Κριός
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Ένας μοναδικός πλανητικός συνδυασμός θα σας κάνει να είστε το αγαπημένο ζώδιο της αστρολογίας αυτή την εβδομάδα και ο Ήλιος θα σας φέρει ενέργεια και ζωτικότητα στους περισσότερους από σας.
Θα είστε σε θέση να συμμετέχετε ενεργά στον επαγγελματικό τομέα ή στον προσωπική σας ζωή με την ίδια δύναμη. Η Αφροδίτη θα αποτελέσει πηγή χαράς στον συναισθηματικό τομέα: θα νιώσετε γεμάτοι γοητεία και κανένα θήραμα δεν θα μπορεί να ξεφύγει από σας.
Βαθμολογία: 9

ΣΧΕΤΙΚΟ: Προβλέψεις Ταρώ Μαρτίου 2018

Αναζητώντας Αυθεντικές Υπηρεσίες Μαγείας

Ταύρος
21 Απριλίου – 20 Μαΐου

Θα έχετε την υποστήριξη του πλανήτη Άρη στον Αιγόκερω, ο οποίος στον επαγγελματικό τομέα θα σας καταστήσει ανίκητους λόγω για τη αφοσίωσης σας και των δεξιοτήτων σας.
Θα ευνοήσει επίσης την κοινωνική και κοσμική ζωή σας. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα παρέχει τα μέσα για την επαγγελματική σας ικανοποίηση, εξαλείφοντας τις ανησυχίες για το πώς θα φτάσετε τους επιθυμητούς στόχους.
Βαθμολογία: 8

ΣΧΕΤΙΚΟ: Προβλέψεις Απριλίου 2018

Καθαρισμός Αύρας

Δίδυμοι
21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Θα είστε σε εξαιρετική κατάσταση και θα δώσετε στην εργασία και στην προσωπική σας ζωή το καλύτερο σας εαυτό με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Θα υπάρχουν ευκαιρίες διασκέδασης με φίλους. Η Αφροδίτη στον Κριό θα προστατεύσει την ερωτική σας ζωή και θα σας χαρίσει μια εβδομάδα γεμάτη από χαρούμενες στιγμές και ευκαιρίες. Πάρτε την ευκαιρία να δώσετε στο σώμα σας την προσοχή που του αξίζει.
Βαθμολογία: 8.5

ΣΧΕΤΙΚΟ: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που είναι οι καλύτεροι σύζυγοι για να παντρευτείς

Γιατί Αποτυγχάνουν Κάποια Ξόρκια

Καρκίνος
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Η εβδομάδα θα είναι λίγο δύσκολη και γεμάτη εμπόδια.
Θα αισθανθείτε κουρασμένοι και πρόθυμοι να εγκαταλείψετε, επομένως θα πρέπει να μοιράσετε τις εργασίες σας σε συναδέλφους έτσι ώστε να μην εκτεθείτε. Μια αρνητική Αφροδίτη μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας, κάνοντάς σας αρκετά ευάλωτους. Μπορεί επίσης να επηρεάσει και τον συναισθηματικό σας τομέα, καθώς θα περάσει από μια κάπως ταραχώδη φάση. Ο Άρης θα διαταράξει εκείνους που γεννήθηκαν τον Ιούνιο, κάνοντάς τους αρκετά νευρικούς και ευερέθιστους.
Βαθμολογία: 6

ΣΧΕΤΙΚΟ: Οι καλύτερες μέρες σύμφωνα με την Αριθμολογία για να παντρευτείτε το 2018

Η Σημασία Της Θετικής Σκέψης

Λέων
23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

Θα έχετε σθεναρή υποστήριξη από τα αστέρια που θα αποτελέσουν ένα εξαιρετικό μαξιλάρι εκκίνησης για όλες σας τις πρωτοβουλίες, ακόμα και τις πιο επιχειρηματικές.
Θα είστε σε καλή κατάσταση, έτοιμοι να εκπληρώσετε όλες τις υποχρεώσεις. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση θα προκύψει από τον ερωτικό τομέα, που θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές.
Βαθμολογία: 8.5

ΣΧΕΤΙΚΟ: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που είναι οι καλύτεροι σύζυγοι για να παντρευτείς

Οι Μαγικές Ιδιότητες Των Κεριών

Παρθένος
24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

Ο Άρης, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα είναι χρήσιμοι σύμμαχοι και θα σας επιτρέψουν να ξεπεράσετε την εχθρότητα του Ποσειδώνα στους Ιχθείς που θα προσπαθήσει να συγχέει τις ιδέες σας.
Επικεντρωθείτε στην εργασία και την κοινωνική ζωή: όλα θα πάνε καλά. Θα εστιάσετε συγκεκριμένα στην ταχεία επίτευξη των υψηλότερων στόχων σας.
Βαθμολογία: 8

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τεστ: Πόσο Ζηλιάρης Είσαι;

Παρανοήσεις Σχετικά Με Τα Μαγικά Ξόρκια Αγάπης

Ζυγός
23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Θα εξακολουθείτε να ενοχλείστε από τον Άρη στον Αιγόκερω και τους πλανήτες στον Κριό, οι οποίοι θα εκτοξεύσουν τα αγκάθια τους, κάνοντάς σας αρκετά ευερέθιστους και αφηρημένους.
Προσοχή στην επιθετικότητα και μην ασκείτε επικίνδυνα αθλήματα αν γεννηθήκατε τον Σεπτέμβριο. Η διαχείριση των επαγγελματικών σας υποθέσεων θα είναι λίγο κουραστική και πολύ δύσκολη λόγω της έλλειψης προσοχής. Να είστε υπομονετικοί στον ερωτικό τομέα.
Βαθμολογία: 6

ΣΧΕΤΙΚΟ: Θεραπευτική

Λειτουργούν Πραγματικά Τα Μαγικά Ξόρκια;

Σκορπιός
23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Η εβδομάδα θα είναι ευχάριστη και χωρίς εμπόδια.
Δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα στον επαγγελματικό τομέα. Επωφεληθείτε από την ευκαιρία να κάνετε μακροπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα σχέδια που θα πραγματοποιηθούν με αργό ρυθμό. Κάντε μια παύση για την αντανάκλαση και για σκέψεις, προετοιμαστείτε να φτάσετε στους λαμπρούς στόχους που σας περιμένουν. Ο Άρης στον Αιγόκερω θα είναι σύμμαχος σας.
Βαθμολογία: 8

Έχετε λίγο χρόνο; Το Τεστ του Έρωτα

Η Μαγεία Των Κεριών

Τοξότης
23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Οι εξαιρετικές πλανητικές θέσεις θα προσφέρουν πολλές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς.
Η φυσική κατάσταση θα είναι πολύ καλή και θα είστε σε θέση να εκτελέσετε εύκολα τα καθήκοντά σας. Κάποιες ειδήσεις στην εργασία. Η Αφροδίτη στον Κριό θα εξασφαλίσει πολλές ενδιαφέρουσες συναντήσεις, φωτίζοντας τη συναισθηματική σφαίρα και καθιστώντας την πλούσια με στιγμές χαράς και ηρεμίας.
Βαθμολογία: 9

Αναπάντητα Ερωτήματα; Χαρτομαντεία στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Χαρτομαντεία Για Ερωτευμένους

Αιγόκερως
22 Δεκεμβίου – 20 Ιανουαρίου

Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη θα κάνουν το ό,τιδηποτε για να σας εμποδίσουν. Αλλά ο Άρης, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στο ζώδιο σας θα σας επιτρέψουν να ελέγξετε τη διάθεση της εβδομάδας.
Θα είστε αναποτελεσματικοί στην πνευματική εργασία. Στον συναισθηματικό τομέα θα ζήσετε μερικές δυσάρεστες στιγμές: θα υπάρξουν διαφωνίες και στιγμές παρεξήγησης. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τα προβλήματα και μη το βάζετε κάτω.
Βαθμολογία: 6.5

ΣΧΕΤΙΚΟ: Γάμος ή καριέρα: Ποια είναι πιο σημαντικό για το ζώδιο σας;

Το Καλύτερο Μέντιουμ Στην Αθήνα

Υδροχόος
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Θα είναι μια πολύ ωραία εβδομάδα, γεμάτη από ειδήσεις σε διάφορους τομείς.
Οι τωρινές σχέσεις θα τεθούν σε μια φάση αρμονίας και αμοιβαίας κατανόησης, ενώ όσοι αναζητούν έναν σύντροφο ψυχής θα έχουν πολλές ευκαιρίες. Οι κοινωνικές συγκεντρώσεις και τα ταξίδια θα σας δώσουν ένα λαμπρό μυαλό. Περιορίστε τα έξοδά σας. Ευεξία και θετική ενέργεια.
Βαθμολογία: 8

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τοξικές Σχέσεις: Γύρνα Τώρα την Πλάτη

Τηλεφωνικές Προβλέψεις Χαρτομαντείας

Ιχθύς
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας και τον Δία στον Σκορπιό, θα είστε ευλογημένοι και θα έχετε σημαντικά αποτελέσματα στην εργασία και στην οικονομική σφαίρα.
Πάρτε την ευκαιρία να περάσετε λίγο περισσότερο χρόνο με φίλους. Ο Άρης στον Αιγόκερω θα σας κάνει πιο επινοητικούς από ποτέ, έτοιμοι να κάνετε τα πάντα για να πάρετε αυτό που σας ενδιαφέρει.
Βαθμολογία: 8

ΣΧΕΤΙΚΟ: Πως επηρεάζει ο κάθε πλανήτης το ζώδιο μας

Ονειροκρίτης – Καζαμίας Αλφαβητικά