αισιοδοξία και μια όμορφη ψυχοφυσική ενέργεια.
Βαθμολογία: 9

Αναπάντητα Ερωτήματα; Χαρτομαντεία στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Χαρτομαντεία Για Ερωτευμένους

Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα στην εργασία. Μια αντιπαλότητα μπορεί να σας κάνει να ανησυχείτε άσκοπα, καθώς ο Άρης στο ζώδιο σας κάνει να είστε επιτυχημένοι σε κάθε τομέα. Κάποια νευρικότητα σε καθημερινά προβλήματα μπορεί να σας ενοχλήσουν απροσδόκητα.
Βαθμολογία: 8

ΣΧΕΤΙΚΟ: Γάμος ή καριέρα: Ποια είναι πιο σημαντικό για το ζώδιο σας;

Το Καλύτερο Μέντιουμ Στην Αθήνα

Υδροχόος
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Θα απολαύσετε την υπέροχη επιρροή της Αφροδίτης και του Ερμή, επειδή οι συναισθηματικές και φιλικές σχέσεις σας θα βασίζονται στην κατανόηση και την αμοιβαία εμπιστοσύνη. Ένα παλιό πρόβλημα θα έχει εξαιρετικές πιθανότητες να επιλυθεί με απρόβλεπτες συνέπειες, δίνοντάς σας την ευκαιρία να έχετε μια νέα προοπτική. Μεγάλη ικανοποίηση στον συναισθηματικό τομέα.
Βαθμολογία: 8.5

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τοξικές Σχέσεις: Γύρνα Τώρα την Πλάτη

Τηλεφωνικές Προβλέψεις Χαρτομαντείας

Ιχθύες
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Θα είστε ικανοποιημένοι στον επαγγελματικό τομέα. Θα περάσετε λίγο χρόνο και ενέργεια στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και, γιατί όχι, θα απολαύσετε λίγο παραπάνω χρόνο για τον εαυτό σας. Μια ακριβή αλλά χρήσιμη αγορά θα σας κάνει ευτυχισμένους και ικανοποιημένους με τον εαυτό σας. Θα είστε λιγότερο φοβισμένοι και αβέβαιοι απ ‘ό, τι συνήθως, χάρη στον Άρη, που θα σας προσφέρει θάρρος στις πρωτοβουλίες σας.
Βαθμολογία: 8.5

ταρωτώ μαντικές τέχνες