Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Ανεξάρτητα το πόσο εκνευριστική μια κατάσταση φαίνεται να είναι, ο καλύτερος τρόπος για να αντιδράσεις είναι να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις.

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου την Δευτέρα, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις κάπως εύεξαπτος και ευάλωτος. Θα ήταν καλό να μην πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις αυτό τον καιρό. Αν μπορείς να κάνεις υπομονή μέχρι τα πράγματα να ηρεμήσουν, η λύση που ψάχνεις θα είναι τότε πιο ξεκάθαρη.
Ο ήλιος και ο Ερμής στο Ζυγό θα ενθαρρύνουν περισσότερο το ομαδικό πνεύμα στην εργασία, πράγμα που θα σε ωφελήσει πολύ.
Τα πράγματα φαίνεται να ηρεμούν αρκετά την Πέμπτη, έτσι αν θέλεις να πραγματοποιήσεις κάποιες σημαντικές συζητήσεις, αυτή η μέρα θα σε βοηθήσει πολύ. Η κοινωνική σου ζωή επιπλέον θα λάμψει προς το τέλος της εβδομάδας και θα εμφανιστούν φρέσκες και νέες ευκαιρίες.
Την Κυριακή, Ο Πλούτωνας θα στραφεί απευθείας στο ζώδιο σου στον τομέα της εργασίας και της φιλοδοξίας. Αυτό θα σου επιτρέψει να πραγματοποιήσεις αλλαγές πιο εύκολα.
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις: 24/09/2018 – 30/09/2018

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαίου)

Η ψυχική σου ηρεμία μπορεί να έρθει με κάποιο αντίτιμο αυτή την εβδομάδα.

Η πανσέληνος στον πνευματικό σου τομέα προτείνει πως πρέπει επιτέλους να αφήσεις κάποια πράγματα πίσω.  Αυτή η ισχυρή σεληνιακή φάση μπορεί να σε κάνει να νιώσεις απογοητευμένος, ειδικά αν ψάχνεις τον τελευταίο καιρό ευκαιρίες για πρόοδο. Αυτές οι μέρες απλώς δεν είναι ο πιο ευνοικές. Το να αφήσεις κάτι για λίγο πίσω δεν σημαίνει πως το αφήνεις πίσω για πάντα. Σίγουρα θα εμφανιστούν ευκαιρίες και στο μέλλον.
Ο συνδυασμός του ήλιου και του ζωηρού Ερμή στον τομέα της προσωπικής σας ζωής θα φέρει πολλές ευκαιρίες για ανάκαμψη της ισορροπίας σου στις ερχόμενες εβδομάδες.  Αν το πρόγραμμα της δουλειάς σου ή της προσωπικής σου ζωής έχουν γίνει μη βιώσιμα, το σύμπαν σε ωθεί να επαναπρογραμματίσεις.
Οι θετικές πλευρές του Ήλιου και του Άρη την Πέμπτη δείχνουν πως κάποιος με εξουσία θα είναι πολύ εντυπωσιαμένος μαζί σου.

Δίδυμος (21 Μαίου – 21 Ιουνίου)

διδυμος - προβλέψεις ταρωτώ

Την Δευτέρα, η κοινωνική σου ζωή ίσως φθαρεί από έντασεις και τσακωμούς για πραγματικά ασήμαντα πράγματα.

Αυτό οφείλεται στην Πανσέληνο που κοιτάει στον κοινωνικό σου τομέα. Από το να παρατείνεις και να επιμηκύνεις τους τσακωμούς, καλύτερα κάνε ένα βήμα πίσω. Θα είναι πιο σοφό. Σε λίγες μέρες θα αναρωτιέσαι για ποιο λόγο σε ενοχλούσαν τόσο πολύ κάποια πράγματα ενώ υπό άλλες συνθήκες θα πέρναγαν απαρατήρητα.
Ένας ζωηρός συνδυασμός ενεργειών στον τομέα της ψυχαγωγίας, θα σε κάνουν να απολαύσεις περισσότερες εξόδους και να είσαι περισσότερο δημιουργικός. Κάποιες ευχάριστες ευκαιρίες στην ρομαντική ζωή θα φανούν. Αν επιθυμείς να δείξεις την δουλειά σου, η Πέμπτη λόγω του συνδυασμού του Ήλιου και του δυναμικού Άρη, είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να ξεκινήσεις.
Τέλος, η δραστική κίνηση του Πλούτωνα προς τα μπροστά από την Κυριακή ίσως σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ένα αρκετά ενοχλητικό θέμα που σε απασχολεί.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ίσως ασχοληθείς με σημαντικά θέματα και υποχρεώσεις στην αρχή της εβδομάδας. Παρόλο αυτά, λόγω της Πανσέληνου στον Κριό, κάποιος στην ζωή σου μπορεί να μην ανταποκριθεί έτσι όπως εσύ περιμένεις.

Στην πραγματικότητα, η προσέγγιση του θα είναι αρκετά ανώριμη. Εσυ όμως θα πρέπει να αποφύγεις να αντιμετωπίσεις αυτή την συμπεριφορά τώρα διότι μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία που θα έρθει σε μερικές ημέρες. Αυτή την φορά η κουβέντα θα είναι περισσότερο αποτελεσματική.
Με τον ήλιο και τον Ερμή στον οικιακό τομέα, οι ερχόμενες εβδομάδες θα φέρουν ευκαιρίες να φροντίσεις τον εαυτό σου ειδικά αν τον τελευταίο καιρό ήσουν πολύ απαχολημένος για να ασχοληθείς μαζί του. Αφιέρωσε χρόνο στο να αναπλήρωσεις τον ύπνο σου και να γευτείς καλό φαγητό.
Τέλος, η γρήγορη κίνηση προς τα εμπρός του Πλούτωνα στον τομέα των σχέσεων την Κυριακή μπορεί να σηματοδοτήσει κάποιες θετικές αλλαγές.
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις: 24/09/2018 – 30/09/2018

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Η εγκατάλειψη ενός σχεδίου, ειδικά αν ανυπομονούσες για αυτό, θα σου φέρει κακή διάθεση και νευρικότητα.

Ανεξάρτητα με το πόση ένταση αισθάνεσαι, η καλύτερη αντίδραση είναι να αποστασιοποιηθείς και να αφήσεις το δράμα να σε προσπεράσει. Τα πράγματα και οι καταστάσεις φαίνεται να πάνε στην θέση τους αργότερα μέσα στην εβδομάδα.
Η εστιάση στον τομέα της επικοινωνίας μπορεί να φανεί χρήσιμη ανεξάρτητα για το ποιο θέμα θες να επικοινωνήσεις. Με τον ήλιο και τον βαθυστόχαστο Ερμή σε αυτό το τομέα, αυτές οι μέρες είναι εξαιρετικές για συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Η Πέμπτη μπορεί να είναι πολύ θετική για δικτύωση και νέες γνωριμίες. Είναι η κατάλληλη εποχή να κάνεις νέες διασυνδέσεις.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η Δευτέρα ίσως θα είναι μια δύσκολη μέρα λόγω της Πανσελήνου σε έναν ευαίσθητο τομέα που συνδέεται με την εργασία, τα οικονομικά και τους βαθείς συναισθηματικούς δεσμούς. Καθώς αυτή η σεληνιακή φάση συνδέεται περίεργα με τον Κρόνο, θα αισθάνεσαι πιο συναισθηματικός από ότι συνήθως.

Η καλύτερη λύση είναι να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις ή να αντιδράσεις υπερβολικά αυτήν την εβδομάδα. Αντιθέτως, προσπάθησε να υιοθετήσεις μια πιο αποστασιοποιημένη προσέγγιση έτσι ώστε να μπορέσεις να αποφύγεις πολλές εντάσεις.
Οποίο και να είναι το ζήτημα που σε απασχολεί, τα πράγματα θα αρχίσουν να φαίνονται πιο εύκολα μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο ήλιος και ο Ερμής στην ζώνη των χρημάτων σου μπορεί να κάνουν να ψάχνεις για ευκαιρίες ή τρόπους για το πως θα αποκτήσεις εύκολα χρήματα. Η Πέμπτη θα είναι πολύ θετική και ίσως σου προτείνουν μια νεα θέση εργασίας ή έναν τρόπο να συμπληρώσεις το εισόδημα σου. Οι αγορές και οι πωλήσεις ίσως να είναι επικερδής αυτή την εποχή. 

Ζυγός (23 Σεπτεμβίου – 22 Οκτωβρίου)

Μήνας του Ζυγού

Οι σχέσεις σου ίσως να χρειάζονται κάποια επιπλέον φροντίδα την Δευτέρα. Η Πανσέληνος στην ζώνη των σχέσεων μπορεί να συμπίψει με κάποιες πολύ εκνευριστικές καταστάσεις. Μπορεί να υπάρχει κάποιο δράμα, και θα καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια για να μην αντιδράσεις υπερβολικά.

Αν καταφέρεις και παραμείνεις ψύχραιμος, ίσως θα σου δώσει την ευκαιρία να σκεφτείς πριν αντιδράσεις και να δώσεις μια καλή λύση η οποία εξυπηρετεί όλες τις πλευρές. Εσύ έχεις το πλεονέκτημα λόγω του ήλιου και του ζωηρού Ερμή στο ζώδιο σου. Θα σε βοηθήσουν να είσαι όσο διπλωματικός χρειάζεται.
Η Πέμπτη μπορεί να είναι μια εξαιρετική ημέρα για κοινωνικά γεγονότα και εξόδους. Επιπλέον, θα υπάρχει μια νότα ρομαντισμού στον αέρα με τον σύντροφο σου ή με μια νέα γνωριμία.

Σκορπιός ( 23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Θα είσαι πολύ απασχολημένος στην αρχή της εβδομάδας, αν και θέλει προσοχή. Τα σχέδια σου μπορεί να βγουν εκτός ελέγχου. Αυτό ίσως να ωφείλεται λόγω της Πανσελήνου στον τομέα της εργασίας και του τρόπου ζωής.

Παρόλο που είναι δελεαστικό να αφήσεις του άλλους να μάθουν για αυτά που σε ενοχλούν, δεν θα καταφέρεις και πολλά αν τους τα πεις.
Με τον ήλιο και το Ερμή σε μια εναλλακτική ζώνη, ίσως θα είναι πιο παραγωγικό να κάνεις το αντίθετο και να δημιουργήσεις ευκαιρίες για τον εαυτό σου να ξεκουραστείς και να διαλογιστείς. Αυτό θα σε κάνει να δεις της καρδιά του προβλήματος που σε απασχολεί, και με μια πιο ήρεμη στάση να βρεις την λύση.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβίου)

Κάποιοι οικονομικοί περιορισμοί θα σημαίνουν πως ένα σχέδιο σας θα αποτύχει να προχωρήσει. Ίσως νιώσεις συναισθήματα εκνευρισμού, αγανάκτησης και έλλειψης δύναμης επειδή δεν μπορείς να καταφέρεις αυτό που επιθυμείς.
Ίσως αυτή η συγκυρία να σε κάνει να αποστασιοποιηθείς για λίγο και να δεις την κατάσταση με άλλη οπτική. Αν τα οικονομικά θέματα σε κρατάνε πίσω εδώ και καιρό, αυτή θα πρέπει να είναι η στιγμή να ασχοληθείς μαζί τους. Ο πρακτικός Κρόνος σε προχωράει προς τα μπροστά τώρα. Αυτός είναι ο πιο κατάλληλος καιρός για να βρεις παραγωγικές λύσεις. Έτσι, θα αρχίσεις να νιώθεις πιο ήρεμος στον οικονομικό τομέα.
Πάρε λίγο χρόνο για να φροντίσεις τον εαυτό σου. Θα σε βοηθήσει να θεραπευτείς και να αναζωογονηθείς. 
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις: 24/09/2018 – 30/09/2018

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Αν ήλπιζες να έχεις μια ήσυχη εβδομάδα, η Πανσέληνος στον οικιακό και οικογενειακό σου τομέα την Δευτέρα, φέρνει το αντίθετο. Η αρχή της εβδομάδας θα είναι ιδιαίτερα ανήσυχη καθώς η πανσέληνος δένεται με τον Κρόνο στο ζώδιο σου σε ένα ευαίσθητο σημείο στον χάρτη σου.
Η ανωριμή αλλά και ταυτόχρονα χειριστική συμπεριφορά ενός μέλους της οικογένειας σας μπορεί να σε απελπίσει. Δώσε τόπο στην οργή και άφησε αυτήν την συμπεριφορά να κατευνάσει από μόνη της όσο δεν της δίνεις σημασία.
Αργότερα μέσα στην εβδομάδα θα βρείς ένα τρόπο για το πως θα αντιμετωπίσεις τέτοιες συμπεριφορές και πως θα επιβάλλεις την θέση σου μέσα στο σπίτι σου με μια λύση που θα βολέψει όλες τις πλευρές.
Με μια θετική εστίαση στο υψηλότερο σημείο του ζωδιακού σου χάρτη, νέες ευκαιρίες θα έρθουν που μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις το εισόδημα σου και την φήμη σου. Η Πέμπτη μπορεί να φέρει μια προσφορά ή μια ευκαιρία για εσένα που σίγουρα δεν θα θες να την χάσεις.
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις: 24/09/2018 – 30/09/2018

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 12 Φεβρουαρίου)

Το τι λες και ο τρόπος που το λες θα είναι πολύ σημαντικός μέσα στις επόμενες ημέρες, ειδικά την Δευτέρα που η Πανσέληνος θα βρίσκεται στην ζώνη της επικοινωνίας. Αν έχεις τα παράπονα σου με κάποιον ή για κάτι θα είναι πολύ δύσκολο να το κρατήσεις μέσα σου.
Αλλά, εμείς προτείνουμε να το κάνεις. Η ενόχληση σου μπορεί να φέρει στην επιφάνεια και άλλα θέματα που κρατάς μέσα σου και να καταλήξεις να αντιμετωπίσεις μια τεράστια έκρηξη και ένταση. Καλύτερα να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αφήσεις την κατάσταση να προσπεράσει. Ίσως βοηθήσει αρκετά αν την ώρα που γίνεται κάτι που δεν σου αρέσει, να αποκρυνθείς λίγο από τον χώρο εκείνο.
Τέλος, με μια θετική εστίαση στον τομέα των ταξιδιών, θα είσαι ίσως έτοιμος να ξεφύγεις για λίγες ημέρες. Αυτή η όμορφη ενέργεια μπορεί να σε κάνει να προσπαθήσεις για νέες ευκαιρίες ή να εξερευνήσεις νέα εδάφη.

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ζώδιο Ιχθύς

Μην το παρακάνεις με τα έξοδα, ειδικά γύρω στην Πανσελήνο που βρίσκεται στην ζώνη των χρημάτων την Δευτέρα. Ο πειρασμός μπορεί να σε κάνει να υποκύψεις σε αυθόρμητες επιθυμίες και να αγοράσεις κάτι που ίσως θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Αν αυτόν τον καιρό προγραμματίζεις αγορές, βάλες στον εαυτό σου όρια. 
Αν αισθάνεσαι πως με τις αγορές αυτές προσπαθείς να καλύψεις συναισθηματικά κενά, θα ήταν καλύτερο να αφιερώσεις κάποιο χρόνο στον εαυτό σου.  Κάνε κάτι καλό για τον εαυτό σου που θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα για να κάλυψεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες.
Με την αξιαγάπητη Αφροδίτη και τον χαρούμενο Δία στον τομέα των μακρινών οριζόντων σας, μια ευκαιρία για διακοπές ή για σύντομη απόδραση θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα και πιο ανανεωμένος.


Εβδομαδιαίες Προβλέψεις: 24/09/2018 – 30/09/2018

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles